iPhone4
נכתב ב- 25/06/2010, 12:00
א. אני לא ממש מרוצה מהעיצוב.
ב. לא מרוצה מהספקס של המכשיר.
אני מיום ליום כבר משלים עם זה שאחיה עוד שנה עם ה-3G שלי. ואני די בסדר עם זה למען האמת.
אני לא מאמין שאקנה HTC, המגע שלהם כלכך לא מגיב כמו של האייפון.
אם ייצא משהו ששווה ערך במגע שלו לאייפון - אשקול לעבור.
בינתיים אחכה לשנה הבאה:X
(בכל מקרה אצליח למכור את המכשירים שקניתי במהירות לדעתי)

נכתב ב- 25/06/2010, 12:07

נכתב ב- 25/06/2010, 14:45
נכתב ב- 26/06/2010, 16:06

נכתב ב- 26/06/2010, 16:56
אנשים מטורפים פה, איזה סכום הם יוציאו רק כדי להיות בין הראשונים.. :/
נכתב ב- 26/06/2010, 16:56
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 26/06/2010, 17:00
האמת שרווח היה יפה מאוד ובהחלט ישלים לי מחיר של אייפון מלא כשארצה באמת אחד.
מחיר שבכלל לא בניתי עליו. אבל הוא מתורץ כי זה SIMFREE וכל זה.

נכתב ב- 26/06/2010, 17:10
יש את בעיית המסך, הכתמים הצהובים, שאפל אומרים שזה הדבק ובעוד כמה ימים זה ייעלם, נחכה ונראה.
הבעיה הבאה היא נפילת הקליטה של המכשיר כאשר סוגרים מעגל עם 2 האנטנות באמצעות היד, באחיזה נורמלית של המכשיר.
יש לזה 2 תשובות מאפל:
אחת שהיא הגיע היישר מאפל, והיא לא להחזיק את המכשיר בצורה שאנחנו רגילים אליה, קצת קשה ותשובה בשקל מצד אפל ולא פיתרון אמיתי.
התשובה השניה של אפל(לפי שמועות) היא שבפורומי התמיכה של אפל נאמר שבימים הקרובים תצא גרסה חדשה שתתקן את הבאג הזה, ככל הנראה גם עם עדכון למודם.
תגובות כאלו של אפל נמחקו אך משתמשים מדווחים שזה אכן היה כתוב, שוב, נחכה ונראה.
הבעיה השלישית היא כפתורי הווליום שפה יש פאשלה ענקית לאפל ואני לא יודע איזה פיתרונות הם ייתנו לרוכשים, כנראה החלפה של המכשיר(הם לא אוהבים לתקן מכשירים כמו שאנחנו כבר יודעים, יותר זול להם להחליף את המכשיר)
חוץ מזה מכשיר מדהים

עם פריצה ואפשרות להפעיל את ה-FaceTime גם דרך האינטרנט הסלולרי ולא רק ל-iPhone 4 אני באמת אשקול לקנות אותו.

נכתב ב- 26/06/2010, 18:37
תראה, אחרי שיפרצו ברור שיאפשרו facetime גם דרך האינטרנט הסלולרית, כמו שאיפשרו tethering.כרגע איפון 4 מה איפון 4, יש יותר מידי תקלות לאפל ותשובות בשקל ולא פיתרונות אמיתיים.
יש את בעיית המסך, הכתמים הצהובים, שאפל אומרים שזה הדבק ובעוד כמה ימים זה ייעלם, נחכה ונראה.
הבעיה הבאה היא נפילת הקליטה של המכשיר כאשר סוגרים מעגל עם 2 האנטנות באמצעות היד, באחיזה נורמלית של המכשיר.
יש לזה 2 תשובות מאפל:
אחת שהיא הגיע היישר מאפל, והיא לא להחזיק את המכשיר בצורה שאנחנו רגילים אליה, קצת קשה ותשובה בשקל מצד אפל ולא פיתרון אמיתי.
התשובה השניה של אפל(לפי שמועות) היא שבפורומי התמיכה של אפל נאמר שבימים הקרובים תצא גרסה חדשה שתתקן את הבאג הזה, ככל הנראה גם עם עדכון למודם.
הבעיה השלישית היא כפתורי הווליום שפה יש פאשלה ענקית לאפל ואני לא יודע איזה פיתרונות הם ייתנו לרוכשים, כנראה החלפה של המכשיר(הם לא אוהבים לתקן מכשירים כמו שאנחנו כבר יודעים, יותר זול להם להחליף את המכשיר)
חוץ מזה מכשיר מדהים
עם פריצה ואפשרות להפעיל את ה-FaceTime גם דרך האינטרנט הסלולרי ולא רק ל-iPhone 4 אני באמת אשקול לקנות אותו.
זה הכל דברים שאפשר אבל AT&T לא רוצה כי הרשת שלהם חלשה מדי.
והבעיה עם הקליטה זה לא בדרך הרגילה שמחזיקים אותו, זה בדרך הרגילה שאנשים שמאליים מחזיקים אותו.
משמע אם אתה ימני הכל בסדר (אפל גזענים

נכתב ב- 26/06/2010, 19:02
אורח_omer323_*
נכתב ב- 26/06/2010, 19:42
נכתב ב- 26/06/2010, 19:58
תראה, אחרי שיפרצו ברור שיאפשרו facetime גם דרך האינטרנט הסלולרית, כמו שאיפשרו tethering.כרגע איפון 4 מה איפון 4, יש יותר מידי תקלות לאפל ותשובות בשקל ולא פיתרונות אמיתיים.
יש לזה 2 תשובות מאפל:
חוץ מזה מכשיר מדהים
זה הכל דברים שאפשר אבל AT&T לא רוצה כי הרשת שלהם חלשה מדי.
והבעיה עם הקליטה זה לא בדרך הרגילה שמחזיקים אותו, זה בדרך הרגילה שאנשים שמאליים מחזיקים אותו.
משמע אם אתה ימני הכל בסדר (אפל גזענים)
ימניים או שמאליים זמה משנה, יש בעיות איתו וצריך לסדר, אם פתאום באמצע השיחה אתה מחזיק בצורה שגויה.... זה בעייתי......
נכתב ב- 27/06/2010, 00:26
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 27/06/2010, 00:26

חחח
"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."
- סטיבן ויינברג..
ע
נכתב ב- 27/06/2010, 10:38
במבט לאחור אני מצטער שלא לקחתי עוד 500 שח לאייפון.
ראיתי עכשיו מכירה שכולם חמים לקנות את זה מיד ועכשיו ובמחירים מופקעים.

נכתב ב- 27/06/2010, 10:47

נכתב ב- 27/06/2010, 10:57
גם 4,250 ש"ח לאייפון זה מחיר מכובד
אפילו מאוד.
בכל מקרה, בינתיים אין לי תכנון לקנות את האייפון החדש.
אגב, קראתי אתמול שהקרינה באייפון שלי גבוהה מאוד. לא ידעתי את זה.
אני עם ה-3G ורשום היה שהוא בעל 1.4~ SAR (בערך).
זה המוןןןןןןןןןןןןןן
ב-3GS לדוגמה יש איזה 0.8~ SAR (בערך)
אם ב-4 הקרינה ירדה, זה יהיה עוד פלוס בשבילו.

נכתב ב- 27/06/2010, 13:39
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים