תרגום מוגן - על מה ולמה
נכתב ב- 07/04/2007, 23:44
נכתב ב- 07/04/2007, 23:48
נה, לא תצליח לשכנע אותי להכנס לאתר הזה. הוא מעצבן אותי כל פעם מחדש..וflame, קיו לא צריכים את טורק? עוד כמה מאות הורדות? עשה טובה לך תראה כמה הורידו את נמלטים בטורק ותחזור לפה...
ומה לא הבנת במה שאמרתי?
טוב, אז בוא נשנה את זה לאלפים במקום מאות. זה משנה משהו למתרגמים? מי שיש לו זכות להנות מהתרגומים, זכה. מי שלא, יחפש עד שיימצא ויגיע למקום שכן מארח בצורה נורמלית את התרגומים.עד כמה שידוע לי לא יוצא להם כלום מזה שעוד כמה מאות אנשים מורידים את התרגום שלהם, רק המורידים ייפגעו מזה, ולאט לאט יבינו שהתרגום כן קיים אבל לא בטורק, ויעזבו אותו.

נכתב ב- 07/04/2007, 23:48
דוק, יא פאתט. שנים מחכים לתגובה שלך בנושא מאוד חשוב ואתה קופץ לפה כדי להגן על הנטאי. הוא גוסט ריידר וזה מוכח! אל תתעסקו! ונכון, אני חפרפר, אני מה שתרצו, אני גם אהיה יונה או חתול בשבילך, אבל מה שהנטאי אמר על עמית יותר נורא.זה לא הנטאי, אני יודע מי זה באמת, הוא בכלל לא מצוות טורק...לא קוראים לו גוסט ריידר! קוראים לו הנטאימן! כן כן!!!! הנטאימן!
ואלון, כל מילה שהנטאי אמר עליך נכונה! חפרפר!
![]()
נכתב ב- 07/04/2007, 23:54
הנטאימן, דוק, בוביקו וחבריכם לצוות טורק.
אתם מ-פ-ח-ד-י-ם! אתה מפחדים מבילד, זאת עובדה. אפילו חברי הצוות שלכם אמרו לי את זה, בילד מחזיק אתכם קצר עם מספרי האייפי שהוא מחזיק בלוגים בשרת שלו והוא יודע על כל אחד מכם את הפרטים האישיים שלכם ואתם מפחדים שהוא ידפוק אתכם. אתם מגוננים עליו כמו אם על ילדיה, איפה הבן-אדם שיגיב פה בעצמו? פ-ח-ד-ן ונמושה זהו שמו השני של בילד, אם הוא היה רוצה הוא היה מגיב. צעד נבון מצד הצוות שלנו. להשמיץ אתם יודעים, הנטאימן לקלל בטורק את "המתחרים" בציטוט לתרגום של בוביקו לרומא "ושימותו המתחרים". לפי מה שאני זוכר, בילד מחק לי חצי תגובה בטורק והשאיר את התודה בתרגומים שונים. מעניין שאת זה הוא דאג לא למחוק. שיבוא לפה ויגיב, אני מוכן ללכת איתו ראש בראש.
הוא יודע לתרץ הכל ב"הצוות שלכם יודע את הסיפור, תשאלו אותו", אף אחד מהצוות לא יודע את הסיפור ולא יודעים על מה הוא מדבר.
ולהנטאימן:
תראה, הערכתי אותך מאוד בעבר, חבל שירדת לרמה כזאת של דיבור.
בכל מקרה, תראו. בילד יסגור את העניין אם הוא יתנהג כמו אדם בוגר ולא כמו נמושה.
וד"א, תפסיקו לפחד ממנו. זה שהוא משקיע כסף לא אומר שהוא יכול לשלוט עליכם.
נכתב ב- 08/04/2007, 00:08
נכתב ב- 08/04/2007, 00:09
ולהפנים שהמאבק הזה יסתיים אך ורק לאחר שאתר טורק יחדל מהנהגתו המתוארת בתחילת ההודעה.
אם חשבו שם לירוק עלינו ושאנו נתייחס לזה כמו גשם, הם יווכחו לדעת שהם טועים ובגדול.
נכתב ב- 08/04/2007, 00:28
לא רציתי להגיב אבל יש כמה תגובות פה שמגרות אותי להגיב:
אתם מ-פ-ח-ד-י-ם! אתה מפחדים מבילד, זאת עובדה. אפילו חברי הצוות שלכם אמרו לי את זה, בילד מחזיק אתכם קצר עם מספרי האייפי שהוא מחזיק בלוגים בשרת שלו והוא יודע על כל אחד מכם את הפרטים האישיים שלכם ואתם מפחדים שהוא ידפוק אתכם. אתם מגוננים עליו כמו אם על ילדיה, איפה הבן-אדם שיגיב פה בעצמו? פ-ח-ד-ן ונמושה זהו שמו השני של בילד, אם הוא היה רוצה הוא היה מגיב. צעד נבון מצד הצוות שלנו. להשמיץ אתם יודעים, הנטאימן לקלל בטורק את "המתחרים" בציטוט לתרגום של בוביקו לרומא "ושימותו המתחרים". לפי מה שאני זוכר, בילד מחק לי חצי תגובה בטורק והשאיר את התודה בתרגומים שונים. מעניין שאת זה הוא דאג לא למחוק. שיבוא לפה ויגיב, אני מוכן ללכת איתו ראש בראש.
הוא יודע לתרץ הכל ב"הצוות שלכם יודע את הסיפור, תשאלו אותו", אף אחד מהצוות לא יודע את הסיפור ולא יודעים על מה הוא מדבר.
ולהנטאימן:
אל תבלבל את המוח.
מה זו השמוקיות הזו, תתבייש לך בשקרים העלובים שלך.
איני מפחד מאף אדם, מי שיש לו בעיה איתי אני אפגוש אותו
אחד על אחד בכל מקום ובכל זמן.
יש לי כלים משלי. אז אל תעלה לי את הסעיף.
אתה פרנואיד אם זה מה שאתה חושב.
מי שיפגע בי, יחטוף שבעתיים, בכל תחום.
נכתב ב- 08/04/2007, 00:35
אז ככה .... עד עכשיו לא היה לי שום שימוש אליו
אבל מכיוון שאני צורב את הסרטים ורואה אותם בדיודי קורא DIVX
אני צריך איכשהו להכניס את התרגום פנימה בכמה שפחות זמן ומאמץ... (אין לי יותר מדי זמן פנוי)
ופה נכנס SUBMUX
שבגרסה שלכם לא פועל... וקורס
דרך אגב
יש סיכוי שתכינו עדכון גרסה לדיוידי קורא DIVX APEX 811 שתתמוך בתרגום המוצפן שלכם ???
שאלה נוספת כמה זמן בערך אחרי שהתרגום המוצפן יצא לרשת יצא התרגום הרגיל...??(ככה רשמתם למעלה)
אני מקווה שתצליחו במאבק שלכם
אבל אני לא חושב שהדרך שלכם נכונה כי סהכ אתם עושים את זה בשביל שהגולשים יהנו ולא בגלל מאבקי כוחות..(אם אתם עושים את זה בגלל מאבקי כוחות אז לכו תמצאו חיים) וככה אתם גורמים לגולשים להנות פחות
בלי שום קשר תודה על כל התרגומים שלכם עד עכשיו שאני תמיד מוריד ואף פעם לא רושם תגובה....
(אני חושב שעצם ההורדה של התרגום כבר מהווה תגובה חיובית)
אבל באמת שיש לי בעיה עם התרגומים המוצפנים האלה....
Cheers
נכתב ב- 08/04/2007, 00:54
"יש לי הוכחות! יש לי הוכחות"!!!הנטאי חמוד, אל תתאמץ להכחיש אפילו. הוכחות יש לי, והוכחות חותכות. "חפרפרת" אתה קורא לזה? בכיף. נתח את הסיפור שוב בבקשה.
תכחיש תכחיש, אבל הובכת קשות בשרשור הזה. אתה גוסט ריידר! יש לי הוכחות!
ואגב, טעית בפורום. פה לא מעיפים.
בחייך. תתבגר קצת. אתה מתנהג כמו ילד קטן.
לכל האנשים פה, אני אומר את דעתי הכנה לגבי כל השרשור הזה:
לדעתי השרשור הזה לא יתרום למטרה שלכם. כל אחד ואחד פה מבזבז זמן יקר בקריאת ההודעות ובכתיבת הודעות חדשות במקום לבלות עם החברה/משפחה/ חיית מחמד.
אתם רוצים, תעשו מחאה, תמרדו, אפילו תפסיקו לתרגם כדי להראות לכל אותם גולשים מסכנים שהם לא יכולים לעבור שבוע בלעדיכם. אבל לבזבז פה את הזמן על השמצות, קללות ואפילו סתם ריבים, לדעתי זה בזבוז זמן מיותר. בלי קשר לאיזה צד אני תומך בו, שני הצדדים צריכים להרגע ולהפסיק לכתוב הודעות כמו משוגעים. רובכם כבר אנשים מבוגרים ומה שהולך פה זה משחק בקקי.
אם היה לכם כבוד עצמי, הייתם מוחים בלי להתחיל לדבר על זה ולעשות רוח. תלכו פעם אחת עד הסוף וזהו. רק אל תפתחו כאלה שרשורי השמצות ודברים כאלה. מי שרוצה לדעת, כבר מכיר את הספיור, במלואו או לא במלואו. מי שלא מעניין אותו (הרוב) יראה שהוא לא מצליח להוריד תרגום. או שהוא יחפש תרגום של מישהו אחר (רוב הפעמים יש) או שהוא יפנה לעזרה. כך או כך הוא נדפק.
אותם אנשים שנותנים לכם מוטיבציה להמשיך לעבוד בסוף יפגעו מזה ויפסיקו לתת לכם תודה.
ועכשיו תגידו לי את האמת ואני אסכים לשתוק בעניין הזה. בכל הכנות, יש פה מתרגם אחד שהתגובות עצמן לא חשובות לו, אלא רק מספר ההורדות? אני מבטיח לכם שזה מה שמשנה לרובכם. מה לעשות שבאתרים כמו דונקי או סאבס איי אל לא מקבלים תגובות כמו בטורק. ככה זה. אנשים מודים למתרגם וזה מה שגורם לו להמשיך לתרגם.
ביקשתם הודעה רצינית ממני- הנה, סחטתם אותה ומגיע לכם. אשמח אם יענו לי עליה ברצינות.
רז.
נכתב ב- 08/04/2007, 00:57
קורס או לא, אין דרך לראות את התרגום המוגן בכל צורה שהיא בנגני חומרה, מהסיבהאיזה שימוש יש לי ל SUBMUX
אז ככה .... עד עכשיו לא היה לי שום שימוש אליו
אבל מכיוון שאני צורב את הסרטים ורואה אותם בדיודי קורא DIVX
אני צריך איכשהו להכניס את התרגום פנימה בכמה שפחות זמן ומאמץ... (אין לי יותר מדי זמן פנוי)
ופה נכנס SUBMUX
הפשוטה שאין להם את התוכנה (בקושחה) לפענח את ההצפנה הזו.
אם submux היה עובד כמו שאתה רוצה, התרגום לא היה מוגן...
צוות IDXfree
נכתב ב- 08/04/2007, 02:42
מצטער לומר לך את האמת, בוביקו. אחד המתרגמים שלכם אמר לי שהוא מפחד לעזוב אתכם בגלל הבלבולי שכל שהצגתי.לא רציתי להגיב אבל יש כמה תגובות פה שמגרות אותי להגיב:
ולהנטאימן:
אל תבלבל את המוח.
מה זו השמוקיות הזו, תתבייש לך בשקרים העלובים שלך.
איני מפחד מאף אדם, מי שיש לו בעיה איתי אני אפגוש אותו
אחד על אחד בכל מקום ובכל זמן.
יש לי כלים משלי. אז אל תעלה לי את הסעיף.
אתה פרנואיד אם זה מה שאתה חושב.
מי שיפגע בי, יחטוף שבעתיים, בכל תחום.
אולי אתה לא מודע לזה, אבל זאת האמת לאמיתה. תוכל לשאול אחרים בצוות שלך, תראה איך הם יענו.
נכתב ב- 08/04/2007, 08:36
בוביקו,פיספסת נקודה חשובה:
אתם מוחקים בטורק כל דבר שאפילו מתקרב לביקורת , מרחיקים ודופקים באנים על ימין ועל שמאל. זה שאתם מוחקים את זה,אין משמע שזה לא קיים.
אתה יודע איזה סוג של אנשים אני לא אוהב? אלו שעוצמים עין ולא מזיז להם כלום.
אולי תצא כבר מפוזת הצדיק והתמים,משכין השלום?
אתה צבוע.איך יכולת להגיד שבטורק אין מריבות? שוב,אתם מוחקים הודעות כל שנייה,אז איך יכולת להגיד דבר כ''כ צבוע ומתנשא?
שוב,מוכח,לצערי,שלמרות שחשבתי שאם בנאדם יושב ומתרגמם אז אופיו הוא טוב ונדיב,מסתבר שבהרבה מקרים תרגומים טובים=אנשים קטנים.(אני מקווה מאוד שאתה לא)
ועוד אני יושב פה ומנסה להבין אותך ואת הצוות שלך,ובאמת שהייתה לי הערכה עצומה לחלק מכם,וגם אליך. הכי קל לבוא ולהגיד,חג שמח לכולם,שלא יהיו עוד מלחמות.
אתה יודע מה קשה? להיות בן אדם אמיתי וכן, אדם שלא מטיף לאחרים אלא מנסה באמת להגיע לפשרה ע''י דיון רציני,בלי לזרוק ססמאות מטופשות.
ידידי,(ואני מרשה לעצמי לקרוא לך ידידי, מכיוון שאני באמת מאמין שאנשים לא באמת משתנים כ''כ מהר ומשנים את אופיים,אלא מאמין שאם מסירים את הקליפה מגלים את הטוב),
אני מציע ללכת ולשבת טוב טוב,ולעשות חושבים. הרי לא יכול להיות שכולכם שם התחלקתם על השכל. אתה ,דוק,מי עוד? עוד מעט שלומיצור ואבי דניאלי יהפכו גם כן את עורם?
אני מקוה מאוד שלא,כי באמת יש לי הערכה אליכם.
אז רק כדי לראות שהבנתי,אתה באמת מאמין במה שאתה אומר?שבטורק הכל נקי ורק פה יש מריבות?
לא יודע מי אתה, אבל אתה לא נקי בכלל, והענן השחור של שלוגי יעשה עימך צדק.
כמובן שאין הכול טוב ויפה, לי כבר אין כוחות לשטויות הללו.
מי שמכיר אותי, מכיר אותי. ויודע שאני עומד מאחורי דבריי.
מעולם לא הכפשתי בנאדם על לא עוול בכפו, ותאמין לי שאני לא
מושלם או מנסה להיות, יש לי תפאקים שלי בחיי האישיים.
אך כאן בעולם התרגומים מעולם לא שקרתי או הוניתי אנשים, הקארמה
תעשה את שלה, מי שעשה טוב ימצא את הטוב, ומי שעושה רע
הרע ימצא אותו במקרה שלך ענן שחור.
אין צדק פואטי בשום אתר, אף-אחד לא נקי, שלום יכונן רק עם אנשים
היכולים לשנות, קרי ההנהגה בקיו ואצלנו יתעלו מעל עצמם "ישפילו"
מכבודם, יכבדו האחד את השני, ויראו את טובת הכלל.
כל המתרגמים כאן מכיוון שבמקור, בראשית דרכם הם רצו לתרום מעצמם
למען האחר, סוג של יצירה התורם לעצמך ולאחרים שבצידו סיפוק-עצמי.
חלק בשמם המקורי, חלקם אנונימיים, שרוצים לתת מעצמם.
כולה 5 אחוז מכלל הגולשים מגיבים או מוקירים תודה, שיקוף של הפנים
הישראליות, איננו עושים זאת למען התגובות כמובן, אך זה לא מזיק לקבל פידבק.
בקיצור הקהילה איבדה את דרכה, אנשים שכחו למה הם פה, ואני מכליל את כולם,
ללא הבדלה, אין מנצחים בכל הסיפור הזה. רק מפסידים.
אפשר לתרום במישורים אחרים ויותר יצירתיים ומניבים.
ושהקארמה תעשה את שלה.
אני לא דואג.
נכתב ב- 08/04/2007, 08:47
היות והספקתי להכיר אותך מעט אני מאוד מעריכה את דעותיך ואני באמת חושבת
שפניך לשלום. ראיתי את הזעזוע ושאט הנפש שלך מהתמונה ששלחתי לך אתמול, אותה תמונה
שהפיץ חבר הצוות שלך עליי.
שוב אני אומרת וחוזרת את מה שאמרתי לך בשיחתנו האחרונה, אנו רוצים שלום, לא רוצים מלחמה.
אנו מוכנים להדבר והתביעות שלנו קטנות ולא מוגזמות ואתה יודע את זה.
אני מוכנה אישית להפגש עם בילד, אם במציאות או עם ברשת ולהגיע להבנות. אתה חושב שהוא יסכים?
אני בספק. אולי תצליח לשכנע אותו, אולי אתה תצליח להכניס קצת הגיון בראשו למען הקהילה בראש וראשונה ולמען הקבוצה שלו.
נכתב ב- 08/04/2007, 08:55
. [/QUOTE]
ועכשיו תגידו לי את האמת ואני אסכים לשתוק בעניין הזה. בכל הכנות, יש פה מתרגם אחד שהתגובות עצמן לא חשובות לו, אלא רק מספר ההורדות? אני מבטיח לכם שזה מה שמשנה לרובכם. מה לעשות שבאתרים כמו דונקי או סאבס איי אל לא מקבלים תגובות כמו בטורק. ככה זה. אנשים מודים למתרגם וזה מה שגורם לו להמשיך לתרגם.
ביקשתם הודעה רצינית ממני- הנה, סחטתם אותה ומגיע לכם. אשמח אם יענו לי עליה ברצינות.
רז. [/quote]
רז,
מאה איש יכתבו "תודה רבה" או שמספיק אחד שיכתוב את מה שאני מקבלת
בהודעה פרטית. הפסקנו להתייחס לתגובות ואנו מתייחסים למספר ההורדות, מבחינתי האישית
אלפי האנשים המורידים את התרגומים שלי בכל שבוע עושה לי טוב.
נחמד לקבל מחמאות, אמת, אך זה לא שקול אפילו כלפי הזילזול וחובר הערכה וחוסר כבוד שנוהג בנו מנהל האתר שלכם. שוב אני מציינת, תקרא את תחילת השירשור הזה ותבין על מה התלוננו.
הלוגו של הקבוצה אינו רשום כמו שהוא צריך להיות, יותר מזה, כשאחד המתרגמים בטורק מעלה תרגום
שלנו ורושם נכון, כמה דקות לאחר מכן נכנס בילד ומשנה את השם. הוא עושה זאת בכוונה, ומבחינתי
זה כמעט כמו למחוק קרדיט בגוף התרגום, תופעה שכל הקהילה הזאת מוקיעה.
כל הדרישות שלנו מסתכמות בדברים פשוטים ביותר, והסוף למלחמה הזאת יגיע רק ממנו.
נכתב ב- 08/04/2007, 09:31
ומאיפה בדיוק הסקת שאני אינני נקי? אתה לא מכיר אותי...בוביקו,פיספסת נקודה חשובה:
אתם מוחקים בטורק כל דבר שאפילו מתקרב לביקורת , מרחיקים ודופקים באנים על ימין ועל שמאל. זה שאתם מוחקים את זה,אין משמע שזה לא קיים.
אתה יודע איזה סוג של אנשים אני לא אוהב? אלו שעוצמים עין ולא מזיז להם כלום.
אולי תצא כבר מפוזת הצדיק והתמים,משכין השלום?
אתה צבוע.איך יכולת להגיד שבטורק אין מריבות? שוב,אתם מוחקים הודעות כל שנייה,אז איך יכולת להגיד דבר כ''כ צבוע ומתנשא?
שוב,מוכח,לצערי,שלמרות שחשבתי שאם בנאדם יושב ומתרגמם אז אופיו הוא טוב ונדיב,מסתבר שבהרבה מקרים תרגומים טובים=אנשים קטנים.(אני מקווה מאוד שאתה לא)
ועוד אני יושב פה ומנסה להבין אותך ואת הצוות שלך,ובאמת שהייתה לי הערכה עצומה לחלק מכם,וגם אליך. הכי קל לבוא ולהגיד,חג שמח לכולם,שלא יהיו עוד מלחמות.
אתה יודע מה קשה? להיות בן אדם אמיתי וכן, אדם שלא מטיף לאחרים אלא מנסה באמת להגיע לפשרה ע''י דיון רציני,בלי לזרוק ססמאות מטופשות.
ידידי,(ואני מרשה לעצמי לקרוא לך ידידי, מכיוון שאני באמת מאמין שאנשים לא באמת משתנים כ''כ מהר ומשנים את אופיים,אלא מאמין שאם מסירים את הקליפה מגלים את הטוב),
אני מציע ללכת ולשבת טוב טוב,ולעשות חושבים. הרי לא יכול להיות שכולכם שם התחלקתם על השכל. אתה ,דוק,מי עוד? עוד מעט שלומיצור ואבי דניאלי יהפכו גם כן את עורם?
אני מקוה מאוד שלא,כי באמת יש לי הערכה אליכם.
אז רק כדי לראות שהבנתי,אתה באמת מאמין במה שאתה אומר?שבטורק הכל נקי ורק פה יש מריבות?
לא יודע מי אתה, אבל אתה לא נקי בכלל, והענן השחור של שלוגי יעשה עימך צדק.
כמובן שאין הכול טוב ויפה, לי כבר אין כוחות לשטויות הללו.
מי שמכיר אותי, מכיר אותי. ויודע שאני עומד מאחורי דבריי.
מעולם לא הכפשתי בנאדם על לא עוול בכפו, ותאמין לי שאני לא
מושלם או מנסה להיות, יש לי תפאקים שלי בחיי האישיים.
אך כאן בעולם התרגומים מעולם לא שקרתי או הוניתי אנשים, הקארמה
אין צדק פואטי בשום אתר, אף-אחד לא נקי, שלום יכונן רק עם אנשים
היכולים לשנות, קרי ההנהגה בקיו ואצלנו יתעלו מעל עצמם "ישפילו"
מכבודם, יכבדו האחד את השני, ויראו את טובת הכלל.
כל המתרגמים כאן מכיוון שבמקור, בראשית דרכם הם רצו לתרום מעצמם
למען האחר, סוג של יצירה התורם לעצמך ולאחרים שבצידו סיפוק-עצמי.
חלק בשמם המקורי, חלקם אנונימיים, שרוצים לתת מעצמם.
כולה 5 אחוז מכלל הגולשים מגיבים או מוקירים תודה, שיקוף של הפנים
הישראליות, איננו עושים זאת למען התגובות כמובן, אך זה לא מזיק לקבל פידבק.
בקיצור הקהילה איבדה את דרכה, אנשים שכחו למה הם פה, ואני מכליל את כולם,
ללא הבדלה, אין מנצחים בכל הסיפור הזה. רק מפסידים.
אפשר לתרום במישורים אחרים ויותר יצירתיים ומניבים.
ושהקארמה תעשה את שלה.
אני לא דואג.
אותי הרגיז המשפט ש''אצלנו בטורק הכל נקי ושקט'',אני שואל,ומבקש ממך לענות לי בצורה מפורשת,
בלי להתחבא מאחורי משפטים ארוכים וחסרי כל משמעות,אתה באמת מאמין בכך?
ואני לא מדבר עליך אישית,אני מדבר על הצוות שלך ועל ההתנהלות הכללית של האתר.
האם מחיקת תגובות,הודעות וקרדיטים הינה לגיטימית?
ועוד דבר,לא הבנתי את המשפט שלך בקשר לשלוגי.אשמח אם תסביר לי אותו.
למה בדיוק אתה מאחל לי רע?עשיתי לך משהו?או שפשוט הראיתי לך שאתה סתם מתחבא ולא אומר את האמת?
אתה בפירוש כתבת כאן שאצלכם בטורק הכל בסדר,ושוב נשאלת השאלה,האם אתה מאמין בכך?
כל אחד יכול ליצור לעצמו תדמית טובה,אבל ברגעי האמת כולם נחשפים.
ואני עכשיו רוצה להבין למה מגיע לי רע? בגלל הבעת ביקורת?בגלל ששאלתי אותך שאלה שלא מצאה חן בעיניך?
אתה מאמין בקארמה?אני מאמין באלוהים,ואני מבטיח לך,כמו שהענן השחור שלך ימצא אותי,גם הזמן שלך יגיע.
קראתי את כל התגובה שלך,ואין בה שום תשובה לשאלה- מה ההגיון שלך שאומר שבטורק הכל נקי.
נכתב ב- 08/04/2007, 09:42
טורק הוסיפו כתובית שאורכה 94 תוים שאומרת -
<i>תורגם על-ידי
Qsubs מצוות glfinish -עמית יקיר ו
הורד מהאתר בו לא מצפינים תרגומים
http://www.TOREC.net
שורה זו עלולה לדפוק לכם את הצפייה בהרבה מכשירי די וי די עקב חוסר יכולתם של מכשירים
מסויימים להתמודד עם שורה ארוכה שכזאת, ראו הוזהרתם. עדיף שתמחקו את התוספת הנחמדה
שהם שמו.
נכתב ב- 08/04/2007, 09:47
נכון מאוד.אך כאן בעולם התרגומים מעולם לא שקרתי או הוניתי אנשים, הקארמה
אתה רק מצודד במנהל אתר/צוות שעושה את זה בשבילך.
יודע מה זו פקודה בלתי חוקית בעליל?
ואגב, רז23, לא הבנתי איך השאלה שלך קשורה לעניין.
אני מתרגם כי בא לי לראות את השם Shloogy מתנוסס מעל דפי אתר כזה או אחר.
יש לך בעיה עם זה? לך תתרגם.
Brittany@Glee

בלוג אנימה אנימה למבוגרים סיקורי אנימה אנימה
כללי התנהגות עם טרולים
כל האנימה שראיתי אי פעם
נכתב ב- 08/04/2007, 10:14
ואנחנו תירגמנו את - בבל, לגעת בהילום, המלך האחרון של סקוטלנד, המרדף לאושר, ועוד רביםghost riderאבל עם כל הכבוד, אל תשתחצנו כי טורק תירגמו בשיא המהירות את צבי הנינג'ה כשהוא רק יצא! והם תירגמו גם את כל סרטי האימה היפים מהמוביס טו דיי פור (הרשימה השחורה) וזה באמת סרטים ממש יפים ושווים והם ממש לא סוג זין כמו שאמרתם, אז מה, רק בגלל שתירגמם עוד איזה דרמה משעממת שהייתה מועמדת לאוסקר אתם חושבים שאתם מתרגמים את הסרטים הכי טובים?
אז הם תירגמו סרטי אימה סדיסטים מצויינים כמו שחובבי האימה אוהבים וזה יחסית קהל גדול יותר מגולשי האינטרנט מאשר חובבי הדרמות המעייפות.
והם גם תירגמו את לחסל את האס שזה סרט אקשן וגם מצחיק ומתח והכל עם בן אפלק ועוד הרבה שחקנים, וזה כנראה אחד הסרטים המצוינים שיצאו עד כה מ-2007 וגם את הסרט שאני הכי נהנתי השנה ממנו שזה גוסט ריידר (זה למה הכינוי שלי כזה!) שראיתי עם תרגום של טורק ולא מבין מה רע בו,
ומה אתם משמיצים את הצוות שלהם? אז מעצבן אתכם משהו אצלם אבל אתם משמיצים את כל הצוות שלהם סתם, הורסים לעצמכם תרגומים וחושבים עכשיו שאתם פוגעים בהם, ולדעתי ממש לא.
הם ימשיכו להוציא תרגומים איכותים לסרטים מצויינים כמו גוסט ריידר ואנשים ימשיכו להגיב להם ולהודות לכם ואתם תמשיכו לתרגם תרגומים חסומים, לא לקבל עליהם שום הערכה ולאבד הרבה גולשים שגם ככה לקח להם איזה שנה לקלוט איך מפעילים תרגום טקסט פשוט אז עכשיו בכלל כאילו שהם יתעסקו בזה."
-- אף אחד לא אמר שטורק לא יתקיים בלי תרגומי צוות קיו, רק יפגע קשות. אתה לא מבין שסרטים זה עניין זמני, כי אין כל שבוע 5 סרטים שוברי קופות שמקבלים אלפי הורדות, אלא מידי פעם יש כאלה. מצד שני יש כמה סדרות קבועות שמקבלות אלפי הורדות מידי שבוע, ולכן הם זוכות לחלק חשוב מאוד מהאתר. ובגלל שהם על אחריות קיו, לבילד יש בעיה רצינית, ותוך שבוע-שבועיים כולם יבינו אותה. ומה אתה מביא 5 דוגמאות על סרטים של טורק, אתה רוצה עכשיו שאני אתן לך 50 סרטים שקיו תרגמו? מה זה השטויות האלה בכלל.
וטובים (באמת) כל המועמדים והזוכים לאוסקר!
אז מה?! רוצה סרטי אימה לך לטורק, פה לא תמצא. לא מזלזלת, אז אל תזלזל בבחירת הסרטים שלנו,
באיכות או במהירות!
נכתב ב- 08/04/2007, 11:20

1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים