עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

באמת שהרסתם את חווית הצפיה עם הפורמט הזה

• אנא התחבר בכדי להגיב
185 תגובות לנושא זה

#181 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 457 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2011‏, ‎18:05

ברור שהתרגום של האוס לא עלה לשם. הרי אלוירה מטורק תרגמה את הסדרה ובגלל שהיא התעכבה והסתבכה אתם התחלתם לתרגם.

מה שבאתי להראות במקרים האלה זה שהאתרים שפחות שמים דגש על איכות לא מחכים לתרגומים שלכם לנצח נצחים. טורק אולי לא העלו את התרגום הנוסף למפץ הגדול, אבל זה בגלל שהם ידעו ששלכם עומד לצאת.
אם תרכיזו על שביתה, בטח ובטח שהם יעלו תרגומים כאלה ואחרים כדי ליצור יתרון.

בולשיט.
בתקופת המאבק עם אקסטרים, כשהם תירגמנו את הסדרות שלנו, בילד לרוב העלה את התרגומים שלהם.

לא הבנתי על איזה מאבק אתה מדבר (זכורים לי כמה ריבים שלכם ושל אקסטרים על אז קטנה, לא מאבק) מה הלך ושם ולמה זה סותר את מה שאני אומר...

#182 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2011‏, ‎18:22

חחחחחחחחחח, מרוב שהוא כותב כמו עילג, אז חשבתי הוא נגד Q,
חחחחחחחחחחח.

זה בסדר, זה קרה גם לי. :q:

#183 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2011‏, ‎22:03

מילא לוגואים, אבל מה שמגע בתקופה האחרונה (גם בארץ וגם בחו"ל) זה פרומואים שגונבים מקום במסך, כולל אנימציות (!)
וכולל הקטנת הוידאו של הפרק כדי ליצור מקום למלל ואנימציות בתחתית הפריים (!!).

+123456789!!!!
זה קורה במיוחד בתוכניות של רשת, המפגרים האלה חותכים שליש מסך כדי לפרסם תוכניות שלא מעניינות לי ת'תחת.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#184 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2011‏, ‎23:40

ראשית, כמות ההורדות להאוס דרך טורק ירדה ב-65% תוך פרק 1!

ושנית, אם משחק X לא רץ טוב על מחשב Y, זה אומר שבהכרח יש בעיה במשחק? (נכון, כתבתי X ו-Y, אבל לא, זה לא "מתמטיקה".)

זה בטח לא אומר שיש באג במחשב..כמו ש superb החליט פה. יש הבדל בין חוסר תמיכה ל"באג". באג נקבע על ידי מי שמוסמך לכך,מתכנת,מהנדס לא איזה ילדון פה שהחליט שבכל הנגנים יש "באג" כי איזה פי'צר לא עובד טוב.

כמה בוגר מצדך לקרוא לי ילדון.
אגב, אני מתכנת (בעולם שלי, כן?) בשפות Java, C++, C#, C ועוד כמה שפות לא משמעותיות (PHP, Scheme), אם זה עוזר לך לסמוך על המילה שלי בנושא.

על זה אני לא מסכים איתך.

PHP היא בכלל לא שפה לא משמעותית!
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#185 RoyB

RoyB

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 184 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2011‏, ‎23:50

ראשית, כמות ההורדות להאוס דרך טורק ירדה ב-65% תוך פרק 1!

ושנית, אם משחק X לא רץ טוב על מחשב Y, זה אומר שבהכרח יש בעיה במשחק? (נכון, כתבתי X ו-Y, אבל לא, זה לא "מתמטיקה".)

זה בטח לא אומר שיש באג במחשב..כמו ש superb החליט פה. יש הבדל בין חוסר תמיכה ל"באג". באג נקבע על ידי מי שמוסמך לכך,מתכנת,מהנדס לא איזה ילדון פה שהחליט שבכל הנגנים יש "באג" כי איזה פי'צר לא עובד טוב.

כמה בוגר מצדך לקרוא לי ילדון.
אגב, אני מתכנת (בעולם שלי, כן?) בשפות Java, C++, C#, C ועוד כמה שפות לא משמעותיות (PHP, Scheme), אם זה עוזר לך לסמוך על המילה שלי בנושא.

על זה אני לא מסכים איתך.

PHP היא בכלל לא שפה לא משמעותית!

הוא ציני.

#186 HomerSimpson

HomerSimpson

!Simpsons did it

• מתרגמי רשת
  • 2,149 הודעות

נכתב ב- ‎28/01/2011‏, ‎13:47

מילא לוגואים, אבל מה שמגע בתקופה האחרונה (גם בארץ וגם בחו"ל) זה פרומואים שגונבים מקום במסך, כולל אנימציות (!)
וכולל הקטנת הוידאו של הפרק כדי ליצור מקום למלל ואנימציות בתחתית הפריים (!!).

+123456789!!!!
זה קורה במיוחד בתוכניות של רשת, המפגרים האלה חותכים שליש מסך כדי לפרסם תוכניות שלא מעניינות לי ת'תחת.

פחח. אתה מדבר על רשת? תפתח עכשיו ערוץ 2 (קשת), תנסה להתרכז בתוכנית שאתה רואה. אי אפשר! פינה ימנית למעלה, לוגו מורחב של ערוץ 2. פינה שמאלית למעלה, מלבן ענק ומרצד שלא יורד לשנייה, מראה וידאו וטקסט על הפרקים שישודרו הערב בכל התוכניות (כולן! בבת אחת! היום, חיים כהן בתוכנית בישול לא מוכרת! האח הגדול ברבע שעה שבה תוכלו לצפות בביץ' האמריקאית מקללת ובארוס שלה בוכה! ארץ נהדרת ב"תוכנית מיוחדת" שאם תבדוק בלוח השידורים תגלה שהיא לקט! כמה תוכניות גרועות ולא מוכרות בשידורים חוזרים מהערוץ שלנו לשעבר, ביפ! ועכשיו מהתחלה!) פינה ימנית ושמאלית למטה, עין ענקית בגודל של שליש המסך שנשאר, עם שידור חי מבית האח הגדול! לא מעניין!!!

תמונה שפורסמה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים