בחירות 2013
נכתב ב- 23/01/2013, 20:44
שורה תחתונה הם ניצחו וזה עדיין פער משמעותי לדעתי..
אני באמת שואל בתמימות!!
נכתב ב- 23/01/2013, 20:55
אני די מרוצה מהתוצאות.
- אבי ד אוהב את זה

נכתב ב- 23/01/2013, 21:21
אגב, גם לנתניהו ברור שהעם ממש לא רוצה אותו - הוא פשוט נאחז כעת בכיסא בציפורניים.
נכתב ב- 23/01/2013, 21:55
אני מבין שנתניהו עשה מהלכים שעלו לו בהרבה מנדטים בקמפיין בחירות, אבל בסוף הוא ניצח.. אז למה ממשיכים לומר שהמפסידים הגדולים הם הליכוד?
שורה תחתונה הם ניצחו וזה עדיין פער משמעותי לדעתי..
אני באמת שואל בתמימות!!
הליכוד וישראל ביתנו קיבלו 31 מנדטים.
ברשימה הזאת יש 11 חברי ישראל ביתנו, כלומר, לליכוד יש 20 מנדטים, שזה מנדט אחד יותר משל לפיד.
הצפי של הליכוד היה בכלל בסביבות ה-35.
- Sparkles אוהב את זה
נכתב ב- 23/01/2013, 22:10

נכתב ב- 23/01/2013, 22:20
הייתה בעיה גדולה עם הסטודנטים שכמעט לא יכלו להצביע כי הם תאכלס רחוקים מהבית. הרבה התחזו לנכים כדי להצביע בקלפיות. (מעשה ראוי מאוד לדעתי ואין בו שום מבוכה מלבד המבוכה שהמדינה לא סיפקה להם קלפיות או תחלופות)
בנוסף, אני די בטוח שביבי מרוויח מכך שהרבה סטודנטים לא הצביעו (איזה אידיוט ינוע שעתיים כל כיוון בשביל לשים פתק? אני לא הייתי עושה את זה בחיים) כי לדעתי הרבה מאוד מהסטודנטים הם מרכז שמאלה.
יותר מכך, לדעתי רוב האנשים הנאורים השפויים כביכול הם מרכז שמאלה.

נכתב ב- 23/01/2013, 22:27
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 24/01/2013, 03:09
לליברמן יש היום 11 חברי כנסת שנבחרו. לפני הבחירות, ליברמן אמר שאחרי הבחירות החבר'ה שלו יתפצלו לסיעה עצמאית, ואז הליכוד תשארעם 19 מנדטים בלבד. זאת אחת הסיבות לדעתי שהקואליציה הבאה לא תהיה יציבה. לא בגלל לפיד (שכלכלית מסכים עם ביבי ומפחד להיות ראש ממשלה) ובנט, אלא בגלל חברי הכנסת של הליכוד, שרובם קיצוניים הרבה יותר מביבי וחלקם בכלל לא שייכים לליכוד ואין סיבה שיראו לו נאמנות.ליברמן שווה היום בלחץ 8
נכתב ב- 24/01/2013, 03:32
אני מקווה ומייחל לכך שתיק הספורט ילך לעופר שלח!הימורים על תיקים מישהו? (כמו באשכול ספורט חחחח)
ושלפיד לא יגע במקל בתיק האוצר.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 24/01/2013, 07:12
כל השיטת בחירות היא בזיונית שאמורה לתת כוח לממשלה הנוכחית.האמת שהתלבטתי בין מרצ ליאיר לפיד אבל בסוף שמתי לפיד...
הייתה בעיה גדולה עם הסטודנטים שכמעט לא יכלו להצביע כי הם תאכלס רחוקים מהבית. הרבה התחזו לנכים כדי להצביע בקלפיות. (מעשה ראוי מאוד לדעתי ואין בו שום מבוכה מלבד המבוכה שהמדינה לא סיפקה להם קלפיות או תחלופות)
בנוסף, אני די בטוח שביבי מרוויח מכך שהרבה סטודנטים לא הצביעו (איזה אידיוט ינוע שעתיים כל כיוון בשביל לשים פתק? אני לא הייתי עושה את זה בחיים) כי לדעתי הרבה מאוד מהסטודנטים הם מרכז שמאלה.
*אין אפשרות להצביע למי שבחו"ל - ביזיון
*כל מי שלא עידכן את הכתובת שלו במשרד הפנים צריך לנסוע עד הכתובת הרשומה האחרונה שלו (אבא שלי למשל רשום בתעודה עדיין בחדרה, אז הוא לא הצביע-היה מצביע לפיד) אני מניח שזה לפחות 5-10 אחוז מהאנשים שיש להם זכות בחירה.
בקיצור, הממשלה מערימה את כל הקשיים על מנת שהציבור לא יצביע. באמת שאני לא מבין מה הסרט לשים קלפיות בחו"ל ולאפשר לכל אדם להצביע בקלפי הקרוב אליו במקום שהוא יטריח את עצמו לקלפי ספציפי שיכול להיות עשרות אם לא מאות קילומטרים ממנו.
נכתב ב- 24/01/2013, 11:56
אתה מאמין שמי שלא מתגורר בארץ יש זכות בחירה והשפעה בה? זה לא מוסרי לחשוב שיש לך זכות השפעה במדינה שאתה אפילו לא מתגורר בה.כל השיטת בחירות היא בזיונית שאמורה לתת כוח לממשלה הנוכחית.
האמת שהתלבטתי בין מרצ ליאיר לפיד אבל בסוף שמתי לפיד...
*כל מי שלא עידכן את הכתובת שלו במשרד הפנים צריך לנסוע עד הכתובת הרשומה האחרונה שלו (אבא שלי למשל רשום בתעודה עדיין בחדרה, אז הוא לא הצביע-היה מצביע לפיד) אני מניח שזה לפחות 5-10 אחוז מהאנשים שיש להם זכות בחירה.
בקיצור, הממשלה מערימה את כל הקשיים על מנת שהציבור לא יצביע. באמת שאני לא מבין מה הסרט לשים קלפיות בחו"ל ולאפשר לכל אדם להצביע בקלפי הקרוב אליו במקום שהוא יטריח את עצמו לקלפי ספציפי שיכול להיות עשרות אם לא מאות קילומטרים ממנו.
נכתב ב- 24/01/2013, 12:47
אתה מאמין שמי שלא מתגורר בארץ יש זכות בחירה והשפעה בה? זה לא מוסרי לחשוב שיש לך זכות השפעה במדינה שאתה אפילו לא מתגורר בה.
כל השיטת בחירות היא בזיונית שאמורה לתת כוח לממשלה הנוכחית.
האמת שהתלבטתי בין מרצ ליאיר לפיד אבל בסוף שמתי לפיד...
מסכים - אם אתה לא גר בארץ אין סיבה שייתאמצו להביא אליך את הקלפי. (למרות ששניח יש בחירות בארה"ב או באירופה אז יש אפשרות להצביע בארץ)

נכתב ב- 24/01/2013, 14:47
נכתב ב- 24/01/2013, 15:27
אני שמח שקולות החיילים לא הוסיפו לנו עוד משוגע בכנסת (עוצמה לישראל לא נכנסו ומספר 13 בבית היהודי לא נכנס).
נכתב ב- 24/01/2013, 18:15
איזה באסה שנכנסו לנו 6 משוגעים בשם מרצ.אני שמח שקולות החיילים לא הוסיפו לנו עוד משוגע בכנסת (עוצמה לישראל לא נכנסו ומספר 13 בבית היהודי לא נכנס).
פשוט תסתום את הפה.
- SnirJa, Nikita ו Reckoner אוהבים את זה
נכתב ב- 24/01/2013, 19:09
נכון. מה נעשה אחרי שהם יעשו פה דיור ציבורי כמו באירופה ויבטיחו ביטחון כלכלי לכל העובדים?! מה נעשה אחרי שהם יפרידו את הדת מהמדינה ויאפשרו תח"צ בשבת ולכל אדם להנשא?! מה יהיה אחרי, שחס וחלילה, יהיה כאן שלום ולא רק מלחמות מיותרות?! טוב שאורית סטרוק השפויה מהישוב היהודי בחברון המוסלמית נכנסה ותרסן את המשוגעים האלה שחולמים על מדינה נאורה.איזה באסה שנכנסו לנו 6 משוגעים בשם מרצ.
אני שמח שקולות החיילים לא הוסיפו לנו עוד משוגע בכנסת (עוצמה לישראל לא נכנסו ומספר 13 בבית היהודי לא נכנס).
פשוט תסתום את הפה.
- ZIPC, liverpool, Cokegod ו-1 אחר אוהבים את זה
נכתב ב- 24/01/2013, 19:20
- d1f2 ו SnirJa אוהבים את זה

נכתב ב- 24/01/2013, 19:35
נכתב ב- 24/01/2013, 19:48
זאת מדינה דמוקרטיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לפי שיש לה זיקה לדת כל שהיא. חוק השיבה מספיק בשביל להחשיב את המדינה ליהודית.זאת מדינת היהודיםםםםםםםםםםםםםםםםםם
- IlanVic ו Pamidor אוהבים את זה
נכתב ב- 24/01/2013, 20:08
יש לנו מספיק בעיות על הראש גם ככה.

0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים