עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

14 הרוגים במשט הטורקי, 10 חיילי צהל נפצעו

• אנא התחבר בכדי להגיב
302 תגובות לנושא זה

#181 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎20:34

אה ועוד משהו,
שימו לב שכל העולם, אבל ממש כל העולם התאחד כדי להגיד לנו להפסיק את המצור על עזה, אבל כמובן שביבי מתנהג כמו שכל ישראלי צריך להתנהג ואומר ש"אנחנו יודעים יותר טוב מהם" (גם אם 'הם' זה כל שאר העולם) ולא מקשיב להם בכלל.

יש את ישראל, ויש את שאר העולם. שאר העולם יכול להגיד כמה שהוא רוצה שצריך להפסיק את המצור, כי הוא לא יודע מה מתרחש פה בארץ , הוא לא יודע שהמצב הרבה יותר מורכב ממה שחושבים, שימות שאר העולם. רק התושבים בארץ יודעים מה הולך כאן, והכי הגיוני מבחיתינו זה להמשיך את המצור על עזה. למה? זה אתה אמור לדעת לבד מחונני.

כמו שאמרתי, אנחנו יודעים יותר טוב מכל שאר העולם ביחד.

תקשיב טוב:
אתה לא באמת יודע מה העולם ראה ואיזו אינפורמציה הם קיבלו. מה שהטלוויזיה העולמית מראה על ישראל, זה כלום. הם מראים רק את שדות הקרב, וגם זה מהצד הפלסטיני לרוב.
חוץ מזה, יש דעות קדומות ותדמית. מה לעשות שנוצרה לנו תדמית גרועה במיוחד בעבר, וקשה במיוחד לשנות תדמית.
ולמה ציפית מהמדינות הערביות?! שיעמדו לצידנו?!

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#182 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎20:39

קוקגוד,
בוא תראה את הסרטון הזה ונראה מה יש לך להגיד על הערבים:

נראה לך שזה היה קורה בישראל?

- סטיבן רייט.

#183 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎20:41

אתם מנסים להצדיק למה אנחנו צודקים והעולם טועה, אבל זה לא יעזור, העולם הכריז את הדעה שלו רשמית, ואתם עדיין חושבים שאתם יודעים יותר טוב ממנו.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#184 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎20:42

כן, אנחנו יודעים יותר טוב ממנו, כי אנחנו חווים את המצב!
לא, העולם לא יודע יותר טוב מאיתנו, כי הוא רק מסתכל על זה בטלוויזיה והוא בעל דעות קדומות.
תראה את הסרטון שהבאתי, ותבין.

- סטיבן רייט.

#185 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎20:44

קוקגוד,
בוא תראה את הסרטון הזה ונראה מה יש לך להגיד על הערבים:

נראה לך שזה היה קורה בישראל?

פשוט חיות!

"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#186 Lamia

Lamia

• רשומים
  • 2,723 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎20:44

אתם מנסים להצדיק למה אנחנו צודקים והעולם טועה, אבל זה לא יעזור, העולם הכריז את הדעה שלו רשמית, ואתם עדיין חושבים שאתם יודעים יותר טוב ממנו.

אומייגד אתה לא אמיתי

#187 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎20:49

לא, העולם לא יודע יותר טוב מאיתנו, כי הוא רק מסתכל על זה בטלוויזיה והוא בעל דעות קדומות.

תגיד לי, איך בדיוק אתה חווית את המצור בעזה שאתה יודע לדבר עליו בכזה נסיון?

#188 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎20:52

אני לא חוויתי, אבל לפחות יש לי מקור ראשון (בני דודים במחסומים).
וזה לא רק עזה, אלא גם הגדה, ששם הייתי (בערך :D)
ואני רוצה את דעתך על הסרטון, אל תתחמק.

- סטיבן רייט.

#189 barel

barel

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 268 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎20:55

תגובה יפה שקראתי שהגיבו לערבי

אין במדינת ישראל או בשטחי ארץ ישראל אף לא ערבי אחד שאין לו ארץ מולדת ערבית (ועל כן אתם ערבים ). פלשתם / זלגתם / חדרתם - לארץ ישראל בחסות, עידוד וגיבוי הכובש העותמני והכובש הבריטי אך לא הפכתם עקב כך לבעלים או ריבונים .
פתחו את מפת העולם. תגלו ששטח המדינות הערביות (22) גדול משטחה של יבשת אירופה, ושטחן של כל המדינות המוסלמיות (56) מכסה כשליש מכדור הארץ. שטח אדיר שאין לתארו. משאבים של נפט ועושר לאין חקר .
אז על פניו נראה שזה ממש בסדר שלעם היהודי תהיה מדינה אחת קטנטונת משלו, מבלי שיהיה עליו להתחלק בה עם עוד עם ערבי מוסלמי, לא ?
כמה מילים על ה"עם" הפלסטיני. אתם אינכם עם. אתם פיקציה מוסלמית שמטרתה אחת ויחידה - לכבוש את ארץ ישראל.

נתחיל עם השם שלכם :
הרומים שכבשו את ישראל קראו לה כחלק מאקט הכיבוש 'פרוביניקה פלשתינה' - על שם הפלישתים שישבו בערי החוף הישראליות . הפלישתים היו יורדי ים אדומי שיער שהגיעו לחופי ישראל _מ_א_י_ר_ו_פ_ה_ ונעלמו מאזורנו כ-1600 שנה לפני הולדת מוחמד .
אין לערבים שמקורם בחצי האי ערב כל קשר לפלישתים - לא גנטי, לא דתי, לא תרבותי, לא היסטורי ולא גיאוגרפי. אתם ערבים ולא פלישתים. באותה מידה יכלו הרומים לקרוא לישראל פרוביניקה שוויצריה. האם זה היה הופך אתכם לשוויצרים ?

ואשר לארץ ישראל, תבחרו כל תיעוד היסטורי, כל מפה היסטורית, כל היסטוריון מקובל ע"י האקדמיה הבינלאומית שיראה לנו איפה פלסטין, מתי הייתה אי פעם בהיסטוריה האנושית מדינה או ארץ שנקראה פלסטין, מתי היה אי פעם בהיסטוריה האנושית "עם" שקראו לו העם הפלסטיני, מי אתם, מאין באתם ומה הקשר שלכם לשטחי ארץ ישראל. לא מצליחה למצוא אף לא פרט אחד בשום מקום בעולם, כולל לא אצל חוקרים מוסלמים וערבים (כולל הקוראן שבו ארץ ישראל נקראת 'ארץ ישראל, ארצו של עם ישראל') שיאשש את טיעונייך .
יש תיעוד בריטי מתקופת המנדט הבריטי, תיעוד תורכי מהתקופה העותמנית, תיעוד של כל הכיבושים שהיו על ארץ ישראל - אין זכר לא לעם פלסטיני ולא למדינה פלסטינית .
ובכן, בואו נסכם שאם תמצאו כל תיעוד שהוא (שאינו חלק מהתעמולה הפלסטינית המשנה עובדות היסטוריות בדיעבד) - להיותכם וקיומכם בארץ ישראל - כבר יש לנו משהו להתחיל ממנו ..
אתם צביר מקרי של פלגים ופלנגות מרחבי העולם המוסלמי, השונאים זה את זה כמעט.זה למעשה הדבר היחידי המאחד אתכם - השנאה לציונים. זה בסיס עלוב ביותר לכונן על גבו עם !
ב-1948 היה מספר הערבים שישבו בארץ ישראל זהה למספר היהודים שישבו בארצות ערב .
המאה העשרים הייתה מאה של הגירה וחילופי אוכלוסין על פני כדור הארץ כולו . כל היהודים מארצות ערב היגרו למולדתם ישראל. כל הערבים מישראל היו אמורים להגר חזרה לארצות מולדתם הערביות.

.. לא רק שלא עשיתם כך - המשכתם להסתנן ולחדור לשטח ישראל בכל צורה מתוחכמת שאפשר להעלות על הדעת, ושמדיניותה הרופסת של מדינת ישראל אפשרה לכם .
למעשה יש לכם היום מדינה פלסטינית, היא ירדן. אבל אתם רוצים לעצמכם שלוש פלסטין - ירדן , "פלסטין החדשה" שתקום ברצועת עזה והגדה, וכמובן שערביי ישראל המזהים עצמם כפלסטינים ימשיכו להתגורר בישראל ויביאו אליהם עוד ועוד "אחים" פלסטינים מרחבי העולם. כך שבעוד עשור או שניים יהיו היהודים מיעוט בארצם וגם ישראל תהפוך לפלסטין. לא מתאים לנו .
ולכן, מה שבסופו של דבר יקרה, גם אם השמאל שלנו מפזר אשליות הממלאות את ליבכם תקווה גדולה: יהיה עליכם לחזור לארצות מולדתכם. זה יקרה או בטוב או בחרב .
במשך השנים (עם ההתיישבות הציונית) אימצתם לעצמכם את האתוס היהודי, כלומר - קדושת ירושלים וזכות השיבה לציון. אמנם בניתם מסגד במרכז קודש הקודשים היהודי (מנהג מוסלמי נפוץ בעולמנו), אך עירכם הקדושה היא מכה ולא ירושלים וזכות שיבה יש לכם רק למולדתכם הערבית ולא לציון .

לסיכום, אפנה אותכם לספר חביב ומלא הומור. שמו "מסע תענוגות בארץ הקודש" והוא נכתב ע" י סופר בשם סמואל לונגהורן (הידוע בכינויו מרק טווין) ב -1867. הוא סייר בישראל לאורכה ולרוחבה . הוא לא ראה כאן לא פלסטינים, לא בוסתנים מוריקים, לא כפרים ערביים, לא ערים שוקקות. כלום. הוא ראה ומתאר עזובה, ביצות, כולרע, קדחת, חולות . "ארץ הבכא", כך הוא כינה את ארץ ישראל . כל מה שיש כאן, גן העדן הזה הנקרא ישראל – בנה הגניוס היהודי . אין פלא שאתם חומדים אותו !

ואם אתם יושבים בביתכם המחובר לחשמל ומקלידים תשובה במחשב, זה כי הציונים סידרו כאן מדינה המאפשרת לכם לחיות ברמה שונה לחלוטין משל 99% מאחיכם במדינות ערב .

צודק בהחלט

#190 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎20:58

זה ישן מאוד מאוד מאוד, אבל מדהים איך בכל פעם זה מתאים לאירוע החדש.

- סטיבן רייט.

#191 KANE

KANE

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 254 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎21:00

תגיד לי, איך בדיוק אתה חווית את המצור בעזה שאתה יודע לדבר עליו בכזה נסיון?

יש מספיק חיילים ומילאומניקים שעוברים במחסומים יום יום ועוברים תופת. עוד מעט תכחיש את השואה.

#192 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎21:23

זהו, לשמוע מאנשים אחרים סיפורים על המצור זה כמו בחו"ל כשהם גם שומעים ממישהו אחר מה קורה במצור, אין לנו יותר מדי יתרונות על חו"ל...
וSparkles - אני לא במצב להפעיל משהו עם סאונד, אני אגיב על הסרטון יותר מאוחר.

#193 KANE

KANE

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 254 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎21:27

זהו, לשמוע מאנשים אחרים סיפורים על המצור זה כמו בחו"ל כשהם גם שומעים ממישהו אחר מה קורה במצור, אין לנו יותר מדי יתרונות על חו"ל...

סבבה, אז אתה אומר שאבא שלי זאת עדות לא אמינה וזה לא מה שמשקף את המצב לעומת מהדורת חדשות? :D

#194 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎21:28

סבבה, אז אתה אומר שאבא שלי זאת עדות לא אמינה וזה לא מה שמשקף את המצב לעומת מהדורת חדשות? :D

גם לי בדיוק אותו הדבר יש סיפורים מאמא שלי (כן, אז היא פעילה שמאלנית, אז מה?) על כמה המצור זה רע.

#195 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎21:32

אפשר לדעת לאיזה ארגון היא שייכת?

#196 KANE

KANE

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 254 הודעות

גם לי בדיוק אותו הדבר יש סיפורים מאמא שלי (כן, אז היא פעילה שמאלנית, אז מה?) על כמה המצור זה רע.

בסדר זכותה, אני רק מנסה להסביר לכל השמאלנים למה הדעות שלהם כל כך מעוותות והזויות, ותאמין לי ש-80 אחוז מהעם היהודי בעד המצור הזה ונקווה שהוא ימשיך עד שהמצב ייתבהר מבחינת ארגוני טרור (מה שלא ייקרה)

#197 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

Cokegod יא חתיכת ילד כאפות מטומטם!!!!! תקשיב טוב, אתה ילדדדד פאקינג בן 14 !! אתה יודע מה הולך במצור בעזה!? לא!! אפילו לא קרוב!

אני יודע? כן! חברים שלי שם, חיילים שאני גידלתי שם! ואם השירות שלי היה הולך בצורה קצת שונה ולא הייתי יוצא לפיקוד, אז סביר להניח שהייתי בעופרת יצוקה.

עכשיו מי מבין שנינו יודע יותר טוב על מה שהולך בעזה?

ויותר מזה, מי מבין שנינו יודע מה ההוראות שנותנים בצה"ל על פעולות כאלו ואחרות, ואיך אנחנו מתייחסים לערבים במחסומים... כנראה ששוב אני....

וסביר להניח, שאפילו פעות מטומטם שכמותך, יודע מה הולך בארץ שלנו יותר מבעולם, העולם אין לו שמץ של מושג מה הולך אצלנו, איך הצבא שלנו מתנהג, וכמה שהצבא שלנו מוסרי ברמות שאני עצמי לא הסכמתי...

אני מציע לך קצת לשקול מילים, רק שתדע שיש אנשים שנתנו את החיים שלהם שאתה תוכל לשבת במחשב ובקוביה שלך, ואתה יורק להם בפנים עם דיבור נגוע כזה. וגם כאלה שנתנו שלוש שנים ויותר שנמצאים איתך בפורום, שבלעדיים גם לא היה לך איפה לחיות, אז תתן קצת כבוד למבוגרים ממך, כאלה שעברו משהו בחיים שלהם (לעומתך), ותלמד מתי להגיד "כן, אדוני. אתה צודק" או יותר טוב, לשתוק.

עריכה: ועם כל הכבוד לאמא החמודה שלך, שתזכה לאריכות ימים, היא פעילה, היא לא לוחמת והיא לא בשטח. חברים שלי לעומת זאת, כן.

#198 Darkeye

Darkeye

זהירות, אני נושך!

• חבר של כבוד
  • 2,556 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎21:35

ילד, אתה יודע למה יש "מצור"?

כי לפני כמעט ארבע שנים, אחרי שפינינו את עזה לטובת ה"שלום", חטפו לנו חייל משטח מדינת ישראל והרגו חיילים נוספים.
כי כבר שנים רבות וללא הפסקה ממשיכים לירות טילים ופגזים על אזרחי מדינת ישראל. גברים, נשים וטף נמצאים תחת איום שוטף של ה"מסכנים" האלו.
כי אנחנו לא רוצים שיחטפו לנו עוד חיילים.
כי אנחנו לא רוצים שמחבלים מעזה ייכנסו לשטחי המדינה ויפגעו בך ובמשפחתך.
כי אנחנו לא רוצים שלחמאס יהיו טילים שיגיעו אליך הביתה.

קודם שיחזירו את שליט, אח"כ אולי אתחיל לרחם עליהם!

#199 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎21:36

קצת קשה להגיד "הצבא הכי מוסרי" כששומעים עדויות של חיילים על התעללויות בערבים.

#200 KANE

KANE

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 254 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2010‏, ‎21:38

קצת קשה להגיד "הצבא הכי מוסרי" כששומעים עדויות של חיילים על התעללויות בערבים.

שמע, אולי יש התעללות בערבים (שלפי דעתי זה מותר להתעלל ולהשפיל מחבל שרוצה לפוצץ אותנו), אבל אני מניח שקרייזי התכוון למבצעים ופעולות של צה"ל שבו הוא מתנהג במוסריות ובקוד אתי ברור של חוקים בינלאומיים... אבל העולם רואה אותנו כרוצחים ... אבל עוד יותר משגע, שגם חלק מהעם שלנו רואה את צהל כרוצחים.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים