מתי אמרתי ששאק לא היה מספר אחד באותה תקופה?
אני בסך הכל חושב שהשנאה הלא מוסברת שלך אל קובי מעוורת אותך קצת
אליפות אחת של לברון אחרי שהוא התחבר עם שני כוכבים בליגה שווה לשלוש של קובי?
אתה מציג את זה כאילו קובי היה רוקי שבקושי ראה דקות משחק
ואין שום קשר ליעילות... אין לי את הנתונים, אבל אני מאמין שיש שחקנים שנחשבים ליותר יעילים מקובי בלייקרס (ביינום או גאסול?), אתה יכול להגיד עליהם שהם מספר אחד בקבוצה?
זה בסך הכל סטטיסטיקה, תסתכל על המשחקים עצמם בלי הסטטיסטיקה ותראה עד כמה וויד הוא הכוכב האמיתי של מיאמי
אני רואה מספיק משחקים של מיאמי, לברון הוא השחקן המוביל של הקבוצה, אני מסכים איתך שהפערים בינו לבין ווייד מינורים, אבל עדיין לברון חשוב יותר לדעתי לקבוצה. פה כבר השנאה שלך ללברון מדברת.
לגבי קובי, זה שאני שונא אותו לא אומר שלא מעריך אותו כשחקן. הוא היה אדיר בשנתיים האחרונות וגם בעידן שאק הוא היה מצוין, אבל הוא אדם קטן, והשבוע הוא הוכיח את זה בצורה הטובה ביותר כשבמקון לקחת את האשמה על עצמו בהפסד כמו כל כוכב, האשים את חבריו.
וויד לעומת LeChoke הצליח לסחוב קבוצה לאליפות, תוציא את ווייד ממיאמי ותהיה לך קליבלנד 2
נכון, אולי הוא אדם קטן, אבל מה אכפת לי?
אני לא הולך לשבת איתו על כוס קפה
ואם אנחנו בנושא, המעבר של לברון לא הוציא אותו קטן?
זה לדעתך היה בסדר? אתה רוצה לעבור קבוצה, תעבור
אבל לעשות ספיישל על זה בטלוויזיה?!?
כן, המעבר היה שגוי, הוא לא היה צריך לעשות את זה בטח לא בדרך שהוא עשה. אני בניגוד אליך אובייקטיבי.
אבל בוא נעשה קצת סדר בדבריך. נכון ווייד זכה באליפות(עם שאק עדיין כאחד הסנטרים הטובים והמנוסים בליגה, בטח לא שאק בקליבלנד), בקבוצה טובה בהרבה מקליבלנד, אבל היי המטרה שלך להיכנס בלברון בלי שום קשר לעובדות.
אבל שאלה לי אליך ותענה בלי להתחמק, ואם אתה מוציא את לברון מהקבוצה, מיאמי עדיין תשייט לאליפות? איפה בדיוק מיאמי היו בשנים האחרונות? ידעת שהם סיימו עם המאזן הגרוע בליגה באחד העונות? מאז אותה אליפות מיאמי לא עשו כלום. ואם אתה שם וויד בקליבלנד הוא היה לוקח אליפות? ברור שלא, אבל למה שאת זה תציין?
קליבלנד הייתה קבוצת פח ולברון סחב אותה על הגב שלו, אף אחד אחר לא היה זוכה עם הקבוצה הזאת באליפות, ואם אתה אומר אחרת אז אתה לא מבין כלום ושום דבר בכדורסל, בגלל זה אני לא חושב שצריך לשפוט את לברון על שלא זכה עם קליבלנד באליפות, אפשר לשפוט על המעבר והדרך ובצדק, אבל לא על כך שלא זכה, בלתי אפשרי לנצח את פירס, אלן, גארנט ורונדו לגמרי לבד.
אחרי ששאק עזב את קובי והגיעו השנים השחונות, הקבוצה בקושי לפלייאוף הגיע, איפה אז היית בדיוק? ראינו בדיוק מה קובי עשה אז, הקבוצה של השנים האחרונות של הלייקרס באמת מצוינת ומגיע קרדיט ענק לקובי, אבל בא ניכנס לפרופרציות.
אתה אומר לי שהשנאה לקובי מעוורת אותי, אבל מה אפשר על השנאה שלך ללברון?
למה אתה בדיוק יותר אובייקטיבי ממני? אני שונא את לברון, אתה שונא את קובי, מה ההבדל בינינו?
אמרתי שקובי הוא לא אישיות גדולה, אמרתי ששאק היה מספר אחד בלייקרס בזמנו, איפה פה לא הייתי אובייקטיבי?
לשאלתך, לא, היא לא תשייט לאליפות
שאלה קטנה אליך, אם אתה מוציא את ווייד, מיאמי תשייט לאליפות?? לא, כי שניהם ביחד זה מה שהופך אותם לקבוצה כזאת
כמו שאמרת, מיאמי הייתה קבוצה פח כמו קליבלנד אחרי האליפות, למה ווייד לא עבר קבוצה? כי יש אנשים שזה פשוט לא האופי שלהם

מתי אמרתי שקליבלנד הייתה צריכה לזכות באליפות? אני בסך הכל אמרתי כשהגיע המשחק המכריע נגד בוסטון, לברון נחנק
ואל תנסה להציג את קליבלנד כסקרמנטו+לברון, היא הייתה יותר טובה מזה
העונה הנוכחית היא לא דוגמא, בטח שהקבוצה תתפרק כשאתה מעצב את כל הקבוצה שלך לסגנון של שחקן אחד ואז אותו שחקן מחליט לעזוב בלי לעשות את המינימום ולהודיע להנהלה על הכוונות שלו לעזוב
נכון, באותם שנים הלייקרס היו קבוצה נוראית, אבל שוב כמו ווייד, למה קובי נשאר ולא עזב? אתה חושב שלא היו לו אופציות? שוב, זה עניין של אופי
כמו שהמלך אמר:
There's no way, with hindsight, I would've ever called up Larry, called up Magic and said, 'Hey, look, let's get together and play on one team, But that's ... things are different. I can't say that's a bad thing. It's an opportunity these kids have today. In all honesty, I was trying to beat those guys.