עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

גמר המונדיאל, גרמניה - ארגנטינה

• אנא התחבר בכדי להגיב
75 תגובות לנושא זה

#1 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎16:30

יאללה אשכול לכבוד הגמר.

בעד מי אתם ומי לדעתכם תזכה?

בהיעדר הולנד בגמר אני בעד גרמניה, בעיקר בגלל שאני שונא את ארגנטינה אבל גם אוהב את השחקנים של גרמניה.

אני מהמר שארגנטינה תנצח 1-0, סתם בשביל לנחס אותה. :)

#2 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎17:22

בעד גרמניה. ארגנטינה קבוצה קשה. לצערי במונדיאל הזה היא אימצה כדורגל מכוער שהצליח איכשהו.

הדרך לעצור את גרמניה היא לעצור את הקישור האחורי שלה ( חדירה, שווינשטייגר ולעיתים קרוס ) . יש עוד דרך וספרד הוכיחה זאת במונדיאל שעבר - להחזיק את הכדור. אבל במקרה הזה צריך פנומינאלים ברמת שיא כמו צ'אבי ואנייסטה בשיאם, דבר שלארגנטינה אין היום. לכן לצערי ארגנטינה תבחר בדרך הראשונה. היא תצופף את מרכז הקישור האחורי ותנסה לעצור את הקישור האחורי הגרמני באיבו. זה יביא למשחק צפוף ומגעיל דוגמת המשחק עם הולנד.

אני מקווה שהמאמן הגרמני יכין איזה הפתעה ולצאת מהדפוס הגרמני הרגיל, המבוסס על בניית המשחק לגמרי דרך הקישור האחורי ובכך להפתיע את ארגנטינה.

• dorel310 אוהב את זה
לאן שלא תפנה, תמיד התחת ישאר מאחור

#3 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎17:28

חח כן לצערי גם אני חושש שארגנטינה תכפה משחק מגעיל על כולנו. בואו כולנו נקווה שגרמניה תעלה ליתרון מוקדם ואז המשחק ייפתח ונראה מה ארגנטינה באמת שווה.

#4 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎17:41

אני רוצה שמסי יזכה, בשביל שיפסיקו לזיין לנו את השכל על מראדונה, לא סובל אותו.

#5 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎17:56

אני לא מבין את הקשקוש הזה שאנשים רוצים שמסי יזכה כדי שייחשב לגדול מכולם.

מה זה בכלל הגדול מכולם? על סמך איזה קריטריונים קובעים את זה?

ולמה מסי צריך לזכות במונדיאל כדי להוכיח שהוא שחקן גדול? הוא הוכיח מה הוא שווה שנה אחרי שנה, הוא לא צריך מונדיאל כדי לתת חותמת או משהו.

חוץ מזה צריך להודות באמת. מסי לא נתן מונדיאל אישי גדול או יוצא דופן, הוא היה די חלש למעט אולי איזה 3 הברקות בודדות נגד נבחרות בינוניות מינוס כמו איראן, בוסניה ושווייץ. נגד נבחרות טיפה יותר רציניות כמו בלגיה והולנד הוא בכלל לא היה קיים.

• Asailow אוהב את זה

#6 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎17:59

אני אישית לא חושב שהוא הגדול מכולם.

רק בשביל להמנע מהשוואות האלה כבר, אני רוצה שהוא יקח.

כבר כתבתי בעבר שאני לא יכול לתמוך במדינה כמו גרמניה.

הם טובים, אבל אני לא מתכוון לעודד אותם כמו הרבה יהודים פסיכים אחרים.

#7 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎18:03

אז אתה קורא לי ולשניר פסיכים?

אני בעד נבחרת גרמניה בגמר מונדיאל 2014, לא בעד המדינה הגרמנית במלחמת העולם השנייה.

#8 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎18:10

בסדר, זו זכותך, אני לא רוצה לראות את העם הגרמני חוגג, זה עושה לי חלחלה.

#9 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎18:11

בסדר, זו זכותך, אני לא רוצה לראות את העם הגרמני חוגג, זה עושה לי חלחלה.

למה זה עושה לך חלחלה? אתה הרי אוהד את מכבי.  :P

• SnirJa אוהב את זה

#10 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎18:31

חחחחחחחח לי קשה לעשות את ההפרדה, אני שומע גרמניה, ישר עולה לי נאצים והשמדה המונית.

איך שאני מסתכל על זה, אני לעולם לא הצליח להבין איך ישראלי/יהודי מגיע למצב שהוא מעודד אותם ושמח בהצלחתם.

תמיד אומרים שצריך לעשות הפרדה בספורט, אבל זה חרטא.

דברים מתערבבים תרצה או לא, זה גם מכניס עניין לפעמים, יש לא מעט אירועים בהיסטוריה.

זאת לא שנאה, זה לא שאני מאחל להם להפסיד, פשוט אני לא אהיה שמח לראות אותם חוגגים.

יש 2 קבוצות שאני מתעב בספורט, זאת הפועל תל אביב, וברצלונה, פה ושם גם שחקנים יחידים, אבל זה בקטנה חח ;-)

אגב, רונאלדו הברזילאי זה השחקן הכי טוב שראיתי בחיי.

לא יודע לגבי אלה שהיו פעילים לפני שנולדתי, אני מסכים עם האנשים שאמרו שללא הפציעות, היה הטוב בהיסטוריה.

#11 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎18:37

אפרופו מאראדונה ומסי... נמאס לי באמת לשמוע את ההשוואה הזאת כי באמת מדובר ברמות אחרות לגמרי וזה לא קשור לזכייה בגביע או באליפות.

מסי הוא שחקן מעולה, אבל הוא חלק מקבוצה. אם כבר השוואה, אז ניתן יותר להשוות את מסי לשחקני עבר מעולים דוגמת פלה, קרויף, בקנבאואר, בובי צ'רלטון וכד'... שחקנים מעולים בפני עצמם שמתעלים מעל לקבוצה ומובילים אותה, אבל בראש ובראשונה הם חלק ממנה. מאראדונה היה יחיד ומיוחד ויושב ברמה מעל כולם. מאראדונה לא נזקק לקבוצה כדי לשנות את המשחק... הוא פשוט היה עושה זאת לגמרי לבדו. ההוכחה היא לא רק במשחקים כגון בלגיה בחצי גמר 86, אנגליה 86 וכד' אלא ביכולת לקחת קבוצה בינונית מטה כמו נאפולי ולהצעיד אותה לגמרי לבד לזכייה רצופה באליפות הליגה הכי חזקה בעולם בזמנו - איטליה של שנות ה-80 . זה בערך כמו לשים את מסי לבדו בקבוצה כמו סלטה ויגו של היום ולהצעיד אותה לזכייה באליפות ספרד היום.

לסיכום : מאראדונה היה משהו מחוץ לחוקי הכדורגל כי כדורגל הוא משחק קבוצתי עד מאראדונה וחזר להיות קבוצתי אחרי מאראדונה. הוא היוצא מהכלל שממש לא מעיד על הכלל. מסי עם כל הכבוד יושב בחברה מאוד מאוד מכובדת של שחקנים איכותים כגון פלה, קרויף וצ'רלטון... אף אחד מהם לא מתקרב לרמה של מארדונה.

ואגב אני לא אוהב את ארגנטינה ולא ממש מסמפט את מאראדונה וצורת המשחק שלו, אבל אין מה לעשות... אין אפשרות להתווכח עם עובדות ומציאות.

• CLIPSE אוהב את זה

#12 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎18:47

:wub:  :wub:  :wub:  :wub:

• mad_clown ו Asailow אוהבים את זה

#13 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎18:49

חחחחחחחח לי קשה לעשות את ההפרדה, אני שומע גרמניה, ישר עולה לי נאצים והשמדה המונית.

איך שאני מסתכל על זה, אני לעולם לא הצליח להבין איך ישראלי/יהודי מגיע למצב שהוא מעודד אותם ושמח בהצלחתם.

דברים מתערבבים תרצה או לא, זה גם מכניס עניין לפעמים, יש לא מעט אירועים בהיסטוריה.

זאת לא שנאה, זה לא שאני מאחל להם להפסיד, פשוט אני לא אהיה שמח לראות אותם חוגגים.

יש 2 קבוצות שאני מתעב בספורט, זאת הפועל תל אביב, וברצלונה, פה ושם גם שחקנים יחידים, אבל זה בקטנה חח ;-)

לא יודע לגבי אלה שהיו פעילים לפני שנולדתי, אני מסכים עם האנשים שאמרו שללא הפציעות, היה הטוב בהיסטוריה.

שמע אני מבין יהודי שקשה לו לסלוח לעם הגרמני, אבל מצטער, אני לא יכול לשנוא מישהו שלא עשה לי כלום.

וכן, מולר, קלוזה והאזרח הגרמני הממוצע של היום לא עשו לי כלום, לא רצחו יהודים ולא הסיתו נגד יהודים, אז אני לא יכול לשנוא אותם על משהו שהם לא עשו. ניאו נאצי גרמני אני אשנא בדיוק כמו ניאו נאצי אמריקאי או איטלקי.

זה לא שאני שר את ההמנון שלהם או משהו, כולה נהנה מכדורגל של מדינה שכיום ידידותית לישראל.

ואחרי כל זה, עזוב אותי מהיסטוריה ופוליטיקה, אני רוצה לראות כדורגל טוב. גרמניה אולי לא הבריקה לאורך הטורניר, אבל הציגה כדורגל הרבה יותר חיובי מארגנטינה, אני אוהב את השחקנים שלה יותר משל ארגנטינה ולכן אני בעדה בגמר.  אם הולנד הייתה עולה הייתי בעדה גם אם היא מציגה כדורגל אפור כי יש לי חיבה לנבחרת הזאת במגיל צעיר.

רונאלדו השמן? טיפוס מעצבן, אף פעם לא סבלתי אותו, אבל הוא בהחלט היה כישרון אדיר ויכול היה להיות אפילו גדול יותר אם היה שומר על אורח חיים ספורטיבי.

• cRaZy-BoY ו Asailow אוהבים את זה

#14 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎18:59

אני לא מבקר אותך אחי, רק אומר את דעתי, זו זכותך המלאה לאהוב אותם :-)

כמו שאמרתי, אני לא שונא את השחקנים והנבחרת עצמה, לא רוצה שעם ישמח, אתה מבין את ההבדל? חח

בכל מקרה, אני מקווה לגמר מופלא, גם אני בעד כדורגל טוב.

אששששששששששששש ידוראלללללללללללל!!! ;)

• dorel310 אוהב את זה

#15 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎19:33

אני לא מבקר אותך אחי, רק אומר את דעתי, זו זכותך המלאה לאהוב אותם :-)

כמו שאמרתי, אני לא שונא את השחקנים והנבחרת עצמה, לא רוצה שעם ישמח, אתה מבין את ההבדל? חח

בכל מקרה, אני מקווה לגמר מופלא, גם אני בעד כדורגל טוב.

אששששששששששששש ידוראלללללללללללל!!! ;)

חח בחור טוב אתה יואל. גם כן הבטחת לשבת עם הותיקים פה על בירה ועוד מעט אתה עוזב לנו לצרפת. לא בסדר אתה חח. סתם אחי בהצלחה, תן לצרפתיות בראש!

ובחזרה לנושא, תקציר המפגש במונדיאל הקודם, חח מצחיק לראות איך השחקנים נראו אז, במיוחד מסי עם השיער הזה:

• CLIPSE ו mad_clown אוהבים את זה

#16 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎20:13

בסרטון ששמת בדקה 10:41 מראים ארגנטינאי אוכל זין עם הגול רביעי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• ThUnDeR אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#17 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎21:12

הסירטון החזיר לי טראומה רצינית, וובוזלה!!! איזה רעשששששששששששששששש, מונדיאל חרא!!!

World-Cup-2010-a-South-Africa-Fan.jpg

World-Cup-2010-spectators-006.jpg

• mad_clown אוהב את זה

#18 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎21:36

אפרופו מאראדונה ומסי... נמאס לי באמת לשמוע את ההשוואה הזאת כי באמת מדובר ברמות אחרות לגמרי וזה לא קשור לזכייה בגביע או באליפות.

מסי הוא שחקן מעולה, אבל הוא חלק מקבוצה. אם כבר השוואה, אז ניתן יותר להשוות את מסי לשחקני עבר מעולים דוגמת פלה, קרויף, בקנבאואר, בובי צ'רלטון וכד'... שחקנים מעולים בפני עצמם שמתעלים מעל לקבוצה ומובילים אותה, אבל בראש ובראשונה הם חלק ממנה. מאראדונה היה יחיד ומיוחד ויושב ברמה מעל כולם. מאראדונה לא נזקק לקבוצה כדי לשנות את המשחק... הוא פשוט היה עושה זאת לגמרי לבדו. ההוכחה היא לא רק במשחקים כגון בלגיה בחצי גמר 86, אנגליה 86 וכד' אלא ביכולת לקחת קבוצה בינונית מטה כמו נאפולי ולהצעיד אותה לגמרי לבד לזכייה רצופה באליפות הליגה הכי חזקה בעולם בזמנו - איטליה של שנות ה-80 . זה בערך כמו לשים את מסי לבדו בקבוצה כמו סלטה ויגו של היום ולהצעיד אותה לזכייה באליפות ספרד היום.

לסיכום : מאראדונה היה משהו מחוץ לחוקי הכדורגל כי כדורגל הוא משחק קבוצתי עד מאראדונה וחזר להיות קבוצתי אחרי מאראדונה. הוא היוצא מהכלל שממש לא מעיד על הכלל. מסי עם כל הכבוד יושב בחברה מאוד מאוד מכובדת של שחקנים איכותים כגון פלה, קרויף וצ'רלטון... אף אחד מהם לא מתקרב לרמה של מארדונה.

ואגב אני לא אוהב את ארגנטינה ולא ממש מסמפט את מאראדונה וצורת המשחק שלו, אבל אין מה לעשות... אין אפשרות להתווכח עם עובדות ומציאות.

והנה סתם הגול השני נגד בלגיה.... תשימו לב שהקבוצה (הבלגית וגם הארגנטינאית ) בכלל לא קיימת מבחינתו. הכל נמצא בדקויות התנועה שלו.

ברגע שהכדור אצלו ברגל מבחינתו זה הוא נגד כל מה שעומד מול המטרה - השער. אפילו שחקני קבוצתו מהווים סוג של הפרעה מבחינתו למטרה.

• CLIPSE אוהב את זה

#19 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2014‏, ‎14:44

טוב אנחנו בחברה החלטנו,

אין ספק שמגיע לגרמניה לזכות והיא גם פייבוריטית,

וכאן נכנסים כל הזייני שכל שאומרים שמסי הכי טוב בעולם והוא יוכיח את זה, אם ארגנטינה דופקת בגמר משחק יפה ומסי מראה לנו תצוגה שלא נראתה מעולם,

משהו לספר לנכדים, אין לי בעיה שהם יקחו, אבל לצערי הפרעוש יקיא במשחק מלחץ, רק המחשבה שזאת הפעם האחרונה שלו להוכיח שהוא טוב יותר ממארדונה, במונדיאל הבא הוא כבר יהיה מבוגר מידי, רק אם כל ארגנטינה תשתפר הם יוכלו לקחת, לא רק הוא לבד.

לדעתי אנחנו נראה מחר מי הסופרסטארים האמיתיים, מי החברה שלמרות שחלק גדול מהעולם לא סופר אותם לא פראירים והציגו לנו נבחרת.

יש כ"כ הרבה אנשים מהצד הגרמני שאני רוצה לראות מניפים גביע לעומת הצד השני,

למשל רוחו, מה קשור שהגנוב הזה יניף גביע?

לעומת זאת, את לאם, הומלס, נוייר, מולר, קרוס, בואטנג, אוזיל (כן מבחינתי בגרמניה הוא מעולה), קלוזה,

וכמובן ללב.

(אביחי שווה לך להסכים איתי זה יעלה את הערך של שורלה :P )

• dorel310 אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#20 eliav1993

eliav1993

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 389 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2014‏, ‎15:08

אין קשר להפרדה בין ספורט לדברים אחרים.

אני לא מבין למה העם הגרמני של היום צריך להיות אשם בגלל הסבים שלהם. כל אדם צריך להישפט על פי המעשים שלו.

• dorel310 אוהב את זה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים