למה לקנטונה יש אופי של מלאך? רוי קין? רונאלדו? כל עוד השחקן מצוין מה זה משנה? אם שחקן עם קבלות, שהגיע לגמר עם הולנד וזכה בטרבל עם אינטר כשחקן מוביל לא מספיק לך אז אני לא יודע מה כן.הוא לא שווה 35 מיליון כי יש לו אופי חרא והוא לא צעיר.
אבל בלי שום קשר 35 מיליון זה באמת מוגזם לשחקן, ולא משנה איזה שחקן, חבל שסכומי ההעברות מגיעים לסכומים כאלה.
אני חושב שמנצ'סטר רצו תחילה את שווינצטייגר, אבל הוא העדיף להישאר בביירן.
זה לא קשור לעצבני/מגעיל/דוחה כמו בוסקטס או ההתחזויות (לשעבר!) של רונאלדו.
זה פשוט מאוד: שניידר מתנהג כמו דיווה. הוא חושב שמגיע לו הכל ובאמת מתנהג ככה.
למזלו, זה עוד לא התבטא על המגרש, אבל כבר היו מקרים שהוא לא דיבר עם חברים לקבוצה.
זה משהו שבאמת יכול להרוס קבוצות.
שלא תטעה, הוא שחקן אדיר והוא זה שהיה שחקן העונה ולא מסי, אבל אני בספק אם הוא שווה 35 מיליון ליש"ט, גם בשוק המטורף כרגע.
רותם, זאת לא ריאל, זה חוק בוסמן ששינה את כל הכללים בכדורגל. תראה איך אייאקס התרסקה.
לריאל יש הכי הרבה הכנסות ואת הרווח הנקי הכי גבוה, זה רק טבעי שהיא תוציא כסף ולא תשמור אותו בקופה.
המחירים בשוק עכשיו מזנקים בטירוף כדי לבנות קבוצות צעירות לפני כניסת חוקי הפיירפלי, בגלל זה כל הקבוצות מחפשות צעירים ומשלמות סכומים מטורפים (קונטראו, ניימאר, סאנצ'ז, מודריץ', נאסרי ועוד...)
אין לך מה לדאוג, תוך 3 שנים החוקים יכנסו בצורה מלאה וכבר לא תהיה אינפלציה בהעברות ובשכר השחקנים.
אגב, כדאי שתסתכל גם על מנצ'סטר - היא שברה את שיא ההעברות עם קאנטונה בזמנו, גם רוני לא רחוק משיא השכר (של מסי)