הליגה האנגלית! 2011/2012
נכתב ב- 03/10/2011, 17:12
תראו את ראמוס, הגיע בגיל 18 לריאל מדריד והוא נלחם יותר מכל שחקן בית מכל קבוצה שהיא.
גם היגוואין דומה בקטע הזה.
נכון, זה מאוד מאוד נדיר, אבל יש שחקנים כאלה.
כמובן שאסור להיות כמו השיטי שמבוססים על רכש מוכן נטו, אבל אסור גם להיות כמו ארסנל שמבוססת רק על פיתוח צעירים...
לדעתי הקבוצה שמתנהלת הכי טוב עם ההעברות היא כמובן מנצ'סטר יונייטד. מתקרבת לשלמות, למרות החובות האדירים שיש לה.
פרגי לשלטון!!!
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 03/10/2011, 18:22
אין כבר את הדבר הזה של "נלחמים על הסמל" כיום.
אין את הדבר הזה בכל הקבוצות. התכוונתי במיוחד על הסיטי.
בא בעלים ומשפקיע המון כסף ורוצה תוצאות תוך שנה-שנתיים - אף מאמן לא היה מסתמך על שחקני בית במצב כזה, ולא נראה לי שלסיטי יש כאלה.
אם אגוארו יישאר בעוד שנה שנתיים, הוא יילחם על הסמל ועל הכבוד שלו - תאמינו לי.
כנ''ל גם יא יא טורה, סילבה, וריצ'ארדס.
כרגע - מה יש להילחם על הסמל? מה הם השיגו ב-50 השנה האחרונות? זה לא ריאל ומנצ'סטר שכל שחקן שבא יודע לאיזה מועדון הוא נכנס.
קח לדוגמא את ארסנל - ואני מדבר פה לאאוטוויט.
הם השקיעו בשחקנים צעירים ואני לא רואה אחד היום שיילחם על הסמל, אחד.
אז... אני הייתי מעדיף קבוצה כמו סיטי שנלחמת על תארים ולא אחת שנלחמת על הסמל.
אתה "מתיימר" להבין בכדורגל. תבין.
תראה, אני בטוח שאני מבין יותר ממך כדורגל, אבל בטוח, אז השאלה היא: אם אני מתיימר, מה אתה?
נכתב ב- 03/10/2011, 18:30
אין כבר את הדבר הזה של "נלחמים על הסמל" כיום.
אין את הדבר הזה בכל הקבוצות. התכוונתי במיוחד על הסיטי.
בא בעלים ומשפקיע המון כסף ורוצה תוצאות תוך שנה-שנתיים - אף מאמן לא היה מסתמך על שחקני בית במצב כזה, ולא נראה לי שלסיטי יש כאלה.
אם אגוארו יישאר בעוד שנה שנתיים, הוא יילחם על הסמל ועל הכבוד שלו - תאמינו לי.
כנ''ל גם יא יא טורה, סילבה, וריצ'ארדס.
כרגע - מה יש להילחם על הסמל? מה הם השיגו ב-50 השנה האחרונות? זה לא ריאל ומנצ'סטר שכל שחקן שבא יודע לאיזה מועדון הוא נכנס.
קח לדוגמא את ארסנל - ואני מדבר פה לאאוטוויט.
הם השקיעו בשחקנים צעירים ואני לא רואה אחד היום שיילחם על הסמל, אחד.
אז... אני הייתי מעדיף קבוצה כמו סיטי שנלחמת על תארים ולא אחת שנלחמת על הסמל.
אתה "מתיימר" להבין בכדורגל. תבין.
תראה, אני בטוח שאני מבין יותר ממך כדורגל, אבל בטוח, אז השאלה היא: אם אני מתיימר, מה אתה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
- crauky אוהב את זה
נכתב ב- 03/10/2011, 18:30
נכתב ב- 03/10/2011, 18:40
נכתב ב- 03/10/2011, 23:48
אתה רוצה לשאול אנשים אובייקטיבים ? תשאל. אני בטח לא הראשון פה שצוחק לך בפנים.
גם לא השני חחח
נכתב ב- 15/10/2011, 13:57
כל השידורים לסופקאסט מתים!
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 15/10/2011, 14:00
נכתב ב- 15/10/2011, 14:05
תודה!http://livetv.ru/en/...manchester_utd/
אוי איזה הרכב בלהות... רוני, נאני וצ'יצ'אריטו מחוץ להרכב:|
כן אה...
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 15/10/2011, 14:10
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 15/10/2011, 14:35
חצי בונקר של MAN U. מאוד צפוי עם ההרכב האפור שעלינו.
נכתב ב- 15/10/2011, 14:37
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 15/10/2011, 14:44
ואני לא מבין רותם מה אתה תופס מדאונינג. את כל המשחקים שלו השנה ראיתי והוא פשוט כישלון מהלך.
ג'רארדדדד חזר!
נכתב ב- 15/10/2011, 14:49

נכתב ב- 15/10/2011, 15:39
ואיזה מחצית מטורפת של ליברפול, איזה גול של סטיבי ג'י..מחצית מצויינת..
נכתב ב- 15/10/2011, 15:42
נכתב ב- 15/10/2011, 15:44
זה לא מזל, זה ווינריות.איזה מזליקו המנצ'סטר האלה, יותר מזל משכל יש לקבוצה הזאת..
צ'יצה התותח.
יצאנו בשלום למרות אנפילד, למרות הרכב הטלאים המזעזע ולמרות יכולת גרועה.
מקווה שהשיטי לא יפתחו פער עכשיו.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 15/10/2011, 15:45
מזל גם מזל, ואני שונא את הצ'צריטו הזה, יודע לכבוש רק משני מטר, בלי רוני הוא לא שווה כלום ויום אחד זה כבר לא יעבוד.זה לא מזל, זה ווינריות.
איזה מזליקו המנצ'סטר האלה, יותר מזל משכל יש לקבוצה הזאת..
צ'יצה התותח.
יצאנו בשלום למרות אנפילד, למרות הרכב הטלאים המזעזע ולמרות יכולת גרועה.
מקווה שהשיטי לא יפתחו פער עכשיו.
נכתב ב- 15/10/2011, 16:48
מזל גם מזל, ואני שונא את הצ'צריטו הזה, יודע לכבוש רק משני מטר, בלי רוני הוא לא שווה כלום ויום אחד זה כבר לא יעבוד.
זה חלוץ אחי, זה חלוץ.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים