עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#22361 Tomerrr

Tomerrr

וותיק, לא כמו עומר.

• טרולים
  • 3,164 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2010‏, ‎18:35

היעקר אני פתחתי את 1,111 :]

וגם היתי התגובה ה22,222 :]
אלכוהול אולי הורג אנשים, אבל בואו לא נשכח כמה באו לעולם בגללו ;]

#22362 אור

אור

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 488 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2010‏, ‎18:41

אוקייי תקשיבו לזה, זה מאה אחוז:

יש בי' בגרות בלשון א', שזה: הבנה והבעה, אוצר המילים והמשמעים;שם המספר ותחביר ומערכת הצורות
ובי"א בגרות בלשון ב', שזה כל מה שהיה בא' רק עם עוד חומר(במקום 2 גזרות יש איזה 10 למשל) וגם חיבור (אגב על החיבור אני בכלל לא בטוח)

אין בגרות בי"ב!

הבגרות הייתה קלה... מצאתי בנתיים טעויות בשווי 4.5 נקודות

ונעבור לנושא אחר: אפשר איכשהו לשלם בpaypal עם כרטיס אשראי ישראכארט צעיר? אני מניח שהוא לא בינלאומי....

השנה היה לי לשון ב' בתכנית החדשה אני יסביר לך איך זה הולך.
לשון א' קל לאללה זה מה שהיה לך השנה, ושנה הבאה יש לך 8 גזרות בערך שזה 25 נקודות, תחביר כמו השנה רק עם כמה תוספות גם 25 נק', הבעה 25 נק' וסיכום 25 נק'.

ובקשר לפייפל אי אפשר עם ישראכארט אבל אפשר לעשות ויזה בדואר וזה עובד.

כן נו זה מה שהתכוונתי... (לא ידעתי את הפרטים המדויקים לגבי לשון ב')
כמה חדש זה?

ובקשר לפייפל, אם אני לא יכול אם שלי אני אנסה לבקש מאחי או משהו... אני רוצה לקנות קוביה הונגרית, ובארץ היחידה ה"טובה" זה רוביקס והיא ממש יקרה וגם לא הכי טובה, יש באינטרנט הרבה יותר טובות בהרבה יותר זול!

עריכה: מזל טוב עמוד חדש!

זה משנה שעברה התכנית הזאת עלינו זה היה פעם ראשונה, ואח שלי היה שנה לפני ואמר שהקודמת יותר קשה..
וזה לא בעיה הפייפל אתה בא לדואר עם מזומן ומבקש לפתוח כרטיס זה עולה 20 שקל לפתוח אותו ואפשר עד 2000 ש"ח בכרטיס(אי אפשר להטעין פעמיים אבל) ואפשר גם למשוך דרכו בכספומט.

#22363 Michaelzy

Michaelzy

Superb תעזור לי...

• רשומים
  • 1,998 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2010‏, ‎18:41

אין לי כח יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
תמונה שפורסמה

#22364 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎27/06/2010‏, ‎18:42

בשביל לקנות משהו ב7 דולר אין לי כח להתעסק עם זה.. (בטח שהעמלה יותר גדולה ממש אני רוצה לקנות, אחרי הכל אני קונה את זה מפייפל בשביל לחסוך כסף)

#22365 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,060 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2010‏, ‎18:53

למה אין לך כוח?

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#22366 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,377 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2010‏, ‎19:04

אוקייי תקשיבו לזה, זה מאה אחוז:

יש בי' בגרות בלשון א', שזה: הבנה והבעה, אוצר המילים והמשמעים;שם המספר ותחביר ומערכת הצורות
ובי"א בגרות בלשון ב', שזה כל מה שהיה בא' רק עם עוד חומר(במקום 2 גזרות יש איזה 10 למשל) וגם חיבור (אגב על החיבור אני בכלל לא בטוח)

אין בגרות בי"ב!

הבגרות הייתה קלה... מצאתי בנתיים טעויות בשווי 4.5 נקודות

ונעבור לנושא אחר: אפשר איכשהו לשלם בpaypal עם כרטיס אשראי ישראכארט צעיר? אני מניח שהוא לא בינלאומי....

השנה היה לי לשון ב' בתכנית החדשה אני יסביר לך איך זה הולך.
לשון א' קל לאללה זה מה שהיה לך השנה, ושנה הבאה יש לך 8 גזרות בערך שזה 25 נקודות, תחביר כמו השנה רק עם כמה תוספות גם 25 נק', הבעה 25 נק' וסיכום 25 נק'.

ובקשר לפייפל אי אפשר עם ישראכארט אבל אפשר לעשות ויזה בדואר וזה עובד.

כן נו זה מה שהתכוונתי... (לא ידעתי את הפרטים המדויקים לגבי לשון ב')
כמה חדש זה?

ובקשר לפייפל, אם אני לא יכול אם שלי אני אנסה לבקש מאחי או משהו... אני רוצה לקנות קוביה הונגרית, ובארץ היחידה ה"טובה" זה רוביקס והיא ממש יקרה וגם לא הכי טובה, יש באינטרנט הרבה יותר טובות בהרבה יותר זול!

עריכה: מזל טוב עמוד חדש!

השיא שלי בפתירת קוביה הונגרית זה משהו כמו 8 שנ', לא זוכר כבר חחח אבל הייתי עושה את זה ממש מהר.... זה מה שהייתי עושה בשביל להעביר את השמירות חח

#22367 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎27/06/2010‏, ‎19:06

לא נראה לי 8 שניות.... זה יותר משיא העולם! (11 שניות)
אולי היא הייתה כאילו ממש חצי פתורה למרות שאם אתה עושה לפי אלגוריתמים זה לא משנה

אם אתה אומר שהיית עושה את זה ממש ממש מהר אז כנראה עשית איזה 40 שניות, יותר מזה זה מאוד קשה

#22368 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,377 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2010‏, ‎19:10

לא נראה לי 8 שניות.... זה יותר משיא העולם! (11 שניות)
אולי היא הייתה כאילו ממש חצי פתורה למרות שאם אתה עושה לפי אלגוריתמים זה לא משנה

אם אתה אומר שהיית עושה את זה ממש ממש מהר אז כנראה עשית איזה 40 שניות, יותר מזה זה מאוד קשה

בעע, אני לא זוכר אז את הזמנים, קיצור זה היה רחוק מהשיא באיזה 7-8 שניות משהו כזה....השיא דרך אגב (עכשיו בדקתי) זה 7 שניות.

#22369 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎27/06/2010‏, ‎19:11

צודק

#22370 Gamma

Gamma

צנחן טועה - צנחן מת, תותחן טועה - צנחן מת...

• רשומים
  • 1,481 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2010‏, ‎19:17

חבר שלי עושה ב-8 שניות. צילמנו אותו.
אני עושה ב-50-40 שניות.

#22371 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎27/06/2010‏, ‎19:25

חבר שלך לא עושה ב8 שניות....

#22372 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,060 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2010‏, ‎22:48

אני לא מבין, אפילו בשעה אני לא מצליח לפתור חח
אף פעם לא באמת התעמקתי בזה, מה הרעיון שמאחורי הסידור?

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#22373 gggg

gggg

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2010‏, ‎22:56

http://www.qsubs.net...mp;#entry430947
יוואווו תומר לא הייתי מוותר

#22374 אורח_omer323_*

אורח_omer323_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎28/06/2010‏, ‎00:25

ייאאאאוווווואאאאאוווווווווווו
מהההה היייתתתייי עוששששה לוווו!!!!
ווואאאה וואאאאההה מההה הוא אמממררר לךךךך!!!
יווואאוו!!

#22375 Lamia

Lamia

• רשומים
  • 2,723 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2010‏, ‎01:07

ייאאאאוווווואאאאאוווווווווווו
מהההה היייתתתייי עוששששה לוווו!!!!
ווואאאה וואאאאההה מההה הוא אמממררר לךךךך!!!
יווואאוו!!

+1

#22376 אור

אור

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 488 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2010‏, ‎02:48

הבחור המסכן לא יודע מה מצפה לו..
תתפללו בשבילו שהוא לא יכנס לרשימה!! :o

#22377 אור

אור

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 488 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2010‏, ‎02:49

איכס איזה סמיילי מכוער

#22378 Tomerrr

Tomerrr

וותיק, לא כמו עומר.

• טרולים
  • 3,164 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2010‏, ‎07:48

טוב באמת שהוא צודק סתם רשמתי את זה בשביל הקטעים
שיעמם לי
אלכוהול אולי הורג אנשים, אבל בואו לא נשכח כמה באו לעולם בגללו ;]

#22379 Gamma

Gamma

צנחן טועה - צנחן מת, תותחן טועה - צנחן מת...

• רשומים
  • 1,481 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2010‏, ‎16:47

לא להאמין!
שיני בינה יישרו לי ת'שיניים!!!!!!!!!!!

#22380 Tomerrr

Tomerrr

וותיק, לא כמו עומר.

• טרולים
  • 3,164 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2010‏, ‎17:11

בואנה איפה שניר נעלםם