ליגת האלופות 2011/2012
נכתב ב- 16/12/2011, 15:55
צסק''א מוסקבה - ריאל מדריד.
לברקוזן - ברצלונה.
נאפולי - צ'לסי.
מארסיי - אינטר.
באזל - באיירן מינכן.
מילאן - ארסנל.
אפואל ניקוסיה - ליון.
זניט סט פטרבורג - בנפיקה ליסבון.
לדעתי העולות הן: ריאל מדריד, ברצלונה, צ'לסי, אינטר, באיירן, מילאן, ליון, זניט.
לארסנל תמיד יש נאחס בהגרלות!
נכתב ב- 14/02/2012, 22:38
ברסה כל הזמן במרכז מגרש, מניעה בשלה. ללברקוזן זה מתאים אז הם פשוט נשארים מאחור. זה כדורגל ?! גועל נפש
מסכנים סאנצ'ז ואדריאנו. דקה 40 פעם ראשונה שהם נגעו בכדור.
נכתב ב- 15/02/2012, 04:23
אפשר לקרוא לזה סוג של אסטרטגיה או טקטיקה, שהכדור ישאר אצלך כמה שיותר ברגל.. לדוגמא אתה לא תראה את ברצלונה משתמשת בכדורים
ארוכים סתמיים או שליחת כדורים לשחקנים סתם, תמיד הכדור ישלח לשחקן אשר הצליח לבצע תנועה ולחמוק משחקן הגנה בו זמנית.. לא יקרה מצב שישלחו כדור רק בגלל שעשה תנועה לעומק, הם כקבוצה גם משתדלים כמה שפחות להכנס לעמדת נבדל בהתקפה על מנת לא לאבד את הכדור במידה ויש שליחת כדור לעומק.
המשחק שלהם מאוד חכם ויעיל, אולי לפעמים מעצבן את הצופה אבל להם לא איכפת, המטרה שלהם היא לנצח ובצדק מבחינתם זו בעצם המטרה של כל קבוצה בעולם.
התפקיד של סאנצ'ז הוא לעשות תנועה ללא כדור אם אתה אומר שסאנצ'ז לא קיבל כדור עד דקה 40 ההערכה שלי שהסיבה לכך היא סגירה טובה של לברקוזן או אולי חוסר תנועה מספקת של סאנצ'ז או אולי שילוב של שני הסיבות ביחד או אולי אחרון ברצלונה רצתה לשלוט במשחק מההתחלה על מנת למנוע את האטרף או התלהבות שיכול להיות לברקוזן ציפתה לבוא בהתחלה, משחק בית של לברקוזן יש לה את כל הסיבות לצאת קדימה וללחוץ, ובכל ברצלונה הניעה את הכדור וככל הנראה אולי גרמה לעייפות בקרב השחקנים של לברקוזן.
ראיתי תקציר ביוטיוב של המשחק לפני כמה דקות, ומסתבר שאכן לברקוזן שיחקו טוב בהגנה יחסית לקבוצה בסדר גודל שלה (עדיין לא ריאל מדריד, באיירן, מילאן או יונייטד או אפילו סיטי של היום).
והיא אפילו הייתה קרובה לשיוויון.. גם ברצלונה הגיע לכמה הזדמנויות. בסה"כ ראיתי תקציר של 2 אני מקווה שיעלה בימים הקרובים תקציר נורמלי. :\
אני מבטיח לך שכל קבוצה\מאמן בעולם היה רוצה לשחק באותה צורה שברצלונה משחקת כי עם שחקנים מעולים שיכולים להניע כדור ביכולת גבוהה מאוד פשוט יהיה קשה לנצח אותה.
הנעת כדור זה המוטיב העיקרי בכדורגל וזה לא מהיום, זה היה מאז ומתמיד.
בשביל להניע כדור כמו שברצלונה עושה צריך את השחקנים המתאימים וגם כישורים ברמה גבוהה (במיוחד את יכולת המסירה בנגיעה וראיית המשחק).
לגבי אדריאנו אם הוא שיחק קיצוני שמאלי אז כל מה שאמרתי על סאנצ'ז תקף גם לגביו.. ולדעתי אדריאנו הזה לא משהו בכלל, בכלל לא לרמות של ברצלונה או ריאל מדריד.
אולי, אבל אולי גדול בתור מגן הוא בסדר אבל בתור קיצוני? זה כמו שתשים את טאווטחה של חיפה בתור קיצוני (חח אני יודע שהגזמתי אבל אני ממש לא תופס מאדריאנו).
לצורך העיניין זוהי נקודת מבט שלי מהצורת משחק של ברצלונה יש עוד הרבה פשוט אין כח להמשיך להקליד.
אם יש שגיאות כתיב או משהו לא מובן, אז תבינו אותי אני קצת שתוי היה לאחי יום הולדת היום ..

נכתב ב- 15/02/2012, 13:53
אתה בא לשחק מול ברצלונה בבית שלך, ואתה חוזר להכנה טקטית שהיו עושים נגדה לפני שנה-שנתיים?!
לא ראית מה התרופה לכך? לחץ! כשלברקוזן עשתה לחץ הם גם שמו גול.
המחצית הראשונה לברקוזן לא נגעה בכדור...
ברצלונה רוב הזמן הניעה את הכדור במחצית המגרש שלה - כמו תמיד - אז אל תתלהבו מכמות הפסים.
ברצלונה נהנתה מהכנה טקטית לקויה מאוד של המאמן הנגדי - קו נבדל טיפה גבוה, לא היה דאבל-אפ על החלוץ שעומד על מלכודת הנבדל - כמו שולנסיה וריאל עשו.
(2 הגולים של סאנצ'ז היו כתוצאה מזה)
אני לא אומר שם לברקוזן היו עושים את כל מה שציינתי הם היו מנצחים, אבל הם באו בגישה פחדנית מאוד.
אני מאוד מקווה שהגמר יהיה ריאל-ברצלונה, אני לא רואה קבוצה היום בליגת האלופות שיכולה לעמוד עם 2 הקבוצות האלו, במיוחד שהסיטי בחוץ.
- מישמיש אוהב את זה
נכתב ב- 15/02/2012, 14:05
כנראה שבאמת לא היה לי מושג שזאת זכות שזכיתי לראות את הקבוצה הזו כחובב כדורגל.
אם ענקי כדורגל מהעבר אומרים שזו הקבוצה הכי גדולה כנראה בהיסטוריה, אז מי אני שיזלזל בזה?
אבל היה משחק דיי חלש לטעמי, היום המשחק האמיתי.
מילאן - ארסנל? משהו שלא רואים כל יום, מקווה שיעמוד בציפיות, שלי לפחות.
- מישמיש אוהב את זה
נכתב ב- 15/02/2012, 14:19
הניצחון הקליל הזה של ברצלונה הוא בעיקר באשמת מאמן באייר לברקוזן.
אתה בא לשחק מול ברצלונה בבית שלך, ואתה חוזר להכנה טקטית שהיו עושים נגדה לפני שנה-שנתיים?!
לא ראית מה התרופה לכך? לחץ! כשלברקוזן עשתה לחץ הם גם שמו גול.
המחצית הראשונה לברקוזן לא נגעה בכדור...
ברצלונה רוב הזמן הניעה את הכדור במחצית המגרש שלה - כמו תמיד - אז אל תתלהבו מכמות הפסים.
ברצלונה נהנתה מהכנה טקטית לקויה מאוד של המאמן הנגדי - קו נבדל טיפה גבוה, לא היה דאבל-אפ על החלוץ שעומד על מלכודת הנבדל - כמו שולנסיה וריאל עשו.
(2 הגולים של סאנצ'ז היו כתוצאה מזה)
אני לא אומר שם לברקוזן היו עושים את כל מה שציינתי הם היו מנצחים, אבל הם באו בגישה פחדנית מאוד.
אני מאוד מקווה שהגמר יהיה ריאל-ברצלונה, אני לא רואה קבוצה היום בליגת האלופות שיכולה לעמוד עם 2 הקבוצות האלו, במיוחד שהסיטי בחוץ.
אני לא ראיתי את המשחק, ראיתי רק את התקציר, מהתקציר ראיתי שלברקוזן הגיעו ל2 הזדמנויות או לפחות הזדמנות אחת נוספת של גול מאה אחוז.
מה שנכון והזכרת את זה התרופה להנעת כדור זה לחץ אבל בשביל שהלחץ יהיה יעיל חייב שיהיה לקבוצה שעושה לחץ כושר גופני מצויין על מנת שיוכלו לבצע לחץ ברוב שלבי המשחק.
אם מאמן לברקוזן לא עשה זאת אז לדעתי אי אפשר לקרוא לו מאמן (מה הוא לא רואה משחקים של ברצלונה לפני ההתמודדות שלו נגדה איך הצליחו לעצור אותם השנה)?..
גם הסיטי תתקשה מול ריאל וברצלונה, יונייטד לצערי כבר הוכיחה שהיא לא מסוגלת לעמוד מול ברצלונה ואני מאמין שגם ריאל גדולים עליהם, באיירן תתקשה נגד ברצלונה בגלל הזריזות של שחקני ברצלונה, אולי נגד ריאל מדריד היא תצליח להתמודד (לא לנצח אלא להתמודד יפה) רק בגלל ששני הקבוצות כמעט זהות בפן הפיזי של המשחק.
כל מה שרשמתי בתגובה לפני כן זו הייתה רק פרשנות מאיך שאני רואה את צורת משחק של ברצלונה בשנים האחרונות. רק לחץ יכול להתמודד נגד ברצלונה..
קבוצה שעושה לחץ טוב יש לה סיכויים לנצח.
נכתב ב- 15/02/2012, 15:52
שזה גם סוג של לחץ, אבל לא דורש מאמץ מירבי.
אבל קבוצות ברמות האלה - במיוחד מגרמניה (ששם הדגש הוא על כושר גופני ופיזיות) חייבות כושר גופני גדול.
נכתב ב- 15/02/2012, 22:37
נכתב ב- 15/02/2012, 22:53
נכתב ב- 15/02/2012, 23:47
- מישמיש אוהב את זה
נכתב ב- 15/02/2012, 23:56
אפשר להאשים רק את השחקנים. ביזיון
נכתב ב- 16/02/2012, 00:12
יש לשחקנים גם חלק אבל בגדול ההפסד של ונגר!!
למרות שאני אוהד של מילאן אני רציתי שיהיה משחק יותר צמוד ושיהיה עניין!
חבל שבגומלין אני אראה את זניט ובנפיקה שאחרי שראיתי את התקציר שלהם יהיה משחק הרבה יותר מעניין!!!
(הגול השני של זניט עם העקבים פשוט חלומי)
נכתב ב- 16/02/2012, 00:17
מהבחינה הזאת ונגר מכוסה
נכתב ב- 16/02/2012, 13:37
זה לא רק להעלות הרכב ולהגיד שיהיה בסדר.
כל פעם שמגן של מילאן יצא להתקפה - וזה היה כל התקפה של מילאן (הם לא שיחקו עם קיצוניים) לא היה אף אחד ששמר עליו - במיוחד בצד של גיבס.
כל פעם שחלוץ יצא מהתפקיד שלו היה אפשר לראות בלאגן, אף אחד לא ידע על מי לשמור.
ההפסד כולו של ונגר, לא יודע אפילו אם יש אחוז אחד של אשמה מצד השחקנים.
עם כל הצער שבדבר, יאללה ונגר, אני מקווה ששנה הבאה לא תהיה פה.
נראה לי שהוא צריך להוכיח את עצמו מחדש.
נכתב ב- 16/02/2012, 14:35

אני אוכל בזיונות כאלה כל שבוע ממכבי תל אביב, בסוף אתה תתרגל

נכתב ב- 16/02/2012, 14:48
אתה לא חושב שהוא כבר התרגל? מדובר פה על ארסנל להזכירך.לא נורא דולב
אני אוכל בזיונות כאלה כל שבוע ממכבי תל אביב, בסוף אתה תתרגל![]()
נכתב ב- 16/02/2012, 14:51
נכתב ב- 16/02/2012, 15:01
היו להם תקופות יפות דווקא בעשור הקודם.אתה לא חושב שהוא כבר התרגל? מדובר פה על ארסנל להזכירך.
לא נורא דולב
אני אוכל בזיונות כאלה כל שבוע ממכבי תל אביב, בסוף אתה תתרגל![]()
לקחו אליפויות וגם שיחקו כדורגל יפה מאוד, למרות שלא תמיד לקחו תארים.
אצלי במכבי תל אביב גם לא משחקים יפה וגם לא לוקחים כלום, אז מי אוכל יותר חרא? אני או דולב? חח
נכתב ב- 16/02/2012, 15:07
נכתב ב- 16/02/2012, 15:15
אם כבר קבוצה שדומה לנו זו ליברפול, שהיתה אימפריה ענקית בעברה והיום פח אשפה.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים