לגביי העכבר - תרשה להצטרף לשניר ולהמליץ על הdeathadder שקניתי לפני כמה חודשים גירסת 2013.... בהחלט מעולה ונוח בטירוף אין תלונה אחת עליו. הייתי ממליץ גם על הלוג'יטק g9x שאני לא יודע אם עדיין הוא נמכר, זה גם עם משקולות כמו ששניר ציין, אבל לדעתי זו הגירסא היותר חדשה. בכל אופן, הוא מאוד נוח, אם אתה שואל את עצמך למה החלפתי אותו, אז הסיבה היא שיש לי בעיית עצבים כשאני משחק משחקים, ופעם אחת דפקתי אותו חזק על השולחן והגלגלת שלו נשברה. (כבר שברתי את הסיפריה שלי, ואת המקלדת הקודמת חיחיחי )
לגביי הפד - אני הייתי ממש כמוך עד לפני שנה וחצי, ואני בדיוק כמוך, הניסיון הקודם שלי עם פדים היו במחשבים הראשונים, ובאמת שלא סבלתי את החרא הזה. אבל אם אתה קונה משהו מקצועי אז רמת ההחלקה והדיוק הן מאוד משמעותיות. יש לי גם של steelseries (גירסא שיצאה לBO2, לא יודע גירסא מדויקת), הייתי ממליץ לך על מדיום ואם אתה ממש אוהב להשתולל אז תקח יותר גדול, למרות שלא הייתי ממליץ ואני חושב שתלמד להסתדר עם המדיום עם הזמן כמו שאני למדתי, מה שבטוח, אל תקנה פחות מזה.
אגב, העכבר של razer שציינתי למעלה, לא עובד לי טוב על השולחן, עובד מעולה על הפד, אבל על השולחן לא ממש, ככה שתקח את זה בחשבון אם אתה לא מתכוון לקנות פד.