תומר, הפעם שיחקת אותה
+1
(זו השפה שלכם, לא ? :-))
נכתב ב- 23/09/2009, 22:52
תומר, הפעם שיחקת אותה
נכתב ב- 23/09/2009, 23:03
אני לא הבן אדם שאתה רוצה לפתוח איתו "שיחה", move alongתומר, הפעם שיחקת אותה
+1
נכתב ב- 23/09/2009, 23:04
כן, אל נשגב.תומר, הפעם שיחקת אותה
+1
נכתב ב- 23/09/2009, 23:15
כן, אל נשגב.תומר, הפעם שיחקת אותה
+1
זו השפה שלנו, היצורים הנחותים.
מצא לך כבר חיים, חתיכת מתרומם.
נכתב ב- 23/09/2009, 23:20
העיקר שתירדם.כן, אל נשגב.תומר, הפעם שיחקת אותה
+1
זו השפה שלנו, היצורים הנחותים.
מצא לך כבר חיים, חתיכת מתרומם.
פשוט לא הצלחתי להרדם, אני חשבתי (וצדקתי) שהפתטיות שלכם תרדים אותי :-)
לילה טוב.
ו.... בהצלחה
נכתב ב- 24/09/2009, 19:20
חחחחחחחחח הוא אשכרה לא הגיבאני לא הבן אדם שאתה רוצה לפתוח איתו "שיחה", move alongתומר, הפעם שיחקת אותה
+1
נכתב ב- 25/09/2009, 04:56
נכתב ב- 25/09/2009, 11:15
מישהו מחייב אותך לתרום?סליחה שאני מציג דיעה שונה, אבל בכל מקרה, לא ברור לי מדוע אני צריך לממן לכם את המשך התחביב.
מה זה משנה בכלל למה הם מתרגמים? הם נקלעו לצרה, והם מבקשים עזרה. זה הדבר הטבעי ביותר בעולם.עם כל הכבוד, אתם לא מתרגמים ע"מ להפוך את העולם למקום טוב יותר,
אם הייתם רוצים לעשות זאת, אז את הזמן שאתם משקיעים בתרגום, הייתם משקיעים בעזרה לנזקקים,
אלא אתם עושים זאת מכיוון שאתם נהנים מכך ומכיוון שאתם מקבלים מכך סיפוק.
בדיוק כמו שגולשים מנהלים ומגיבים בפורומים (מקצועיים ולא מקצועיים) חינם,
מכיוון שגם הם מקבלים משהו בתמורה, לא רק כסף מהווה תמורה,
נכון שאנחנו נהנים מהתרגומים, אבל זה הדדי, בדיוק כפי שמנהלי פורומים (לדוגמא) נהנים מעצם הניהול ומתן התשובות.
לכן ממש לא ברור לי מדוע אתם מבקשים מימון להמשך התחביב שלכם,
שבינינו, מלכתחילה חוקיותו מוטלת בספק (ומספיק עם גלגול העיניים), אני מתפלא מדוע איום התביעה לא הגיע מוקדם יותר.
כאמור, אף אחד לא מכריח אותך לתרום, אבל זה חוסר טעם משווע לבוא לפה ולכתוב את מה שכתבת.אני יותר מאשמח ואברך על המשך הפעילות שלכם,
אבל ברמה העקרונית אני לא מוכן לסייע, בדיוק כפי שאני לא מוכן לסייע במקומות דומים אחרים,
בשל העובדה הפשוטה, מדובר בסיפוק ותמורה הדדית, ולכן אין הצדקה לבקשתכם.
בהצלחה.
נכתב ב- 25/09/2009, 15:33
מישהו מחייב אותך לתרום?סליחה שאני מציג דיעה שונה, אבל בכל מקרה, לא ברור לי מדוע אני צריך לממן לכם את המשך התחביב.
מה זה משנה בכלל למה הם מתרגמים? הם נקלעו לצרה, והם מבקשים עזרה. זה הדבר הטבעי ביותר בעולם.עם כל הכבוד, אתם לא מתרגמים ע"מ להפוך את העולם למקום טוב יותר,
אם הייתם רוצים לעשות זאת, אז את הזמן שאתם משקיעים בתרגום, הייתם משקיעים בעזרה לנזקקים,
אלא אתם עושים זאת מכיוון שאתם נהנים מכך ומכיוון שאתם מקבלים מכך סיפוק.
בדיוק כמו שגולשים מנהלים ומגיבים בפורומים (מקצועיים ולא מקצועיים) חינם,
מכיוון שגם הם מקבלים משהו בתמורה, לא רק כסף מהווה תמורה,
נכון שאנחנו נהנים מהתרגומים, אבל זה הדדי, בדיוק כפי שמנהלי פורומים (לדוגמא) נהנים מעצם הניהול ומתן התשובות.
לכן ממש לא ברור לי מדוע אתם מבקשים מימון להמשך התחביב שלכם,
שבינינו, מלכתחילה חוקיותו מוטלת בספק (ומספיק עם גלגול העיניים), אני מתפלא מדוע איום התביעה לא הגיע מוקדם יותר.
יהיו מי שיעזרו מתוך הרגשת סולידריות, יהיו שיעזרו מתוך אינטרסים, יהיו שיעזרו מתוך רגשות של הוקרת תודה.כאמור, אף אחד לא מכריח אותך לתרום, אבל זה חוסר טעם משווע לבוא לפה ולכתוב את מה שכתבת.אני יותר מאשמח ואברך על המשך הפעילות שלכם,
אבל ברמה העקרונית אני לא מוכן לסייע, בדיוק כפי שאני לא מוכן לסייע במקומות דומים אחרים,
בשל העובדה הפשוטה, מדובר בסיפוק ותמורה הדדית, ולכן אין הצדקה לבקשתכם.
בהצלחה.
נכתב ב- 25/09/2009, 17:13
נכתב ב- 25/09/2009, 19:20
אלמוני_פלמוני, לא שאני מזלזל בשיקול הדעת שלך, אבל לא הייתי משלם שקל בשביל זה.קרא שוב את כל תגובותי, אם תרצה, אכתוב אותם שוב בתשלום, במיוחד עבורך.
נכתב ב- 25/09/2009, 21:14
שקל זה באמת יותר מדי, אבל אולי 10 אגורות... על המאמץ שהוא השקיע בניסיון להצחיק.אלמוני_פלמוני, לא שאני מזלזל בשיקול הדעת שלך, אבל לא הייתי משלם שקל בשביל זה.קרא שוב את כל תגובותי, אם תרצה, אכתוב אותם שוב בתשלום, במיוחד עבורך.
נכתב ב- 25/09/2009, 21:47
כעת אין כל ספק, Accounter,
אתה האדם המשכיל עלי אדמות.
אלמוני_פלמוני, לא שאני מזלזל בשיקול הדעת שלך, אבל לא הייתי משלם שקל בשביל זה.קרא שוב את כל תגובותי, אם תרצה, אכתוב אותם שוב בתשלום, במיוחד עבורך.
שקל זה באמת יותר מדי, אבל אולי 10 אגורות... על המאמץ שהוא השקיע בניסיון להצחיק.אלמוני_פלמוני, לא שאני מזלזל בשיקול הדעת שלך, אבל לא הייתי משלם שקל בשביל זה.קרא שוב את כל תגובותי, אם תרצה, אכתוב אותם שוב בתשלום, במיוחד עבורך.
נכתב ב- 25/09/2009, 21:47
נכתב ב- 25/09/2009, 21:51
אוי שתוק כבר
נכתב ב- 27/09/2009, 13:38
Shout4Heaven
נכתב ב- 27/09/2009, 14:41
איזה מתחכם אלוהים =.=
נכתב ב- 27/09/2009, 14:45
נכתב ב- 27/09/2009, 22:38
Shout4Heaven
נכתב ב- 03/10/2009, 01:51
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים