עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

NBA

• אנא התחבר בכדי להגיב
415 תגובות לנושא זה

#181 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2011‏, ‎19:00

אם מיאמי עוברים את בוסטון,מה שכנראה הולך לקרות הם לוקחים אליפות.
שיקאגו לא מנוסים ופשוט לא מוכנים למרות שהיו אדירים בעונה הרגילה.
ובמערב אם חס וחלילה הלייקרס יודחו אין מי שיעצור אותם.
אוקהומה נחמדה אבל לא מוכנה ודאלאס פשוט לא יכולה להתמודד עם מספרים 2-3 טובים כמו וויד ולברון,הם יחגגו עליהם.
וחבל,באמת שלא מגיע ללברון לזכות אחרי מה שעשה.

מה עשה? עבר קבוצה? נו באמת.. הוא שחקן ענק, ואם הם יזכו מגיע לו.

תן לי לנחש, מעריץ של האנס מאל איי?

#182 דור הדוזי

דור הדוזי

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 130 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2011‏, ‎19:03

וחבל,באמת שלא מגיע ללברון לזכות אחרי מה שעשה.

מגיע לו. השחקן הכי טוב בNBA במשך כל השנים האחרונות. לבד הוא לא הצליח לקחת אליפות ולא נתנו לו מספיק עזרה בשביל לקחת אליפות אז הוא הלך למקום שיהיה לו אפשרות לקחת אליפות, ואין יותר טוב מלשחק יחד עם החבר דוויין וייד.

נ.ב, שמתם לב "למשחקים" של כריס פול במיאמי במשחק מס' 2 מול בוסטון? מצד אחד כובע של היאנקיס כ"סימן" למעבר לניו יורק, מצד 2 ישיבה על המגרש בשורה ראשונה וצ'אט עם לברון תו"כ משחק.

#183 kob317

kob317

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,008 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2011‏, ‎21:10

שמעו שחקן גדול כמו לברון לא צריך עוד 2 סופרסטארים לידו כדי לקחת אליפות.
היה לו משהו יפה בקליבלנד,ועובדה הם היו עם המאזן הטוב בליגה שנתיים רצופים,אבל בפלייאוף לא הלך.
הוא לא חיכה,היה לחוץ ובחר את הדרך הקלה לתואר,ועל זה אני אומר חבל.
לברון שחקן אדיר,בכמה פרמטרים במשחק טוב מקובי,שחקן כזה גדול יכול היה לקחת קבוצה טובה "לבד" לאליפות.
ובשבילו,באמת חבל,תמיד תהיה לו אליפויות עם כוכבית,לקחת אליפות ככה זה הרבה יותר קל.
הוא רצה להיזכר כאחד הגדולים בהיסטוריה של המשחק,מבחינת מספרים הוא בהחלט שם,אבל אני מבטיח לכם
שבעקבות המהלך הזה,לעולם לא יזכירו אותו באותה נשימה כמו הגדולים.

#184 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2011‏, ‎22:28

שיקגו נראית רע בפלייאוף, לדעתי לא רק שהיא לו מוקש למיאמי, מיאמי אם יפגשו אותה יגמרו את הסדרה בסוויפ או לכל היותר 5 מש'.

המוקש הכי גדול זה אוקלוהומה, כשגם דאלאס לא תהיה קלה, אבל מיאמי בעקבות ההפסד של לייקרס אתמול הפכה באופן רשמי למומעדת המובילה לזכות באליפות.

כמו שצריך להיות, מיאמי בגמר. אבל אסור לזלזל בבוסטון והוותק שלה

כמו שזה נראה כרגע, גמר 2011 הולך להיות מבעית עבור דייויד סטרן וABC. אלא אם כן הדיקטטור האנס יחזור לחיים

בבקשה לא לפתוח פה...

היה לו משהו יפה בקליבלנד,ועובדה הם היו עם המאזן הטוב בליגה שנתיים רצופים,אבל בפלייאוף לא הלך.
לברון שחקן אדיר,בכמה פרמטרים במשחק טוב מקובי,שחקן כזה גדול יכול היה לקחת קבוצה טובה "לבד" לאליפות.
ובשבילו,באמת חבל,תמיד תהיה לו אליפויות עם כוכבית,לקחת אליפות ככה זה הרבה יותר קל.
הוא רצה להיזכר כאחד הגדולים בהיסטוריה של המשחק,מבחינת מספרים הוא בהחלט שם,אבל אני מבטיח לכם

לבד, אף אחד לא יכול לקחת אליפות בבקשה לצאת מהסרט.
להזכירך, ג'ורדן שיחק בקבוצה הרבה יותר טובה ממה שלברון משחק היום במיאמי.
תמונה שפורסמה

#185 דור הדוזי

דור הדוזי

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 130 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2011‏, ‎22:38

באמת חבל,תמיד תהיה לו אליפויות עם כוכבית,לקחת אליפות ככה זה הרבה יותר קל

אז השלישייה הראשונה של קובי היא עם כוכבית(ענקית ששמה שאקיל אוניל) וקווין גארנט בבוסטון ב2008 זה עוד יותר עם כוכבית לפי מה שאתה אומר
כנ"ל קלייד דרקסלר ביוסטון ב1995.

אין דבר כזה אליפות עם כוכבית. אם מיאמי תזכה, זו תהיה אליפות לגיטימית.

#186 דור הדוזי

דור הדוזי

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 130 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2011‏, ‎22:47

בבקשה לא לפתוח פה...

אני אישית רוצה מיאמי - לייקרס בגמר. זה הכי יפה ומעניין. גם כי אני רוצה שלברון ודוויין יתנו לדיקטטור האנס בראש וחזק.

#187 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2011‏, ‎23:01

ממש לא אליפות עם כוכבית בוש ממש לא סופרסטאר וכל פרשן באנ בי איי יגיד לך את זה, וכל שאר הקבוצה נגרים, עובדה שהרבה במהלך ולפני העונה לא נתנו להם יותר מדי סיכוי.
כמו כן המאמן שלה חלש והקבוצה ממש לא מלוכדת עם ספסל חלש מאוד, וזאת הסיבה שלברון ווייד נותנים 38-40 דק' למשחק.

לייקרס של השלוש שנים האחרונות אדירה. ביינום, גאסול, ארטסט, פישר, אודום, קובי תראה לי עוד קבוצה עם קאדר כזה עמוק ומרשים.

ה-3 אליפויות הראשונות של קובי ככינור שני לשאק.

לברון גם מאוד יעיל עבור ההיט. במדד היעילות הוא היה מקום ראשון בליגה בעונה הסדירה ועד כה בפלייאוף הוא מקום 3 במדד היעלות כשהשניים שלפני הווארד ופול כבר הודחו בסיבוב הראשון.

אליפות של לברון השנה עם ההיט שווה הרבה יותר מ-3 האליפויות הראשונות של קובי.

#188 kob317

kob317

• רשומים
  • 2,008 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2011‏, ‎00:09

בנוגע לבוש,השנה הוא פח אבל אין מה לעשות שהוא היה בטורונטו הוא היה סופרסטאר,
זה גם די הגיוני,מאופציה ראשונה בהתקפה שרק אליו הולכים לאופציה שלישית,ברור שהמספרים שלו ירדו באופן דרסטי,
זה לא אומר שהוא שכח לשחק כדורסל,ובלעדיו כמה שהוא רע ההיט לא אותו דבר.
בנוגע לליקרס,צודק הם קבוצה אדירה,פאו היה אדיר בשתי האליפויות,השנה הוא רע,ביינום נותן את הגוף וגם אודום שחקן גדול,
אבל אין מה לעשות זאת הקבוצה של קובי ואף אחד לא יכול לערער על כך.
וצודקים אין דבר כזה אליפות "לבד",אבל גם מייקל וגם מג'יק אמרו בעצמם,הם לעולם לא היו עושים את אותו מהלך,
אתה מנסה להיות הטוב ביותר ובשביל זה אתה גם צריך לנצח אותם.
זה לא המקרה של מיאמי,שעם כל הכבוד ללברון,זאת עדיין קבוצה של וויד,הוא יותר מזוהה עם המקום וכך זה יישאר,ובנוסף לא פחות תורם מלברון.
ובגלל זה אני אומר חבל,לברון עוד שנה היה נוסף משהו אחרון בפאזל בקליבלנד וזה היה לגמרי שונה.

#189 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2011‏, ‎13:26

איזה שטויות
באותה מידה אני יכול להגיד לך שוויד הוא השאק של לברון

#190 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2011‏, ‎13:33

איזה שטויות
באותה מידה אני יכול להגיד לך שוויד הוא השאק של לברון

אבל זה לא נכון, איך אתה יכול להגיד על השחקן הכי יעיל בליגה שהוא מספר 2?

שאק היה מספר אחד בלייקרס, אני לא חושב שיש על זה ויכוח ות'אמת חוץ ממך לא שמעתי בן אדם אחד שמערער על כך, שאק זכה בכל 3 הmvp של הפיינלס ב-3 האליפויות האלה.
אני לא אומר שקובי לא היה חלק חשוב בקבוצה, אבל הוא בטח ובטח לא היה השחקן המוביל.

אם לברון יזכה השנה באליפות ובmvp של הפיינלס, אין ספק שזה יהיה שווה יותר מכל אחת מ-3 האליפויות של האנס עם שאק.

#191 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2011‏, ‎13:44

מתי אמרתי ששאק לא היה מספר אחד באותה תקופה?
אני בסך הכל חושב שהשנאה הלא מוסברת שלך אל קובי מעוורת אותך קצת
אליפות אחת של לברון אחרי שהוא התחבר עם שני כוכבים בליגה שווה לשלוש של קובי?
אתה מציג את זה כאילו קובי היה רוקי שבקושי ראה דקות משחק

ואין שום קשר ליעילות... אין לי את הנתונים, אבל אני מאמין שיש שחקנים שנחשבים ליותר יעילים מקובי בלייקרס (ביינום או גאסול?), אתה יכול להגיד עליהם שהם מספר אחד בקבוצה?
זה בסך הכל סטטיסטיקה, תסתכל על המשחקים עצמם בלי הסטטיסטיקה ותראה עד כמה וויד הוא הכוכב האמיתי של מיאמי

#192 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2011‏, ‎13:52

ואין שום קשר ליעילות... אין לי את הנתונים, אבל אני מאמין שיש שחקנים שנחשבים ליותר יעילים מקובי בלייקרס (ביינום או גאסול?), אתה יכול להגיד עליהם שהם מספר אחד בקבוצה?
זה בסך הכל סטטיסטיקה, תסתכל על המשחקים עצמם בלי הסטטיסטיקה ותראה עד כמה וויד הוא הכוכב האמיתי של מיאמי

אני רואה מספיק משחקים של מיאמי, לברון הוא השחקן המוביל של הקבוצה, אני מסכים איתך שהפערים בינו לבין ווייד מינורים, אבל עדיין לברון חשוב יותר לדעתי לקבוצה. פה כבר השנאה שלך ללברון מדברת.

לגבי קובי, זה שאני שונא אותו לא אומר שלא מעריך אותו כשחקן. הוא היה אדיר בשנתיים האחרונות וגם בעידן שאק הוא היה מצוין, אבל הוא אדם קטן, והשבוע הוא הוכיח את זה בצורה הטובה ביותר כשבמקון לקחת את האשמה על עצמו בהפסד כמו כל כוכב, האשים את חבריו.

#193 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2011‏, ‎14:00

אני רואה מספיק משחקים של מיאמי, לברון הוא השחקן המוביל של הקבוצה, אני מסכים איתך שהפערים בינו לבין ווייד מינורים, אבל עדיין לברון חשוב יותר לדעתי לקבוצה. פה כבר השנאה שלך ללברון מדברת.

לגבי קובי, זה שאני שונא אותו לא אומר שלא מעריך אותו כשחקן. הוא היה אדיר בשנתיים האחרונות וגם בעידן שאק הוא היה מצוין, אבל הוא אדם קטן, והשבוע הוא הוכיח את זה בצורה הטובה ביותר כשבמקון לקחת את האשמה על עצמו בהפסד כמו כל כוכב, האשים את חבריו.

וויד לעומת LeChoke הצליח לסחוב קבוצה לאליפות, תוציא את ווייד ממיאמי ותהיה לך קליבלנד 2
נכון, אולי הוא אדם קטן, אבל מה אכפת לי?
אני לא הולך לשבת איתו על כוס קפה

ואם אנחנו בנושא, המעבר של לברון לא הוציא אותו קטן?
זה לדעתך היה בסדר? אתה רוצה לעבור קבוצה, תעבור
אבל לעשות ספיישל על זה בטלוויזיה?!?

#194 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2011‏, ‎14:13

וויד לעומת LeChoke הצליח לסחוב קבוצה לאליפות, תוציא את ווייד ממיאמי ותהיה לך קליבלנד 2

כן, המעבר היה שגוי, הוא לא היה צריך לעשות את זה בטח לא בדרך שהוא עשה. אני בניגוד אליך אובייקטיבי.

אבל בוא נעשה קצת סדר בדבריך. נכון ווייד זכה באליפות(עם שאק עדיין כאחד הסנטרים הטובים והמנוסים בליגה, בטח לא שאק בקליבלנד), בקבוצה טובה בהרבה מקליבלנד, אבל היי המטרה שלך להיכנס בלברון בלי שום קשר לעובדות.
אבל שאלה לי אליך ותענה בלי להתחמק, ואם אתה מוציא את לברון מהקבוצה, מיאמי עדיין תשייט לאליפות? איפה בדיוק מיאמי היו בשנים האחרונות? ידעת שהם סיימו עם המאזן הגרוע בליגה באחד העונות? מאז אותה אליפות מיאמי לא עשו כלום. ואם אתה שם וויד בקליבלנד הוא היה לוקח אליפות? ברור שלא, אבל למה שאת זה תציין?

קליבלנד הייתה קבוצת פח ולברון סחב אותה על הגב שלו, אף אחד אחר לא היה זוכה עם הקבוצה הזאת באליפות, ואם אתה אומר אחרת אז אתה לא מבין כלום ושום דבר בכדורסל, בגלל זה אני לא חושב שצריך לשפוט את לברון על שלא זכה עם קליבלנד באליפות, אפשר לשפוט על המעבר והדרך ובצדק, אבל לא על כך שלא זכה, בלתי אפשרי לנצח את פירס, אלן, גארנט ורונדו לגמרי לבד.

אחרי ששאק עזב את קובי והגיעו השנים השחונות, הקבוצה בקושי לפלייאוף הגיע, איפה אז היית בדיוק? ראינו בדיוק מה קובי עשה אז, הקבוצה של השנים האחרונות של הלייקרס באמת מצוינת ומגיע קרדיט ענק לקובי, אבל בא ניכנס לפרופרציות.

אתה אומר לי שהשנאה לקובי מעוורת אותי, אבל מה אפשר על השנאה שלך ללברון?

#195 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2011‏, ‎15:29

כן, המעבר היה שגוי, הוא לא היה צריך לעשות את זה בטח לא בדרך שהוא עשה. אני בניגוד אליך אובייקטיבי.

אבל בוא נעשה קצת סדר בדבריך. נכון ווייד זכה באליפות(עם שאק עדיין כאחד הסנטרים הטובים והמנוסים בליגה, בטח לא שאק בקליבלנד), בקבוצה טובה בהרבה מקליבלנד, אבל היי המטרה שלך להיכנס בלברון בלי שום קשר לעובדות.
אבל שאלה לי אליך ותענה בלי להתחמק, ואם אתה מוציא את לברון מהקבוצה, מיאמי עדיין תשייט לאליפות? איפה בדיוק מיאמי היו בשנים האחרונות? ידעת שהם סיימו עם המאזן הגרוע בליגה באחד העונות? מאז אותה אליפות מיאמי לא עשו כלום. ואם אתה שם וויד בקליבלנד הוא היה לוקח אליפות? ברור שלא, אבל למה שאת זה תציין?

קליבלנד הייתה קבוצת פח ולברון סחב אותה על הגב שלו, אף אחד אחר לא היה זוכה עם הקבוצה הזאת באליפות, ואם אתה אומר אחרת אז אתה לא מבין כלום ושום דבר בכדורסל, בגלל זה אני לא חושב שצריך לשפוט את לברון על שלא זכה עם קליבלנד באליפות, אפשר לשפוט על המעבר והדרך ובצדק, אבל לא על כך שלא זכה, בלתי אפשרי לנצח את פירס, אלן, גארנט ורונדו לגמרי לבד.

אחרי ששאק עזב את קובי והגיעו השנים השחונות, הקבוצה בקושי לפלייאוף הגיע, איפה אז היית בדיוק? ראינו בדיוק מה קובי עשה אז, הקבוצה של השנים האחרונות של הלייקרס באמת מצוינת ומגיע קרדיט ענק לקובי, אבל בא ניכנס לפרופרציות.

למה אתה בדיוק יותר אובייקטיבי ממני? אני שונא את לברון, אתה שונא את קובי, מה ההבדל בינינו?
אמרתי שקובי הוא לא אישיות גדולה, אמרתי ששאק היה מספר אחד בלייקרס בזמנו, איפה פה לא הייתי אובייקטיבי?

לשאלתך, לא, היא לא תשייט לאליפות
שאלה קטנה אליך, אם אתה מוציא את ווייד, מיאמי תשייט לאליפות?? לא, כי שניהם ביחד זה מה שהופך אותם לקבוצה כזאת
כמו שאמרת, מיאמי הייתה קבוצה פח כמו קליבלנד אחרי האליפות, למה ווייד לא עבר קבוצה? כי יש אנשים שזה פשוט לא האופי שלהם :)

מתי אמרתי שקליבלנד הייתה צריכה לזכות באליפות? אני בסך הכל אמרתי כשהגיע המשחק המכריע נגד בוסטון, לברון נחנק
ואל תנסה להציג את קליבלנד כסקרמנטו+לברון, היא הייתה יותר טובה מזה
העונה הנוכחית היא לא דוגמא, בטח שהקבוצה תתפרק כשאתה מעצב את כל הקבוצה שלך לסגנון של שחקן אחד ואז אותו שחקן מחליט לעזוב בלי לעשות את המינימום ולהודיע להנהלה על הכוונות שלו לעזוב

נכון, באותם שנים הלייקרס היו קבוצה נוראית, אבל שוב כמו ווייד, למה קובי נשאר ולא עזב? אתה חושב שלא היו לו אופציות? שוב, זה עניין של אופי
כמו שהמלך אמר:

There's no way, with hindsight, I would've ever called up Larry, called up Magic and said, 'Hey, look, let's get together and play on one team, But that's ... things are different. I can't say that's a bad thing. It's an opportunity these kids have today. In all honesty, I was trying to beat those guys.

#196 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2011‏, ‎17:13

אני אמשיך את מה שדוראל התחיל וניסה להעביר:
איפה מיאמי הייתה בשנתיים האחרונות? בקושי נכנסה לפלייאוף בעונה שעברה, עפה בסיבוב הראשון.
איפה קליבלנד הייתה בשנתיים האחרונות? סיימה את העונות הסדירות עם המאזן הטוב בליגה, עם קליבלנד (פחי זבל) קאבלירס הוא הגיע שנה אחת לגמר ומה לעשות סאן אנטוניו עם הגנה מצויינת מול שחקן אחד יכול לעשות מה שבא לה.
שנה אחת לגמר המזרח ובעונה שעברה הגיעה לסיבוב השני ונפל מול בוסטון שוב, אותו סיפור של ההגנה.

לברון הרבה יותר משמעותי במיאמי, זה נכון שהקהל אוהב את וויד יותר כי הוא התחיל את הקריירה שלו שם אבל לברון מהר מאוד צימצם את הפער הזה עד כדי כך שהיום הוא זעיר ולא משמעותי.
בעונה הבאה הפער הקטנטן הזה יעלם לגמרי ולברון יהיה המלך של מיאמי.
כל כתבה או משפט שתראה רשום לברון ומיאמי ולא ווייד ומיאמי.. למה זה? כי הוא מספר אחד שם.
איפה מיאמי הייתה שנה שעברה בלי לברון? גירדה מקום בפלייאוף ועפה בסיבוב הראשון, תראה מה הוא עשה לקבוצה הזאת עם ספסל עגלה ורק 3 שחקנים מתפקדים.
תראה את קליבלנד, עם אותה קבוצה בידיוק!!!! רק מינוס לברון.
היא פאקינג סיימה עם המאזן הכי גרוע בליגה, עם שבירת שיא היסטורי בספורט האמריקאי של הפסדים רצופים.
וזה לא השנים שאחרי לברון, זה כולה כמה חודשים, זה בידיוק מראה לך איזה אפקט היה לו בקליבלנד וכמה הוא היה הכל בקבוצה הזאת.

ללא ספק לדעתי הוא השחקן הטוב ביותר כיום, זה לא משנה האליפויות של קובי, כי השלוש הראשונות הם של שאק, זה כמו שתגיד דרק פישר הרבה יותר טוב מלברון כי יש לו 5 אליפויות, אבל לא הוא לקח אותם!
את ה2 האחרונות של קובי הוא לקח עם הספסל הכי טוב בליגה והשחקן השישי הכי טוב בעולם כיום, למאר אודום, שלהזכירך היה עם וויד בעונת האליפות בנוסף לשאקיל.
עם שחקן כזה על הספסל של מיאמי, אין תחרות בכלל...
אני צריך להזכיר את גאסול? פישר? ביינום? גם בלי קובי בקבוצה זאת קבוצה שרצה לפלייאוף בקלות כל עונה.
תמונה שפורסמה

#197 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2011‏, ‎17:24

למה אתה בדיוק יותר אובייקטיבי ממני? אני שונא את לברון, אתה שונא את קובי, מה ההבדל בינינו?
אמרתי שקובי הוא לא אישיות גדולה, אמרתי ששאק היה מספר אחד בלייקרס בזמנו, איפה פה לא הייתי אובייקטיבי?

לשאלתך, לא, היא לא תשייט לאליפות
שאלה קטנה אליך, אם אתה מוציא את ווייד, מיאמי תשייט לאליפות?? לא, כי שניהם ביחד זה מה שהופך אותם לקבוצה כזאת
כמו שאמרת, מיאמי הייתה קבוצה פח כמו קליבלנד אחרי האליפות, למה ווייד לא עבר קבוצה? כי יש אנשים שזה פשוט לא האופי שלהם :)

מתי אמרתי שקליבלנד הייתה צריכה לזכות באליפות? אני בסך הכל אמרתי כשהגיע המשחק המכריע נגד בוסטון, לברון נחנק
ואל תנסה להציג את קליבלנד כסקרמנטו+לברון, היא הייתה יותר טובה מזה
העונה הנוכחית היא לא דוגמא, בטח שהקבוצה תתפרק כשאתה מעצב את כל הקבוצה שלך לסגנון של שחקן אחד ואז אותו שחקן מחליט לעזוב בלי לעשות את המינימום ולהודיע להנהלה על הכוונות שלו לעזוב

נכון, באותם שנים הלייקרס היו קבוצה נוראית, אבל שוב כמו ווייד, למה קובי נשאר ולא עזב? אתה חושב שלא היו לו אופציות? שוב, זה עניין של אופי
כמו שהמלך אמר:

There's no way, with hindsight, I would've ever called up Larry, called up Magic and said, 'Hey, look, let's get together and play on one team, But that's ... things are different. I can't say that's a bad thing. It's an opportunity these kids have today. In all honesty, I was trying to beat those guys.

ההבדל ביני לבינך שאני יודע לפרגן לשחקנים שאני לא אוהב כמו קובי ולקטול שחקנים שאני אוהב כמו לברון.
ובקשר לשאלתך, וויד או לברון, תוציא אחד מהם מהמשוואה, ולמיאמי אין מה למכור. כמו שאם תוציא את גאסול מהלייקרס קשה לי לראות אותם זוכים באליפות.

ואל תנסה להפוך את קליבלנד ליותר טובה ממה שהייתה, אם מו וויליאמס היה מספר 2 ללברון אז אתה מבין כמה קשה המצב היה שם. ואי אפשר שלא להיחנק שאתה משחק עם קבוצה כזאת נגד בוסטון, כל שחקן היה נחנק, גם אלילך קובי.

גם קובי וגם וויד רצו לעזוב ובגלל שחיזקו להם את הקבוצה כראוי הם נשארו. ללברון לא חיזקו את הקבוצה, יכול להיות שבגלל שאף אחד לא רצה להגיע, אבל זה כבר נושא אחר. בסופו של דבר בניגוד לשניים האחרים, לברון מעולם לא שיחק עם כוכבים ואפילו חצי כוכבים בקליבלנד. הוא לא היה צריך לעזוב בשום אופן למיאמי, אבל הוא היה צריך לעזוב את הקבוצה, אולי לניקס או לבולס. ואם אתה אומר שאליפות של לברון עם מיאמי היא פחות מהאליפויות של קובי ככינור שני לשאק אז זה שטויות. לגבי האליפויות האחרונות של הלייקרס אתה עוד יכול להתווכח.

קובי אגב, אשם בשנים השחונות של הלייקרס, בגלל שהוא חתר תחת פיל ג'קסון ושאק ודאג להעיף אותם.

#198 kob317

kob317

• רשומים
  • 2,008 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2011‏, ‎17:34

הדיבור פה לא על מי שחקן טוב יותר,לברון שחקן ענק וגם קובי.
אני רק אומר בראי ההיסטוריה יזכרו לו את זה לרעה.
ואין מה לעשות למרות שהלייקרס קבוצה אדירה זאת הקבוצה של קובי וכל כשלון/הצלחה נופלים עליו ובדיוק בגלל זה האליפיות האלו "שלו".
המצב במיאמי קצת שונה,שוב לא ברור של מי הקבוצה הזאת,זה ברור שבלי לברון או וויד שום דבר שם לא היה קורה,
אבל בשורה התחתונה זאת קבוצה לדעתי יותר של וויד ובגלל זה לברון עשה טעות שהוא הלך למקום שהוא לא מספר 1,
וזאת בדיוק הסיבה בגללה לברון למרות האליפיות שהוא הולך לזכות בשנים הקרובות,לא יהיה בשורה של השחקנים הגדולים באמת,
ולא לשכוח,וויד זכה בלעדיי לברון ותמיד יהיה לו אליפות אחת יותר ממנו,לברון יצטרך להוכיח שהוא יכול גם ללא וויד.

#199 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2011‏, ‎17:42

הדיבור פה לא על מי שחקן טוב יותר,לברון שחקן ענק וגם קובי.
אני רק אומר בראי ההיסטוריה יזכרו לו את זה לרעה.
ואין מה לעשות למרות שהלייקרס קבוצה אדירה זאת הקבוצה של קובי וכל כשלון/הצלחה נופלים עליו ובדיוק בגלל זה האליפיות האלו "שלו".
המצב במיאמי קצת שונה,שוב לא ברור של מי הקבוצה הזאת,זה ברור שבלי לברון או וויד שום דבר שם לא היה קורה,
אבל בשורה התחתונה זאת קבוצה לדעתי יותר של וויד ובגלל זה לברון עשה טעות שהוא הלך למקום שהוא לא מספר 1,
וזאת בדיוק הסיבה בגללה לברון למרות האליפיות שהוא הולך לזכות בשנים הקרובות,לא יהיה בשורה של השחקנים הגדולים באמת,
ולא לשכוח,וויד זכה בלעדיי לברון ותמיד יהיה לו אליפות אחת יותר ממנו,לברון יצטרך להוכיח שהוא יכול גם ללא וויד.

קובי כרגע ללא ספק גדול יותר מלברון, יש לו 5 תארים וללברון יש עוד הרבה כדי שיגיע להישגים שלו, למרות שלדעתי לברון כישרוני יותר ועם יכולות אישיות טובות יותר. אבל הוא רק בן 26, יש לו עוד הרבה שנים לתת ואני עדיין מאמין שהוא יכול לעקוף את קובי.
מה שכן, שניהם כבר לא יהיו גדולים יותר מג'ורדן.

לברון צעיר מווייד בשלוש שנים, היכולת של ווייד תדעך מהר יותר בגלל זה במהלך השנים, והוא גם יפרוש סביר להניח לפניו. בסופו של דבר מי שיפגין יכולת טובה יותר בגמר אם יזכו ויהיה הmvp בו, הוא זה שיהיה מספר 1 באליפות הזאת, ואני מודה, לא בטוח שזה יהיה לברון, ולמרות שהוא שחקן כישרוני יותר, ווייד לא הרבה מאחוריו ולפעמים המשחק של מיאמי מתבסס יותר על ווייד.

#200 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎06/05/2011‏, ‎21:42

ובבקשה לא לדבר על האליפות של לברון במיאמי כי אין אחת כזו...
בבקשה אל תפתחו פה אני מתחנן, זה מכניס אותי לתסביך.
תמונה שפורסמה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים