עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מלפפונים 2011

• אנא התחבר בכדי להגיב
383 תגובות לנושא זה

#201 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎12:55

הוא לא שווה 35 מיליון כי יש לו אופי חרא והוא לא צעיר.

למה לקנטונה יש אופי של מלאך? רוי קין? רונאלדו? כל עוד השחקן מצוין מה זה משנה? אם שחקן עם קבלות, שהגיע לגמר עם הולנד וזכה בטרבל עם אינטר כשחקן מוביל לא מספיק לך אז אני לא יודע מה כן.
אבל בלי שום קשר 35 מיליון זה באמת מוגזם לשחקן, ולא משנה איזה שחקן, חבל שסכומי ההעברות מגיעים לסכומים כאלה.
אני חושב שמנצ'סטר רצו תחילה את שווינצטייגר, אבל הוא העדיף להישאר בביירן.

זה לא קשור לעצבני/מגעיל/דוחה כמו בוסקטס או ההתחזויות (לשעבר!) של רונאלדו.
זה פשוט מאוד: שניידר מתנהג כמו דיווה. הוא חושב שמגיע לו הכל ובאמת מתנהג ככה.
למזלו, זה עוד לא התבטא על המגרש, אבל כבר היו מקרים שהוא לא דיבר עם חברים לקבוצה.
זה משהו שבאמת יכול להרוס קבוצות.
שלא תטעה, הוא שחקן אדיר והוא זה שהיה שחקן העונה ולא מסי, אבל אני בספק אם הוא שווה 35 מיליון ליש"ט, גם בשוק המטורף כרגע.

רותם, זאת לא ריאל, זה חוק בוסמן ששינה את כל הכללים בכדורגל. תראה איך אייאקס התרסקה.

לריאל יש הכי הרבה הכנסות ואת הרווח הנקי הכי גבוה, זה רק טבעי שהיא תוציא כסף ולא תשמור אותו בקופה.
המחירים בשוק עכשיו מזנקים בטירוף כדי לבנות קבוצות צעירות לפני כניסת חוקי הפיירפלי, בגלל זה כל הקבוצות מחפשות צעירים ומשלמות סכומים מטורפים (קונטראו, ניימאר, סאנצ'ז, מודריץ', נאסרי ועוד...)
אין לך מה לדאוג, תוך 3 שנים החוקים יכנסו בצורה מלאה וכבר לא תהיה אינפלציה בהעברות ובשכר השחקנים.
אגב, כדאי שתסתכל גם על מנצ'סטר - היא שברה את שיא ההעברות עם קאנטונה בזמנו, גם רוני לא רחוק משיא השכר (של מסי)

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#202 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎13:32

כל עונת המלפפונים הזאת נפילה, שחקנים פרווה אחד אחד.
סניידר? יותר פלופ מטורס, שלא נדבר על ניימאר והשחקן עגלה הזה מצ'ילה שברצלונה רוצה לקנות ב40 מיליון אירו.

שיקנו את אלירן עטר, בחיי...אחד השחקנים הטובים שראיתי באירופה ואני לא צוחק.
אם הוא היה משחק בספרד בטח היו קונים אותו גם במחירים כאלה.

#203 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎13:42

חחחחחחחח סניידר פלופ, בחיי קליפס זו יציאת השנה

- סטיבן רייט.

#204 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎13:45

סניידר? יותר פלופ מטורס, שלא נדבר על ניימאר והשחקן עגלה הזה מצ'ילה שברצלונה רוצה לקנות ב40 מיליון אירו.

אני לא יודע אם הדעה שלך היא כדי שתהיה שונה או כי זה באמת מה שאתה חושב.

#205 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎13:46

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סניידר ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
טורס בתקופה לא טובה אבל אל תשכח כשהוא בא לליברפול מה הוא היה
ניימאר מסכים איתך
ראית את צ'ילה אורוגוואי ? ראית את סאנצ'ס בכלל ? לא שחקן של 40 מיליון, אבל הוא הולך להיות אחד הטובים בעולם.

#206 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎13:55

לדעתי סניידר הוא השחקן הכי אנדרייטד בכדורגל העולמי.
שחקן שהוביל את אינטר לטראבל ואת הנבחרת שלו לגמר מונדיאל בשנה אחת לא שווה 35 מיליון פאונד?
אם הוא לא שווה, באמת שאני לא יודע מי כן. לא הגיוני ששחקן אדיר בשיא הקריירה שלו עם ניסיון מוכח שווה 35 מיליון פאונד בלבד, כששחקנים שלא עשו כלום ויש להם רק פוטנציאל כבר שווים 50 מיליון.

#207 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎13:56

חחחחח אתה יכול לצחוק כמה שאתה רוצה ידידי היקר, כל שנה זורקים סכומים על שחקנים שלא שוים רבע מהמחיר.
לשלם 35 מיליון פאונד על שחקן בן 28 זה מטורף, הוא מעבר לאוברייטד, אין מילה שיכולה לתאר עד כמה.

וכן ראיתי את סאנצ'ס, אני אומר לך אם לא היו מדברים על זה בשידור שברצלונה רוצה אותו הייתי חושב שהוא משחק בליגה הסעודית.
אם באמת זה יצא לפועל, אתם תראו שהוא יהיה הפלופ הגדול בהיסטוריה!

#208 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎14:01

למה מטורף? יש לו לפחות 5 שנים לתרום ככוכב בקבוצה. הוא הקשר האחורי הטוב בעולם והוא הוכיח את עצמו. הוא לא הימור, הוא מניה בטוחה.
מה שגם השחקנים של מנצ'סטר פורשים מאוחר בדרך כלל, ככה שיש לו המון זמן לתרום.

#209 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎14:02

אני מעדיף את אינהלר (הקשר של אודינזה), אבל הוא חתם בנאפולי.
האמשיק מנאפולי יותר טוב מסניידר לעניות דעתי.

#210 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎14:04

חח אלירן עטר אחד הטובים באירופה? אחי אתה על סמים?
חח על סמך מה אתה אומר ששניידר בלוף? באמת אני שואל אותך. הבנאדם היה השחקן המוביל של הולנד במונדיאל ושל אינטר בעונת הטרבל ואתה אומר שהוא בלוף? באמת אני רוצה לדעת על מה אתה מבסס את זה.

ספארקלס, אני משער שרוב הכוכבים הם דיוות, זה לא סיבה למה לא לקחת שחקן. אם התכוונת רק בגלל המחיר אז אני מסכים איתך, אני לא חושב שאף שחקן שווה סכומים כאלה כולל מסי ורונאלדו, יש אנשים שאין להם מה לאכול ומועדונים שופכים סכומים לא הגיוניים על שחקני כדורגל, זה פשוט אבסורד.

#211 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎14:07

למה מטורף? יש לו לפחות 5 שנים לתרום ככוכב בקבוצה. הוא הקשר האחורי הטוב בעולם והוא הוכיח את עצמו. הוא לא הימור, הוא מניה בטוחה.

כן אבל לשבור שיא מועדון על שחקן כזה? 35 מיליון פאונד זה לא אירו, לדעתי זה כן סוג של הימור.
אני זוכר לו עונה מושלמת אחת עם אינטר בתקופת מוריניו, בריאל לדוגמא הוא היה כישלון.

וכן, אלירן עטר שחקן ענק שיגיע רחוק, אתם תראו.
לא ראיתי חלוץ כזה רע ואכזרי כמוהו באירופה, יש לו הכל, הוא פשוט צריך ללמוד לשחרר את הכדור מהר יותר ולשחק יותר קבוצתי, וזה הכל.

הוא מזכיר לי את רונאלדו בתנועות שלו חחחח
אם הוא לא היה נולד בישראל אלא במדינה אחרת הוא כבר היה ממזמן בקבוצות הגדולות באירופה.

#212 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎14:10

בריאל הוא לא שיחק.

הוא לא קשר אחורי, הוא פליימיקר.

#213 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎14:10

קשר אחורי? :)

דוראל, דווקא רונאלדו או מסי שווים את הסכומים האלה, רק בגלל שהם מוכרים חולצות ומרצ'נדייז בכמויות אדירות.
רונאלדו כבר החזיר את כל הכסף שריאל שילמה למנצ'סטר...

- סטיבן רייט.

#214 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎14:11

כן אבל לשבור שיא מועדון על שחקן כזה? 35 מיליון פאונד זה לא אירו, לדעתי זה כן סוג של הימור.
אני זוכר לו עונה מושלמת אחת עם אינטר בתקופת מוריניו, בריאל לדוגמא הוא היה כישלון.

הוא היה אחד השחקנים המובילים באליפות של ריאל ב2008, בעונת 2009 הוא סבל מפציעות אם אני לא טועה.

אני עדיין מתגלגל מצחוק על זה שאמרת שעטר הוא אחד השחקנים הטובים באירופה, הוא אפילו לא החלוץ הישראלי הטוב ביותר.

#215 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎14:14

קשר אחורי? :)

דוראל, דווקא רונאלדו או מסי שווים את הסכומים האלה, רק בגלל שהם מוכרים חולצות ומרצ'נדייז בכמויות אדירות.
רונאלדו כבר החזיר את כל הכסף שריאל שילמה למנצ'סטר...

אני מדבר על כדורגל נטו, ברור שמבחינת מרצנדייז הם שווים את זה. ופה בדיוק הבעיה - משלמים סכומי ענק על שחקנים משיקולים שלא נובעים רק מכדורגל(דוגמא קלאסית-בקהאם).

#216 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎14:17

בריאל הוא לא שיחק.

הוא לא קשר אחורי, הוא פליימיקר.

מה לא שיחק מאיפה נראה לך שהגיע סניידר לאינטר ? מריאל מדריד. בתקופה עם רובן וואן דר וארט.

והוא פליימיקר אילן הוא לא קשר אחורי.
וקליפס יכול להיות שסאנצ'ס יהיה פלופ, ואני בהחלט מסכים איתך שלעבור לברסה זה צעד גרוע מבחינתו (בדיוק כמו אפלאיי שהרס לעצמו את הקריירה עם המעבר הזה לצערי) אבל הוא עדיין כישרון גדול. שוב לא בסכום הזה אבל בהחלט יש לו לאן להתפתח, אבל לא בברסה.

האמשיק יותר טוב מסניידר רותם ? ראית את האמשיק משחק ? הוא חצי מהרמה שלו, הראיית משחק פחות טובה, המסירות פחות טובות, הבעיטות שלא נדבר בכלל. האמשיק כולה יותר צעיר, ואצל יונייטד זה לא פקטור בכלל.

#217 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎14:23

הוא היה אחד השחקנים המובילים באליפות של ריאל ב2008, בעונת 2009 הוא סבל מפציעות אם אני לא טועה.

אני עדיין מתגלגל מצחוק על זה שאמרת שעטר הוא אחד השחקנים הטובים באירופה, הוא אפילו לא החלוץ הישראלי הטוב ביותר.

בסדר, אתה לא היחיד שמזלזל בזה.
כי אף אחד לא מאמין בכדורגלן הישראלי, יש כאן לא פחות כישרון מאשר באירופה או בדרום אמריקה.

זה כבר של איך עובדים עם שחקנים, וכאן בישראל זה סוג של חצי מקצועני לטעמי.

תראה לדוגמא את בירם כיאל, איך הוא פורח בסלטיק, בחיפה הוא היה פח אשפה.

#218 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎14:40

בסדר, אתה לא היחיד שמזלזל בזה.
כי אף אחד לא מאמין בכדורגלן הישראלי, יש כאן לא פחות כישרון מאשר באירופה או בדרום אמריקה.

זה כבר של איך עובדים עם שחקנים, וכאן בישראל זה סוג של חצי מקצועני לטעמי.

תראה לדוגמא את בירם כיאל, איך הוא פורח בסלטיק, בחיפה הוא היה פח אשפה.

אני ממש לא מזלזל בכדורגלן הישראלי.

אייל ברקוביץ' למשל, הוא השחקן הישראלי הטוב שראיתי, היה יכול לשחק בקבוצה גדולה לדעתי, היה לו אינטלנציית משחק ברמה גבוהה מאוד. (למרות שבחיים הוא אדם די טיפש)
איתי שכטר, שלדעתי הוא החלוץ הישראלי הטוב ביותר, היה מגיע לקבוצה טובה יותר מקייזרסלאוטרן אם לא היה נפצע.
ואני גם מחזיק מטל בן חיים(הבלם ממכבי), שאמנם חלה נסיגה ביכולותו, אבל לדעתי הוא היה בלם מצוין בבולטון עד שהגיע לצ'לסי והתקלקל קצת, ועדיין הוא הבלם הישראלי הטוב ביותר.

מה לעשות, אני לא חושב שלאלירן עטר יש מה למכור ברמות הגבוהות ביותר, להגיד שהוא אחד השחקנים הטובים באירופה זאת הגזמה פרועה, הוא יכול לשחק באירופה, אבל לא בקבוצות הגדולות, מקסימום בקבוצת מרכז טבלה בליגות הגדולות, לא יותר.

#219 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎14:45

אני מסכים איתך, חוץ מעניין עטר.
אם הוא יתן עונה גדולה במכבי שנה הבאה הוא כבר לא יהיה בליגה הישראלית, ואתה תראה שהוא יצא לקבוצה דיי גדולה באירופה.

בכל אופן, איפה היינו? אה כן...סאנצ'ס הוא פלופ ב40 מיליון אירו :) העסקה סוכמה:
http://sports.walla....l/?w=/7/1840077

#220 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎12/07/2011‏, ‎15:02

קשה לי להאמין שעטר יגיע לקבוצה גדולה באירופה, מה גם שהוא לא כזה צעיר ובתום השנה הוא יהיה בן 25, די נדיר מקרה שבו מישהו הגיע מהליגה הישראלית בגיל 25 לקבוצה גדולה באירופה, מה גם שכמו שאמרתי אני לא חושב שהוא ברמה מספיק גבוהה לקבוצה גדולה.

איזה העברה מופרכת של סאנצ'ס, מה משלמים סכומים כאלה, הוא וניימאר לא עשו עוד כלום בקריירה שהם מצדיקים את הסכומים המגוחכים האלה.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים