עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת העל (ווינר) 2013-2014

• אנא התחבר בכדי להגיב
609 תגובות לנושא זה

#201 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎17/03/2014‏, ‎21:43

פריצה הרג לנו את המשחק, אבל וואלה, גם ב-10 שחקנים לוקחים אותם.

על הזין הפועל, קבוצה פח.

#202 Spirit

Spirit

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎17/03/2014‏, ‎22:37

וואלה אני מבסוט מהארגון אוהדים של חיפה, על מה שהיה במקרה עם ראיוס שהוא נחת.

אחרי שכל השבוע הזה שחטו אותו בתקשורת (ושוב לא מתייחס בכלל לחומרת עבירה, רק לתמיכה),

נסעו ב-3 לפנות בוקר 30-50 אוהדים לתמוך בו ולהגן עליו מהתקשורת, 

לא נתנו לאף עיתונאי להתקרב, לדחוף מיקרופונים, כלום.

מגיע להם שאפו ענק על זה,

על התמיכה בשחקן מול התקשורת, אחרי שהרגו אותו.

אותם אוהדים שמחאו לו כפיים אחרי שהוא פירק את דהן.. אחלה קהל

דבר ראשון, אחי מניסיון במגרשים רוב גדול מהאוהדים לא באמת יודעים בכניסה הראשונה שככה זה חמור, אז המחיאות כפיים באו לעודד שחקן שהורחק,

זה כמו קח את הדרבי, אם לאדע נגיד אלברמן יכנס באבוטבול, כל הקהל של מכבי תא ימחא כפיים, בוא תהיה אמיתי עם עצמך.

אני יכול להגיד לך, שבפורום של הקופים, הם בעצמם מגנים את הכניסה וחושבים שזה לא היה צריך לקרות, אבל.. הם עדיין תומכים בשחקן, אחרי הרצח אופי שעשו לו בתקשורת הישראלית,

ועל זה מגיע להם כל הכבוד.

#203 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎17/03/2014‏, ‎22:48

חחחחחחחחח איזה לוזרים הפועל יאללה 

#204 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎17/03/2014‏, ‎22:50

הפועל בדיחה

אין מצב שדגני לא מכר תמשחק

תמונה שפורסמה

#205 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎17/03/2014‏, ‎22:53

מדהים מדהים מדהיםםםםםםםםםםםםםםםם!

אמרתי לכם שאנחנו ניקח אותם גם ב10 שחקנים, לא היה לי פאקין ספק, ענק ענק ענק, פיו פיו זהביייייייייייייייייייייייייי!!! 

#206 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎17/03/2014‏, ‎23:14

1013736_427080164095579_1094560381_n.jpg

חחחחחחחחחחח

• CLIPSE ו אורפז. אוהבים את זה

#207 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2014‏, ‎00:08

זה שיש בתחילת המשחק את התקווה זה לא לזכותם.

יש לקהל של חיפה הרבה שירים, זה כבר ממזמן לא רק "ירוק עולה".

האווירה בטדי באמת הכי טובה, האיצטדיון עם האקוסטיקה הכי טובה (לא הייתי בחדשים בנתניה ופ"ת). באמת חוויה. אבל גם חוויה לרעה כי מאוד לא סימפטי ללכת לשם בתור אוהד יריבה. אבנים ומכות זה דבר שבשגרה שם לאוהדים של קבוצות יריבות.

זה לא בשגרה, אני שונא שמזיינים בשכל ומכלילים, נכון ראיתי שם הרבה דברים מגעילים, אני לא אשקר, אבל אבנים על אוהדים אחרים? לא ראיתי דבר כזה, אפילו נגד סכנין לא ראיתי את זה, ראיתי גזענות טהורה נטו, ראיתי דברים מכוערים, אתם צודקים... נכון גם לא מזמן שהיה משחק של הפועל בנתניה נגד ביתר שהם הפסידו הם התנהגו בצורה ביזיונית, אבל זה הקהל חוץ, הרוב המוחץ שמגיע לטדי הוא לא כזה. והאמת שראיתי הרבה יותר מכות בין אוהדי ביתר, (פעמיים) לעומת לאוהדים אחרים. (לא ראיתי אף פעם בטדי.)

המשטרה לא מאפשרת לדבר כזה לקרות.

הייתי כמה פעמים בטדי, בכל הפעמים זרקו עלינו אבנים. 

המשטרה לא מאפשרת לזה לקרות? 

באחת הפעמים שהגענו לטדי, הגענו עם הרכב. התקרבנו לאיצטדיון ושאלנו איפה החניה של אוהדי חיפה.

השוטר הרים את הראש, הצביע על הרכב שלנו וצעק "האשכנזים הגיעו". סימן יפה יפה שם לכל מי שמסביב את מי אנחנו אוהדים (וכמובן שהצעיפים כבר היו מוסתרים כי זרקו עלינו אבנים כבר בכניסה לירושלים).

כמובן גם שאיזה מין דבר זה שצריך להצניע את הצבע הירוק כשמגיעים לטדי ולהסתובב רק בחבורות...

הקהל היחיד שאני מפחד להיתקל בו וזה פחד מבוסס, כבר רדפו אחריי אוהדים שלהם ורק במזל הצלחתי לברוח, זרקו עליי אבנים, ניסו להוריד אותנו מהכביש (נשמע הזוי ופרי הדמיון שלי, אז זהו, שלא).

למה אין לי שום פחד להסתובב עם ירוק בבלומפילד?

ברור שזה לא הרוב המוחץ, אבל זה גם ממש לא קומץ של 50-100 אוהדים.

#208 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2014‏, ‎00:18

הולי פאקינג שיט!

איזה משחק מדהים, איזה קהל מדהים, איזו קבוצה מדהימה וערן זהבי אחד אליל!

דאמממ, אחד המשחקים אם לא ה-משחק.

נשארנו כמעט 40 דקות אחרי השריקה עם השחקנים, היה פשוט פסיכי. (אגב, גם אוהדי הפועל נשארו וחיכו בשקט עד לירידה של שחקני מכבי לחדר ההלבשה כדי לירוק עליהם. גועל נפש)

במחצית הראשונה ישבנו בתוך גוש של אוהדי הפועל בדיוק באמצע המגרש, היה ממש קשה להתאפק, וכשכולם קפצו בשיוויון של דמארי ישבנו בשקט חחח.

אבל אחרי הגול של זהבי שמנו לב שנוצר איזשהו גוש של אוהדי מכבי בקצה השער בגלל שהסדרנים העבירו לשם לאט לאט את כולם, אז במחצית כולם עברו לשם והתאחדו, היה פשוט מדהים.

סוזה באמת בא להוציא את זהבי, איזה מזל שהוא התחרט.

זהבי אליל, אליל, אליל. אין טעם להרחיב.

צהוב עולה עולה עולה!

• CLIPSE אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#209 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2014‏, ‎00:26

האווירה בטדי באמת הכי טובה, האיצטדיון עם האקוסטיקה הכי טובה (לא הייתי בחדשים בנתניה ופ"ת). באמת חוויה. אבל גם חוויה לרעה כי מאוד לא סימפטי ללכת לשם בתור אוהד יריבה. אבנים ומכות זה דבר שבשגרה שם לאוהדים של קבוצות יריבות.

זה לא בשגרה, אני שונא שמזיינים בשכל ומכלילים, נכון ראיתי שם הרבה דברים מגעילים, אני לא אשקר, אבל אבנים על אוהדים אחרים? לא ראיתי דבר כזה, אפילו נגד סכנין לא ראיתי את זה, ראיתי גזענות טהורה נטו, ראיתי דברים מכוערים, אתם צודקים... נכון גם לא מזמן שהיה משחק של הפועל בנתניה נגד ביתר שהם הפסידו הם התנהגו בצורה ביזיונית, אבל זה הקהל חוץ, הרוב המוחץ שמגיע לטדי הוא לא כזה. והאמת שראיתי הרבה יותר מכות בין אוהדי ביתר, (פעמיים) לעומת לאוהדים אחרים. (לא ראיתי אף פעם בטדי.)

באחת הפעמים שהגענו לטדי, הגענו עם הרכב. התקרבנו לאיצטדיון ושאלנו איפה החניה של אוהדי חיפה.

השוטר הרים את הראש, הצביע על הרכב שלנו וצעק "האשכנזים הגיעו". סימן יפה יפה שם לכל מי שמסביב את מי אנחנו אוהדים (וכמובן שהצעיפים כבר היו מוסתרים כי זרקו עלינו אבנים כבר בכניסה לירושלים).

כמובן גם שאיזה מין דבר זה שצריך להצניע את הצבע הירוק כשמגיעים לטדי ולהסתובב רק בחבורות...

הקהל היחיד שאני מפחד להיתקל בו וזה פחד מבוסס, כבר רדפו אחריי אוהדים שלהם ורק במזל הצלחתי לברוח, זרקו עליי אבנים, ניסו להוריד אותנו מהכביש (נשמע הזוי ופרי הדמיון שלי, אז זהו, שלא).

וואו, כוסאמא שלהם, L.F מסריחים, אני יודע שאתה לא תאמין לי, אבל במשחק האחרון של ביתר סכנין, ישבתי במערבי, והמזרחי היה סגור, אז L.F ישבו בדרומי.

אני זוכר שמצד שמאל היה את סכנין ומצד שני היה את L.F (חלק גדול מהמזרחי כמובן, לא כולם) ואני אמרתי לחבר שלי, כוסעמו העולם, אני לא יודע את מי אני יותר שונא את אלה משמאל או את אלה מימין. הרסו לנו ת'קבוצה, שרפו את המועדון (את כל הצלחות אליפות, גביעים, חולצות של אוחנה, דברים שגדלנו עליהם!!!), מניפים דגלים של L.F, את מי אתם אוהדים? את בית"ר או את עצמכם?

החלק העצוב זה שבמלחמה אז, הם ניצחו, הם הוכיחו שהקבוצה שלהם, ושהם יכולים לעשות מה שהם רוצים, אי אפשר לנצח אותם (טכנית אפשר, אבל האנשים של המערבי זה לא האנשים בשביל זה.) אני חושב שהם בסביבות ה5 אלף אוהדים אבל הם הולכים כל משחק, והם קופצים לכל ראיון בטלויזיה, אז נוצרת תמונה שכולנו קופים כמוהם.

בקשר לשוטרים זה ביזיון, אבל זאת לא אשמת בית"ר, זאת אשמת המדינה המסריחה שלנו שלוקחים קופים שפרשו בכיתה ג' ונותנים להם סמכות.

בכל מקרה, מתי זה היה? בשנים האחרונות פשוט אין דברים כאלה. אני מבין שקיבלת שם חוויה רעה, ועצוב לי שזה ככה. (אני יודע שאני יוצא גזען, אבל מילא אם היית ערבי.)

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#210 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2014‏, ‎00:30

אקסטזההההה

(דקה 4:44 למעוניינים)

• CLIPSE אוהב את זה

- סטיבן רייט.

#211 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2014‏, ‎00:32

הולי פאקינג שיט!

איזה משחק מדהים, איזה קהל מדהים, איזו קבוצה מדהימה וערן זהבי אחד אליל!

דאמממ, אחד המשחקים אם לא ה-משחק.

נשארנו כמעט 40 דקות אחרי השריקה עם השחקנים, היה פשוט פסיכי. (אגב, גם אוהדי הפועל נשארו וחיכו בשקט עד לירידה של שחקני מכבי לחדר ההלבשה כדי לירוק עליהם. גועל נפש)

במחצית הראשונה ישבנו בתוך גוש של אוהדי הפועל בדיוק באמצע המגרש, היה ממש קשה להתאפק, וכשכולם קפצו בשיוויון של דמארי ישבנו בשקט חחח.

אבל אחרי הגול של זהבי שמנו לב שנוצר איזשהו גוש של אוהדי מכבי בקצה השער בגלל שהסדרנים העבירו לשם לאט לאט את כולם, אז במחצית כולם עברו לשם והתאחדו, היה פשוט מדהים.

סוזה באמת בא להוציא את זהבי, איזה מזל שהוא התחרט.

זהבי אליל, אליל, אליל. אין טעם להרחיב.

צהוב עולה עולה עולה!

שלומי, חשבתי עליך כל המשחק, נשבע לך. זה היה אחד המשחקים, ולחשוב ששבוע הבא עוד דרבי שהפעם אתם מארחים!!!!

אני זוכר שאמרתי לעצמי וואי, מסכן, פנדל להפועל (שלא הגיע להם), ובשניה האחרונה הגול של זהבי, אמרתי לעצמי איך הוא לא צעק יש??? או שנפלט לו, הוא חי בכלל??

אני אוהד ביתר וצעקתי יש בגול של זהבי... איזה שחקן, ראיתי ראיון אתו אחרי זה והכתבת שאלה אותו "עד כמה הוא האמין שהם ינצחו עם 10 שחקנים"

אז הוא אמר לה, את יכולה לשאול את בדש אם את לא מאמינה לי, אבל שהיה 2-2 אמרתי לו בבקשה תמסור לי שוב, אני שם עוד גול.

מכבי פשוט קבוצה אש, ללא ספק כמה רמות מעל כולם בליגה. מזל של אלופים.ט

בקשר לקהל, דיברנו על זה במשחק, אתם חייבים להפסיק עם התנועות האלה של הידיים, זה נראה טוב, אבל זה סתם טוחן אנרגיות ולדעתי ולא דוחף את הקבוצה.

גול של אליפות, ווואו. אם אני אוהד ביתר וככה התרגשתי מהמשחק, אני לא יכול לתאר מה עובר עליכם.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#212 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2014‏, ‎01:10

חחח, בטח שצעקתי יש, כמו מטורף, לא הפסקתי לצעוק. כמו שאמרתי, הייתה דבוקה של אוהדי מכבי בתוך שני השערים הצמודים לשער 11.

אם ראית את כל הראיון, תראה איך הוא שמח, אבל באמת שמח ומתאפק לא יותר מדי לחייך, וזה אחרי שקרויף ממש הכריח אותו לרדת מהדשא ולהתראיין.

אחר כך הוא גם שוב חזר (להזכירך - אוהדי הפועל זרקו עליו מוטות וירקו עליו), והמשיך לחגוג איתנו כמו אחד האוהדים.

התנועות האלה של הידיים עושות המון רעש, ויותר מזה, הן נותנות אפקט מצוין של העצמת הגודל.

בפנדל המומצא של ורמוט אוהדי הפועל קפצו וקיללו אותנו מן הסתם, אבל לא הרבה מעבר לזה. אחרי הפנדל של זהבי הם השתתקו לחלוטין, והתנועות האלו רק הגדילו את האפקט של הרעש, זה הרגיש שהשתלטנו על בלומפילד.

מה גם שיש דגלים שעושים המון רעש, אבל היום לא הביאו הרבה כנראה.

אחרי גול הניצחון כולם נכנסו לאקסטזה, זה היה פשוט מדהים, משחק שלא אשכח בחיים, ואוהדי הפועל התחילו לקלל אותנו שוב, אבל פשוט השתקנו אותם וחגגנו בלי הפסקה 40 דקות.

- סטיבן רייט.

#213 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2014‏, ‎01:20

כן, קראתי את זה, אבל זאת המחשבה שהייתה לי במהלך המשחק, נשבע לך חשבתי עליך, אמרתי רק שלא צעק יש בלב של האוהדים שלהם, שלא יהרגו לי אותו...

זה ידוע שאוהדי הפועל זונות, הם כמו ערבים, טובים בפרובוקציות...

אף אחד לא כתב על זה כלום בONE / SPORT5 (על המוטות ברזל! או על הפנדל שלא קיים)

רעש? לא יודע, אני לא אוהב את השירים שלכם, באמת, הם לא גרועים כמו של חיפה חחח....

התנועות נראות מדהים בעין, באמת, אבל אני עדיין חושב שזה לא דוחף את השחקנים...

ראית את הסרטון ששמתי פה? זה לדעתי רעש...

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#214 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2014‏, ‎12:58

1390721_427311260739136_1815799065_n.jpg

חחחחחחח

• CLIPSE, אורפז. ו Sparkles אוהבים את זה

#215 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2014‏, ‎13:04

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עידן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני בוכה, אם השופט היה גבר היה מוציא לו אדום על זה שהוא התגרה בקהל.

ואם השופט רחבה היה יותר גבר, היה הולך ואומר לשופט לא ראיתי פאול, אין פנדל.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#216 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2014‏, ‎13:52

הוינר הכי גדול בכדורגל הישראלי, פשוט תענוג.

זה היה ערב קסום, לא הפסקתי להאמין שניקח אותם :-)

#217 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2014‏, ‎16:49

וואו, כוסאמא שלהם, L.F מסריחים, אני יודע שאתה לא תאמין לי, אבל במשחק האחרון של ביתר סכנין, ישבתי במערבי, והמזרחי היה סגור, אז L.F ישבו בדרומי.

אני זוכר שמצד שמאל היה את סכנין ומצד שני היה את L.F (חלק גדול מהמזרחי כמובן, לא כולם) ואני אמרתי לחבר שלי, כוסעמו העולם, אני לא יודע את מי אני יותר שונא את אלה משמאל או את אלה מימין. הרסו לנו ת'קבוצה, שרפו את המועדון (את כל הצלחות אליפות, גביעים, חולצות של אוחנה, דברים שגדלנו עליהם!!!), מניפים דגלים של L.F, את מי אתם אוהדים? את בית"ר או את עצמכם?

החלק העצוב זה שבמלחמה אז, הם ניצחו, הם הוכיחו שהקבוצה שלהם, ושהם יכולים לעשות מה שהם רוצים, אי אפשר לנצח אותם (טכנית אפשר, אבל האנשים של המערבי זה לא האנשים בשביל זה.) אני חושב שהם בסביבות ה5 אלף אוהדים אבל הם הולכים כל משחק, והם קופצים לכל ראיון בטלויזיה, אז נוצרת תמונה שכולנו קופים כמוהם.

בקשר לשוטרים זה ביזיון, אבל זאת לא אשמת בית"ר, זאת אשמת המדינה המסריחה שלנו שלוקחים קופים שפרשו בכיתה ג' ונותנים להם סמכות.

בכל מקרה, מתי זה היה? בשנים האחרונות פשוט אין דברים כאלה. אני מבין שקיבלת שם חוויה רעה, ועצוב לי שזה ככה. (אני יודע שאני יוצא גזען, אבל מילא אם היית ערבי.)

ברור לי שזה לא כולם. אבל זה דברים שקרו לי בכל הפעמים שהגעתי לטדי (לא הרבה האמת, פעמיים-שלושה). קרה לחברים שלי גם במשחקים שלא הייתי.

כמובן שהיתקלויות איתם יש גם במשחקי חוץ של בית"ר (דווקא בחיפה אחרי אחד המשחקים רדפו אחריי חבורה של אוהדי בית"ר והייתי צריך אשכרה לרוץ לכביש ולקפוץ מעל הגדר על מנת להגיע לתחנה המרכזית בבת גלים איפה שהיה ריכוז של אוהדי חיפה). 

אז זה לא כולם, אבל זה לא קומץ קטן וכמות הבני-זונות בקהל של בית"ר גדולה בהרבה מקהל של כל מועדון אחר.

יש לי חברים אוהדי בית"ר שכבר שנים לא הולכים למשחקים בגלל מה שנהיה בקהל שלהם.

#218 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2014‏, ‎16:59

משחק מדהים.. כנראה הדרבי הכי גדול שראיתי (לא ראיתי את ה4-0 לצערי). אין מילים פשוט על זה זהבי, הבנאדם אגדה.

#219 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2014‏, ‎19:22

1509283_10152272153768680_1517301264_n.j

• Sparkles אוהב את זה

#220 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎18/03/2014‏, ‎19:33

איזה יום מדהים, הייתי עם חיוך כל היום ורק שיחזרתי שוב ושוב את התחושה.

קראתי בלי הפסקה באתרי הספורט, היה ממש כיף :D

כן, קראתי את זה, אבל זאת המחשבה שהייתה לי במהלך המשחק, נשבע לך חשבתי עליך, אמרתי רק שלא צעק יש בלב של האוהדים שלהם, שלא יהרגו לי אותו...

זה ידוע שאוהדי הפועל זונות, הם כמו ערבים, טובים בפרובוקציות...

אף אחד לא כתב על זה כלום בONE / SPORT5 (על המוטות ברזל! או על הפנדל שלא קיים)

רעש? לא יודע, אני לא אוהב את השירים שלכם, באמת, הם לא גרועים כמו של חיפה חחח....

התנועות נראות מדהים בעין, באמת, אבל אני עדיין חושב שזה לא דוחף את השחקנים...

ראית את הסרטון ששמתי פה? זה לדעתי רעש...

טוב, אח שלי אמר שזה לא היו מוטות ברזל, אלא פיברגלס מהדגלים שהם הביאו. זה עדיין מאוד חמור מה שהם עשו (יריקות, מציתים, דגלים), וכל זה מתגמד לעומת השלט המזעזע של הסופר יודנרט. דוחה.

אגב, אני עדיין לא מבין איך רק 3 נמצאו אשמים בזמן שהשלט נפרש לאורך פאקינג יציע שלם!

התנועות האלו נותנות אפקט העצמה מדהים, היינו בערך 1500 במגרש, זה הרגיש שהיינו שווים לכל אוהדי הפועל. זה לא עובר מסך, זה נכון, אבל במגרש זה בהחלט תורם.

יש לנו כמה שירים מעולים, הנה אחד:

העיר תל אביב
תקשיבי לי טוב
שוב חזר הצבע הצהוב
מסך הברזל נשבר ונפל
אני מכבי מי אתם בכלל?!

מסלמה עד נחל הירקון
מהטיילת ועד איילון
כל נקודה בעיר שייכת לי
עשיתי יד אחת עם חולדאי.

אולה… היום אוסישקין זה גינה קטנה

הגיע הזמן אומרת אימי
העיר כולה בעצבים
הפועל זונה מכבי באים
לשחוט את כל האדומים
ניקח תפטיש,
נשבור תמגל
אין אף פועל ברחובות
בעיר הזאת יש רק אחת
ואין מקום לאחרות…

דבר אחרון, מעניין אותי מה אוהדי הפועל אומרים עכשיו על ה'פיו פיו' של דמארי, יצאו צבועים רצח.

אחרי שזהבי עשה את התנועה הזו, אמרו שזו הסתה לרצח.

עלק.

אפסים.

• CLIPSE אוהב את זה

- סטיבן רייט.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים