עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2013/14

• אנא התחבר בכדי להגיב
377 תגובות לנושא זה

#201 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎15/12/2013‏, ‎23:14

אני לא חושב שהיה פלופ יותר גדול מוילאש בואש בקטגוריית המאמנים.. 15 מיליון יורו.. unbeliveble

#202 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎21/12/2013‏, ‎15:34

מישהו רואה את המשחק של ליברפול עכשיו?

עפים על סוארס בשידור הישראלי, רק אני חושב שזה מוגזם? החלוץ הכי טוב בעולם? אחד הגדולים בהיסטוריה? חח

מה שבטוח, מחצית מהנה ביותר.

#203 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎21/12/2013‏, ‎15:48

חחחח הם מצחיקים גם אותי...

אבל! לא, הוא אכן אחד מהטובים בעולם כרגע. לדעתי, השני כרגע אחרי כריסטיאנו - כמובן שהוא יהיה צריך להוכיח את זה נגד סיטי וצ'לסי בשבוע הבקרוב.

#204 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎21/12/2013‏, ‎15:54

יש לו ב-12 משחקים 19 שערים, זה קצב של מסי ורונאלדו והוא גם מבשל הרבה. בהחלט ניתן להגיד שהוא החלוץ הטוב בעולם היום (אם לא מחשיבים את רונאלדו ומסי כחלוצים) ומבחינת הכושר הנוכחי השחקן השני הכי טוב בעולם אחרי רונאלדו כמו שאביחי אמר.

חשוב גם לציין שהוא משחק בקבוצה פחות טובה מאלו של מסי ורונאלדו וההשפעה שלו עליה גדולה יותר כך שזה מעצים את העונה שלו עד כה.

#205 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎21/12/2013‏, ‎16:04

יש לו ב-12 משחקים 19 שערים, זה קצב של מסי ורונאלדו והוא גם מבשל הרבה. בהחלט ניתן להגיד שהוא החלוץ הטוב בעולם היום (אם לא מחשיבים את רונאלדו ומסי כחלוצים) ומבחינת הכושר הנוכחי השחקן השני הכי טוב בעולם אחרי רונאלדו כמו שאביחי אמר.

חשוב גם לציין שהוא משחק בקבוצה פחות טובה מאלו של מסי ורונאלדו וההשפעה שלו עליה גדולה יותר כך שזה מעצים את העונה שלו עד כה.

ו-11 בישולים. אל תשכח גם שהוא עושה את זה בפריימרליג.

רונאלדו הגיע ל-30 שערים בעונת השיא שלו בליגה האנגלית, וזה כשהיו לידו את טבז, רוני, נאני ועוד שחקנים ברמה הגבוהה ביותר. לסוארז יש רק את קוטיניו, וזהו זה. (סטארידג' פצוע, וסטרלינג בדיחה).

סוארז לדעתי, הוא השחקן הכי טוב בעולם כיום. בלי ספק בכלל. 

#206 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎21/12/2013‏, ‎16:13

ו-11 בישולים. אל תשכח גם שהוא עושה את זה בפריימרליג.

רונאלדו הגיע ל-30 שערים בעונת השיא שלו בליגה האנגלית, וזה כשהיו לידו את טבז, רוני, נאני ועוד שחקנים ברמה הגבוהה ביותר. לסוארז יש רק את קוטיניו, וזהו זה. (סטארידג' פצוע, וסטרלינג בדיחה).

סוארז לדעתי, הוא השחקן הכי טוב בעולם כיום. בלי ספק בכלל. 

אין הוא מדהים, אמנם הוא גרם לי לסלידה ממנו מאז תקרית הנשיכה, אבל הבנאדם מוכשר ברמות, עושה מה שהוא רוצה על המגרש. אם הוא ימשיך ככה הוא בהחלט יוכל לבסס את מעמדו.

#207 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎21/12/2013‏, ‎16:20

ואתה חושב שההשוואה נכונה? 

#208 kob317

kob317

• רשומים
  • 2,008 הודעות

נכתב ב- ‎21/12/2013‏, ‎16:25

סוארס גדול כבר הרבה זמן אבל כן עכשיו הוא בכושר הכי טוב בקריירה,והחלוץ הטוב בעולם.

די מפתיע שליברפול הצליחו לשכנע אותו לחתום מחדש.

#209 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎21/12/2013‏, ‎16:26

אני בטוח שיש לו סעיף שחרור

#210 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎21/12/2013‏, ‎16:38

ואתה חושב שההשוואה נכונה? 

מה זאת אומרת?

סוארס גדול כבר הרבה זמן אבל כן עכשיו הוא בכושר הכי טוב בקריירה,והחלוץ הטוב בעולם.

די מפתיע שליברפול הצליחו לשכנע אותו לחתום מחדש.

אויש נו מספיק עם זה.

רק בגלל שהוא חתם על חוזה חדש לא אומר שהוא לא יעזוב. 

גם בייל חתם על חוזה ארוך טווח בקיץ 2012, כשהיה ברור שהוא קרוב מאוד לריאל מדריד. 

#211 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎21/12/2013‏, ‎16:45

רונאלדו היה צעיר בניגוד לסוארז שהתפתח למה שהוא רק בשנתיים האחרונות.
אני שם לב שאתה מזלזל בליברפול מתחילת עונה וכבר אמרתי שליברפול היא קבוצה - אין ספק שסוארז השחקן הכי שלה , אבל הקבוצה עובדת בשבילו שזה לא משהו פשוט. והנדרסון מוכיח שבוע אחרי שבוע כמה שחקן חשוב הוא וחכם (כמובן היו כמה פה שלא ממש שמו עליו) למשחק של ליברפול.
ליברפול קבוצה מאומנת מאוד ו אני בטוח שהיא לא תושפל אצל הסיטי כמו שקרה לחלק מהקבוצות.

#212 Pippo

Pippo

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 247 הודעות

נכתב ב- ‎21/12/2013‏, ‎20:09

רונאלדו היה צעיר בניגוד לסוארז שהתפתח למה שהוא רק בשנתיים האחרונות.
אני שם לב שאתה מזלזל בליברפול מתחילת עונה וכבר אמרתי שליברפול היא קבוצה - אין ספק שסוארז השחקן הכי שלה , אבל הקבוצה עובדת בשבילו שזה לא משהו פשוט. והנדרסון מוכיח שבוע אחרי שבוע כמה שחקן חשוב הוא וחכם (כמובן היו כמה פה שלא ממש שמו עליו) למשחק של ליברפול.
ליברפול קבוצה מאומנת מאוד ו אני בטוח שהיא לא תושפל אצל הסיטי כמו שקרה לחלק מהקבוצות.

אני מסכים כמעט עם כל מה שאמרת.
סוארז היה שחקן אדיר כבר באיאקס, הבעיה שמעט מאוד אנשים עוקבים אחרי מה שקורה בליגה ההולנדית ולא זכה שם לחשיפה שהוא ראוי לה.

כמו כן, הליגה ההולנדית היא אחת הליגות הפחות מתוקשרות (ובצדק). אלא אם איזה ישראלי ישחק שם, החשיפה שהיא תזכה לה, תשאר בעינה.

נדמה לי שאפילו ציינו במשחק היום שבעונתו האחרונה באיאקס הוא כבש 35 שערים...

#213 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎21/12/2013‏, ‎20:09

הניחוש שלי הוא שהחוזה החדש שהוא חתם עליו כולל סעיף שחרור שחל במידה וליברפול לא עלו לליגת האלופות. נראה לי הכי הגיוני.

פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#214 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎21/12/2013‏, ‎22:00

הסעיף שחרור שלו בטח הוא סעיף כספי מסוים (משהו בין 40 ל50 מיליון אני מניח). אני בספק אם הוא חתם על סעיף שכולל אי העפלה לאלופות כי אני לא רואה את זה קורה בשנה הקרובה, אולי שנה הבאה וגם זה רק אם תהיה לו ירידה דרסטית בכושר.

הוא אשכרה סוחב לבד את ליברפול לצמרת הליגה, שזה מדהים. מאוד מעניין לראות מה יהיה מול הסיטי...

#215 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎22/12/2013‏, ‎02:23

סעיף השחרור לא קשור לליגת האלופות.
סעיף השחרור אומר שהוא יוכל לעזוב (לא לקבוצות אנגליות) ועבור סכום שלא ידוע אבל גדול מהסכום ששולם על בייל. זה פורסם בטיימס.

#216 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎22/12/2013‏, ‎08:18

אין שום סיכוי בחיים שסוארס יחתום על חוזה עם סעיף שחרור של מעל 90 מיליון יורו. בחיים בחיים אין מצב. ואם כן הוא טיפש אחושרמוטה כי חוץ מריאל אף אחד לא תשים עליו סכום כזה.

#217 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎22/12/2013‏, ‎08:25

חחח אשמח לכתבה הזאת.

#218 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎22/12/2013‏, ‎09:13

הדברים היחידים שמצאתי זה זה: http://www.thetimes....icle3955378.ece וזה: http://www.thetimes....icle3954723.ece אבל זה בתשלום ובחלקים שאפשר לקרוא אני לא רואה את זה מוזכר בכלל. חוץ מזה בכל אתרי החדשות האנגלים האחרים שאני סומך עליהם לא ראיתי שום איזכור למשהו דומה.

פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#219 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎22/12/2013‏, ‎16:22

קודם כל, אם הסעיף לא תופס לגבי קבוצות אנגליות זה כבר משאיר רק את ריאל וברצלונה לדעתי שיכולות לשלם סכומים מפלצתיים עבור שחקן (הרי הוא לא יעבור לצרפת). אז מה זה משנה שרק ריאל יכולה לשלם 90 מיליון יורו?

דבר שני, יכול להיות שהוא מרוצה בליברפול והחליט להישאר.
הרי כל חתימה על חוזה חדש רק מחלישה את העמדה שלו אם הוא רוצה לעזוב.
גם מבחינת ליברפול לא היה היגיון לחתום חוזה חדש עם סעיף שחרור של 50-60 מיליון.
עם שכר ענק כמו שהוא מקבל מגיע גם סעיף שחרור ענק.

הכתבה היא הראשונה שנתת אם אני לא טועה. זה הכתב שמסקר את ליברפול ואת הפרטים ראיתי בטוויטר מהכתב הזה.

לא יודע מה זה אתרי חדשות שאתה סומך עליהם. הטיימס והביביסי הם הכי אמינים שיש, זה בגדול (בקשר לליברפול יש גם את הליברפולאקו). חוץ מזה, בתור אוהד ליברפול אני אומר לך שהכתב הזה, טוני בארט, הוא הכי אמין שיש בכל הנוגע לליברפול. וכן, רק הוא טוען שיש בכלל סעיף שחרור.

אולי זה לא נכון, אולי זה לא מדויק, אבל מה שהעיתונאי הזה אומר זה יותר אמין ממה שכל עיתונאי אחר אומר (בכל הנוגע לליברפול).

#220 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎23/12/2013‏, ‎23:54

תודה לך ונגר על זה שאתה אידיוט. על כל מה שבנית 4 חודשים והצלחת להרוס ב4 משחקים עם הבחירת הרכב וההסתגלות למהלך המשחק ההזויה שלך. 

לא ראית צורך בחילוף? אה אתה רוצה לשמור שחקנים למשחקים הבאים? הבנתי אותך, אז הנה זה עזר לך המון.

אם יש חיסרון משמעותי אחד בונגר, והוא איתו מההתחלה זה שהבנאדם פשוט לא יודע להתאים את עצמו למהלך המשחק. לא משנה מה יקרה באמצע המשחק, הוא פשוט לא יודע איך להגיב. 

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים