נכתב ב- 17/02/2012, 14:27
נכתב ב- 17/02/2012, 14:33
חזק

נכתב ב- 18/02/2012, 13:42
האמת היא שפרק 8 לא אכזב... מדי...
למה הוא לא אכזב:
- סוף סוף רואים את ריק מפגין קצת נחישות, ומראה שהוא לא חלש כמו ששיין טוען שהוא.
נורא אהבתי את הסצנה שהוא הרג את 2 הבחורים בבר, כדי להגן על החווה.
- גילינו סוף סוף קצת עם מה שקורה בעולם, ובעיקר שפורט בנינג היא כבר לא אפשרות...
- הרשל הבין שהמהלכים הם מתים ולעולם לא יחלימו למה שהיו בעבר.
למה הוא כן אכזב:
- הם עדיין בחווה...
- לא הייתה התקדמות רצינית עם הדמויות.
אוייש כמה שאני מסכים איתך...כשהם הכירו את שני הבריונים האלה אני דווקא חשבתי שהם דווקא כן יצרפו אותם לחווה ואז יהיה בלאגן והם יצטרכו שוב לנוע בדרכים...
אל תשכחו שריק יודע סוד כלשהוא שעדיין לא סיפר לאף אחד....מהעונה הראשונה(שסיפר לו המדען הזה לאן אפשר להתקדם) אני מניח שהרשל ידע את הסוד הזה רק הזמן יגיד.
לגבי אשתו של ריק שהתהפכה עם המכוניות...טוב...נו באמת נשים נוהגות לא הבנתי בכלל מה הקטע למה היא היתה צריכה להכנס לרכב לנסוע אחריו.
נכתב ב- 20/02/2012, 21:13
תכלס, שכחתי לגמרי כבר מהסוד שהוא סיפר לו.
האמת היא שפרק 8 לא אכזב... מדי...
למה הוא לא אכזב:
- סוף סוף רואים את ריק מפגין קצת נחישות, ומראה שהוא לא חלש כמו ששיין טוען שהוא.
נורא אהבתי את הסצנה שהוא הרג את 2 הבחורים בבר, כדי להגן על החווה.
- גילינו סוף סוף קצת עם מה שקורה בעולם, ובעיקר שפורט בנינג היא כבר לא אפשרות...
- הרשל הבין שהמהלכים הם מתים ולעולם לא יחלימו למה שהיו בעבר.
למה הוא כן אכזב:
- הם עדיין בחווה...
- לא הייתה התקדמות רצינית עם הדמויות.
אוייש כמה שאני מסכים איתך...כשהם הכירו את שני הבריונים האלה אני דווקא חשבתי שהם דווקא כן יצרפו אותם לחווה ואז יהיה בלאגן והם יצטרכו שוב לנוע בדרכים...
אל תשכחו שריק יודע סוד כלשהוא שעדיין לא סיפר לאף אחד....מהעונה הראשונה(שסיפר לו המדען הזה לאן אפשר להתקדם) אני מניח שהרשל ידע את הסוד הזה רק הזמן יגיד.
לגבי אשתו של ריק שהתהפכה עם המכוניות...טוב...נו באמת נשים נוהגות לא הבנתי בכלל מה הקטע למה היא היתה צריכה להכנס לרכב לנסוע אחריו.
הוא אמור להתגלות בעונה הזאת, ולדעתי זה יתגלה רק בפרק סיום העונה.
וההתפכות של לורי... כל כך מיותר ולא נחוץ עכשיו...
אני כבר רואה איך זה ייעכב אותם עוד כמה פרקים בחווה.
לדעתי בקצב הזה הם ייעזבו אותה רק ממש ב2-3 הפרקים האחרונים, אם בכלל..
נכתב ב- 21/02/2012, 11:07
אהבתי מאוד את קטע היריות בבר. נורא מותח ומגניב.
סוף סוף יש קצת אקשן בעונה הזאת.
אבל כמו תמיד, רוב הפרק התעסק בשטויות ולא בהתקדמות רצינית מדי.
אני מבין שהמתים המהלכים היא סדרה איטית למדי, שאוהבת לבנות דברים הרבה זמן, אבל אני באמת בוחן את הסבלנות שלי בעונה הזאת.
לעומת העונה הקודמת שהיה פי 9 יותר טובה מזאת, העונה הזאת האטה את הקצב בגדול.
נכתב ב- 21/02/2012, 11:39
אשכרה מתחיל להימאס מהמריחה הזאת כברפרק 9 היה נחמד...
אני מבין שהמתים המהלכים היא סדרה איטית למדי, שאוהבת לבנות דברים הרבה זמן, אבל אני באמת בוחן את הסבלנות שלי בעונה הזאת.
נכתב ב- 21/02/2012, 11:57
אשכרה מתחיל להימאס מהמריחה הזאת כבר
פרק 9 היה נחמד...
מי שרואה MAD MEN אין לו בעיה עם סדרות איטיות.. אני מאוד אוהב את הסדר המתים המהלכים ורוב המגמות של הסדרות היום בכלל לא רק המתים המהלכים אלא גם המתחרה של המתים המהלכים שזה "שמיים נופלים"
המגמה היא לא לייצר את הסיפור שביכול דרך הזומבים או החייזרים אלא דרך האינטרקציה של הקבוצה בינהם. אם לא היה את הסיפור בין שין ללורה אולי הסדרה היתה הרבה יותר משעממת..אגב לכל מי שמחפש אקשן בסדרות האלה.
לא תמצאו הרבה. הסדרות האלה הן סדרות דרמה. האקשן הוא מאוד שולי ולא על זה נבנית כל הסדרה.
נכתב ב- 21/02/2012, 18:28
נכון מאוד.
אשכרה מתחיל להימאס מהמריחה הזאת כבר
פרק 9 היה נחמד...
מי שרואה MAD MEN אין לו בעיה עם סדרות איטיות.. אני מאוד אוהב את הסדר המתים המהלכים ורוב המגמות של הסדרות היום בכלל לא רק המתים המהלכים אלא גם המתחרה של המתים המהלכים שזה "שמיים נופלים"
המגמה היא לא לייצר את הסיפור שביכול דרך הזומבים או החייזרים אלא דרך האינטרקציה של הקבוצה בינהם. אם לא היה את הסיפור בין שין ללורה אולי הסדרה היתה הרבה יותר משעממת..אגב לכל מי שמחפש אקשן בסדרות האלה.
לא תמצאו הרבה. הסדרות האלה הן סדרות דרמה. האקשן הוא מאוד שולי ולא על זה נבנית כל הסדרה.
המפיק של הסדרה הבהיר שהפואנטה בסדרה היא הדרמה שבין הדמויות ולא שחיטת זומבים ואקשן ללא הפסקה.
אבל עדיין, אפילו הדרמה ביניהם זזה לאט..
נכתב ב- 21/02/2012, 19:30
נכתב ב- 22/02/2012, 18:57
נכתב ב- 22/02/2012, 20:51
מתי עונה שנייה?לדעתי השמיים הנופלים הרבה יותר מהנה...
נכתב ב- 25/02/2012, 18:21
ואני לא יודעת מה איתכם, יש רגעים שממש מתחשק לי להפסיק לראות את הסדרה הזאת מרוב שהיא כל כך איטית ומעצבנת.
שום דבר מעניין לא קורה שם. יא אללה. שיזיזו את התחת כבר.
עונה 1 הייתה אדירה, אבל העונה הזאת... אוף. מלבד כמה רגעי שיא מטורפים (הזומבי בבאר, סופיה שיוצאת מהאסם וכד') הכל זורם כל כך לאאאטטט.
נכתב ב- 27/02/2012, 12:36
החצי הראשון של העונה היה מזעזע חוץ מהפרק האחרון, ומאז החזרה מהפגרה כל הפרקים נחמדים פלוס.
נכתב ב- 27/02/2012, 18:05
מקווה שהפרק הבא יהיה טוב
נכתב ב- 27/02/2012, 18:54
?
נכתב ב- 27/02/2012, 23:11
נכתב ב- 28/02/2012, 00:10
אני מקווה שריק יחליט להשאיר את הילד בחיים הוא יוסיף קצת עניין לסדרה (רוב הדמויות שמה משעממות רצח- כמו אנדריאה, דייל ושאר הפלצנים)
נכתב ב- 28/02/2012, 01:50
יש מצב שהחליפו כותבים בסדרה כי אני לא מבין איך עונה ראשונה יכולה להיות כזאת טובה ועונה שנייה כזאת חרא.
אני ממש חיכיתי וחיכיתי לסדרה הזאת AMC פשוט אכזבתם.
כמה נקודות ראויות לציון. מנקודת מבט של מעצב.
כמות הסצינות נמאסה עליי כבר מזמן . מילא ספרטקוס זו סדרה דלת תקציב שעובדת לרוב עם מסכים כחולים. אבל לצלם את כל הסדרה באותה גדר באותו בניין. לא משנה אני כבר מזהה אותו מכל זוית.
אפילו החווה הזוויות צילום משעממות זה נראה כאילו הם מתפרסים שם על דונם אחד ומסתובבים.
הנקודה השנייה שאני רוצה להעביר אחד הדמויות הכי מעניינות בסדרה הזאת זה לא שין ולא ריק אלא נורמן רידוס שהוא דיריל. לדעתי שחקן מעולה והמשחק שלו דיי טוב. חייבים לעשות משהו לשים אותו שוב בפרונט אחרת הסדרה הזאת אבודה.
מקווה שלא ביאסתי יותר מדי..
נכתב ב- 28/02/2012, 12:33
סוף סוף שיין וריק מתעמתים על כל הבעיות שביניהם.
בהתחלה נורא התאכזבתי שריק ככה נתן לרומן של שיין עם לורי "להחליק".
אבל אחר כך שמחתי שהם התחילו לריב מכות.
שימו לב שהפרק הזה העלים מלא דמויות כדי להתמקד בכמה ספציפיות: ריק, שיין, לורי, אנדריאה ומגי.
אני אהבתי דווקא את מה שקרה עם בת'.
סה"כ, הרעיון שלה להתאבד יכול להיות רציונלי בעולם שכזה, ואנדריאה ידעה להזדהות איתה יותר מכל.
ריק ידע להוכיח לשיין שהוא מסוגל לבצע החלטות קשות בדיוק כמוהו.
אהבתי את המשפט של שיין: "אי אפשר יותר להיות בנאדם טוב ולצפות לשרוד".
ההבדל בין ריק ושיין, זה שריק מפגין עדיין צלם אנוש כשהוא מחליט החלטות גורליות כל כך.
בזמן ששיין כבר שולף את האקדח לעבר רנדל, ריק מחליט לישון על זה לילה לפני שהוא הורג בנאדם ככה.
אני לא יודע אם אחרי הפרק הזה יהיה עדיין פיצול בקבוצה כמו שציפינו, ועד כמה שהריב בין ריק ושיין היה טוב, אני עדיין רוצה משהו יותר גדול בסוף העונה.
אולי סוף סוף ריק יעשה את ההחלטה הכי קשה וייאלץ להרוג את שיין (משהו שקרה בקומיקס כבר הרבה מזמן..)
תויגו גם עם אחת או יותר ממילות המפתח הללו: The Walking Dead
פנאי וכאלה →
על המרקע →
המתים המהלכים - עונה 4 (ספוילרים!)נפתח על-ידי RuinSain , 13/10/2013 ![]() |
|
![]()
|
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים