עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

האמת הכואבת של בילד

• אנא התחבר בכדי להגיב
293 תגובות לנושא זה

#1 Ariel Yahalom

Ariel Yahalom

נער הייתי, גם זקנתי

• Q-Fame
  • 2,237 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎12:42

לאחר חזרתו לאויר של אתר טורק, ניסה גולש בשם צבי, (אצלנו הוא מפיע בניק zvim2305 ובטורק הניק שלו הוא margalit123)
אשר כנראה לא היה מודע להיסטורית הסכסוכים בין צוות Qsubs לאתר טורק ומנהלו, לנסות להשלים בינינו.

יש לציין שדי הופתעתי מכך שהאשכול התמים נשאר ללא מחיקות וצנזורים וקיוותי שהגיע לטורק עידן חדש של פתיחות וחופש ביטוי.
הפתעתי אף גברה כשגם תגובתי האישית באותו אשכול נשארה על מכונה.

היום התברר לי שהייתי נאיבי. כשהגבתי שוב באותו אשכול כדי לענות לתשובתו של בילד לדבריי התגובה נמחקה!

לטובת אלו שנמנעים לגלוש בטורק אעתיק לכאן תגובות עיקריות מאותו אשכול.

תחילה הודעתו התמימה של צבי, פותח האשכול.

ערב טוב לכולם,
ראשית ברצוני לברך אותכם על חזרתכם בגדול, המשיכו בדרככם.
במהלך "השבתתכם" נכנסתי לאתר של QSUB (פורום משוב) ושאלתי לפשר "המלחמה" עם אתר TOREC?
קיבלתי לא מעט קיטונות, אך לאחר הגל הראשון ויישור ההדורים צכתב ע"י מספר מתרגמים כי הנושא המרכזי "למלחמה" הוא נושא הקרדיטים או שיבוש שמותיהם במתן הקרדיטים.
הכול כתוב ורשום בפורום משוב שלהם.
דעתי האישית שחשוב מאוד לכולם כי שני האתרים האלה יעבודו בשיתוף פעולה מלא וכך כולנו נרוויח הן המתרגמים והן הגולשים.
אני מאמים בלדבר!
אני תקווה שכך תעשו.
תודה וערב טוב לכולם.

בילד ענה וכתב באותו אשכול את המגילה הבאה.

תשובה קצת מפורטת וקצת אחרת..

תרגומי קיו עולים לטורק מסיבה פשוטה.
הסכסוך של הנהלת / צוות טורק הוא עם קיו, לא עם הגולשים.
אנו לא כאן כדי לפגוע מהם, למנוע מהם תרגומים אלא עבורם. זה הכל.
קיו חושבים על עצמם וכשגולש מציע או אומר משהו נגדם, הצוות שלהם וילדודס אחרים
ש'מאמינים' להם, תוקפים את אותו אחד בלי הפסקה עד שייכנע , ייפגע או ישתוק.
זו הדרך שלהם להשתיק את האמת מלצאת. עושים עליו חקירה או מנסים למלא אותו בהכפשות.

אולי קיו אומרים שאכפת להם מהקרדיטים, חלקית אני מאמין להם, אבל נראה לך באמת ששיתוף פעולה
בין טורק לקיו יהיה אי פעם? בחיים לא. מסיבה פשוטה. קיו לא רוצים ולא ירצו לקדם אף פעם את טורק,
הן מבחינת תרגומים והן מבחינות אחרות. הם רוצים שטורק ייסגר, ויעשו הכל על מנת לגרום לו להיסגר,
גם אם מדובר במעשים שאף אחד לא יחשוב שהם יעשו.

באמת אודות קיו מוצגות הוכחות שקיו מעדיפים לצחוק להם מאשר להודות בפומבי שהם עשו זאת.
הם הולכים בשלבי שקר, מההתחלה ועד עכשיו. הם ימשיכו לשקר, וישימו דתי בכניסה כדי להציג
את דבריהם כאמת כי מי שרואה דתי לא מפקפק באמינותו,
למרות שהיום המצב אחרת, מניסיון.
יש להם דרך פעולה קבועה, ניסיון שכנוע פתטי, הפצת הכפשות דרך גולשים למקומות אחרים,
ניסיון סגירת טורק או כניעה מסוימת שלא בדרך מקובלת, וטורק הוא הדבר היחידי שמונע מהם
לשלוט בסצינה. בדיוק כך - לשלוט. למרות שאם טורק ייסגר, יהיה להם יבש בפה, והמבין יבין

צוות קיו ממש לא מגובש, חלקם עושים פעולות על דעת עצמם, אם זה באיומים אלי בפרטי, מכמה אנשים שונים,
בזמנים שונים, חלקם מאיימים בצורה 'חוקית', חלקם לא, ואף רומזים על כך, חלקם עושים מעשים אחרים...
בקיצור, צוות שפועל על דעת עצמו ועדיין מנסה להציג עצמו מגובש ושכולם מחליטים אותו הדבר.

קח את צוות אקסטרים לדוגמא, קיו לא חיבבו מה שהם עשו, לא יודע מה, וממש לא מעניין אותי, וקיו התחילו
בלי הפסקה להכפיש אותם, אך ורק לרעה. ממש כמעט התחילו לריב, להכפיש אחד את השני.
ומה...? הם לא חברים? לא מתרגמים ביחד? לקיו לא אכפת מחברים ולא אכפת להם מהסצינה.
אכפת להם מדבר אחד שציינתי - שליטה. כשאין להם שליטה הם מתחרפנים. כמו שאין להם שליטה על טורק,
אין להם שליטה על אקסטרים, לפחות ברמה מסוימת, ולכן הם תקפו גם את אקסטרים בלי הפסקה,
לא יודע אם 'איימו' עליהם בדרכים שונות ומשונות, אבל כמו שאמרתי, לקיו יש את הדרכים שלהם, והרוב
נעשה מאחורי הקלעים אבל מרגישים את זה גם דרך התרגומים, התגובות שלהם, מרגישים את האווירה הלא
נעימה שהייתה. היום אני מניח שהמצב טוב יותר, אולי לא, אף פעם לא נדע כי קיו איכשהו זקוקים לאקסטרים...
לפחות במלחמה נגד טורק או בהפצת תרגומים מבחינה מסוימת. קיו דואגים לעצמם וזה הכל.
שיטענו כמה שהם רוצים אחרת, אבל מי שרואה את התמונה המלאה לא מפספס את זה.

לדעתי, אקסטרים פועלים , בצורה מסוימת באופן הוגן, אינם פוגעים בטורק ואין לנו מלחמה איתם.
אני אישית מאחל להם בהצלחה, ומקווה שלא יהיו בקשר עם צוות קיו, לפחות מבחינתי קיו לא אנשים
טובים שאכפת להם מגולשיהם והסצינה, ולכן אני מאחל להם זאת. כל אחד יודע מה טוב עבורו ואם לא,
הוא תמיד ילמד מטעויותיו. אין רע בכך

אינני חושב שצריך 'להאכיל' את הגולשים במידע אודות הסכסוך בין טורק לצוות קיו, אבל מאחר והרבה פנו אלי,
חלק בפרטי, חלק בפורום וחלק במייל, החלטתי לבסוף לפרסם אמת חלקית על קיו. אמת החלקית, הכוונה היא
לא לפרסם את כל המידע שיש לי אודותיהם מבחינת מעשים או פרסומים שלהם. אבל כמו שאמרתי, אם יגיע
הרגע אפרסם גם את השאר בדרך מקובלת וטובה.
כאשר מפרסמים אמת אודות צוות מסוים והצוות השני לוקח את האמת המלאה והופך אותה לבדיחה, כדי לנסות
ולהצחיק גולשים מסוימים, זו דרך עלובה לדעתי להסתיר את האמת האמיתית בהומור יבש, ואף מבייש את המפרסם.
אינני מופתע מכך, לא ציפיתי למשהו אחר כי אותו אחד צפוי לחלוטין וקשה מאוד להתמודד עם אמת שמפורסמת בפומבי,
אחרי שהם ניסו שהיא תישאר בקופסא.

לפי הדרכים בהם פועל צוות מסוים, אפשר לדעת ואף להאמין מהי האמת האמיתית, ומהי דרכיו המקובלות או הלא מקובלות כדי לפעול נגד הצוות השני.

ערב נעים,
בילד

(ההדגש על הדתי שבכניסה הוא שלי. א.י.)

צבי פנה אליו שוב בתגובה שכותרתה
"להרים את הכפפה"

ערב טוב,
אין ספק שישנם מספר ילדים ב - QSUB וזאת למדים מהשפה שלהם.
אך סביר להניח שישנם שם מספיק אנשים רציניים שאיתם ניתן לדבר ולגשר על הפערים!
אין לי צורך בלדעת את הפרטים של הסכסוך וסביר להניח שלכול צד יש את האמת שלו! ואין אני מערער עליה.
בקישור תקרא,בין השורות, ולקראת הסוף את טענתם/בקשתם.
ראה האם ניתן להרים את הכפפה ולגשר עם כולם על הפערים.
בברכה
צבי

ועל זה ענה בילד בתגובתו.

לגשר? אתה רציני? כתבתי באמת אודות קיו, אין מה לגשר כאן.
קבוצה שמשקרת ומכפישה, פועלת בדרכים ממש לא מקובלות,
לא שמים לב מה הם עושים מרוב שזו שגרה אצלם, ורק יודעים
להסתכל מה השכן עושה ולרכל על כך בצורה מוגזמת ושלילית.

היה לנו פעם הסכם... הסכם שתפס כמה חודשים אולי יותר,
ולמה הסתיים..? קיו לא ידעו לעמוד בהסכם כמו שצריך,
וכשהגיע הרגע הנכון (בשבילם, אינטרס מסוים הגיע), הם החליטו
לבטל את ההסכם.

כשטורק הפרו את ההסכם בזמנו, עקב מתרגמים שלא ממש שמו לב לפעולותיהם
ולא הבינו שמה שהם עשו לא מקובל, הם קיבלו 'עונש' על כך, כדי שלא יקרה שוב.
כשקיו הפרו את ההסכם על ימין ועל שמאל ואני ממש לא מגזים, לא עשו כלום,
כלום (!) למתרגמים אצלם. שום דבר שימנע ממקרים כאלו לחזור על עצמם שוב,
ולכן הם חזרו וחזרו. קיו טענו שאני קטנוני ומחפש בקטנות.
בשביל מה יש הסכם אם לא כדי לכבד אותו ואם מפרים, לומדים מכך בצורות שונות,
אבל אם אותו הפר חוזר על עצמו מספר פעמים, למה לא עושים משהו כדי לגרום
לכך להיפסק ולכבד את ההסכם? קיו העדיפו להפיל האשמה עלי ועל ה'קטנוניות' שלי.
למה? כי אינטרס אחר צץ, חזר, והם לא היו צריכים את טורק בשביל במת פרסום תרגומים.
לכן אמרתי - קיו אינטרסנטים בלבד. דואגים לעצמם, לקידום שלהם, לפרסום שלהם.
רוצים עוצמה ושליטה על חשבון אחרים, לא משנה מה. וכשאין שליטה - יש בעיות איתם.
דוגמא לכך זה טורק, אקסטרים, אתרי הורדות ישירות שונים בארץ...הרשימה לא קטנה.
ומשום מה לקיו היו בעיות עם כולם. מעניין מאוד למה... אולי כולם טועים וקיו צודקים?
ואיך קיו גורמים לצד השני לתקן? על ידי כך שהם מנסים להכפיש אותם, לשקר בפומבי,
להכפיש את עבודתם, לנדות אותם מהסצינה, אבל אחרי שהם תיקנו והכל טוב ויפה,
פתאום עבודתם מעולה, נהדרת, הכי טובה ואין שום דבר שלילי.
לא צריך להיות גאון כדי להבין....

ערב נעים,
בילד

(ההדגשים הם שלי. א.י.)

כשהאשכול הלך והתארך בצורה עניינית וחשבתי לתומי שבטורק הבינו שיש לאפשר גם השמעת דעות אחרות,
רציתי להשמיע שם את קולי וכתבתי תגובה שכותרתה.

"אני הדתי שבכניסה"

פותח האשכול ביקש שייעשה משהו לסיום הסכסוך
כיון שהיסטוריית הסכסוך מוצגת כאן מזוית חד צדדית ובצורה חלקית ומגמתית, רציתי טיפה לאזן.

ואתחיל בבדיחה ידועה על אב שרואה מריבה בין 2 ילדיו ושואל אותם "מי התחיל?" מצביע הגדול מביניהם על אחיו הקטן ואומר " הוא! הוא החזיר לי!"

ולעניינינו. קודם כל הבה ונחשוב, בילד כותב ש-Q הפרו את ההסכם הקודם. אשאל שאלת תם, בשביל מה בכלל צריך הסכם בין קבוצת תרגום לאתר תרגום?

לידיעתכם, אין לנו ב-Q הסכם עם שום אתר תרגומים וזאת משום... שאין לנו צורך בהסכם.
כל האתרים האחרים מבינים בהגיון פשוט שאם הם רוצים להציג את תרגום של מישהו, צריך לתת לו קרדיט גלוי והוגן, לו ולקבוצתו.
כל האתרים האחרים מבינים שתרגום הינו יצירת המתרגם והם אינם נותנים יד לכל שינוי או סנכרון שנעשה ללא הסכמת המתרגם.
כל האתרים האחרים מבינים שיש לכבד את רצונו של מתרגם לייעד את תרגומו לכלל גולשי הרשת ולהתנגד שליצירתו תודבק תוית של בלעדיות לאתר זה או אחר.

למי שלא יודע או זוכר, הגרעין הוותיק של קבוצת Q היה בעצם המייסד של צוות טורק וכשפרשנו עקב חילוקי דעות לגיטימיים והקמנו את Q,
עשו בטורק הכול כדי להאכיל אותנו מרורות. לא קיבלנו קרדיט הוגן ושווה. כששאלנו מדוע שם הקבוצה אינו מופיע בדף הראשי ונדרש להיכנס לסיקור
עצמו כדי לראות שאנו היא הקבוצה המתרגמת? נאמר לנו שלפי חוקי טורק, כל קבוצת תרגום שנוסדה לאחר הקמת טורק, אסור לה להיראות בראשי.
(בכך רצו בטורק ליישב את העובדה שתרגומי קבוצת דו-נקי שנוסדה לפני טורק, כן הופיעו בראשי עם קרדיט מלא לקבוצה)

וכשהתרענו על כך כאן בפורום ובהודעות פרטיות, קיבלנו עונש כבד, הקטינו לנו את ה-Q ל-q.
וכשזעמנו ופעלנו לתיקון עיוות שם הקבוצה, קיבלנו עונש נוסף - תרגומנו הפכו "ללא ראוים לתגובה".

כשמבחינתנו כלו כל הקיצים, החלטנו לפרסם את תרגומנו בפורמט מוגן ובכך מנענו מטורק להציג אותם באתרם.
(אגב, השימוש באותו פורמט מוגן שמושמץ ומוגדר כפוגע בגולשים, הופעל בזמנו ע"י טורק גופו כדי להשיג מטרה זהה - קרדיט הוגן באתר "להלה"
תוכלו לקרוא על כך באשכול הזה http://www.forom.ws/Msg.asp?id=18495)
צעד זה בתוספת העובדה שיותר ויותר מתרגמים מצוות טורק נקעה נפשם מהתנהלות ההנהלה ופרשו, גרמה להנהלת טורק לגשת "לשולחן הדיונים".
וכך נולד לו "ההסכם".

באותו הסכם למעשה, אתר טורק התחייב לקבל את דרישותנו, שהיו בעצם דרישות בסיסיות והגיוניות שמולאו ע"י כל אתרי הכתוביות האחרים מבלי שאפילו טרחנו לבקש.
אנחנו מצידנו התחייבנו לא לתקוף את אתר טורק וצוותו בפורומים השונים והדבר הכי חשוב, שאנו Q מחוייבים להעלות בעצמנו את תרגומנו לאתר טורק.

הסכם זה אושר על ידינו ב-Q למרות שרבים מתוכנו התקוממו נגד החיוב הכפוי על המתרגם אשר לא רק שהוא טורח על עצם התרגום,
מכריחים אותו גם לעשות את ה"עבודה השחורה" ולהעלות את התרגום בעצמו.
בכל אופן, למען השלום והשקט בסצנת התרגומים היינו מוכנים "לבלוע" תנאי זה.

(לתדהמתנו, גם לאחר ההסכם איתנו, נוכחנו לראות שטורק עדיין מקפח את קבוצת EX ושמם לא מופיע בקרדיט בראשי. זאת משום שבטורק
נקמו בהם על כך שבזמן המאבק הם "ישבו על הגדר" ולא נענו להסכם נפרד שהוצע להם ע"י טורק, הסכם שהיה "מבודד" את צוות Q)

לאחר זמן, שונו החוקים בטורק ובראשי הוצגו קרדיטים מלאים לכל הקבוצות.
דבר זה יצר מצב שאנו "משלמים" על מה שהאחרים מקבלים חינם. מצב אבסורדי זה בתוספת תחושת הכפיה שבילד לא שכח להזכיר לנו מדי יום,
גרם לנו להחליט "לצאת" מההסכם. שלחנו לבילד הודעה מסודרת שאנו לא רואים את עצמנו מחוייבים להעלות תרגומים לאתר טורק.

יצויין, שגם לאחר זאת, רוב המתרגמים שלנו, המשיכו לשתף פעולה ולהעלות לטורק מרצונם החופשי.
שיתוף פעולה חלקי זה דעך בהדרגה בשל כל מיני פעולות "קטנות" כגון סנכרון לתרגומים שלנו שלא בהסכמתנו. (זכות בסיסית שמוכרת בכל הסצנה)
תרגומים כפולים שנעשו לא לפי כללי השקיפות הנהוגים בסצנה, וכדומה. אנו בתגובה היינו "מקטרים" על כך בפורום שלנו וגם לפעמים עוקצים
בתרגום כפול חזרה ובסנכרון נגדי לתרגומי טורק.

בכל אופן למרות כל אותן פגיעות קטנות, הייתה פחות או יותר "הפסקת אש" סבירה.

הסבב הסכסוך הנוכחי החל לאחר שידור 2 הפרקים הראשונים של עונת אבודים האחרונה.
כידוע, שלוגי מצוות Q הינו מתרגם הרשת המוכר של הסדרה. ישנו מתרגם נוסף בשם עמוס נמני שרואה עצמו כמומחה בסדרה והחליט לשחרר
גם הוא תרגום מקביל וכדי לקבל חשיפה, הוא מוכן להעניק "בלעדיות" לאתר טורק על תרגומו למרות ששני הצדדים יודעים שעמוס כמנהל קומונת
אבודים באתר תפוז, מפרסם את תרגומו "הבלעדי" גם שם.

בכל הפרקים, תרגומו של עמוס משתחרר הרבה אחרי תרגומו של שלוגי. טורק היו מעלים את תרגומו של שלוגי ומוסיפים לאחר מכן את תרגומו
"הבלעדי" של עמוס.
בתחילת העונה האחרונה, קרתה תקלה אצל מקודדי הסדרה לרשת והפרק השני שוחרר לפני הפרק הראשון. עמוס ביודעו ששלוגי יעבוד על
התרגום של הפרק הראשון, החל לעבוד על הפרק השני וניצל את העובדה שהפרק הראשון התעכב. ואיך ששלוגי שחרר את התרגום לפרק הראשון,
עמוס שחרר את התרגום לפרק השני. סוף סוף פעם אחת הוא הצליח להקדים את שלוגי עם תרגום בלעדי לטורק.
בנוסף, לאחר שעמוס שחרר את התרגום לפרק הראשון, נמחק מטורק תרגומו של שלוגי. כאילו היה מסטיק שגמרו ללעוס אותו.

וכשאנו ב-Q כתגובה "גנבנו" סדרות של צוות טורק מאשימים אותנו כאותו ילד בריון אתם התחלתם! החזרתם לנו!
צוות Q החזירו לנו? נעוות להם את השמות וכו' וכו'.

(אני לא רוצה להתייחס להאשמות כאילו אנחנו או מי מטעמנו, הציף את אתר טורק בצורה לא חוקית. הבהרנו לא אחת לכל מי שהציע בפורום אצלנו הצעות מעין אלו
שאנו נגד כל פעולה מסוג זה. ובפרט כשכל ההוכחה המוחצת שזה מגיע מאיתנו מבוססת על הניקים המופיעים בצילום המסך, כאילו שרק אנחנו יודעים איך לאיית את האותיות Q.s.u.b.s)

אם תשאלו "מה יהיה?"
גם תחושתי כמו תחושת רבים "שחבל על הזמן". אנו ב-Q מצידנו כותבים בדיוק מה אנו רוצים מטורק כדי לסיים את הסכסוך מבחינתנו.
האם מישהו יודע מה טורק מעוניין שאנו נעשה בכדי לסיים את הסכסוך מבחינתו?

מה שגלוי לעין כל הוא. אתר שפוגע בזכויות בסיסיות של מתרגמים שמתרץ את מעשיו כנגדם כתגובה לדבר שכלל לא ברור שנעשה על ידם.

על זה בילד ענה בתגובה שכותרתה

"סוף סוף אריאל נכנס"

אני מאוד שמח שנכנסת והגבת.
אני מאוד מאוכזב בחלק מתגובתך, על כתיבת המקרים לפני זמן רב, כנראה אין ממש מה לכתוב על שנת 2009...
מן הסתם אני לא הייתי אדם מושלם, גם אתה לא, לא אז ולא עכשיו. אף אחד לא מושלם, תמיד מנסים לעשות את המיטב.
אני מודה שהשתניתי מאז, והרבה מאוד לטובה. הניסיונות שלכם לגרום שוב פעם לצוות טורק לפרוש או לפגוע בי דרכם, נכשלה.

לא אחזור אחורה לפני כמה שנים, לא משנה מה היה אז, כיוון שהגענו להסכם מסוים כדי שיהיה 'שלום' בנינו
ומי שהחליט לשבור אותו ולהפסיק, אלה אתם בגלל אינטרס ברור וצפוי. אל תהיו מופתעים ואל תאשימו אחרים בטעויות שלכם.

ואם אתה הולך אחורה, אולי מוטב שאפרסם כמה דברים שאמרת לי בעצמך בעבר.
אני בטוח שיאהבו את זה כאן. אשמור זאת לשלב 2 באמת אודות qsubs. זה יהיה חזק

לגבי עמוס עם אבודים, אתה ממש טועה בעניין בכך שאתה מכניס אותו לסכסוך הנוכחי. זה ממש לא קשור אחד לשני
ושלוגי אמר בפומבי שזה לא מפריע לו, פתאום כן מפריע? אני שומע על פיצול אישיות או בעיה שאינה נראית לעין?

רוב תגובתך היא מיותרת לחלוטין ומנסה להציג את טורק באור שלילי מאוד בכך שאתה מציין מקרים שקרו בעבר,
אך ורק את הצד שלכם, צד השקר והרפש, שאתה מאוד אוהב להציג, וכאדם דתי, הייתי מאוד מתבייש בהצגת בשקרים
ובהכפשות וכן להציג צד אחד בלבד.
האמת שהצגתי בהודעה שלי עם התמונות מסך זה שקר נכון? אי אפשר להוכיח את זה?
ערנוש שהכפיש תמיד את טורק ברמה גבוהה יותר מאחרים אצלכם בצוות, אהב לפעול בהתאם לכעסו האישי,
לא ידע להתאפק ותמיד כתב הרבה שטויות כי רוב הדברים מעצבנים אותו.

ההצפות שאתם עשיתם בהחלט נעשו על-ידכם. מעניין שלאחר שחסמתי את האפשרות להציף את טורק ברמה כזאת,
פרסמתם בקשה בפומבי מהגולשים להציף את טורק בתגובות והכפשות.
צירוף מקרים? ממש לא.

בכל אופן, הגבתי למה שראוי לתגובה, ובמידה ותגיב תגובה נוספת הדומה לזו שכתבת - לא בטוח אם היא בכלל תזכה להישאר כאן
כשהאמת הנוספת אודות צוות qsubs תתפרסם, גם מי ששיקרתם לו בפנים, ובפרטי דרך טורק (כן, כן, יש הוכחות!), לא יאמין יותר למילה שלכם, דתי או לא.

בהצלחה,
בילד

(הצבע וההדגשים במקור)

כתגובה לתשובתו המאיימת כתבתי תגובה שכותרתה הייתה

"ואני חשבתי שהפתיחות הגיעה לטורק"
כי באמת בעבר, אשכול עם דיון נוקב כעין זה, היה נמחק/ננעל באופן מיידי ושמחתי על הפתיחות וחופש הדיבור גם כשמדובר בטענות נגד האתר.
כנראה שמחתי הייתה מוקדמת מדי, כי במקרה שהאמת שבתגובה הינה בלתי נסבלת, דינה להימחק.

דבר ראשון, איני מבין מדוע אתה מלין על כך שהעליתי דברים מהעבר בזמן שאתה הוא זה שכותב כל הזמן שהסיבה שאינך מעוניין לדבר איתנו
על ישוב הסכסוך הנוכחי, היא בשל "הפרת" ההסכם מהעבר. האם ישנה סיבה שרק לך מותר להזכיר דברים מהעבר ולי אסור לענות לך?

שנית, אם אתה חושב שהאמון המלא שציבור הגולשים נותן בי, מקורו בשל היותי דתי, אתה טועה ובגדול. האמינות שלי נובעת מכך שבכל שנות
פעילותי ברשת (וגם מחוצה לה) תמיד נזהרתי לומר אמת. אמת שגובתה תמיד בעובדות מוכחות ללא עוררין.

אתה באמת חושב שאם תכתוב שתגובתי מגיעה "מצד השקר והרפש" בלי לפרוך מילה אחת מדבריי, מישהו יקנה את זה?
אפילו בדבר היחיד שהעזת לענות ולומר ש"שלוגי אמר בפומבי שזה לא מפריע לו". מוכחש מפי שלוגי עצמו.

בוא אצטט לך את הדברים המדוייקים שכתב שלוגי בפורום דיבורים של Q על התעלול המשותף שלכם באבודים.

"...אבל הפעם ניצלתם את בעיית שחרור ההקלטה של הפרק הראשון, סמכתם עליי שאתרגם אותו ובינתיים תרגמתם את השני.

הרצחתם וגם ירשתם?..."

על מישהו שכותב משפט כזה, אפשר להגיד "שלוגי אמר בפומבי שזה לא מפריע לו"?!. עובדות, בילד, עובדות מוכחות!

אתה כותב שהשתנית. יפה. אבל דע לך ששינוי הוא דבר הפיך שצריך לשמור עליו שלא יתהפך בחזרה.

בסיום דבריך כתבת/איימת, שאם אגיב "תגובה נוספת הדומה לזו שכתבת - לא בטוח אם בכלל היא תזכה להישאר כאן"

חבל שלא פרטת באיזה מובן אסור לה שתהיה דומה. כי אני בטוח שכל מי שקרא את תגובתי הקודמת תוהה מה פסול מצאת בה.
אני מאוד מקווה שלא האמת שצועקת מתגובתי, היא "הפסול" שמצאת בה.
אמת נשארת אמת גם אם קשה להם לעמוד מולה.

לסיום, למרות מה שכתבתי, אשאיר חלון לאופטימיות ואומר שאני מקווה שבסופו של דבר גם סכסוך זה ייפתר בדרך זו או אחרת.
למרות שכנראה לא יהיה בינינו הסכם שהוא כאמור דבר מיותר.

בעזרת ה' (בנושא זה אני מוכן להיות דתי) נמצא את הדרך לכבוד הדדי ולנוסחה שתאפשר לנו להשתמש בשירותי טורק ולטורק
בשירותים שלנו לשביעות רצון כל הצדדים. וגם אם אי פעם יהיו חילוקי דעות, נדע להתייחס אליהם כחילוקי דעות בין אנשים בעלי
מטרה שווה. וכפי שגם עם EX וסרטים כשיש לנו חילוקי דעות וטרוניות הדדיות ואנו פותרים אותם וממשיכים הלאה, כך יהיה גם עם טורק.

תגובה זו נמחקה מטורק.
כפי שאתם רואים, מה שהיה הוא שיהיה. בילד אינו מסוגל לעמוד בפני האמת. וכשהיא מוכחת לו עובדתית הוא מוחק אותה
כאילו שמחיקה משנה את האמת. במקום להתמודד עניינית עם טיעוניי, בילד נהג כאחרון הפחדנים ומחק את דבריי.
כפי שכולכם רואים, כתבתי בנימוס וללא התלהמות. רק הצגתי עובדות.

#2 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎12:58

חבל על המאמץ בכלל...

מה שבטוח, הלינק שהבאת בתגובתך הראשונה לפעם הקודמת שהופעלו קבצים מוגנים בתמיכת בילד, זה עוד הוכחה לכך שבילד דואג רק לעצמו, לאתר שלו, ולחשבון הבנק.
בטח בקרוב הלינק יוביל לדף שאינו קיים...

#3 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎13:06

אתה באמת מצפה שאנשים ייקראו את כל מה שכתבת כאן?
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#4 GreenScorpion

GreenScorpion

גיבור על

• Q-Fame
  • 8,708 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎13:18

אם לא מעניין אותך, אל תקרא.
אני קראתי, ואני בטוח שיש עוד אנשים שיקראו.

#5 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎13:37

אם לא מעניין אותך, אל תקרא.
אני קראתי, ואני בטוח שיש עוד אנשים שיקראו.

+1
אני קראתי.
באמת היה דיון נחמד בטורק על הנושא...
חבל מאוד לסצנה הישראלית.....

#6 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎13:49

ואני עדיין מחכה לתשובה באשכול ההוא לשאלה הפשוטה ששאלתי:
ברור מה הדרישות של צוות Q מאתר טורק. (זה כתוב כאן בכמה מקומות, ולא טרחתי לחזור
על זה שם מפחד הצנזור, אבל מי שרוצה יכול לקבל תשובה מדויקת).

מה הן הדרישות של אתר טורק מצוות Q?

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#7 arielp11

arielp11

אני מושעה מ-torec.ואתם?

• רשומים
  • 1,775 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎14:20

קראתי את הכל-באמת היה לי מוזר למה יש הסכם בין Qsubs לדבילד...

הלינק לדף( http://www.forom.ws/Msg.asp?id=18495) כבר לא עובד-מפתיע...
אין על דוראן דוראן!!! אין על "איש בארד"

#8 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎14:27

קראתי את הכל-באמת היה לי מוזר למה יש הסכם בין Qsubs לדבילד...

הלינק לדף( http://www.forom.ws/Msg.asp?id=18495) כבר לא עובד-מפתיע...

זה עובד, תכנס ללינק הזה: http://www.forom.ws/Msg.asp?id=18495

#9 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎14:33

חח הרגתם אותי, שכחתי כבר שכתבתי את זה!

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#10 Mithrandir

Mithrandir

!Fool of a Took

• Q-Fame
  • 9,321 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎14:45

קראתי הכל, ובאמת ששום דבר שבילד יעשה לא יפתיע אותי כבר...
ואילן, הלינק לא עובד.

#11 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎14:47

קראתי הכל, ובאמת ששום דבר שבילד יעשה לא יפתיע אותי כבר...
ואילן, הלינק לא עובד.

מית', כנס ללינק שאני הבאתי, אריאל הביא את הלינק עם ה")" ולכן זה לא נכנס, אם אתה מוריד את ה")" זה נכנס.

#12 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎14:49

כן,הלינק של אילן עובד

#13 Mithrandir

Mithrandir

!Fool of a Took

• Q-Fame
  • 9,321 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎14:53

אז לי לא עובד :S

#14 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎15:01

אצלי יש דף לבן בלי תוכן... בכל מקרה שמרתי תמונת מסך עם ההודעות של בילד, לזכרון עולמים.

#15 shilo

shilo

.

• טרולים
  • 2,858 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎15:25

אצלי יש דף לבן בלי תוכן... בכל מקרה שמרתי תמונת מסך עם ההודעות של בילד, לזכרון עולמים.

אתה יכול לשמור את כל הדף.
אם אתה משתמש ב-FF תלחץ על : Ctrl+S.

#16 royall

royall

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,379 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎16:00

בעזרת ה' (בנושא זה אני מוכן להיות דתי) נמצא את הדרך לכבוד הדדי ולנוסחה שתאפשר לנו להשתמש בשירותי טורק ולטורק
בשירותים שלנו לשביעות רצון כל הצדדים. וגם אם אי פעם יהיו חילוקי דעות, נדע להתייחס אליהם כחילוקי דעות בין אנשים בעלי
מטרה שווה. וכפי שגם עם EX וסרטים כשיש לנו חילוקי דעות וטרוניות הדדיות ואנו פותרים אותם וממשיכים הלאה, כך יהיה גם עם טורק.

אני פשוט המום מכך שאתה עדיין מוכן לעשות הסכם איתו, או לפחות לנסות לגשר על הפערים, כמו"כ כולי השראה מכך שאינך ירדת לפסים אישיים כפי שנהג בילד בתגובתו.

לאור האשכול הנוכחי שמתי לב שאני באמת לא יודע מה הם דרישות 'אתר טורק'. פשוט מגוחך.

מצב אבסורדי של ממש.

הסכם שלום אפשר לעשות כשהצדדים מעוניינים בכך, על פניו זה נראה שבילד בכלל לא מעוניין בשלום או לחילופין סיום הסכסוך.

בכלל הקטע של 'בעד הגולשים' כל פעם, פשוט מעצבן אותי ברמות, מה התרומה? פירסום עבודה של מישהו אחר?

לעניות דעתי הצעד החכם ביותר שצוות Q נקטה היא אפשרות הורדה ישירות מהפורום, צעד כזה מבטל את הצורך להיכנס אל טורק בכלל, ברגע שהדבר יפורסם בין כלל הגולשים יעדיפו כולם לגשת אל המקור ולא אל המתווך.
אמנם יש גם צד שלילי בעניין, אתרי הכיתוביות (סרטים וסאבסנטר) שתמכו והלכו יד ביד עם חברי הצוות ייפגעו גם הם.

:P

royall
אם אני אני משום שאני אני ואתה אתה משום שאתה אתה, אז אני אני ואתה אתה.
אבל, אם אני אני משום שאתה אתה ואתה אתה משום שאני אני, אז אני לא אני ואתה לא אתה.
איך להתקין W7 מכונן USB

(אני)

#17 GreenScorpion

GreenScorpion

גיבור על

• Q-Fame
  • 8,708 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎16:11

לעניות דעתי הצעד החכם ביותר שצוות Q נקטה היא אפשרות הורדה ישירות מהפורום, צעד כזה מבטל את הצורך להיכנס אל טורק בכלל, ברגע שהדבר יפורסם בין כלל הגולשים יעדיפו כולם לגשת אל המקור ולא אל המתווך.
אמנם יש גם צד שלילי בעניין, אתרי הכיתוביות (סרטים וסאבסנטר) שתמכו והלכו יד ביד עם חברי הצוות ייפגעו גם הם.

royall

הבעיה היא שהרבה גולשים טיפשים חושבים שצוות Q הוא חלק מטורק ולכן הולכים לחפש שם את הכתוביות.
הם בכלל לא מודעים שאנחנו לא חלק מהאתר שלו וגם בכלל לא מודעים שיש לנו פורום משלנו.

#18 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎16:54

royall

הסיבה להורדות הכתוביות כאן היא שגילינו הוכחה חותכת לכך שמכתב האזהרה היה מזוייף.
אתה ואחרים מוזמנים לנחש מי זייף אותו, זו לא חידה קשה.
לגבי אתרי התרגומים (הנורמליים), הם עדיין מקום הרבה יותר נוח לצריכת תרגומים מאשר כאן.
האתרים יותר זריזים, הממשק הרבה יותר טוב, והכי חשוב, הם מכילים תרגומים מכל המקורות, ולא רק שלנו.

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#19 Gamma

Gamma

צנחן טועה - צנחן מת, תותחן טועה - צנחן מת...

• רשומים
  • 1,481 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎17:05

אפילו בילד סותר את עצמו:
תמונה שפורסמה

יש לציין שגל אז היה חבר בצוות טורק,
אבל זה לא משנה! העיקרון צריך להישאר כמו שהוא בכל מקום!!!

לינק מקור

#20 Mithrandir

Mithrandir

!Fool of a Took

• Q-Fame
  • 9,321 הודעות

נכתב ב- ‎15/06/2009‏, ‎17:14

לא יאומן, הוא בא בטענות שלהלה מזייפים שיוך קבוצה?!
וואו, אז אני אחזור בי, הוא כן יכול להפתיע...

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים