נכתב ב- 28/02/2012, 21:11
ולפי דעתי הם בונים את הדמויות לא רע.
*ראיתי שאחד שאל פה איך הם מסתפרים.
ובכן, באחד הפרקים הראשונים, רואים את לורי מספרת את קארל עם מספריים
*בנוגע לזכרונות של הזומבים.
אשתו של מורגן זכרה את הבית, אימי לא התנפלה על אנדריאה כמו כל "ווקר" ממוצע זה היה יותר כמו תינוק שרוצה לינוק מאימו (לפחות לדעתי)
וגם היו את השלושה בכנסיה שבאמת נראו כמו מתפללים אדוקים, וסופיה לא ממש 'הסתערה' עליהם
*האם הם מתפתחים? כשריק נפגש עם החבורה לראשונה, זומבי אחד השתמש באבן כדי לנפץ את הדלת
(יש ספר של סטיפן קינג, על זומבים שעוברים התפתחות מנטאלית אדירה)
*האם הם יושנים/נחים?
היה כמה קטעים שרואים איזה אחד פתאום מתעורר במכונית, או משהו באזור.
*למה לעזאזל הם אוכלים?
או יותר נכון האם הם צריכים? אין לי מושג, הרי לא נראה שחילוף החומרים עובד אצלם, אם כי זה יכול להסביר למה ההוא בבאר היה כל כך שמן
*הקטע אם הבאר לדעתי לא היה כל כך מיותר משני סיבות: 1. הוא הראה למגי איך כולם מתיחסים לגלן 2. היתה לי מחשבה שהם רוצים להרעיל אותם, מה שגרם לי לחשוש לחייו של גלן שם, באסם
*אנדריאה הייתה צריכה לירות ב'דריל', כדי שנבין סופית כמה היא מפגרת וילדותית
*'טי דוג' אכן מיותר, אבל זה התפקיד שלו לבנתיים, לא?
* אני לא מבין איך "הרשל גרין" יכול להיות נוצרי.
(הרב אלחנן ווסרמן מסביר למה "פני הדור - כפני הכלב")
בסופו של דבר; עדיף דיקטטור הגון מאשר דמוקרטיה כזאת
(יהודי ששלושה משטרים מאחוריו)
נכתב ב- 28/02/2012, 22:39
נכתב ב- 01/03/2012, 22:23
*בנוגע לזכרונות של הזומבים.
אשתו של מורגן זכרה את הבית, אימי לא התנפלה על אנדריאה כמו כל "ווקר" ממוצע זה היה יותר כמו תינוק שרוצה לינוק מאימו (לפחות לדעתי)
וגם היו את השלושה בכנסיה שבאמת נראו כמו מתפללים אדוקים, וסופיה לא ממש 'הסתערה' עליהם
אממ, קצת טעית.
אשתו של מורגן לא באמת זכרה את הבית. גם הזומבים האחרים הלכו לקראתו לידיעתך.
אחותה של אנדריאה עוד לא הספיקה להתעורר כזומבית, זה לא שהיא זכרה את אחותה.
סופיה לא הספיקה להסתער עליהם.
הזומבים בכנסייה לעומת זאת, באמת נראו כמתפללים, ויוצר הסדרה העיר שיכול להיות שיש משהו בזומבים שעדיין נשאר בהם ממה שהיו בעבר.
*'טי דוג' אכן מיותר, אבל זה התפקיד שלו לבנתיים, לא?
חחח לא חושב שהתפקיד שלו זה להיות דמות מיותרת.
שיהרגו אותו כבר.
שמתם לב שלא היה בפרק 10 אפילו דקה במסך של - הרשל, דריל, טי דוג, אמא של סופי, הזקן שדואג לאנדריאה
כן, וזה חכם מאוד שעשו את זה בשביל להתמקד ב-2 סיפורים בלבד - של ריק ושיין, ושל לורי, מגי ואנדריאה.
נכתב ב- 01/03/2012, 22:26
נכתב ב- 05/03/2012, 16:13
נכתב ב- 05/03/2012, 17:53
- Android אוהב את זה
נכתב ב- 05/03/2012, 17:58
כן, התכוונתי לפרק 11. הדיון הפילוסופי בפרק די מרתק, היה מעניין לשמוע את הדיעות בעד ונגד. פרק מעולה, לדעתי!
ציטוט...גם ככה הייתי אל סף להפסיק לראות את הסדרה המפגרת הזאת שעוסקת בדיונים פילוספיים על כל ירייה שיוצאת להם מהאקדח וכל זומבי שהם רואים בעונה השנייה. עכשיו לגמרי הורדתי לי את החשק..
תודה
לא באמת תודה אבזבז את השעה הזאת על משהוא אחר...כמו לראות שוב את GAMES OF THRONES עונה ראשונה
נכתב ב- 05/03/2012, 20:41
לא מבין למה אתם מחכים? ככה זה AMC, לא רוצים לא צריך.

נכתב ב- 05/03/2012, 21:01

נכתב ב- 06/03/2012, 11:08
ככה רוב הסדרות שיש ב-AMC. מתמקדות בתמונה הקטנה.
ככה רוב הסדרות שיש ב-AMC. מתמקדות בתמונה הקטנה.
תגיד מה אתה מדבר שטויות? ככה זה מAMC
נכתב ב- 06/03/2012, 11:34
דוגמאות בעד הטענה של doc: ההריגה, המתים המהלכים, מד מן, שובר שורות, גיהנום על גלגלים, רוביקון. יש עוד סדרה שלהם שפספסתי?
נכתב ב- 07/03/2012, 02:03
הכותבים לא מצליחים להתניע את הסיפור לכן רוב הדברים שמתרחשים כביכול מתרשים בטעות.או יותר נכון טיפשות או תמימות של הדמויות.
זה נעשה ע"י הכנסת שחקנים חדשים לסדרה והריגה של שחקנים ישנים.
למשל LORI עשתה תאונת דרכים טיפשית שלא היתה צריכה בכלל לצאת אחרי ריק.. וריק יצא אחרי הרשל שנסע דווקא לבר ודווקא שם הם פגשו באנשים שהאלה
הפרק הזה רק הוכיח לי את זה
יש רק דיבורים על העלילה על ההמשך. בעצם על האי המשך והמצב בו כולם רוצים להישאר לגור בחווה של הרשל.
עכשיו אני נכנס קצת לעתיד. ולפרקים הבאים (למי שלא רוצה סוג של ספויילרים ודיי סומך על התזה שלי פשוט שיפסיק לקרוא את זה ברגע זה ויעבור לסיכום).
בכל חבורה ובכל הסדרות יש דבר שנקרא "WILD CARD" דמות שדרכי הפעולה שלה בלתי צפויים ואי אפשר לפעמים לדעת אם היא טובה או ממש רעה.
שיין משחק בחור אגואיסט אבל עדיין דואג לטובת שלום הקבוצה.
מה שאני חוזה שיקרה ובד"כ כמעט בכל הסדרות חוץ מLOST צדקתי עד עכשיו בהכל.
הבחור שמוחזק בשבי לא ימות לדעתי והוא יהיה עם החבורה שבסופו יבגוד בהם המפגש עם החבורה של 30 האיש היא בלתי נמנעת.
(כנראה שהמפגש יעשה רק בעונה הבאה). אני צופה גם שאח של דריל נמצא באותה חבורה.
עכשיו לכותבים יש שני ברירות פה. (
לפי מה שאני רואה בAMC כמו שאמרו מעליי אז המפגש יהיה אלים אבל לאחריו תבוא סולחה וחלק מהכוחות יתחדו.
מי שזוכר ריק מחזיק סוד שהמדען גילה לו...לדעתי יש מקום חדש ומי ששכח הסוד הוא התקווה של הסדרה.
חבל שלא מזכירים את זה מספיק ונותנים רמזים לגבי זה וזנחו את זה בצד כי למעשה זה בדיוק מה שחסר בסדרה הזאת "תקווה". בלי "תקווה" נשארו רק דיבורי סרק על "איזה מין בני אדם אנחנו".
לסיכום: הפרק היה דיי מפגר בעיני כרגיל..ללא התגדמות לשום מקום.
בכל מקרה. יש עוד פרק אחד כיודע לכם לסוף העונה ובלי סיום בומבסטי שישאיר אותי בפה פאור ומתח אני לא מתכוון לצפות בעונה הבאה כלל.
נכתב ב- 07/03/2012, 09:21
נכתב ב- 07/03/2012, 11:40
חצי מהפרק רואים את דייל מנסה להכניס מוסר בכולם, ואשכרה אפילו מנסה לשכנע את שיין!
אני מודה, חבל לי שהרגו את דייל, כי סה"כ הוא היה דמות חביבה.
מי שצריך להרוג זה את טי-דוג המזדיין הזה, שלא הייתה לו שורה מזדיינת בסדרה כבר חצי עונה!
אני באמת לא מצליח להבין את הכותבים של הסדרה.
הבנתי כבר שהסדרה מתמקדת בדרמה בין האנשים, ולא באפוקליפסה וכד', אבל ציפיתי שהכותבים יימצאו איזון מתאים בין שני אלה, כמו בעונה הראשונה.
אז כבר יצא שאת כל העונה ה-2 בילינו בחווה המזדיינת (אני בספק אם גם בפרק הבא הםי ייצאו, זה יהיה רק בפינאלה).
אני הולך לנחש שהדרך היחידה שהם ייצאו זה עדר של זומבים שיתנפל על החווה ויגרום להם לברוח יחד עם הרשל ומשפחתו (מישהו לוודאי ייהרג :/).
מה גם שאני הולך לזרוק ניחוש פרוע שבפרק האחרון, סליחה בדקות האחרונות של הפינאלה, ריק ייגלה את הסוד שג'נר לחש לו וזה איכשהו ייתן את הכיוון לעונה 3.
אני אזרוק עוד ניחוש ששיין הולך לבגוד בריק או משהו כזה בפינאלה.
חבר'ה לא ספוילרים או משהו, רק ניחושים

נכתב ב- 07/03/2012, 21:14
נכתב ב- 07/03/2012, 22:05
איבדתי אותך בסוד , איזה סוד?
על זה בדיוק אני מדבר...אנשים לא מצליחים לעקוב אחר ההתרחשויות היותר חשובות בסדרה...בגלל העלילה המשעממת..כולם עוסקים בלהרוג או לא להרוג..
הסוד זה התקווה..יענו ...תראה את הפרק האחרון בעונה הראשונה תבין ואת ה10 הדקות הראשונות של העונה הנוכחית (עונה שנייה) תבין איזה סוד.
נכתב ב- 10/03/2012, 14:51
סעמאק.
שתיגמר כבר... אני אפילו לא בטוחה אם אני אראה את העונה השלישית...
תויגו גם עם אחת או יותר ממילות המפתח הללו: The Walking Dead
פנאי וכאלה →
על המרקע →
המתים המהלכים - עונה 4 (ספוילרים!)נפתח על-ידי RuinSain , 13/10/2013 ![]() |
|
![]()
|
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים