עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

רמת הפורום קצת הדרדרה לאחרונה לא?

• אנא התחבר בכדי להגיב
227 תגובות לנושא זה

#181 אבי ד

אבי ד

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎17:11

אבי, אני מציע לך לעשות כמו שותפתך לצוות בעבר, ובהווה להשמצות פה באשכול, שנרשמת תחת יוזרים שלדעתה הופכים אותה לבלתי-מזוהה מבחינתנו.
פשוט הניתוחים והרקורד הפוליטי שלך בסצנה נודעו ככל כך כושלים, עד שכל עצה שלך מראש נקראת כעצת אחיתופל, והשנאה/קנאה שלך כלפינו מחשידה את עצותיך עוד יותר. כמו שעמיר פרץ לא ייעץ יותר בנושאים צבאיים, כך גם לך אני ממליץ לנוח.

בפועל, מבחינת הצוותים האחרים, יש את HD, שלדעתי כמעט הגענו איתם למצב של איזון בריא בין שיתוף פעולה לתחרות. אנחנו מכבדים ומוקירים את תרומתם הגדלה והולכת לסצנה, ומאחלים להם הצלחה ושגשוג. לצערנו, הם צוות חדש שעוד לא גיבש די נחישות כדי לצאת לקרב, וזה המצב כרגע. הם כיום הקולגות היחידים שבכלל בספקטרום שלנו. מלבדם יש את "צוות" טורק, שהם בסה"כ חבורת עצמאיים (ברמת הפעילות), והם ממילא minion של בילד, ויש את שאריות צוות אקסטרים, שהתברר פה כבר למרבה הצער שהם תמהוניים ושחצנים מכדי לדון איתנו בכלל. ניסינו פעמיים, וזה לא עובד.

אין לי שום ספק שבסופו של דבר המאבק יוכרע לטובתנו, מהסיבה הפשוטה שיש לנו כוח ואורך נשימה הכי גדולים, ואפס אינטרסים כלכליים. גם אם 10% של הגולשים ירטנו כאן בפורום יום ולילה, ויטענו שאנחנו אויבי האומה, הם קודם כל מיעוט קולני בלבד, בזמן שיתר הגולשים מסתגלים ל-IDX, וגם, כפי שאמר סנדק, אנחנו לא מחפשים הפעם את אהדת הגולשים, אלא קודם כל את ההגינות בקרדיטים.

דווקא אתה זה שטוען שצוות אקסטרים הם אלה שתמהוניים ושחצנים? נראה לי שגם אתה סובל מבלבול זהות קשה!

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#182 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎17:34

אבי, אני מציע לך לעשות כמו שותפתך לצוות בעבר, ובהווה להשמצות פה באשכול, שנרשמת תחת יוזרים שלדעתה הופכים אותה לבלתי-מזוהה מבחינתנו.
פשוט הניתוחים והרקורד הפוליטי שלך בסצנה נודעו ככל כך כושלים, עד שכל עצה שלך מראש נקראת כעצת אחיתופל, והשנאה/קנאה שלך כלפינו מחשידה את עצותיך עוד יותר.

האירוניה היא שעצת אחיתופל הייתה דווקא העצה הטובה:

מתוך ספר שמואל ב', פרק י"ז:

וַיהֹוָה צִוָּה לְהָפֵר אֶת עֲצַת אֲחִיתֹפֶל הַטּוֹבָה לְבַעֲבוּר הָבִיא יְהֹוָה אֶל אַבְשָׁלוֹם אֶת הָרָעָה:

אחיתופל נתן לאבשלום את העצה הטובה, חושי הארכי נתן לו את העצה הרעה, ואבשלום בחר לדחות
את עצת אחיתופל הטובה, והעדיף את עצת חושי הרעה, וזה הוביל לאובדנו.
מכיוןן שהנהלת הפורום מסרבת למחוק את המשתמש שלי, אני נאלץ לנקוט בטריק
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.

#183 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎17:55

פשוט הניתוחים והרקורד הפוליטי שלך בסצנה נודעו ככל כך כושלים, עד שכל עצה שלך מראש נקראת כעצת אחיתופל, והשנאה/קנאה שלך כלפינו מחשידה את עצותיך עוד יותר.

האירוניה היא שעצת אחיתופל הייתה דווקא העצה הטובה:

מתוך ספר שמואל ב', פרק י"ז:

וַיהֹוָה צִוָּה לְהָפֵר אֶת עֲצַת אֲחִיתֹפֶל הַטּוֹבָה לְבַעֲבוּר הָבִיא יְהֹוָה אֶל אַבְשָׁלוֹם אֶת הָרָעָה:

אחיתופל נתן לאבשלום את העצה הטובה, חושי הארכי נתן לו את העצה הרעה, ואבשלום בחר לדחות
את עצת אחיתופל הטובה, והעדיף את עצת חושי הרעה, וזה הוביל לאובדנו.

ואללה טוב לדעת.
אז למה אומרים על עצה רעה עצת אחיתופל ולא עצת חושי?:)

#184 ravit

ravit

q-licker

• חבר של כבוד
  • 3,632 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎18:02

עֲצַת אֲחִיתוֹפֶל

אחיתופל היה יועצו של דוד המלך (שמואל ב, ט"ו 12). הוא הפך ליועצו של אבשלום בן דוד, אשר מרד בדוד אביו.
עצותיו של אחיתופל נחשבו לעצות מעולות: "וַעֲצַת אֲחִיתֹפֶל אֲשֶׁר יָעַץ בַּיָּמִים הָהֵם - כַּאֲשֶׁר יִשְׁאַל אִישׁ בִּדְבַר הָאֱלֹהִים, כֵּן כָּל עֲצַת אֲחִיתֹפֶל גַּם לְדָוִד גַּם לְאַבְשָׁלֹם" (שמואל ב, ט"ז 23).
גם עצותיו של אחיתופל לאבשלום היו טובות ומועילות לאבשלום (ט"ז 23-21; י"ז 3-1), אך ה' הכשיל את עצתו השנייה, כדי לסייע לדוד (שמואל ב, ט"ו-י"ז). ומאז הביטוי 'עצת אחיתופל' משמעו עצה רעה.

http://www.mikragesh...t_achitofel.htm

#185 Garga11

Garga11

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 70 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎18:06

חחחחח בסוף עוד כולם כאן יחזרו בתשובה:)

#186 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎18:21

ובהצהרה זו, הסנדק הצליח לגזול את מדליית-הזהב מעב"בי! (אף כי במאבק צמוד במיוחד!)

נו, באמת. ה"הצהרה" הזו לגיטימית מאוד, בהתחשב במעשים של מנהלי אתר טורק בעבר ובהווה. אני לא מבין בדיוק מה אתה רוצה, זה נשגב מבינתי.

#187 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎18:28

ברצוני רק להדגיש בשנית, כי המאבק - לפי הבנתי - אינו באתר כזה או אחר. סכסוכים בסצינה, מן הסתם, תמיד היו ותמיד יהיו, אך אין פירוש הדבר שהכל מותר! (לרבות שיבוש קשה של קרדיטים, גניבת תרגומים ועוד - והסוף מי ישורנו?!?...)

כאשר גבולות כאלה נפרצים, זה אמור לשמש אות-אזעקה לכלל המתרגמים בסצינה. ומי כמוני יודע, שקיו לא נקפו אצבע למען המתרגמים האחרים, כפי שציין כאן אחד המגיבים, ואף פגעו בעצמם בלא מעט (ואף רבים) ממתרגמי הסצינה. אולם תמיד האמנתי, ואני ממשיך להאמין, כי ישנן סוגיות עקרוניות שמתעלות מעל לכל מחלוקת ו/או התחשבנות כזו או אחרת, מוצדקת ומובנת ככל שתהיה.

ואני אמנם כבר פרשתי, כפי שטורחים כאן בלי הרף להזכיר לי. אך עדיין כולי תקווה שעקרונות אלה לא פרשו יחד איתי.

קיו אכן אחראים להפרדה ולהחלשה של המתרגמים בסצינה - היו אתם, שאר המתרגמים, אחראים לאיחודם ולחיזוקם מחדש! (ואלמוני, אשמח אם תמצא פסוק הולם גם כאן :) )

#188 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎19:00

עֲצַת אֲחִיתוֹפֶל

אחיתופל היה יועצו של דוד המלך (שמואל ב, ט"ו 12). הוא הפך ליועצו של אבשלום בן דוד, אשר מרד בדוד אביו.
עצותיו של אחיתופל נחשבו לעצות מעולות: "וַעֲצַת אֲחִיתֹפֶל אֲשֶׁר יָעַץ בַּיָּמִים הָהֵם - כַּאֲשֶׁר יִשְׁאַל אִישׁ בִּדְבַר הָאֱלֹהִים, כֵּן כָּל עֲצַת אֲחִיתֹפֶל גַּם לְדָוִד גַּם לְאַבְשָׁלֹם" (שמואל ב, ט"ז 23).
גם עצותיו של אחיתופל לאבשלום היו טובות ומועילות לאבשלום (ט"ז 23-21; י"ז 3-1), אך ה' הכשיל את עצתו השנייה, כדי לסייע לדוד (שמואל ב, ט"ו-י"ז). ומאז הביטוי 'עצת אחיתופל' משמעו עצה רעה.

http://www.mikragesh...t_achitofel.htm

תודה לך הרבנית קוק :)

#189 ravit

ravit

q-licker

• חבר של כבוד
  • 3,632 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎20:14

אין בעד מה צדיק יקר :)

#190 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎20:23

קיו אכן אחראים להפרדה ולהחלשה של המתרגמים בסצינה - היו אתם, שאר המתרגמים, אחראים לאיחודם ולחיזוקם מחדש! (ואלמוני, אשמח אם תמצא פסוק הולם גם כאן :) )

ביקשת? קיבלת (ספר קוהלת, פרק ד')

טוֹבִים הַשְּׁנַיִם מִן הָאֶחָד אֲשֶׁר יֵשׁ לָהֶם שָׂכָר טוֹב בַּעֲמָלָם:
כִּי אִם יִפֹּלוּ, הָאֶחָד יָקִים אֶת חֲבֵרוֹ, וְאִילוֹ הָאֶחָד שֶׁיִּפּוֹל - וְאֵין שֵׁנִי לַהֲקִימוֹ:
גַּם אִם יִשְׁכְּבוּ שְׁנַיִם וְחַם לָהֶם, וּלְאֶחָד אֵיךְ יֵחָם?
וְאִם יִתְקְפוֹ הָאֶחָד - הַשְּׁנַיִם יַעַמְדוּ נֶגְדּוֹ, וְהַחוּט הַמְשֻׁלָּשׁ לֹא בִמְהֵרָה יִנָּתֵק:
פרטיות! תודה.

#191 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎20:24

ממה שהבנתי, הם לא מוכנים לתת לטורק יחס שווה אחרי כל מה שהן אכלו ממנו, אלא רק לאחר שבמשך תקופה טורק לא יגעו להם בקרדיטים. אמנם אם טורק יקבלו מQ רשימה של העיוותים ויתקנו - לדעתי זה שווה ערך להפסקת עיוות הקרדיטים, אך אני בספק רב אם בילד ייעתר לדרישה הזו (שלא לדבר על אי ההסכמה המוחלטת בין Q לטורק בעניין הסנכרונים).

אני חייב לציין שמעשרות הפעמים שהיו מגעים להפסקת הסכסוך,
בילד נותר בעמדתו הקבועה של "החל מעכשיו הכל יהיה בסדר. לא מתקן את השינויים מהעבר."
איך אפשר להגיע להסכמה עם בנאדם שכזה?

#192 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎20:26

כִּי אִם יִפֹּלוּ, הָאֶחָד יָקִים אֶת חֲבֵרוֹ, וְאִילוֹ הָאֶחָד שֶׁיִּפּוֹל - וְאֵין שֵׁנִי לַהֲקִימוֹ:
וְאִם יִתְקְפוֹ הָאֶחָד - הַשְּׁנַיִם יַעַמְדוּ נֶגְדּוֹ, וְהַחוּט הַמְשֻׁלָּשׁ לֹא בִמְהֵרָה יִנָּתֵק:

אתה זוכר את כל התנ"ך בעל פה?

#193 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎20:29

אתה זוכר את כל התנ"ך בעל פה?

ממש לא. אבל אני יודע איפה ואיך לחפש, ולשלוף את המידע מהר (ולא רק בתנ"ך).
פרטיות! תודה.

#194 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎20:39

לפחות אתה אף פעם לא מאכזב...! פגעת בול! :)

#195 פיני95

פיני95

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 233 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎21:06

שיחקת אותה אלמוני, הרשמת אותי לאורך כל הדרך, עכשיו במיוחד.
חבל ואין ביכולתך לתווך בין הצדדים לפתור את הסיכסוך המיותר הזה. :)

#196 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎21:38

שיחקת אותה אלמוני, הרשמת אותי לאורך כל הדרך, עכשיו במיוחד.
חבל ואין ביכולתך לתווך בין הצדדים לפתור את הסיכסוך המיותר הזה. :)

המתווך צריך להיות מישהו שזוכה לאמון שני הצדדים.
אני חושש שאני לא מקבל את אמונו של אף אחד מהם. מהתגובות של עדי_בלי_בצל אפשר להבין שהוא חושב
שאני אכול קנאה ב-Q, והוא מזלזל בי ("פנטזיונר" זה כינוי הגנאי המתון ביותר שהוא נתן לי), ואילו מבחינת בילד -
קיבלתי רושם שאני חשוד בעיניו בהדלפת התוכן של פורום "מתרגמים עצמאיים" ל-Q, והוא חסם אותי לפני כמה זמן
מהפורום ההוא (למען הסר ספק, לא רק שאני לא המדליף, ההדלפה הזאת היא מעשה נבלה בעיני ). את ההצעה שלי
לפיתרון הסכסוך שמתי על השולחן. אם מישהו ירצה להשתמש בה כבסיס לתיווך (רצוי מאוד שהוא יקרא בעיון גם את הדיווח
של בוביקו) - אני מוכן בהחלט לעזור גם מאחורי הקלעים, ולחשוב על פיתרונות יצירתיים למוקשים הרבים שבדרך.
כרגע נראה לי שהצדדים בכלל לא מעוניינים לפתור את הסכסוך הזה - כל צד חושב שהוא יצליח להכריע את הצד השני.
פרטיות! תודה.

#197 פיני95

פיני95

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 233 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎21:41

חבל, נראה שאנו צועדים בבטחה למלחמת 100 השנים הזכורה לרע.

#198 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎21:42

אני חושש שאני לא מקבל את אמונו של אף אחד מהם.

היה עליך לחשוש אם מי מהשניים, עב"בי או בילד, היה כן נותן בך אמון. אילו היית איש-אמונו של מי מהם (שלא לומר שניהם), היית מאבד את אמוני. :)

#199 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎08/03/2011‏, ‎21:56

אנחנו לא פוסלים אף מתווך ונשתף פעולה עם כל מי שיש לו רצון לסייע במצב. לדעתי בכל אופן זה מאמץ עקר, שכן ה"תנאים" שלנו ידועים היטב לבילד, ואני לא חושב שזה ישנה מאיזה מתווך הוא שומע אותם.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#200 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎10/03/2011‏, ‎08:25

לא אשקר, אם יכולתי לבחור עכשיו בין שתי אופציות: טורק מכבד אותנו או טורק נסגר, בלי שום ספק הייתי בוחר באופציה השנייה.

וזאת אחת הסיבות לכך שכתבתי שאני לא מאמין שהמטרה האמיתית של המאבק שלכם הוא הקרדיטים בטורק.
גל לא הסכים אתי. אני מקווה שהוא קורא את הדברים.

אבל שים לב מה הוא כתב בנוסף:

אבל עם זאת, לא שווה לנו למגן תרגומים רק כדי להיות בטוחים שהצרות של בילד מאחורנו, וברגע שבילד יפסיק עם המשחקים נפסיק גם אנחנו, גם אם טורק ימשיך להיות אתר פופולרי

אז תבדיל בין משאלות ליבו לבין ההכרזה הברורה איך הוא יפעל בפועל.

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים