עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
876 תגובות לנושא זה

#201 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2012‏, ‎14:27

ערן, אני לא מבין אותך.
זה שבלה ליגה יש את שתי הקבוצות הטובות בעולם ללא תחרות, לא אומר שהיא הליגה הטובה בעולם.
אין מה להשוות בין שאר הקבוצות המובילות בספרד לקבוצות המובילות בפריימרליג.
אם נניח לרגע שיונייטד וסיטי הן הקבוצות המובילות בעונות האחרונות, כמו ריאל ובארסה, בוא תראה את הרשימה:
ולנסיה, סביליה, מלאגה ופאתטיקו לעומת צ'לסי, ארסנל, טוטנהאם ואפילו אפשר להוסיף לרשימה את ליברפול וניוקאסל.
בנוסף לזה, התחתית של הפריימרליג חזקה בטירוף וכל משחק חוץ של הגדולות לא נחשב כניצחון בטוח, לא כמו בלה ליגה שם כל איבוד נק' של הגדולות נחשב סנסציה.
הליגה מרתקת בטירוף ויש שורה של משחקים גדולים בין הקבוצות הגדולות. כמעט כל מחזור יש משחק מרתק עם היסטוריה ויריבות.

צ'ך, אתה צוחק עלינו?! רק טורס עלה 50 מיליון פאונד, להוסיף גם את האזארד? מרקו מארין? אוסקר?

תגיד לי אתה רציני בקשר לסוף?
ככה אתם בוחנים. מה השחקנים האלה לעומת השחקנים בריאל למשל?
רונאלדו לבד מקבל כמו שלושה מהם, וכל שחקן בריאל מקבל יותר מהזארד, על מה אתה מדבר בכלל!?

ויונייטד, קבוצה אפורה בלי שחקנים שמקבלים כסף כן?

#202 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2012‏, ‎14:29

המשכורות של השחקנים זה לא העניין כאן אתה לא מבין?

#203 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2012‏, ‎14:32

כן אה, רק טורס עלה לכם 50 מיליון יורו.

הייתה לי תחושה שתציין את טורס, לכן לא הזכרתי אותו.
תגיד לי, כמה זמן אתה אוהד את יונייטד?

אתה זוכר את התקופה של בקהאם ורונאלדו? רוני בשיאו?

אתה יודע כמה כסף כל אחד מהם היה מקבל? טורס לא מתקרב אליהם בכלל בשיא שלהם, גם מבחינת רמה וגם מהבחיטנה של הכסף.

יש סיבה לזה שאומרים על סיטי "כסף" ועל צ'לסי "אפורה" כי כמעט ואין לה אף כוכב חוץ מטורס הנקניק הזה שגם הוא לא מנצל כלום.
הוא היחידי שאפשר להגיד עליו שמקבל סכום מכובד, וזהו...

מה הקשר למשכורת? זו זכות המועדון.
הבעיה היא לא בסכומים המטורפים, כל עוד למועדון יש את הכסף ואת הביטחון הכלכלי, שישרוף כסף כמה שהוא רוצה.
הבעיה היא שמועדונים כמו סיטי וצ'לסי קונים שחקנים בסיטונאות ומייבשים אותם על הספסל, לא משאירים סיכוי לאף קבוצה אחרת להתקדם, וכל זה מגיע מכסף חיצוני.
זה בניגוד למועדונים כמו ריאל, בארסה ויונייטד שגם קונים שחקנים במחירים מטורפים, אבל הכל מגיע מהכסף של המועדון, ורוב הרכשים הם הגיונים ומותאמים לצרכים של הקבוצה, לא קנייה לשם הקנייה עצמה.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#204 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2012‏, ‎14:34

דווקא צ'לסי לא מייבשים שחקנים עד כמה שזכור לי.
אני יכול לתת יותר הרבה יותר דוגמאות על מחריד מאשר צ'לסי (שאהין, וולטר סמואל, מייקל אואן).

אם יש קבוצה שאני מעריך אחרי יונייטד זה ארנסל. תענוג לראות איך הם מסתדרים למרות שגונבים להם שחקנים.

#205 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2012‏, ‎14:38

דווקא צ'לסי לא מייבשים שחקנים עד כמה שזכור לי.
אני יכול לתת יותר הרבה יותר דוגמאות על מחריד מאשר צ'לסי (שאהין, וולטר סמואל, מייקל אואן).

אם יש קבוצה שאני מעריך אחרי יונייטד זה ארנסל. תענוג לראות איך הם מסתדרים למרות שגונבים להם שחקנים.

למה אתה כל כך שונא את ריאל? את צ'לסי כבר הסברת.
ושכחת את קאקא שהוא הדוגמה הקלאסית. בכמה בדיוק ריאל קנו אותו? מספיק בשביל 3 שחקנים של צ'לסי.
השחקן בשיא שלו, אנשים עוד השוו אותו למסי. ובריאל כל מה שהוא עשה זה להתבזבז, במקום להתמצא במגרש או בקבוצות אחרות.

#206 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2012‏, ‎14:42

כמו שאמרתי, בגלל בזבוז מטורף של כסף שהורס את הכדורגל (פיגו, שני הרונאלדו, זידאן, בקהאם וכו').
ומן הסתם בגלל הבכיינות של חמוריניו (חלילה הוא המחליף של פרגי!).

השחקן היחידי שאפשר להעריך שם זה איקר קסיאס. פפה השחקן הכי מגעיל (טוב, יחד עם סרג'יו בוסקטס) שיש היום בכדורגל
  • dorel310 אוהב את זה

#207 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2012‏, ‎14:45

כמו שאמרתי, בגלל בזבוז מטורף של כסף שהורס את הכדורגל (פיגו, שני הרונאלדו, זידאן, בקהאם וכו').
ומן הסתם בגלל הבכיינות של חמוריניו (חלילה הוא המחליף של פרגי!).

השחקן היחידי שאפשר להעריך שם זה איקר קסיאס. פפה השחקן הכי מגעיל (טוב, יחד עם סרג'יו בוסקטס) שיש היום בכדורגל

לייק על פפה ובוסקטס. :)
  • SnirJa אוהב את זה

#208 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2012‏, ‎15:16

לידעתך - מאז שמוריניו הגיע ריאל בזבזה הכי קצת.
למעשה - השנה היא הרוויחה בזמן שיונייטד בזבזה, ברסה בזבזה וגם כל השאר...
אבל בגלל שאתה שונא אותו (כי הוא לוקח תארים בכמויות), אתה מציין עובדות שהם לא נכונות.
ריאל מחריד? עולה על היונייטד ב-3 רמות.

קאקא לא יובש על הספסל, קאקא נפצע ולכן לא שיחק.
רותם, אתה מוריד את ההערכה שלי אליך כמעט בכל תגובה.

ועוד משהו - לדעתי הליגה האנגלית יותר טובה ותחרותית מהספרדית בגלל 2 סיבות:
א'- ריאל וברסה יוצרים אשליה.
ב'- כסף.
אם בספרדית היה כסף כמו באנגלית הליגה הספרדית הייתה בהרבה יותר תחרותית ומעניינת.
אם הם היו יכולים לשמור על טורס, מאטה, סילבה, דה חאה, אגוארו וכו' זה היה אחרת לגמרי.
אני לא רואה עוד סיבות.

#209 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2012‏, ‎16:51

תגידו, למה לעזאזל אנשים חושבים שהליגה האנגלית היא הטובה בעולם?!

הסיום של העונה הקודמת זאת התשובה שלי

כל כמה זמן הליגה הזו מרתקת בכלל?
מה היה לפני שסיטי נקנתה ע"י השייח?

המאבק היה צ'לסי - יונייטד.
ארסנל וליברפול השתרכו מאחורה.

גם לפני סיטי היה מעניין וגם אחריה יהיה
אם זה המאבקים בין יונייטד לצ'לסי או אם זה המאבקים בין ארסנל ליונייטד בתחילת שנות ה2000..
לדעתי זאת הליגה עם הכדורגל הכי כיפי, כדורגל מהיר, פיזי...
כל קבוצה יכולה לנצח את קבוצות הצמרת, ובנוסף לכל זה הקהל האנגלי מדהים

#210 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2012‏, ‎18:08

אתם יודעים מה הכי מעצבן, שמעוותים פה עובדות וגונבים דעת לאלו שאינם כ"כ בקיאים בהיסטוריה ומספרים להם היסטוריה שהם בעצמם ממציאים, בגלל שנראה שאולי הם התחילו לראות כדורגל אתמול.

אביחי, בנימה רגועה בהחלט שלא תחשוב אחרת אבל לא כל מי שלא מסכים איתך לגבי דעתך אתה צריך להוריד ממנו את ההערכה שלך אליו.
מוריניו לא ביצע מסע רכישות בסדר גודל של פלגריני רק בגלל שהוא לא רצה או שזו המדיניות שלו, אלא הייתה לו כבר קבוצה בנויה ע"י פלגריני, למעשה אוזיל וחדירה הגיעו בתקופתו של מוריניו אחרי עונה אם כי החוזה שלהם עמד להסתיים וזה שווה לכל קבוצה להשקיע עליהם כי הערך שלהם היה נמוך ואולי אפילו היה מתיימר לכמעט אפסי פי כמה ממה שהם שווים היום.
שנה לפני שמוריניו הגיע אחרי הוצאות על רונאלדו קאקה, פדרו לאון, בנזמה, קנאלס ועוד מספר שחקנים שאתם שוכחים לציין, זאת הסיבה שההנהלה לא נתנו למוריניו את האפשרות לרכוש שחקנים נוספים זה לא שהוא לא רצה הוא גם לא היה צריך הקבוצה הייתה בנויה וזאת עובדה (90 אחוז מהשחקנים של היום משחקים בהרכב הפותח של ריאל מדריד).
גם בתקופת מוריניו היה מסע רכישות לא קטן בהשוואה לקודמו פלגריני שהיה צריך לבנות קבוצה מ-0 הסע רכישות של מוריניו היה קטן אבל זה רק בגלל שהקבוצה שלו כבר הייתה בנויה.
הנה:
http://www.transferm...verein_418.html

לטענתך, השנה ריאל מדריד יצאו ברווח במסע הרכישות והמכירות, בכך שהם מכרו את סהין אלטינטופ, גאגו, דיארה וכו' אבל אם תסתכל אחורה, השתי מיליון האלה שעכשיו הם יצאו מורווחים לא משתווה בקמצוץ למסע רכישות שהם עשו במשך השנים שהם בוצע מסע רכישות.

מר צ'ך היקר, גם לצ'לסי היו תקופות בהם היא הייתה לא פחות גרועה מהסיטי, אני לא יודע ממתי אתה אוהד את קבוצתך אבל מסתבר שזה מאז שלטענתך הייתה איזושהי קונספירציה לטובת ברצלונה באותו משחק של ליגת האלופות.
לא נראה לי שאתה מודע לסכומים שקבוצתך הוציאה, קח תשכיל:
http://www.transferl...-transfers.html
שחקנים שבתקופה ההיא היו בינוניים והגיעו לצ'לסי באותו הזמן, שבתחילת זמנו של אברמוביץ' היו מרוויחים הון תועפות בהתחשב לזמנים ההם הם היו מרוויחים הכי הרבה בליגה האנגלית..
תשמע אני אוהד יונייטד ואני לא מתכחש לפחות לעובדה שכן גם יונייטד מבצעת מסעות רכש כי צריך לעשות מסע רכש כדי להתמודד בטופ אחרת ללא המסע רכש אין לאף קבוצה מקום בטופ וזאת עובדה גם כן..
עם הזמן אברמוביץ' התרסן ומסעות הרכש כמו שאתה רואה די הוקטן באופן יחסי לעונה הראשונה שלו.
אז צ'ך אל תתייפייף כי קראתי פה הרבה תגובות שלך ואתה מתייפייף. (לא אישי חס וחלילה).
כנס למסע הרכש של הסיטי:
תגיד לי אם זה פייר פליי, זה לדעתי מה שרותם מנסה להסביר לך או למישהו אחר שהוא ניסה להסביר. (תתייחס לעונות בהם השייח הקאטרי הגיע, שתראה את הסכומים אתה כבר תבין לבד).
  • rotembal ו Coquelin אוהבים את זה

#211 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2012‏, ‎20:43

מישמיש, אני אגיד לך את בצורה הכי ישירה.
מה לעזאזל אתה רוצה?
אני טענתי שצ'לסי לא הוציאה כספים על שחקנים? אני הסברתי שאם נלך אחורה,
כל השחקנים היוקרתיים נמצאים בקבוצות כמו יונייטד, ברצלונה וריאל.
שחקנים כמו רונאלדו נקנו במחירים של 3-4 שחקנים מצ'לסי. וזה בסך הכל כמה שנים מסכנות אחורה.
אם נלך עוד קצת אחורה צ'לסי הייתה הקבוצה הכי אפורה שיכולה להיות (לא שעכשיו היא זוהרת), וכל שחקני היוקרה שיחקו בקבוצות כמו ברצלונה, ריאל או יונייטד.
שחקנים כמו הנרי, רונאלדיניו שבתקופתם היו הכי יוקרתיים סיימו בקבוצות כמו ברצלונה.

הטענה שרק צ'לסי או סיטי מוציאה כספים על רכשים מגוחכת, כי נוח לכם להסתכל על השנים האחרונות שצ'לסי עשו המון רכשים מטומטמים וכן אכן זרקו שחקנים כמון כלום.

#212 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2012‏, ‎21:26

תקשיב צ'ך, אתה טענת שקבוצות מוציאות כסף ואתה ניסית לצייר את צ'לסי כאחת שלא מוציאה כלום באחת ההודעות שלך למעלה...
למרות שהעובדות מדברות בעד עצמן (ופרסמתי פה את הקישור בהודעה הקודמת) ומוכיחות לך שצ'לסי הוציאו השנה ובשנים קודמות לא פחות מקבוצות בסדר גודל של מנצ'סטר ריאל ברצלונה או כל קבוצה אחרת שמנסה להתמודד בחלק העליון של הטבלה בליגות הבכירות.
תגיד לי, אתה קראת את כל מה שרשמתי למעלה?
ועכשיו תקרא טוב את מה שאתה רשמת, אתה משווה לי את המשכורת של רונאלדו (אחד השחקנים הכי טובים בעולם) לאיזה שחקן עלוב בן 21 (כשרוני ככל שיהיה, למרות שאני יודע שהוא יהיה בין השחקנים הטובים בעולם) שעוד לא קרע זוג נעליים, לא הוכיח כלום ברמות הגבוהות ביותר ורק אתמול התחיל את הקריירה העלובה שלו ואתה אומר שהמשכורת של רונאלדו היא פי שלושה, תסלח לי, אבל זה רק מוכיח שאין עם מי לדבר.
אחרי שתקרא ותבין את מה שרשמתי בהודעה הארוכה הקודמת שלי אני בטוח שתבין, זה לא משהו שאני המצאתי או דעתי האישית, אלו הן עובדות וזה ההבדל..
בין אם אתה מסכים עם העובדות לבין אם אתה מתכחש למציאות..

דבר נוסף: עצם העובדה שצ'לסי התמודדה מול "אריות" אירופה בהבאת עדן האזרד ואושקר רק מעידה על החוזק הכלכלי של צ'לסי.. כי שתיהם ביחד, עלו 57 מיליון..
למרות שזה לא האישיו, המשכורת של האזרד, לילד בן 21 היא, אם אני זוכר נכון, יותר גבוהה מזו של רונאלדו כשהיה בן 21 אבל אל תתפוס אותי במילה בקשר למשפט האחרון שנוגע למשכורות של השתיים.
עדיין, האזרד מקבל משכורת מפוצצת לילד בן 21.

#213 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2012‏, ‎22:11

מישמיש, אתה כנראה לא קראת את ההודעה שלי.
אני אמרתי שבשנים האחרונות צ'לסי הוציאה יותר כספים, והוצאות מפגרות שלא הלכו לה.
הדוגמה הקלאסית זה טורס.
ושוב פעם, זה בשנים האחרונות. הקטע המצחיק הוא שיונייטד בוכים על זה שצ'לסי לקחה את ליגת האלופות, אבל שכחה
שהיא לקחה אותו עם סגל אפור ביותר. חוץ מדרוגבה שגם ככה הוא קנייה מבחוץ.
ודבר אחרון, כל עניין בזבוז הכסף, אפשר להבין כעס של אוהדים, במידה וצ'לסי הייתה קונה את כל השחקנים הגדולים בשבילה שזה סוג של חזירות,
אבל זה ממש לא ככה, רומן יצא אידיוט עם רכשים ומאמנים בלי סוף. ובסוף מה יצא לו מזה? שום דבר. מי הכוכבים של צ'לסי? הזארד ואוסקר... מה זה מפריע לך? שצ'לסי יבזבזו כסף, זה לא שהם גנבו את כל הכוכבים...
עדיין כל השחקנים הגדולים לא נמצאים בצ'לסי.

אז חוץ מזה שצ'לסי עשתה רכשים מפגרים, שכמעט ואף שחקן שלה לא מעניין אף קבוצה,
עכשיו אולי תסביר איך זה מפריע לך, מישמיש?

#214 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎08/10/2012‏, ‎23:55

אני מתחיל להרגיש שאתה עושה צחוק מהאינטיליגנציה שלי.
ראשית, אני אישית לא מכיר אוהד ש"בוכה" על זה שצ'לסי לקחה את ליגת האלופות.. ומנצ'סטר מאז ומתמיד לא הייתה קבוצה צבעונית.. זה לא חדש..
גם בתקופות הכי גדולות של היונייטד משנות ה-90 מה שאיפיין את היונייטד, לא היכולת האישית של כל שחקן ושחקן אלא היכולת הקבוצתית, הם כקבוצה והמנטליות הקבוצתית גמרה כל קבוצה באירופה..
בהמשך הקריאה להודעה שלך, אני די בטוח שאתה מזלזל באינטיליגנציה שלי, ההתייחסות שלי למסע רכישות של צ'לסי היא לא רק לעונה הקודמת אלא מתחילת התקופה של אברמוביץ'..
תכנס לאתר הזה:
משנת 03/04 והלאה תראה את הסכומים ותראה את השחקנים הנהדרים, כל קבוצה בזמנו הייתה מתחננת וגומרת בתחתונים (סליחה על הביטויים) אם היו משחקים אצלהם בקבוצה, אתה אומר שחקנים אפורים? אריין רובן שחקן אפור? אתה אישית אולי לא הכרת אבל הייתה מודעות מאוד גדולה לשחקן והתחננתי שיגיע ליונייטד והתלהבתי גם שהוא אמר בזמנו שהוא אוהד של היונייטד, ג'ו קול שחקן שנחשב בזמנו לשחקן מבטיח (בדיוק כמו עדן האזרד כיום) חואן ורון לא הפגין את מה שהיה מצופה ממנו ביוניטד אבל היה שחקן מדהים, דמיאן דאפ היה שחקן אגף מפחיד בעבר ומהיר מאוד. הרנאן קרספו חלוץ מדהים שאני אישית נורא אהבתי,אדריאן מוטו היה לו כשרון אבל היו איתו הרבה בעיות שחקן מבוזבז ושחקן מאוד צבעוני מבחינת יכולת אישית, ווין ברידג' המגן השמאלי המצויין (לתקופה ההיא) פאולו פריירה המגן הימני של פורטו ונבחרת פורטוגל המצויינת, ואתה תראה עוד שלא הזכרתי, כל אלו בעונה הראשונה של אברמוביץ'.. 155 מיליון בעונה הראשונה שהיא עונת הבנייה של צ'לסי. זה בערך מה שקבוצות פאר רוכשות במשך שתי עונות +- (כשנותנים להם מקסימום תקציב)
בעונה שלאחר מכן 04/05 הייתה קצת ירידה בהוצאות, וכשאני אומר ירידה קח את זה בערבון מוגבל שילמו 60 מיליון בעונה..
דרוגבה אולי אתה לא הכרת כי אתה לא צופה בכדורגל צרפתי', אבל זה שאתה לא מכיר לא אומר שאף אחד לא מכיר, סיים את העונה האחרונה שלו במרסיי עם 19 שערים בעונה עד היום אני זוכר את זה, זה היה מטורף הוא פשוט עשה בית ספר בליגה הצרפתית חלוץ בליגה הצרפתית שמסיים עם כמות כזו של שערים האמן לי שיש מודעות גדולה בקרב קבוצות כדורגל הנחשבו במיוחד, אז מה זאת אומרת קנייה מבחוץ? לא הבנתי את הטיעון. דרוגבה הגיע כי צ'לסי היה לה את האמצעים לשלם לו הכי הרבה מבין כל הקבוצות שרצו אותו..
לגבי קראבליו הבלם המצויין שהיה מוכר דרך נבחרת פורטוגל, מוריניו הכיר אותו את היכולות האישיות ובאופן אישי והביא אותו..
שנה לאחר מכן שבשנקו שכחתי שהוא לא שחקן צבעוני, מלך השערים של מילאן בשנים האחרונות (ואולי אפילו הוא בכל הזמנים של מילאן).. צודק מסכים איתך, הוא לא צבעוני בכלל.. (ציניות)
מיכאל בלאק, שחקן ענק, בטוח אף קבוצה בזמנו לא התעניינה בו אחרי שנים כ"כ טובות בבאיירן ומונדיאל הכי טוב שלו ועוד הביאו אותו בחינם, גם הוא לא צבעוני נכון.
זה שאתה לא מכיר שחקנים זה לא אומר שלקבוצות בעולם אין סקאוטים, אסיין, ג'ון אובי מיקל, אלו שחקנים שעד לא מזמן למעט האחרון שעד היום, היו מאיישים את העמדות בצ'לסי.
בעונות אחר כך חלה ירידה ניכרת ברכישות של צ'לסי, קודם כל עם הבאת כ"כ הרבה שחקנים ובסיס כ"כ מצויין אין להם גם ככה עוד מה להביא.. אבל בכל מקרה אני זוכר שלאברמוביץ' התחילו קצת בעיות עם עסקיו ובפן הזוגי.. לא זוכר איך זה נגמר אז לא רוצה לומר סתם.. ואז הייתה ירידה בהשקעתו בקבוצה מבחינה כלכלית גם דובר על כך שאולי הוא יעזוב.. אבל לא ברור מה היה אם כי זה הכל מהתקשורת ויכול להיות וכל זה לא נכון שהוא רצה לעזוב אבל לגבי הירידה ברכישת שחקנים היה אפשר לראות זאת בהתחשב בשנים קודמות.
אני חוזר בי כי זה לא פייר מבחינתי לומר שאתה לא אוהד של צ'לסי הרבה זמן, אבל מודעות בכדורגל העולמי אין לך כ"כ הרבה.
אתה אומר שהשחקנים ששילמו עליהם הם אפורים, ועובדה שהם נתנו המון תארים לצ'לסי במשך השנים הללו שנרכשו כל השחקנים הללו, אם אני לא טועה לא היה היסטוריה כזו לצ'לסי כמו השנים הללו שהם זכו בכ"כ הרבה תארים יחד עם מוריניו ואנצ'לוטי וחוס הידינק שהגיע באמצע עונה במקום סקולארי.

כל השחקנים שצ'לסי קנו בזמנים ההם היו השחקנים בטופ העולמי, ושחקנים בטופ העולמי הם לא שחקנים אפורים, גם אם מבחינת היכולות הם שחקנים מוגבלים ולא כמו שיש כיום טכניים יותר, מבחינה קבוצתית הם היו נהדרים טקטית וקבוצה בונים עפ"י היכולת מנטלית,חברתית, פיזית של שחקנים ולא רק מבחינת יכולת אישית.

אותי באופן אישי עצבן העובדה שזורקים סיפורים לא נכונים ומעוותים את המציאות.

#215 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎13/10/2012‏, ‎10:27

http://duncanjenkins...s-such-big.html

אם למישהו יש כוח שיקרא את זה, אחד הדברים היותר הזויים ומשוגעים שקראתי
התנהלות שמתאימה לפרוספר אזגי באשקלון ולא לליברפול

#216 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎13/10/2012‏, ‎18:38

כמובן שאין שום הוכחה שיש אמת בכל הסיפור הזה...
לא שאני לא מאמין שזה יכול להיות. סיפורים הזויים ומטומטמים נשמע לי מתאים למועדון שאני כל כך אוהב.

בקשר לצ'לסי, כמובן שהם מוציאים כספים אדירים. הם עשו זאת מהרגע שאברמוביץ' הגיע. זה שעונה שעברה היתה להם קבוצה אפורה זה בגלל המאמן האולטרא הגנתי די מתאו ולא בגלל שלא היו להם שחקני כדורגל ברמה.
אבל זו זכותם. שלאף אחד לא יהיו אשליות גם יונייטד פתחה כזה פער על שאר הקבוצות באנגליה לפני 20 שנה בזכות השקעה כספית גדולה יותר מקבוצות אחרות (כמובן שגם היה להם צוות מקצועי וניהולי מעולה). אל תתפסו אותי במילה אבל יונייטד הוציאה יותר כסף מכל קבוצה אחרת באנגליה כל עונה בערך משנת 87 ועד לתחילת שנות האלפיים פחות או יותר.
אי אפשר בלי להוציא סכומים גבוהים. אין אף קבוצה בעולם שנמצאת בצמרת של הליגה שלה מבלי להיות לפחות במקום השני מבחינת השקעה כספית. למעט הבלחות חד פעמיות (כמו מונפלייה) זה בלתי אפשרי.

אגב, המדד הכי טוב לניבוי המקום הסופי בטבלה הוא לפי סך המשכורות שהמועדון משלם לשחקנים. אני לא יודע מה המצב העונה למשל בליגה האנגלית מהבחינה הזאת, אבל עונה שעברה סיטי הוציאה יותר מכולן, אחריה או צ'לסי או יונייטד (אני לא זוכר) ואחר כך נדמה לי ארסנל. (גם ליברפול היתה מקום 5-4 משהו כזה אבל שם כבר ההתנהלות המקצועית הפכה אותם ליוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל).

#217 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎15/10/2012‏, ‎12:15

עזבו שטויות מישמיש זה הסופרב של פורום ספורט.
  • Dolevv, rotembal, yosefddd ו-2 אחרים אוהבים את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#218 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎15/10/2012‏, ‎18:25

צ'לסי של שנה שעברה לא הייתה אפורה בגלל די מטיאו, והוא לא מאמן סופר-הגנתי. ווילאש-בואש ניסה להתחיל תהליך של שינוי בצ'לסי אבל לא קיבל גיבוי מההנהלה ולכן פוטר. במצב של די מטיאו שהוא קיבל קבוצה בתהליך של שינוי שנקטע באמצע כמעט כל מאמן גם היה משחק בונקר מול בארסה או באיירן, במיוחד כשאלו משחקי חוץ. די מטיאו סה"כ שיחק 2-3 משחקים בונקר, להגיד עליו שהוא סופר הגנתי זה כמו להגיד על ארסנל שהיא קבוצה משעממת כי היו לה שתי 0-0 העונה.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#219 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎15/10/2012‏, ‎19:12

די מתאו עלה עם בטרנדט(מגן שמאלי) כשחקן התקפה בצד שמאל במשחק נגד QPR כשאשלי קול מאחוריו. איך אתה מסביר את זה?
  • liverpool אוהב את זה

#220 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎16/10/2012‏, ‎00:09

ולנסיה שנה שעברה עלתה גם עם מתיה וגם עם אלבה. כנ"ל טוטנהאם עם ביים וורטוחופן.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים