כמה שיותר!
כמה אפשר לטחון את נושא גלעד שליט? כמה שיותר!
עד שהנושא לא מגיע לפתרון אין טעם להפסיק ולטחון אותו!
תקשיב, צהוב מושתן.
אין לך את הזכות להשוות את המצב של גלעד שליט למצב שלכם.
אני מתאר לעצמי שהיית עוד ג'ובניק מסריח שהוריד פרופיל.
אני חושב שאתם חבורה של חנונים שמתרגמים סרטים וסדרות להנאתכם.
כמובן שככל שמספרי ההורדות והתגובות עולים - האורגזמה שאתם מקבלים היא חזקה יותר.
חלאס! תתרגמו ותסתמו את הפה.
אני הישראלי היפה שמסתכל על המריבות שלכם ונהנה.
לא משנה לי מה תעשו, בסוף יהיה תרגום, וזה מה שחשוב.
אתם מרגישים כמו אלוהים כאן בפורום הקטנטן שלכם.
מה אתם במציאות? כלום!
בחורה נרשמת כאן לפורום, וכבר חצי מהפורום חרמן. כאילו שבחורה שנראית טוב אשכרה נרשמת לפורומים.
תצאו קצת מהבית. תראו עולם. מי יודע... אולי תאבדו את הבתולים עוד לפני הנישואים.
תגיד, בנאדם, מה נסגר איתך?!?
ההשואאה בהחלט לא במקום, וזוה נושא לאומי רגיש,
אך אני מאמין שהכוונה שלו לא היתה רעה, אלא טובה,
ועדיין ההשוואה לא במקום.
תגדי לי, שאלה, שערכו את המערכון בארץ נהדרת, על גלעד שליט היקר, שישתחרר במהרה אמן!
(אגב , אני חושב שבמבצע "עופרת יצוקה" היינו צריכים לחרוש את עזה כמו מגרש כדורגל עד שהיו מוסרים אותו לידינו).
ותהיה גבר, תגיד את האמת , צעקת על הצורה הצינית שבא המערכון הוצג ללא התחשבות ברגשות של ההורים שלו?
היית פעם אחת באוהל המחאה של הוריו ליד כיכר צרפת בירושליים, מול בית ראש הממשלה?
בצעת מעשה פעיל למענו?
תהיה כנה עם עצמך ותענה לעצמך או לנו.
בהמשך לדבריך, אין שום קשר בין עבודות תרגום שעות רבות ככל שיהיו לשעמום, או לחיים נטולי "הרפתקאות",)
מה הקשר? מה אתה מבלבל את המוח. באמת יצאת קקטוס("קישקשת").
אנשים פה משרתים ושרתו בצבא, בעלי קריירה כזו או ארחת, נשואים, בליינים, רווקים, בעלי הרבה תחומי עניין,
שאחד מהם הוא גם תרגום - שאידואולגיה שלמה יכולה לעמוד מאחורי זה, ותורמים לחברה יותר במעשים,
מאשר תלונות "שתו לי" "אכלו לי" , "תביאו לי". מוטיבציה אתה לא מוסיף לאווירה פה.
ותאמין לי שזה לא פתטי לנהל מאבק על צדק.
וזה לא אומר שלא אכפת פה לאנשים משאר הצרות שיש לנו:
הקונפליקט המזרח תיכוני, התגברות הגרעין והאיום האירני, מעמד האחים המסלמים מתחזק בעולם עקב ההפיכות,
משבר הדיור בישראל, השבויי היקר שלנו גלעד שליט, ההשתמטות מצה"ל ואיבוד הערכים בדור הצעיר בחברה הישראלית,
השחיתות בשלטון והממשל הישראלי, הקשר בין הון לשלטון, הפגיעה האקולוגית המתמשכת בטבע ובחי,
ועד רבים אחרים.
(יש גם המון דברים חיוביים וטובים - צריך לדעת מאיפה לצרוך את התקשורת).
אז לדבריך אין להלחם על קטנות? דווקא האנשים שמתעקשים על קטנות והעוולות הכי זעירות, אלו האנשים הכי אידיאליסטיים
בחברה לטעמי.אלו האנשים שאכפת להם. עדיף לפעול מאשר להשאר אפתי.
-יצאת לרחובות לזעוק על עליית מחירי הדלק? שזוגות צעירים לא יכולים לרכוש דירות בגלל הפער העצום בין הכנסה כלכלית למשכנתא?
-חסכת מים כשהתגלחת? -אתה ממחזר בקבוקים? - יש לך פח זבל קטן למוצרים אורגניים?
-קנית ביצי חופש? אמרת תודה על כל תרגום שהורדת ב-3 שניות ולקח ליצור אותו 10 שעות? (0.0083% ביחס ל-100% עבודת מתרגם כדי שתהנה).
אני מתלבט אם לקרוא לך "אדון שוקו", עוד אחד שנגוע בתתנו לי ותביאו לי, או שסתם החיים ביאסו אותך ומצאת איפה לפרוק.
בקיצור, שמור על הכבוד העצמי שלך, ותפסיק להתבכיין ולהתלונן ועוד בצורה גועלית.
ותאמין לי שכולם יכולים לענות לך פה באותה מטבע של לשון, בשפה שלך, אל מוריד את תרבות הדיון.