עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ילד פלסטיני נהרג על ידי ישראל כל 3 ימים

• אנא התחבר בכדי להגיב
462 תגובות לנושא זה

#201 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎09/07/2014‏, ‎19:37

#202 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎09/07/2014‏, ‎20:34

10552483_10152627522429374_6588421416625

#203 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎09/07/2014‏, ‎20:40

#204 nir1001

nir1001

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 150 הודעות

נכתב ב- ‎09/07/2014‏, ‎23:22

Dejavu anyone?

--> youtube.com/watch?v=V20m-2Ma8UA

#205 BeBest

BeBest

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎10/07/2014‏, ‎01:30

כבר אמרתי שהמדינה הזו מקולקלת?

http://www.globes.co...?did=1000953085

מדינת חלם.

אני לא מבין למה חיכו (ועדיין מחכים) שהחוב יתנפח למיליארד וחצי שקלים, במקום לנתק להם את החשמל.

אין תירוץ טוב מזה להוריד להם את השאלטר.

• CLIPSE אוהב את זה

#206 מישמיש

מישמיש

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎10/07/2014‏, ‎12:30

אתה יודע מה הכי מצחיק בכל הסיפור?

מספר ההרוגים בעזה במציגים בתקשורת בעולם.

שרובם או אפילו נניח חלקם היו טרוריסטים (ג'יהאד איסלמי, חמאס) שנהרגו מתקיפת צה"ל ועדיין הפלסטינים וערוצי חדשות אחרים החשיבו אותם "כאזרחים תמימים".

העיקר לייצר הד תקשורתי גדול יותר כנגד ישראל.

אנשים בפייסבוק מעלים תמונות מתועבות שישראלים, יהודים, בחיים לא היו מבצעים אותן (ורואים בבירור שאלו לא לוחמי צה"ל), לטענת אנשים הם טוענים שאין הבדל בין המראה של התמונה לבין מעשיהם של הצבא הישראלי בפועל.

ומי כמונו יודע שזהו בולשיט אחד גדול.

https://www.facebook...6189981/?type=1

מסתבר שבמלחמה הכל כשר על מנת להרוס את האוייב, במיוחד כשהצד השני יודע אינו מסוגל להתמודד מול יריבו הוא מנסה לערבב ולערב את העולם לטובתו, במערכת השקרים והמניפוצליות הוא בהחלט ניצח, אבל עם עזרה גדולה של בצלם וכל האירגונים

של היפי נפש.

לגבי החשמל אין בכלל על מה לדבר, זה אבסורד שאף אחד בדרג העליון איננו מוריד את "השאלטר".

אם כיום לא הייתה לנו את מערכת כיפת הברזל, כמה הרוגים הייתה מעריך שיכל להיות לנו במערכה הזו ובמערכות קודמות? (תהיה אמיתי)

האם עלינו להפסיק את פעולותיה של מערכת כיפת הברזל על מנת שנהיה שווים ביכולתינו לעם הפלסטיני?

האם ניסיון להרוג אזרחים הוא לא רצח לכל דבר מבחינתך? כי מבחינתי שיגור של רקטה היא ניסיון לפגוע, היות ורקטה שנוחתת קרובה לאזרחים מסוגלת לפצוע וגם להרוג זה מבחינתי ניסיון לרצח לכל דבר.

אז בגלל שאין לנו הרוגים עלינו תמיד להשאר במגננה כנגד ארגונים טרור?

למה סופרים את ארגוני הטרור כאזרחים מן המניין בעזה? אז איך נדע להבדיל בין אזרחים לטרוריסטים?

בגלל שיש להם הרוגים זה אומר שאנחנו לא בסדר? בגלל שארגון מסויים החליט להשבית מדינה מתוקנת ולהשאיר מדינה שלמה בתוך הממדים, זה מצב מתוקן?

הם מנסים לפגוע, ולא מצליחים.

אנחנו מנסים לפגוע, אנחנו מצליחים.

זה מלחמה ובמלחמה יש מפסידים.

ביבי נתניהו נהג באיפוק עד היום, אם אני לא הייתי נפצע בעבר בברכי אני ככל הנראה הייתי מקבל צו 8 והייתי בעד כניסה צבאית.

אחי כבר גוייס למילואים כשהיה את הגיוס של ה-1500 אנשי מילואים בתחילת השבוע.

אני לא בעד כניסה קרקעית מכיוון שאני יודע שאחרי שלא גוייסתי יהיה לי את הזמן לחשוב על החיילים שלנו שגוייסו, משפחות שאולי יהרסו וחיילים שנמצאים בשטחים בתנאים קשים.

אני לא יכול לבקש כניסה קרקעית כשהדבר היחידי שאני עושה זה מתבצר בממד (הזמן שנדרש כשיש אזעקה), הולך לעבודה, ישן ואוכל ואין ביכולתי לעזור, אז אני באופן אישי הייתי מעדיף שלא יהיה מבצע קרקעי.

#207 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎10/07/2014‏, ‎14:07

אלללללה מישמיש, ואני חשבתי שאתה תותח רק בספורט D:

ד"א איזה גברים הערבים האלה, הם אומרים בעולם שהם רק מראים שהם יכולים לפגוע, ושהם לא רוצים, כי באיסלאם אסור להרוג חחחחחחחחחחח

ומצד שני הם גם מתלהבים שהם הפציצו את חיפה, ושהם הרגו מלא יהודים בזיקים, אבל אנחנו לא מפרסמים את זה.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#208 xori

xori

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎10/07/2014‏, ‎14:41

נראה לי שאפשר לשנות את הכותרת של האשכול למשהו יותר רלוונטי.

#209 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎10/07/2014‏, ‎19:55

חבר'ה, בואו נניח רגע את הוויכוח המסורתי של ימין מול שמאל ושל התקשורת העולמית המוטה, וננסה להתמקד במשהו יותר חשוב:

כיפת ברזל.

בימים האחרונים צפיתי בהמון יירוטים של המערכת, אך במקביל גם ראיתי כמה וכמה פיספוסים, והמספרים שצה"ל פירסם לא נראו לי כל כך הגיוניים.

ואז מישהו פירסם באחת התגובות בפייסבוק את הכתבה הבאה: http://www.keshev.or...ml#.U77QNbHLPoU

ודרכה הגעתי לכתבות הבאות:

http://www.thepost.c...Vq=E&0r9VQ=IELI

http://www.haaretz.c...itics/1.1964285

אומנם אלו כתבות ישנות יחסית, אבל הן עדיין רלוונטיות יותר מתמיד.

בתור אחד שנמצא בתוך המערכת הצה"לית, ברור לי לגמרי שמחפפים שם עם המספרים המדויקים, בין אם בזדון ובין אם לא, אבל לא חשבתי שזה יגיע לפער כזה תהומי.

אשמח לשמוע מאנשים שגרים באזור עד כמה המצב השתנה מאז שכיפת ברזל נכנסה לתמונה, מבחינת כמויות נטו (ולא ביחס שבין נפילות לאזעקות).

מה אתם אומרים? יש משהו במה שהמומחים הללו אומרים?

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#210 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎10/07/2014‏, ‎20:18

האמת אני מאוכזב מצה"ל, לא מההגנה, אלא מההתקפה.

מפציצים לי בתים ריקים, לא יודע...ביזבוז של תחמושת וכסף.

#211 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎10/07/2014‏, ‎20:34

האמת אני מאוכזב מצה"ל, לא מההגנה, אלא מההתקפה.

מפציצים לי בתים ריקים, לא יודע...ביזבוז של תחמושת וכסף.

אתה מודע שצה"ל עושה מה שהממשלה אומרת? אז אתה צריך להיות מאוכזב משקריניהו, שאתה בחרת בו ואתה תמשיך לבחור בו כמו שוטה.

#212 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎10/07/2014‏, ‎20:38

במה הוא אשם? אנשי הצבא מציגים לו תוכנית, הוא רק צריך לאשר אותה.

מדברים על תקיפות בלי סוף של חיל האוויר, אבל רובם לא משמעותיים בכלל.

בתים של מחבלים, על הזין...את מי זה מעניין? תחפשו לחסל אותם, לא להרוס להם את הבית.

מבחינתם לגור במערות ובבונקרים, זה לא מזיז להם בכלל חח

#213 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎10/07/2014‏, ‎21:10

חבר'ה, בואו נניח רגע את הוויכוח המסורתי של ימין מול שמאל ושל התקשורת העולמית המוטה, וננסה להתמקד במשהו יותר חשוב:

כיפת ברזל.

בימים האחרונים צפיתי בהמון יירוטים של המערכת, אך במקביל גם ראיתי כמה וכמה פיספוסים, והמספרים שצה"ל פירסם לא נראו לי כל כך הגיוניים.

ואז מישהו פירסם באחת התגובות בפייסבוק את הכתבה הבאה: http://www.keshev.or...ml#.U77QNbHLPoU

בתור אחד שנמצא בתוך המערכת הצה"לית, ברור לי לגמרי שמחפפים שם עם המספרים המדויקים, בין אם בזדון ובין אם לא, אבל לא חשבתי שזה יגיע לפער כזה תהומי.

אשמח לשמוע מאנשים שגרים באזור עד כמה המצב השתנה מאז שכיפת ברזל נכנסה לתמונה, מבחינת כמויות נטו (ולא ביחס שבין נפילות לאזעקות).

אתה יודע איפה אני גר, אין אזעקות כמעט אף פעם, לא שווה לירות לפה משתי סיבות,

1. אנחנו באמצע, אם הם מפספסים הם סתם בזבזו טיל, ואם הם יורים לאשקלון יש להם סבירות יותר טובה לפגוע.

2.אם יש נפל לא חסר פה משוגעים שיקחו את הטיל ויזרקו אותו חזרה עליהם חחחחחחחחח

בכל מקרה, במבצע שעבר הייתה אזעקה אחת, ונפילה ליד תחנת דלק, לא הייתה כיפת ברזל,

השנה הייתה אזעקה וירוט ממש קרוב לבית שלי, מסתבר שהתקינו כיפת ברזל גם פה,

יש כנראה בהרבה מקומות וצהל לא אמר שהוא פיזר, אולי זה מסדר לך את המספרים?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#214 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎10/07/2014‏, ‎21:23

שנירצ'וק :-)

#215 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎10/07/2014‏, ‎21:38

כיפת ברזל.

אתה יודע איפה אני גר, אין אזעקות כמעט אף פעם, לא שווה לירות לפה משתי סיבות,

1. אנחנו באמצע, אם הם מפספסים הם סתם בזבזו טיל, ואם הם יורים לאשקלון יש להם סבירות יותר טובה לפגוע.

2.אם יש נפל לא חסר פה משוגעים שיקחו את הטיל ויזרקו אותו חזרה עליהם חחחחחחחחח

בכל מקרה, במבצע שעבר הייתה אזעקה אחת, ונפילה ליד תחנת דלק, לא הייתה כיפת ברזל,

השנה הייתה אזעקה וירוט ממש קרוב לבית שלי, מסתבר שהתקינו כיפת ברזל גם פה,

יש כנראה בהרבה מקומות וצהל לא אמר שהוא פיזר, אולי זה מסדר לך את המספרים?

לא זה לא מסדר את המספרים, כי לפי הנתונים הרשמיים של המשטרה ושל התקשורת, צה"ל משקר במצח נחושה. ושוב, בתור אחד שנמצא בתוך המערכת, אני בהחלט רואה מצב כזה קורה.

ברור לי שאחוזי היירוט הם לא באמת עד כדי כך נמוכים כמו שטוענים בכתבה. על פי ההתרשמות שלי בלבד, הם באזור ה50%... זה עדיין נמוך משמעותי מהדיווחים של צה"ל.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#216 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎10/07/2014‏, ‎22:17

ספארקס מה אתה מדבר כל פעם שיורים לת"א יש 100% פגיעה, אולי עד עכשיו 2-3 טילים למרכז לא ייורטו... אני מאמין שרוב הטילים שלא מייורטים זה מידיעה של כיפת ברזל שהטילים האלה ייפלו בשטח פתוח ולא כדאי ליירט אותם. כלומר אם משגרים 20 טילים, הכיפה יודעת ליירט את ה8 טילים עם הסיכוי הכי גבוה לפגיעה באוכלוסיה. ככה אני לפחות מעריך, כי הרי לא הגיוני שמתוך 600 טילים שרובם לא ייורטו, רק איזה 10 פגעו ברכוש (ההסבר השני זה התערבות מלמעלה חחח).

בכל מקרה, אני מאמין שמתוך הטילים שהכיפה שולחת האחוז יירוט מאוד גבוה (קרי: הטילים של הכיפה פוגעים במטרה).

#217 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎10/07/2014‏, ‎22:20

ג'ורג' מרטין על החמאס ;)

• mad_clown אוהב את זה

#218 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎10:52

ספארקס מה אתה מדבר כל פעם שיורים לת"א יש 100% פגיעה, אולי עד עכשיו 2-3 טילים למרכז לא ייורטו... אני מאמין שרוב הטילים שלא מייורטים זה מידיעה של כיפת ברזל שהטילים האלה ייפלו בשטח פתוח ולא כדאי ליירט אותם. כלומר אם משגרים 20 טילים, הכיפה יודעת ליירט את ה8 טילים עם הסיכוי הכי גבוה לפגיעה באוכלוסיה. ככה אני לפחות מעריך, כי הרי לא הגיוני שמתוך 600 טילים שרובם לא ייורטו, רק איזה 10 פגעו ברכוש (ההסבר השני זה התערבות מלמעלה חחח).

בכל מקרה, אני מאמין שמתוך הטילים שהכיפה שולחת האחוז יירוט מאוד גבוה (קרי: הטילים של הכיפה פוגעים במטרה).

לדעתי הטילים שנופלים בשטח פתוח לא מחושבים בכלל בניסיון ירוט.

במבצע הזה היו 4 אזעקות, 1 בשטח פתוח וכל השאר ירוטים.

לך תדע כמה הם ירו קשה לי להאמין שרק 1 בכל אזעקה.

ד"א היה לי שיחה עם חבר, כל חוליה שמשגרת לכיוון ישראל, נהרגת במקום ע"י מזלט, או שהם נגיד מחביאים את הטילים לפני ואז משגרים אותם ממחשב?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#219 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 457 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎11:30

בכתבות דובר בין היתר על נפילות בשדרות שנכנסות לתוך הסטטיסטיקה.

אני חושב שהביצועים של כיפת ברזל בשדרות נמוכים משמעותית משאר האזורים עקב המרחק הקצר ממקורות הירי.

אם כבר מחשבים אחוזי הצלחה לכיפת ברזל - לא צריך להכניס את הנפילות בשדרות לסטטיסטיקה.

#220 ds123

ds123

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 775 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2014‏, ‎15:13

לדעתי הטילים שנופלים בשטח פתוח לא מחושבים בכלל בניסיון ירוט.

במבצע הזה היו 4 אזעקות, 1 בשטח פתוח וכל השאר ירוטים.

לך תדע כמה הם ירו קשה לי להאמין שרק 1 בכל אזעקה.

ד"א היה לי שיחה עם חבר, כל חוליה שמשגרת לכיוון ישראל, נהרגת במקום ע"י מזלט, או שהם נגיד מחביאים את הטילים לפני ואז משגרים אותם ממחשב?

לפי הבנתי, יש משגרים רבים שמופעלים באמצעות שלט רחוק והם גם מתזומנים לשעה מסויימת.

למשל המטחים אתמול אשדוד ובאר שבע תוזמנו לשעות עגולות.

יש גם משגרים שנמצאים ממש בריכוז אוכלוסייה, דבר שלא מאפשר לחיל האוויר לחסל אותם.

3520yeg.jpg

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים