תעלו את הכתוביות החדשות לעמוד הראשי.תפעילו מערכת תגובות חופשית, ללא צנזורה. תראו לכולם שאתם צוות מספר 1 ברשת לכתוביות עם האיכות. תתעסקו רק בכתוביות ולא צנזורה ומלחמות.
ותאמינו לי, בסוף גם תהיו אתר מספר 1 ולא רק צוות מתרגמים הכי טוב ברשת.

אני לא כותב את זה כהמשך לדיונים שקשורים לטורק או כמלחמה נגד בילד. מה שיקרה בקרוב (וזה יקרה בזכות הבילד), עוד מתרגמים יתחילו לעזוב את הטורק עקב הדיקטטורה של בילד. כנ"ל הגולשים. עד אז, כולם כבר יבינו שהכתוביות האיכותיות באות ממקום אחר ויחפשו איפה זה?

שתדעו, תמיד תהיו בצל של האחרים, כל עוד לא תקימו את האתר משלכם. פשוט אין לכם ברירה. אז, תחשבו בבקשה על ההצעה שלי. אני מאמין שהרבה אנשים מסכימים איתי. ואני חוזר, זה לא קשור לטורק או לבילד אישית. בלי אתר בית תמיד תשארו קטנים. וזה חבל!

בנוגע לבילד, אני הייתי מציע שתתרחקו מהפורום שלו ותנסו לא להכנס לדיונים מיותרים על כל הסיפור הזה. הוא עדיין חייל צעיר ויש לו הרבה מה ללמוד על החיים. הוא החמיץ את ההזדמנות ללמוד את הדברים החיוביים מהאנשים (חברי טורק לשעבר.היום חברי פורום הזה) הרבה יותר מבוגרים ומנוסים ממנו. יכל ללמוד איך זה להצליח בחיים, לגדל משפחה, לעבוד במקום מכובד, ויחד עם כל זה - להיות חלק מהקהילה,לתרום,לתרגם,ובסופו של דבר - להיות אדם טוב יותר. אני אומר את זה מפני שאני מכיר את העבודה ותרומה של מספר החברים הבולטים מהצוות קיו סאבס.עוד מהתקופה שלפני הטורק. ההפסד הוא כולו של בילד!
אזזזזזזז, שלא יעבדו עליכםםםםם!