מסכים עם שניכם. אם מרדוק לא היה מעלה את העניין הזה, אני חושב שהייתי נהנה הרבה יותר מהעונה ולא הייתי עולה על הטוויסט.+1
למען האמת, אם לא הייתי קורא את המסקנה שגלר נמצא רק בראש של טרוויס פה, הייתי מוצא את זה מאוד מפתיע.
לגבי העונה, אני די נהנה ממנה לעומת עונה 5 הרדודה.
אם לא היה מעלים את זה אני לא חושב שהיינו מדברים על זה, הפסדנו טוויסט...
ובתאכלס זה די הרס לי את הצפייה וההנאה מהעונה, כשהיו סצינות עם גלר חיפשתי סימנים בכל הפרקים כדי לראות אם הוא לא קיים.
אם לא הייתי קורא על התיאוריה הזאת (שהתבררה כנכונה) אז לא הייתי עסוק בחשיבה על זה ואני בטוח שכולנו היינו מופתעים מאוד ונהנים הרבה יותר מהעונה, חבל...
זה נגיד כמו שאם היו בפרקים הראשונים של עונה 4 סימנים על זה שריטה הולכת למות ומישהו היה זורק סתם באוויר "טריניטי בטוח יהרוג את ריטה בסוף העונה" זה היה הורס לכולם את העונה המופתית הזאת!
בעונה רביעית עשו את זה ממש בלי רמזים בכלל שזה הולך לקרות וגם בתכלס לא עשו את זה גם עכשיו כי אם תחשבו על זה כל הסצינות שגלר מופיע בהן לא נותנות שום רמז לגבי זה שהוא לא באמת חי, אולי רק הסצינה עם המלצרית שהיא לא שאלה אותו אם הוא רוצה משהו לשתות.
אבל היו הרבה יותר סצינות שהוא כאילו עשה משהו פיזי שבן אדם רגיל עושה כמו לחטוף אנשים, להכות את טראוויס ולקשור אותו, כשטראוויס זיין את המלצרית והיא הייתה קשורה בבוקר וטראוויס יושן ונבהל שהיא לא שם, ש"הוא הרג" את אחות של טראוויס...
לדעתי ההסבר הזה שלטראוויס יש פיצול אישיות ושהוא באמת לא יודע מה הוא עושה והוא משוכנע שזה גלר זה הסבר מצויין ואפילו מרתק, פשוט התיאוריה שנזרקה פה לאוויר עשתה את כל האכזבה והבאסה מההסבר הזה...
*להבהיר כדי שאף אחד לא ייפגע, אין פה שום האשמות כלפי אף אחד או מי שאמר את התיאוריה הזאת (אני לא זוכר מי ואין לי כוח לבדוק בעמודים הקודמים), סביר להניח שהיא הייתה עולה פה בכל מקרה במוקדם או במאוחר, אבל אני אומר מה היה לדעתי אם זה לא היה נאמר...
בכל מקרה עונה אדירהההה כרגיל, כל פרק פשוט כיף לראות, כואב הלב שנשארו לנו רק עוד 3 פרקים...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
בא לי לטוס לארה"ב וללכת לעבוד בשואוטיים על הסט של דקסטר, אפילו להגיש מים לניצבים מצידי.
ובלי קשר לתסריט, העונה הזאת עשויה הרבה פחות טוב מהעונות הקודמות.