ואז הם יחזירו, ואתם תחזירו, והם יחזירו, ושוב אתם תחזירו...יחד עם זאת, מי שיפגע
באחד או בכלל הקבוצה אנו נחזיר שבעתיים, ככה זה עובד גם אם לדעתך זה נקרא לאבד פרופורציה.
אם זה המצב שבמסגרתו אתם רוצים לפעול, מה אני אגיד לכם? תהיו בריאים...
נכתב ב- 10/11/2008, 12:53
באחד או בכלל הקבוצה אנו נחזיר שבעתיים, ככה זה עובד גם אם לדעתך זה נקרא לאבד פרופורציה.
נכתב ב- 10/11/2008, 13:17
נכתב ב- 10/11/2008, 13:24
נכתב ב- 10/11/2008, 14:01
נכתב ב- 10/11/2008, 14:02
אהלן, רציתי לדעת אם חשבתם על הרעיון, כיוון ששמעתי שאתם בקשר מצויין, אם חשבתם לעשות מן שיתוף פעולה מוחץ שפשוט 2 הקהילות יתאחדו לאתר 1, איחודים קרו בעבר וזה עשה רק טוב, אז למה לא? זה גם לדעתי יחסוך כסף של דומיין ושרת וגם יהיה הרבה יותר נוח ומקצועי, ואני מאמין שגם התרגומים ישוחררו מהר יותר כיוון שהכל יהיה הרבה יותר מקושר ומסודר. אפילו כבר הקרצתי שם, לא יותר מדי קשה, פשוט מחברים אתכם יחד Extreme+Qsubs.. פשוט ונוח, Extreme Quality Subtitles. (ובקיצור Extreme Qsubs, או XQsubs) אבל זה החלק השולי בעניין.
בקיצור אם עדיין לא חשבתם על זה למרות שאני בספק, אשמח לתשובה..תודה מראש..
נכתב ב- 10/11/2008, 14:13
זה נחמד שאתה מדבר אבל לא עושה כלום.עמית,
אני אנסה להסביר את עצמי שוב. מה שאני מנסה להשיג זה לא הסכם בין Q לבין טורק.
הסכמים כאלה הם רעים, וכמו שראינו, הם לא עובדים. אני רוצה לבדוק אם אפשר
להגיע למספר עקרונות של התנהגות שכל השחקנים בשטח (מתרגמים, קורעי כתוביות, מסנכרנים,
מנהלי אתרים, בעלי הרשאות באתרים וכו') יתחייבו עליהם כלפי עצמם והעולם.
העקרונות האלה צריכים להיות הוגנים, מוסכמים וישימים. אם נצליח להשיג זאת, ואני יודע שהסיכויים לכך קלושים,
כולנו נחייה בסביבת עבודה נעימה יותר, פורה יותר ומשגשגת יותר. אני מסתכן בכך שאני עלול להסתכסך
עם כל הגורמים הרלבנטיים, ולבנות לי דימוי של אויל תמים או לחילופין של מניפולטור מתוחכם. לא אכפת לי. לא יכול
להיות שזה הכי טוב שאנחנו יכולים, פשוט לא מאמין שזה ככה.
נכתב ב- 10/11/2008, 14:20
אם כך אתה מתפרץ לדלת פתוחה ואבהיר למה הכוונה.עמית,
אני אנסה להסביר את עצמי שוב. מה שאני מנסה להשיג זה לא הסכם בין Q לבין טורק.
הסכמים כאלה הם רעים, וכמו שראינו, הם לא עובדים. אני רוצה לבדוק אם אפשר
להגיע למספר עקרונות של התנהגות שכל השחקנים בשטח (מתרגמים, קורעי כתוביות, מסנכרנים,
מנהלי אתרים, בעלי הרשאות באתרים וכו') יתחייבו עליהם כלפי עצמם והעולם.
העקרונות האלה צריכים להיות הוגנים, מוסכמים וישימים. אם נצליח להשיג זאת, ואני יודע שהסיכויים לכך קלושים,
כולנו נחייה בסביבת עבודה נעימה יותר, פורה יותר ומשגשגת יותר. אני מסתכן בכך שאני עלול להסתכסך
עם כל הגורמים הרלבנטיים, ולבנות לי דימוי של אויל תמים או לחילופין של מניפולטור מתוחכם. לא אכפת לי. לא יכול
להיות שזה הכי טוב שאנחנו יכולים, פשוט לא מאמין שזה ככה.
נכתב ב- 10/11/2008, 14:20
אהלן, רציתי לדעת אם חשבתם על הרעיון, כיוון ששמעתי שאתם בקשר מצויין, אם חשבתם לעשות מן שיתוף פעולה מוחץ שפשוט 2 הקהילות יתאחדו לאתר 1, איחודים קרו בעבר וזה עשה רק טוב, אז למה לא? זה גם לדעתי יחסוך כסף של דומיין ושרת וגם יהיה הרבה יותר נוח ומקצועי, ואני מאמין שגם התרגומים ישוחררו מהר יותר כיוון שהכל יהיה הרבה יותר מקושר ומסודר. אפילו כבר הקרצתי שם, לא יותר מדי קשה, פשוט מחברים אתכם יחד Extreme+Qsubs.. פשוט ונוח, Extreme Quality Subtitles. (ובקיצור Extreme Qsubs, או XQsubs) אבל זה החלק השולי בעניין.
בקיצור אם עדיין לא חשבתם על זה למרות שאני בספק, אשמח לתשובה..תודה מראש..
יש לי שאלה...
איך שאלה תמימה של בחור (לעיל כותרת הנושא המקורית) הפך להיות שוב פעם התנצחות על אתר טורק? (10 עמודים? וואלה ממש מגילת "טחורק" )
לא נמאס לכם מזה? או שאתם נותנים לאנשים כמו פלוני_אלמוני להוביל אתכם מהאף לזה...? (וכמו שאמרה עמית - "רואים את צילו של בילד מאחוריו")
נכתב ב- 10/11/2008, 15:06
tal23, doc, subbie, XsesA, foxi9, ~Moshe~, yakira, glfinish, cuuldude, White Fang, Amir, LimorEM, ialfan, Eran-s, Spirit, Ariel046, Shloogy, Yarden, Shaked7, dvodvo123, Alonzi, Darkeye you're on my LIST!
wanna be on my list? ask me how!I
אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות בנוגע לתהליכים, כי לא תקבלו תשובה.
נכתב ב- 10/11/2008, 18:37
אלמוני, הקבוצה שלנו מתנהלת באופן מאד דומה לחברה כלכלית בשוק החופשי. ההבדל היחיד הוא שהאינטרס שלנו הוא
לא כסף אלא הנאה פרטית בראש וראשונה ורווחת הגולשים לאחריה. (שימו לב לסדר). מי שיספר לי שהוא עושה זאת למען הגולשים
בלבד אשלח אותו למכונת אמת.
נכתב ב- 10/11/2008, 18:58
תפקיד הסינונים הוא לא להבטיח איכות, אלא להגן על קבוצות התרגום.
צוות IDXfree
נכתב ב- 10/11/2008, 19:37
נכתב ב- 10/11/2008, 23:22
עמית, אל תתאמצי.מי אתה חושב נשא ונתן (וכשזה לא הלך, אז בכוח הזרוע) עד שהשיג את מבוקשתו לכלל המתרגמים בישראל?
נכתב ב- 11/11/2008, 10:15
לא תהיה שום פגיעה בקבוצות.
תהיה פגיעה באתרים, תהיה פגיעה בגולשים ותהיה פגיעה חמורה מאוד בדעת הקהל על "תרגומי רשת".עמית, אל תתאמצי.מי אתה חושב נשא ונתן (וכשזה לא הלך, אז בכוח הזרוע) עד שהשיג את מבוקשתו לכלל המתרגמים בישראל?
לא אכפת לאף אחד מה עשינו בעבר.
ונורא נוח לדרוש מאיתנו להוביל שינויים חדשים.
נכתב ב- 11/11/2008, 10:49
נכתב ב- 11/11/2008, 16:14
נכתב ב- 12/11/2008, 04:39
לא, עדיף להפנות את הלחי השנייה בכל פעם ולא להגיב.
הבלגה לא ולא תהיה מקובלת.
יש לי שאלה עבורך: האם ניסית לדבר בכלל עם בילד על כך, או שנפלת על אוזניים ערלות מראש?
נכתב ב- 12/11/2008, 08:01
לא, עדיף להפנות את הלחי השנייה בכל פעם ולא להגיב.
הבלגה לא ולא תהיה מקובלת.
יש לי שאלה עבורך: האם ניסית לדבר בכלל עם בילד על כך, או שנפלת על אוזניים ערלות מראש?
מר "עקרב ירוק":
היום גיליתי שבראיון שנתת בפורום של אקסטרים, כתבת את הדברים הבאים:
"הדברים שהייתי משנה: הוצאת צוותים מאתרים והפיכתם לעצמאיים, צמצום מספר המתרגמים העצמאיים ל-0 והכנסתם לצוותים, מניעת גניבות סנכרונים וקרדיט"
אז אתה סבור שלמתרגמים עצמאיים אין בכלל זכות קיום...
עכשיו אני מתחיל להבין עד כמה תמים הייתי.
נכתב ב- 12/11/2008, 11:16
תגיד לי, כל דעה אשר נוגדת את דעתך לא אמורה להתקבל?
אחר כך תגיד שאתה מוכן לשמוע מאנשים דעות...
נכתב ב- 12/11/2008, 13:17
וכיצד השימוש בדמגוגיה רלוונטי לדיון? תגיב לדברים שאומרים לך בצורה עניינית...תגיד לי, כל דעה אשר נוגדת את דעתך לא אמורה להתקבל?
אחר כך תגיד שאתה מוכן לשמוע מאנשים דעות...
דמגוגיה.
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים