עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תרגום מוגן - על מה ולמה

• אנא התחבר בכדי להגיב
341 תגובות לנושא זה

#181 3dcat

3dcat

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 42 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎22:59

הצעד של תרגומים מוגנים הינו צעד מבורך ובאמת שהגיע הזמן לנקוט אותו.
על פי דעתי מגיע לכם בהחלט לדרוש מה שאתם דורשים. לא צריך להתבייש לבקש קצת קרדיט עבור העבודה הסזיפית של התרגום.

אגב...
מאוד הצחיקה אותי הטענה על אלפי תגובות בטוראק כאיזו שהיא הוכחה ניצחת לכאורה על נושא פופולארית של האתר.
רק לאחרונה ראיתי באתר לו אני משתייכת כיצד סרט כמו נורביט זוכה לאלפי כניסות ועשרות תגובות חמות בעוד שסרט איכותי כמו הרוחות של גויה כמעט ולא הורד.
זה בסך הכל אומר שהמכנה הנמוך ביותר בסרטים תמיד יזכה ליותר תגובות. ואולי זה מסביר מדוע בטורק מתרגמים כל כך הרבה סרטי אימה.

מעבר לכך ההצהרה של בוביקו

תודה לאל, שאין אצלנו דברי נאצה, הכפשות, לא עלינו שנאה לפעמים.
השקט הנפשי נמצא במחוזותינו, למדתי ממכם על דרך השלילה על החיוב, מודה
לכם על-כך, ושלעולם לא תבוא בדרכינו, זה יעכל אתכם עד העצם חברים.

באמת משקפת את טורק אתם לא חושבים?
מצחיק מאוד לשמוע דבר שכזה מפי חבר האתר לאור כל מה שאני אישית ספגתי מהם.

ואם ישנה מגמה של כל האתרים לגבש אילו שהם חוקים שמעגנים את הזכויות של המתרגם
בפני אתרים עמיתים, זה דבר חכם והכרחי ודבר שאני מקווה שרוב האתרים יאמצו.

שמחתי לראות כאן מנהלי אתרים אחרים שתומכים בתביעה.

ישר כוח QSUBS
:D

#182 עמית יקיר

עמית יקיר

אשת יחסי ציבור

• Q-Fame
  • 4,078 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:00

הנטאי, מבטיחה לך אישית, שיעלה לך ביוקר הקללות עליי שרשמת פה. ובקרוב.
תתבייש לך.
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#183 crack

crack

נמלט

• חבר של כבוד
  • 475 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:04

וflame, קיו לא צריכים את טורק? עוד כמה מאות הורדות? עשה טובה לך תראה כמה הורידו את נמלטים בטורק ותחזור לפה...

תאמין לי שאני מסתדר מעולה גם בלי ההורדות בטורק.
תודה על ההתעניינות.
תמונה שפורסמה

<span style='font-size:7pt;line-height:100%'>תודה לTTMAN על החתימה המעולה!</span>

תמונה שפורסמה

#184 masher

masher

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 53 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:08

הנטאי,או בעצם הנתינוק, אתה הבנאדם הכי מפגר שראיתי בחיי.
במקומך הייתי בורח,אבל היי,בעצם הרגע עשית את זה:D
אתה לא קולט שהם יכולים לחשוף אותך,ועוד עם הוכחות? אין גבול לבושה שלך בתור בנאדם?
ברגע שהם יעשו את זה,ואני מקווה שכך יקרה,הרי שלא תוכל להראות את הפרצוף שלך יותר בנט.
ועוד יש לך חוצפה לבוא וללהג כאן ולבלבל את השכל.

#185 bigimot

bigimot

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 137 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:10

מה הוא כבר רשם על עמית? או שהכל נמחק?
וברור שאתה מסתדר טוב בלי טורק. הנקודה שלי היא שבסופו של דבר מה שמניע אותכם להמשיך לתרגם זה ההורדות, וחלק גדול מהם נמצא בטורק. זה הכל.

"I once had a wolf, and a wolf only makes a good pet if he thinks he's dog" - Jame, Bionic Woman

#186 VenuS

VenuS

נולד מסונכרן

• רשומים
  • 305 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:12

מקווה שבילד הורג אותו לפני שעמית משיגה אותו.

היקר הם בסדר,לא משמיצים,הכל שקט.
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמהתמונה שפורסמה

#187 masher

masher

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 53 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:14

ולמה אתה חושב שבילד יוכיח אותו על מעשיו? הרי בילד תומך בהשמצות עלומות בלי ביסוס.

#188 VenuS

VenuS

נולד מסונכרן

• רשומים
  • 305 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:15

מה הוא כבר רשם על עמית? או שהכל נמחק?
וברור שאתה מסתדר טוב בלי טורק. הנקודה שלי היא שבסופו של דבר מה שמניע אותכם להמשיך לתרגם זה ההורדות, וחלק גדול מהם נמצא בטורק. זה הכל.

נקודה לא רלבנטית.
תמונה שפורסמה

#189 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:16

וכמו שאמרתי, אף גולש (אפילו לא אחד) לא יפסיק לחפש תרגומים אם הוא לא ימצא את מבוקשו בטורק. גם לי יש אתרים קבועים לכל דבר, אך אם אני מחפש משהו ולא מוצא באתר הרגיל - אחפש במקומות אחרים.

מס' ההורדות שיש בטורק יתפלג בין דונקי, סאבס IL ושאר האתרים הטובים. אף גולש לא יוותר על תרגום כי אין אותו בטורק.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#190 VenuS

VenuS

נולד מסונכרן

• רשומים
  • 305 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:16

ולמה אתה חושב שבילד יוכיח אותו על מעשיו? הרי בילד תומך בהשמצות עלומות בלי ביסוס.

כי הוא גרם לבילד ולצוות להראות לא טוב. :D
תמונה שפורסמה

#191 masher

masher

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 53 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:19

כי הוא גרם לבילד ולצוות להראות לא טוב. :D

זה היה וואחד אנדרסטייטמנט.ונוס, כל דבר שהם עושים כרגע,ובעבר,רק גורם להם להיראות רע יותר.
הם הדרדרו לרמה כזו של השמצות,שמבחינתם עכשיו הקו האדום כבר לא קיים,קללות וכו' - לגיטימיות לגמרי.
אני מקווה שאתה צודק,ומי יודע אולי באמת אני אופתע,אבל האמת,לא נראה לי. הם רק יתמכו בו על הקללות,ואולי ינזפו בו על טיפשותו (2 משתמשים :D )

#192 bigimot

bigimot

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 137 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:22

במידה והתרגומים היחידים שישוחררו יהיו נעולים - הגולשים ימצאו את מבוקשם באתרים אחרים. במידה ויצאו תרגומים כפולים בטורק - הגולשים ישארו בטורק ויורידו אותם. לפחות הרוב (וכן, גם אם הם פחות איכותיים).

בכל מקרה הדיון פה הוא כולו אינו רלוונטי. קיו אמר את שלו, טורק אמר (פחות או יותר) את שלו. לדבר ולחפור על זה לא ישנה דבר, המעשים ישנו.

"I once had a wolf, and a wolf only makes a good pet if he thinks he's dog" - Jame, Bionic Woman

#193 VenuS

VenuS

נולד מסונכרן

• רשומים
  • 305 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:26

לצערי ביגי, טורק עוד לא אמרו כלום.
תמונה שפורסמה

#194 raz23

raz23

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 79 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:30

קיו סאבס, אתם דפוקים בראש.
אתם בחיים לא תגיעו עם זה לכלום.
אז עשיתם אז בעבר תרגום מוצפן ומה זה עזר? מה השגתם?!

אתם סתם פוגעים בנו, בגולשים!

זאת אומרת...
אתם סתם חוסמים לעצמכם תרגומים ואז מה?
אז בסדר, התרגומים לא יהיו בטורק אבל מה זה משנה, נגיד והרבה אנשים באמת יגיעו לפורום שלכם, מה אז?
הם יקראו את כל זה ולא ילכו להוריד תרגומים שלכם.
או שהם יראו שיש תרגומים שלכם בדונקי ואז הם יורידו... ולא יבינו כלום, ואת רוב האנשים כמוני זה פשוט יעצבן!!!

טוב שלא, למי יש כוח עכשיו להסתבך ולהוריד מיליון תוכנות כדי להפעיל תרגום מזורגג לפרק מסכן בסדרה כלשהי?? בשביל זה אני הולך להתאמץ? אני לא חושב כך, ולדעתי רק אתם תפסידו בזה.
אני בטוח שיש פה עוד רבים שמסכימים איתי וחושבים לעצמם בראש -

wtf, מה אנחנו צריכים את זה?
כאילו מעניין אותי מי זה הצוות הזה, אני מכיר מתרגמים כמו גל פיניש ועמית יקיר, אבל למה לעזאזל הם הורסים לעצמם תרגומים ומה זה בכלל מעניין אותי המלחמות שלהם?

ובגלל זה אני לא מבין את האנשים שמלקקים לכם כאן ואומרים שהם תומכים בהם, כשאני רואה את אותם אנשים פעילים גם בטורק לדוגמא, כמו benhouli שתירגם תרגומים בלעדים לטורק והיה פעיל שם כמה זמן ופתאום הוא בא ותומך בכם... כמו רבים אחרים ש"תומכים" אבל בטח לא מבינים בעצמם איך משתמשים בכתוביות החסומות שלכם.

ולמה אתם מתלהבים מהסרטים?
אז בסדר, אתם מתרגמים סדרות מעולות!! באמת שכן! אני מת על אבודים ועל נמלטים! ואני יודע שיש עוד סדרות שאתם מתרגמים כמו עקרות בית נואשות! ועוד כאלה!
אבל עם כל הכבוד, אל תשתחצנו כי טורק תירגמו בשיא המהירות את צבי הנינג'ה כשהוא רק יצא! והם תירגמו גם את כל סרטי האימה היפים מהמוביס טו דיי פור (הרשימה השחורה) וזה באמת סרטים ממש יפים ושווים והם ממש לא סוג זין כמו שאמרתם, אז מה, רק בגלל שתירגמם עוד איזה דרמה משעממת שהייתה מועמדת לאוסקר אתם חושבים שאתם מתרגמים את הסרטים הכי טובים?
אז הם תירגמו סרטי אימה סדיסטים מצויינים כמו שחובבי האימה אוהבים וזה יחסית קהל גדול יותר מגולשי האינטרנט מאשר חובבי הדרמות המעייפות.
והם גם תירגמו את לחסל את האס שזה סרט אקשן וגם מצחיק ומתח והכל עם בן אפלק ועוד הרבה שחקנים, וזה כנראה אחד הסרטים המצוינים שיצאו עד כה מ-2007 וגם את הסרט שאני הכי נהנתי השנה ממנו שזה גוסט ריידר (זה למה הכינוי שלי כזה!) שראיתי עם תרגום של טורק ולא מבין מה רע בו,
ומה אתם משמיצים את הצוות שלהם? אז מעצבן אתכם משהו אצלם אבל אתם משמיצים את כל הצוות שלהם סתם, הורסים לעצמכם תרגומים וחושבים עכשיו שאתם פוגעים בהם, ולדעתי ממש לא.
הם ימשיכו להוציא תרגומים איכותים לסרטים מצויינים כמו גוסט ריידר ואנשים ימשיכו להגיב להם ולהודות לכם ואתם תמשיכו לתרגם תרגומים חסומים, לא לקבל עליהם שום הערכה ולאבד הרבה גולשים שגם ככה לקח להם איזה שנה לקלוט איך מפעילים תרגום טקסט פשוט אז עכשיו בכלל כאילו שהם יתעסקו בזה.

חבל אתם מפסידים.
נ.ב.
ראיתי את התרגום של ואן ויילדר 2 והוא היה בסדר אבל היו הרבה טעויות מעצבנות פה ושם (אם מישהו באמת רוצה רשימה, אני יכול להכין כי פשוט כל הזמן אני רואה שעד לא מביאים לכם רשימה של טעויות אז המתרגמים לא מסכימים שהם טעו) והכי עיצבן אותי שמתרגמים טקסט אבל לא מקשיבים אחר כך למה שאומרים בסרט כמו בחור בשם שיימוס שהיה בסרט שאת השם שלו ראיתי שכותבים ככה - Seamus ב-IMDB ומן הסתם תירגמו את זה מהטקסט בלי לבדוק אז לאורך כל הסרט אנשים אומרים לו שיימוס ושומעים את זה אבל התרגום מתעקש על סימוס...
ויש גם אחת שקוראים לה פנלופי ובגלל שכתוב Penelope אז התרגום מתעקש על פנלופה... וגם לפעמים השמות משתנים כמו השם משפחה של טג' שפעם היה כתוב כזה ארוך עם הרבה אותיות א' ופעם אחת כזה בלי האותיות א', זה משהו ארוך השם שלו, באדנלדבד נראה לי, בקיצור זה מעצבן לעין אבל חוץ מזה היו עוד כמה טעויות הבנה די מעצבנות אבל לא נורא חוץ מזה היה תרגום די בסדר
ותבינו שאני לא נגדכם ואני יודע שיש לכם תרגומים טובים אבל אם טורק הוא אויב בשבילכם אז אל תזלזלו באויב ותבינו שאתם קוברים פה את עצמכם.

מילה מילה.

#195 doc

doc

שקר כלשהו

• Q-Fame
  • 8,844 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:31

לא קוראים לו גוסט ריידר! קוראים לו הנטאימן! כן כן!!!! הנטאימן!

זה לא הנטאי, אני יודע מי זה באמת, הוא בכלל לא מצוות טורק...

ואלון, כל מילה שהנטאי אמר עליך נכונה! חפרפר :D! :D
תמונה שפורסמה

#196 bigimot

bigimot

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 137 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:32

נציגי טורק הביעו את דעתם בנושא.
מה כבר בילד ירשום בטורק? "צוות אחר החליט לקחת את החוק לידיים שלו והחליט לשחרר תרגומים מוגנים. טורק לא מוכן לזוועה ותרגומים אלו לא יעלו לאתר. אל תאמינו להשמצות שלהם, עברם אינו נקי כפי שהם מציגים אותו, ויום אחד אאלץ לחשוף אותו ביחד עם שאר סודות היקום. בלה בלה בלה"

#197 VenuS

VenuS

נולד מסונכרן

• רשומים
  • 305 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:34

raz23:
חבל שלא ציתת את ההודעה הראשונה בשרשור.

מה תגיד לגבי תשובה של בילד? תיהיה יותר לעניין.

doc: אותה שאלה בשבילך.
תמונה שפורסמה

#198 VenuS

VenuS

נולד מסונכרן

• רשומים
  • 305 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:36

מה כבר בילד ירשום בטורק? "צוות אחר החליט לקחת את החוק לידיים שלו והחליט לשחרר תרגומים מוגנים. טורק לא מוכן לזוועה ותרגומים אלו לא יעלו לאתר. אל תאמינו להשמצות שלהם, עברם אינו נקי כפי שהם מציגים אותו, ויום אחד אאלץ לחשוף אותו ביחד עם שאר סודות היקום. בלה בלה בלה"

איפה ????
מי ????
תמונה שפורסמה

#199 doc

doc

שקר כלשהו

• Q-Fame
  • 8,844 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:39

איפה ????
מי ????

כנראה, מה כבר אפשר לעשות?
תמונה שפורסמה

#200 danielk

danielk

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 932 הודעות

נכתב ב- ‎07/04/2007‏, ‎23:44

יש לי סתם שאלה לצוות של טורק...
האם דיון כזה יכול/יכל להתקיים אצלכם באתר מבלי שמישהו יועף/יוזהר?.

הצביעות שלכם פשוט מגעילה אותי.
בוביקו, אתה שעשית עליי רושם כל כך גדול של איש ישר ונעים הליכות.הרודף צדק ויושר
באשר הוא, ממך ציפיתי למעשה/תגובה אמיתית.אנשים כמוך הפועלים מבפנים להם הכוח לשנות.
אבל כנראה שאתה הישר היחידי שם.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים