הליגה הספרדית
נכתב ב- 04/12/2011, 21:59
הליגה הגרמנית הכי אטרקטיבית, הליגה האנגלית הכי טובה, ולא בגלל השחקנים האנגלים.
נכתב ב- 04/12/2011, 22:53
סיטי ניצחה בדקה ה90 את ויאריאל לא סחטה תיקו, לפחות תדייק בעובדות. ומוזר ששכחת את הניצחון הקליל בספרד על ויאריאל 3-0, ושויאריל עם 0 מ15 בבית הזה. ולמה לא הזכרת שולנסיה הודחה ע"י קבוצת מרכז טבלה מגרמניה שנה שעברה? או שאפילו ריאל הגדולה הצליחה לעבור רק שנה שעברה את שמינית הגמר מזה 6 שנים, בעוד אנגלית תמיד מגיעות לשלבים הגבוהים.
צא מהסרט שלך, פרט לבארסה וריאל שעולות על כולם, הקבוצות הספרדיות פחות טובות מהאנגליות וכך גם הליגה. טוטנהאם, צ'לסי, יונייטד, סיטי, ואפילו ארסנל וליברפול עולות על כל קבוצה ספרדית שהיא לא בארסה או ריאל, ולדעתי גם הקבוצות מרכז הטבלה והתחתית באנגליה טובות יותר.
ובנוגע לעניין שהנבחרת האנגלית חרא. אני שונא את נבחרת אנגליה והשחקנים האנגלים, אבל מה לעשות שהליגה האנגלית הטובה בעולם? נכון שהסיבה העיקרית היא הכסף והשחקנים הזרים הם הכוכבים העיקריים שם, אבל כך גם היה בניינטיז בסיירה א', הכסף מדבר, זה לא סותר את העובדה שמדובר בליגה החזקה בעולם.
אפילו ריאל מדריד היא קבוצה שלאורך השנים הייתה מורכבת ברובה משחקנים לא ספרדים. (בגלל הדור הנוכחי של ספרד יש יותר שחקנים ספרדים משמעותיים בריאל אבל עדיין יותר זרים).
דוראל יקירי...
ולנסיה יכולה להתמודד בקלות עם צ'לסי, טוטנהם, יונייטד, ארסנל ואפילו סיטי ואת זה תראה ביום שלישי או רביעי מול צ'לסי (צ'לסי לא מנצחת).
לא דיברתי על הקבוצות הגדולות ולא דיברתי על שנה שעברה, דיברתי על זה שיהיה יותר קשה לזכות בנקודות השנה כי הליגה השתפרה.
אנגליה ליגה טובה יותר אך ורק בגלל הכסף אבל אין הבדל תארים בין 2 המדינות, ואם אני לא טועה הכמות בספרד עולה על הכמות של אנגליה.
הנבחרת הספרדית עולה על האנגלית בכל הגילאים, מה זה אומר? שיש איזון מסויים.
מנצ'סטר הגיעו לגמר ב3 מ4 הגמרים האחרונים (ונפגשו עם צ'לסי 2008, עוד קבוצה אנגלית), ריאל מדריד הגיעה שנה שעברה לחצי גמר אחרי ש6 שנים לא עברה את השמינית! אז מה אתה מזיין את השכל?
-ברצלונה זכתה פעמיים אחרי שניצחה גם את ארסנל, גם את צ'לסי וגם את יונייטד.
-שוב, דיברתי על השנה, וריאל של השנה ושל שנה שעברה הייתה בקלות מנצחת כל קבוצה אנגלית.
נכתב ב- 04/12/2011, 23:07
מנצ'סטר הגיעו לגמר ב3 מ4 הגמרים האחרונים (ונפגשו עם צ'לסי 2008, עוד קבוצה אנגלית), ריאל מדריד הגיעה שנה שעברה לחצי גמר אחרי ש6 שנים לא עברה את השמינית! אז מה אתה מזיין את השכל?
-ברצלונה זכתה פעמיים אחרי שניצחה גם את ארסנל, גם את צ'לסי וגם את יונייטד.
-שוב, דיברתי על השנה שעברה ועל השנה, וריאל של השנה ושל שנה שעברה הייתה בקלות מנצחת כל קבוצה אנגלית.
פחחח, את ארסנל עברה בפעם אחת אחרי טעויות שיפוט, כנ"ל צ'לסי (אחרי תצוגת השיפוט הכי הזויה ובזויה שראיתי אי פעם).
את היונייטד היא באמת ניצחה בצדק, ולו רק בגלל החיסרון המובהק של יונייטד כבר שנים: מרכז השדה החלש להחריד.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 04/12/2011, 23:11
אתה אומר שקבוצה אנגלית לא זכתה בצ'מפיונס הרבה זמן, 2008 זה הרבה זמן?-ברצלונה זכתה פעמיים אחרי שניצחה גם את ארסנל, גם את צ'לסי וגם את יונייטד.
-שוב, דיברתי על השנה שעברה ועל השנה, וריאל של השנה ושל שנה שעברה הייתה בקלות מנצחת כל קבוצה אנגלית.
ותפסיק לקחת את העובדות ולשחק בהן איך שנוח לך, רק לפני כמה חודשים דיברת על כך שברצלונה מנצחת בזכות השופטים, פתאום את מזכיר את הנצחונות שלהם?. אמרתי כבר שברצלונה וריאל עולות על כל הקבוצות האנגלית, אבל שהליגה האנגלית יותר חזקה, אתה ממשיך לדחוף לי את ברצלונה וריאל לפנים, לא מדבר עליהן, מדבר על הליגה! והליגה האנגלית טובה בהרבה, וכבר ציינתי שזה לא בזכות האנגלים ורק בגלל הכסף אז מה אתה מפליץ לי את הקטע עם הנבחרות נוער?
ומתי בדיוק ברצלונה ניצחה את צ'לסי, היא סיימה נגדה פעמיים בתיקו שד"א התיקו השני היה שוד לאור היום.
נכתב ב- 05/12/2011, 01:35
אין שם אפילו קבוצה אחת יציבה וזה שממוצע השערים שם גבוה, זה אך ורק בגלל שההגנות שם על הפנים. לדוגמא: וולפסבורג יכולה לתת רביעיה להאנובר ושבוע אח"כ להפסיד 2-0 לאוגסבורג,
וברמן יכולה לקבל חמישיה מגלדבאך ואח"כ לנצח 2-0 את שטוטגרט..
אין ספק שיש המון שחקנים צעירים וטובים בגרמניה אבל לומר שזו הליגה הכי טובה זה פשוט מגוחך..
עדיין לא השתכנעתי שהליגה האנגלית יותר טובה מהספרדית..
אני מסתכל על קבוצות מרכז טבלה באנגליה כמו נוריץ', ווסט ברומיץ', סוואנזי, וילה, סטוק ואברטון ואני רואה קבוצות עם סגלים אפורים בלי אף שחקן שיכול להלהיב אותי.
אז נכון, הם מתקלים בצורה אגרסיבית, עולים מצויין לכדורי גובה וכו' אבל זה לא מה שאני מקווה לראות שאני יושב לראות משחק.
אני פשוט טוחן ליגה ספרדית ולכן אני מכיר את רוב השחקנים בליגה וכמעט בכל קבוצה יש את השחקן - שניים שיכולים לקחת את הכדור ופשוט לעשות דברים שעושים בשכונה..
אם זה בארקרו מלבאנטה, דה לאס קוובאס מגיחון, הררה, סוסאטה ומוניאין מבילבאו, גרייזמן מסוסיאדד ועוד..
תמיד אעדיף לשבת לראות בילבאו - אתלטיקו מדריד או סוסיאדד - בטיס מאשר אברטון - סטוק או ברומיץ' - סוואנזי

נכתב ב- 05/12/2011, 07:44
ותפסיק לקחת את העובדות ולשחק בהן איך שנוח לך, רק לפני כמה חודשים דיברת על כך שברצלונה מנצחת בזכות השופטים, פתאום את מזכיר את הנצחונות שלהם?. אמרתי כבר שברצלונה וריאל עולות על כל הקבוצות האנגלית, אבל שהליגה האנגלית יותר חזקה, אתה ממשיך לדחוף לי את ברצלונה וריאל לפנים, לא מדבר עליהן, מדבר על הליגה! והליגה האנגלית טובה בהרבה, וכבר ציינתי שזה לא בזכות האנגלים ורק בגלל הכסף אז מה אתה מפליץ לי את הקטע עם הנבחרות נוער?
רק לפני כמה חודשים דיברת על כך שברצלונה מנצחת בזכות השופטים
היא כן מנצחת בגלל שופטים, אבל את היונייטד היא ניצחה חלק. בשורה התחתונה אם אתה אומר שריאל וברצלונה טובות מכל קבוצה אנגלית,
סיימתי את הויכוח שלי כאן - אי אפשר לדעת בוודאות איזו ליגה יותר טובה.
אתה אומר שקבוצה אנגלית לא זכתה בצ'מפיונס הרבה זמן, 2008 זה הרבה זמן?
בזמן שקבוצה ספרדית זוכה פעמיים - אז כן.
נכתב ב- 05/12/2011, 13:14
ברצלונה וריאל הקבוצות הכי טובות בעולם.
זה ממש לא סותר אחד את השני.
- dorel310 אוהב את זה

נכתב ב- 05/12/2011, 13:25
בדיוק.הליגה האנגלית היא הליגה הטובה בעולם.
ברצלונה וריאל הקבוצות הכי טובות בעולם.
זה ממש לא סותר אחד את השני.
אין היגיון בלהגיד שיש ליגה יותר טובה מהאנגלית. הליגה היחידה שהבית זה מבצר בה וקבוצה מקום אחרון יכולה לנצח את כל 3 הראשונות בבית שלה.
- dorel310 אוהב את זה
נכתב ב- 05/12/2011, 13:56
תראה כמה נמוך אתה יורד. כדי להוכיח את נקודה (שד"א לא מוכיחה כלום וקינג ג'יימס אמר זאת בצורה מצוינת), אתה פתאום מתייחס לשתי הזכיות האחרונות של ברצלונה בתואר, כשטענת בזמנו שזה בזכות השופטים וזיינת לנו את השכל על קונספירציות, פתאום כדי נוח לך להציג את זה. ב-2009 צ'לסי הייתה צריכה לעלות אחרי שעשתה בצפר (כן כן) לבארסה וקופחה כ"כ הרבה פעמים באותו משחק ע"י השופטים. ואת זה כל בר דעת יגיד לך ואז גם הייתה לך זוכה אנגלית.בזמן שקבוצה ספרדית זוכה פעמיים - אז כן.
ואם כבר אתה מדבר על זכייה של קבוצה ספרדית ב2 תארים 3 שנים האחרונות, למה אתה לא מדבר על כישלון של קבוצה ספרדית אחרת (כן ריאל) ב7-8 שנים האחרונות במפעל?
ולא 3 שנים זה לא הרבה זמן, אז די עם השטויות, חוץ מברצלונה אף קבוצה ספרדית לא הצליחה בשנים האחרונות בליגת האלופות, גם לא ריאל.
נכתב ב- 05/12/2011, 14:09
וכן, קינג ג'יימס ודולב ניסחו את זה נכון כי הם הבינו את הנושא.
נכתב ב- 05/12/2011, 14:19
ותראה מה אתה אמרת:
בשורה התחתונה אם אתה אומר שריאל וברצלונה טובות מכל קבוצה אנגלית,
סיימתי את הויכוח שלי כאן - אי אפשר לדעת בוודאות איזו ליגה יותר טובה.
נכתב ב- 05/12/2011, 14:35
אבל לפי העובדות, אי אפשר לדעת את זה בוודאות. (לשנתיים האחרונות)
נכתב ב- 05/12/2011, 14:35
תודה שטעית וזהו.
- dorel310 אוהב את זה
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 05/12/2011, 14:44

נכתב ב- 11/12/2011, 00:58
אמרתי לכם? אמרתי לכם!
ריאל יכולה להיות טובה בין קלאסיקו לקלאסיקו, אבל היא לא מתקרבת לרבע מהרמה של בארסה.
כריסטיאנו כמו תמיד, לא באמת מתפקד ברגעי השיא שלו, לא זכור לי קלאסיקו מופתי שלו, אולי בגביע אז כשהם ניצחו...
בארסה הקבוצה הכי טובה בעולם גם אם היו לה חודשים פחות טובים, מול הגדולות היא היחידה שמתפקדת ועומדת בלחץ, הקבוצה הגדולה ביותר.

נכתב ב- 11/12/2011, 01:46
ריאל יכולה להיות טובה בין קלאסיקו לקלאסיקו, אבל היא לא מתקרבת לרבע מהרמה של בארסה.
שתוק כבר.
כריסטיאנו כמו תמיד, לא באמת מתפקד ברגעי השיא שלו, לא זכור לי קלאסיקו מופתי שלו, אולי בגביע אז כשהם ניצחו...
צודק, אם רונאלדו היה טוב היום היינו מנצחים.
לגבי המשך הליגה - ריאל יוצאת לשמחק סופר קשה מול סביליה בחוץ. אני בטוח שלא נצא משם עם ניצחון.
חבל, הקלאסיקו הזה הרס הרבה.
נכתב ב- 11/12/2011, 02:02
נכתב ב- 11/12/2011, 14:04
גם בגמר הגביע הוא לא היה כזה טוב. למעשה היה לו משחק בינוני מאוד והוא לא ניצל במהלך המשחק שני מצבים בטוחים לגול.קינגיהו הנביא?
אמרתי לכם? אמרתי לכם!
בארסה הקבוצה הכי טובה בעולם גם אם היו לה חודשים פחות טובים, מול הגדולות היא היחידה שמתפקדת ועומדת בלחץ, הקבוצה הגדולה ביותר.
אבל גול בנגיחה (אחרי הרמה נהדרת של די מאריה, שלדעתי שווה יותר התייחסות) שכל חלוץ ממוצע היה כובש הספיק לאנשים מסוימים להכתיר אותו לשחקן הכי טוב בכל הזמנים.
נכתב ב- 11/12/2011, 14:06
ואללה אחי ראינו.ולנסיה יכולה להתמודד בקלות עם צ'לסי, טוטנהם, יונייטד, ארסנל ואפילו סיטי ואת זה תראה ביום שלישי או רביעי מול צ'לסי (צ'לסי לא מנצחת).
הניצחון הכי קליל שהיה לצ'לסי העונה.
נכתב ב- 11/12/2011, 14:21
אתה לא אובייקטיבי.
לא זכרתי את המשחק הספציפי הזה, אבל אמרתי אז הם ניצחו... אולי הוא שיחק טוב..גם בגמר הגביע הוא לא היה כזה טוב. למעשה היה לו משחק בינוני מאוד והוא לא ניצל במהלך המשחק שני מצבים בטוחים לגול.
קינגיהו הנביא?
אמרתי לכם? אמרתי לכם!
אבל גול בנגיחה (אחרי הרמה נהדרת של די מאריה, שלדעתי שווה יותר התייחסות) שכל חלוץ ממוצע היה כובש הספיק לאנשים מסוימים להכתיר אותו לשחקן הכי טוב בכל הזמנים.

0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים