עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

דובר צה"ל: מתקפה נרחבת נגד הטרור בעזה

עופרת יצוקה 2

• אנא התחבר בכדי להגיב
718 תגובות לנושא זה

#221 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎20:24

כל עוד לא נגיע איתם להסכמים, או יותר נכון, כל עוד הם לא יקבלו מדינה,
אנחנו נראה כעם כובש. אם תרצו או לא, זה המצב.

כל ה"עמוד ענן" הזה מיותר. אין במבצע הזה שום דבר שיכול להועיל למצב שלנו.

למי אכפת איך "נראה" בעולם? מה זה שווה כשזה יגרום שוב לאלפי הרוגים כמו שהיה באינתיפאעדה?
  • dorel310 אוהב את זה

#222 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎20:36

קודם כל, מאוד אכפת איך נראה בעולם. ישראל לא יכולה לשרוד עם חרם כלכלי.
דבר שני, הנקודה היא שאנחנו נמצאים במצב שלא מטיב לנו בכלום.
אז חיסלנו את ה"רטמכ"ל" שלהם, ו..? עוד שבוע ימנו אחד חדש.
כל זה קרה בגלל חיסול של אדם אחד, דבר שלא היה חייב לקרות.

אני לא יודע מה איתך, אני אישית בתור סטודנט שמשובץ בגדוד מילואים,
המצב הזה דופק אותי (ועוד הרבה סטודנטים) מכל כיוון. אני גם נדפק מהבחינה שאין מי שילמד אותי לבחינה הבאה,
ואני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל את האונ' מעניין את הביצה השמאלית מה קורה בחוץ. להם יש לוח זמנים משלהם.
ובנוסף אני צריך לחכות לרגע שבו יזמנו אותי למילואים, ווי, איזה כיף...

לא משנה איך נציג את זה, היה אפשר להימנע מכל הבלגן המיותר הזה...

#223 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎20:41

45 שנה לא עשו עלינו חרם כלכלי עולמי, אז תסלח לי אם אני לא מודאג מהבחינה הזאת.
  • BeBest ו Coquelin אוהבים את זה

#224 Nikita

Nikita

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 846 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎20:43

אני אני ואני, אתה חי במדינה, תתחיל לחשוב על שאר האזרחים במדינה, יש אזרחים שכל שבוע לא הולכים ללימודים, שלא הולכים לעבודה וכן הלאה.

הפעולה הזו הכרחית בשביל להחזיר את השקט לדרום, אם הפעולה תצליח להשיג את המטרה זה כבר עוד שאלה, אבל תפסיק להיות אנוכי ולחשוב רק על עצמך.
  • cRaZy-BoY אוהב את זה

#225 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎20:47

אולי כדאי שאתה תתחיל לחשוב על אזרחים ישראלים?!
יש קשר ישיר בין תוקפנות צבאית ישראלית לירי רקטות, וקשר ישיר בין רגיעה ישראלית לרגיעה פלסטינית.
התוקפנות הישראלית אולי תשיג נקמה, אך היא לא תשיב את השקט. השבת השקט תבוא רק ע"י הפסקת אש.

אנשים פה מצפים שתושבי הדרום יספגו את הנזק בזמן שאנחנו נוקמים, ובאמת חושבים שמי שמתנגד ללחימה הוא זה שלא אכפת לו מתושבי הדרום.

#226 יניב51

יניב51

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 947 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎20:57

אולי כדאי שאתה תתחיל לחשוב על אזרחים ישראלים?!
יש קשר ישיר בין תוקפנות צבאית ישראלית לירי רקטות, וקשר ישיר בין רגיעה ישראלית לרגיעה פלסטינית.
התוקפנות הישראלית אולי תשיג נקמה, אך היא לא תשיב את השקט. השבת השקט תבוא רק ע"י הפסקת אש.

אתה צודק לחלוטין.
כשלא תוקפים יש רקטות. אז אחרי 4 שנים של של שקט צריך לסבול קצת ולהחזיר את אותם טרוריסטים למחילות שלהם.
הפסקת אש עם מי? עם טרוריסטים שיורים ללא הבנחה על אזרחי מדינת ישראל? ( גם, גם נתיבות שסופגת מדי יום רקטות היא בתוך ישראל, ותושביה הם בדיוק כמוך וכמוני )
אין מה לדבר איתם.

דבר שני, הנקודה היא שאנחנו נמצאים במצב שלא מטיב לנו בכלום.
אז חיסלנו את ה"רטמכ"ל" שלהם, ו..? עוד שבוע ימנו אחד חדש.
כל זה קרה בגלל חיסול של אדם אחד, דבר שלא היה חייב לקרות.

אני לא יודע מה איתך, אני אישית בתור סטודנט שמשובץ בגדוד מילואים,
המצב הזה דופק אותי (ועוד הרבה סטודנטים) מכל כיוון. אני גם נדפק מהבחינה שאין מי שילמד אותי לבחינה הבאה,
ואני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל את האונ' מעניין את הביצה השמאלית מה קורה בחוץ. להם יש לוח זמנים משלהם.
ובנוסף אני צריך לחכות לרגע שבו יזמנו אותי למילואים, ווי, איזה כיף...

לא משנה איך נציג את זה, היה אפשר להימנע מכל הבלגן המיותר הזה...

שמע חביבי, כמו שרשמתי למעלה, יש עוד אזרחים במדינה הזאת חוץ ממך. אז אחרי תקופה של חוסר שקט הגיע הזמן שגם הם ילכו לישון טוב בלילה ללא פחד מרקטות, שיחיו בסדר יום לא מוגבל.
אי אפשר היה להמנע מכל זה, העם היה צמא להרתעה של חבורת הפושעים המנוולים האלה. והם יתקפלו כמו גדולים.

#227 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎21:01

תמונה שפורסמה
  • מישמיש, King James ו Ozborn אוהבים את זה

#228 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎21:03

יניב, אז בגלל זה כשחיסלו את רמטכ"ל החמאס כולם נכנסו לכוננות?
בגלל זה נורו רקטות מעזה אחרי פעולות ישראליות בעזה מהאוויר? כמעט כל סבב הסלמה החל בתקיפה ישראלית (בין אם היא מוצדקת או לא). אלה העובדות.

אפשר להשיג הפסקת אש עם טרוריסטים. יש לנו הפסקת אש עם החיזבאללה. זה קרה כמה פעמים וזה יקרה אחרי שהמבצע ייגמר. דווח שג'עברי המחוסל היה מוכן להפסקת אש ארוכת טווח עם ישראל. ספק אם היורש שלו יהיה מוכן לזה גם כן.
אין פתרון אחר: גם אחרי שנגבה מהחמאס מחיר כבד, עדיין יהיו סבבי הסלמה כל כמה חודשים ועדיין יהיו "טפטופי רקטות" שממשלת ישראל השלימה איתם.
הדרך היחידה לחסל את שליטת החמאס בעזה היא לכבוש את עזה מחדש. אף אחד לא רוצה בכך. אף אחד לא רוצה לחזור לשלוט באופן ישיר על הפלסטינים.

הפסקת אש היא לא פתרון קבע, אבל יש לשאוף אליה כדי להשיב את השקט בדרום. פתרון הקבע צריך להיות במסגרת ההסדר המדיני עם הפלסטינים.

#229 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎21:05

בגלל זה נורו רקטות מעזה אחרי פעולות ישראליות בעזה מהאוויר? כמעט כל סבב הסלמה החל בתקיפה ישראלית (בין אם היא מוצדקת או לא). אלה העובדות.

אפשר להשיג הפסקת אש עם טרוריסטים. זה קרה כמה פעמים וזה יקרה אחרי שהמבצע ייגמר. דווח שג'עברי המחוסל היה מוכן להפסקת אש ארוכת טווח עם ישראל. ספק אם היורש שלו יהיה מוכן לזה גם כן.
אין פתרון אחר: גם אחרי שנגבה מהחמאס מחיר כבד, עדיין יהיו סבבי הסלמה כל כמה חודשים ועדיין יהיו "טפטופי רקטות" שממשלת ישראל השלימה איתם.
הדרך היחידה לחסל את שליטת החמאס בעזה היא לכבוש את עזה מחדש. אף אחד לא רוצה בכך. אף אחד לא רוצה לחזור לשלוט באופן ישיר על הפלסטינים.

לפני החיסול שלו תושבי באר שבע.אשדוד.אשקלון.שדרות וכו חטפו טילים

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#230 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎21:07

45 שנה

אני אני ואני, אתה חי במדינה, תתחיל לחשוב על שאר האזרחים במדינה, יש אזרחים שכל שבוע לא הולכים ללימודים, שלא הולכים לעבודה וכן הלאה.

הפעולה הזו הכרחית בשביל להחזיר את השקט לדרום, אם הפעולה תצליח להשיג את המטרה זה כבר עוד שאלה, אבל תפסיק להיות אנוכי ולחשוב רק על עצמך.

מי אתה שתגיד שהפעולה הזו הכרחית?
אתה יודע כמה חיים של אזרחי ישראל נתונים בסיכון רק בגלל הפעולה ה"הכרחית" הזאת?
אני אנוכי? רק תגיד לי אם זה בגלל ששירתי כקרבי, או בעצם בגלל שאני רוצה ללמוד כמו סטודנט נורמלי?
או אולי בגלל שאני גם בדרום?

הפעולה הזו נגד אותו ראש חמאס, היא נטו פעולה של נקמה, אין בה שום תועלת.
אני יודע טוב מאוד מה זה מלחמה. זה לא מלחמה. זה שטות שהיה אפשר למנוע.

ושוב, קל לדבר כשמישהו עושה בשבילכם את כל העבודה המלוכלכת.
  • liverpool ו Cokegod אוהבים את זה

#231 יניב51

יניב51

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 947 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎21:11

אפשר להשיג הפסקת אש עם טרוריסטים. יש לנו הפסקת אש עם החיזבאללה. זה קרה כמה פעמים וזה יקרה אחרי שהמבצע ייגמר. דווח שג'עברי המחוסל היה מוכן להפסקת אש ארוכת טווח עם ישראל. ספק אם היורש שלו יהיה מוכן לזה גם כן.

הפסקת אש היא לא פתרון קבע. פתרון הקבע צריך להיות במסגרת ההסדר המדיני עם הפלסטינים.

כניראה שאתה לא מקשיב לחדשות חמודי.
כבר שבוע שאיזור עוטף עזה חוטף מדי יום. ואפילו שישראל עצרה את התקיפות ( באסטרטגיה ענקית של להרדים אותם ולא להגיב להם ) הם המשיכו לירות. זה היה האור הירוק להתחיל את המבצע הזה, שהתחיל בצלחה עצומה.
תקשיב יקירי, אני בטוח שהרבה משפחות באיזור הטילים יסכימו לקבל אותך לשבוע, לך תחיה שם שבוע במקומם ותגיד לי אחרי שבוע שאתה מסוגל כל יום להיות בפחד שאתה צריך למצוא מקום מוגן תוך דקה.
לך לנתיבות ולאשכול, תספר להם שרק בגלל שישראל החריפה את התגובה גם החמאס החריף, הם יצחקו עליך ויגידו לך שהם חיים עם זה מדי יום ביומו.
תפסיק עם הנאיביות שלך, אני גם בעד שלום. אבל עם טרוריסטים לא.
אין לי בעיה עם ערבים, יש לי בעיה עם טרוריסטים.

עכשיו בשביל להבין מול מה אנחנו עומדים:
http://www.mynet.co....3655738,00.html
ואני מכיר אישית את הבנאדם, תקרא ותבין עם מה אתה מצפה להסתדר.
  • dorel310 ו as2330 אוהבים את זה

#232 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎21:12

זו עובדה ידועה. סבב הלחימה הנוכחי החל כשארגוני טרור ירו טיל על ג'יפ צה"לי. בתגובה לכך ישראל תקפה ברצועה, הרגה שבעה בני-אדם כששלושה מהם הם ילדים.
הפלסטינים טוענים שביצעו את המתקפה בגלל תקרית שהייתה קודם לכן, שלטענתם צה"ל הרג ילד בן 13. אין לזה הרבה משמעות לדעתי, אבל רוב סבבי ההסלמה מתחילים כשישראל מחסלת מחבלים. בדרך כלל הם לא בדרגה כל-כך גבוהה כמו הג'עברי הזה.

התוקפנות הישראלית גורמת לכך שיותר טילים יפלו בישראל, ושיותר ישראלים יבלו את זמנם במקלטים. אחרי שהיא תגמר כלום לא ישתנה. יהיה מצב של שקט יחסי - שלצערי ממשלת ישראל השלימה איתו, וסבבי הסלמה כל כמה חודשים.
זה מה שאתה רוצה?
אני מעדיף הפסקת אש מיידית וארוכת טווח עם חמאס שעליה נשמור.

#233 יניב51

יניב51

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 947 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎21:19

זו עובדה ידועה. סבב הלחימה הנוכחי החל כשארגוני טרור ירו טיל על ג'יפ צה"לי. בתגובה לכך ישראל תקפה ברצועה, הרגה שבעה בני-אדם כששלושה מהם הם ילדים.
הפלסטינים טוענים שביצעו את המתקפה בגלל תקרית שהייתה קודם לכן, שלטענתם צה"ל הרג ילד בן 13. אין לזה הרבה משמעות לדעתי, אבל רוב סבבי ההסלמה מתחילים כשישראל מחסלת מחבלים. בדרך כלל הם לא בדרגה כל-כך גבוהה כמו הג'עברי הזה.

התוקפנות הישראלית גורמת לכך שיותר טילים יפלו בישראל, ושיותר ישראלים יבלו את זמנם במקלטים. אחרי שהיא תגמר כלום לא ישתנה. יהיה מצב של שקט יחסי - שלצערי ממשלת ישראל השלימה איתו, וסבבי הסלמה כל כמה חודשים.
זה מה שאתה רוצה?
אני מעדיף הפסקת אש מיידית וארוכת טווח עם חמאס שעליה נשמור.

להזכיר לך ששבוע לפני זה הונח מטען חבלה שגרם לפציעה של קצין גבעתי?
http://www.mako.co.i...4a2c8a31004.htm

ושמנהרת תופת התפוצצה על חיילים שלנו:
http://megafon-news..../archives/96651
?

"מעדיף" הפסקת אש.
יש פה גם עניין של פרנציפ. ארגון טרור לא יכול להחליט עכשיו שהוא שולט במדינה שלמה והוא יהיה בהפסקת אש מתי שנוח לו. מדינת ישראל היא בעלת הכוח והיא צריכה להחליט ולא לפי רצון של ארגון מחבלים.

#234 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎21:27

סוף סוף מישהו מצהיר בפומבי שכל העניין הוא לא השבת השקט לדרום, שאותו אפשר להשיג מיידית בהפסקת אש, אלא להוכיח שלנו יש גדול יותר.
הממשלה הזו לא רוצה שקט, היא רוצה נקמה ולהראות את כוחנו. בשביל זה הם מוכנים להקריב את תושבי הדרום ולצפות מהם לספוג את האש.

#235 יניב51

יניב51

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 947 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎21:33

מישהו צריך להגיד את זה לא?
אז כן, לנו יש גדול יותר. לנו יש הרבה יותר גדול מאשר למחבלים האלו. ואני אומר מה שאני חושב, מן הסתם שלא מה הממשלה חושבת.
אז בהחלט אנחנו אלו שאומרים את המילה ההאחרונה, כוח ההרתעה שהיה אחרי "עופרת יצוקה" נשחק והגיע הזמן להחזיר אותו ואת הטרוריסטים למחילות שלהם.
געב'רי שלט חוליה של מחבלים במטרה לחטוף חיילים והצליח גם לחטוף אחד וגם להרוג 2.
בפעולה זו מה שהם ניסו להשיג זה לשחרר רוצחים שנתפסו ע"י כוחות הבטחון בארץ. עם הארגון הזה אתה רוצה לדון על הפסקת אש? ארגון שינסה למצוץ את טיפת הדם האחרונה שלך עד שאנחנו נעלם מהפה. איתם?!?!?

#236 N.S

N.S

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 311 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎21:38

סוף סוף מישהו מצהיר בפומבי שכל העניין הוא לא השבת השקט לדרום, שאותו אפשר להשיג מיידית בהפסקת אש, אלא להוכיח שלנו יש גדול יותר.
הממשלה הזו לא רוצה שקט, היא רוצה נקמה ולהראות את כוחנו. בשביל זה הם מוכנים להקריב את תושבי הדרום ולצפות מהם לספוג את האש.

איזו הפסקת אש תעזור? הרי סוכמו כבר 101 הסכמות שעזה הפרו...
צריך להיכנס בהם פעם אחת חזק ולתמיד!

#237 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎21:38

אני לא רוצה להגיע איתם להסדר מדיני לטווח ארוך או משהו כזה. יש לנו את אבו מאזן בשביל זה.
אני תומך בהפסקת אש עם הטרוריסטים האלו. אני חושב שאפשר להשיג אותה מיידית עם תיווך המצרים.
אני מודה שהשבת השקט הדרום חשובה לי הרבה יותר מלהנחית מכה קשה לטרוריסטים.

N.S: בפעמים הקודמות אנחנו היינו אלה שהפרו את הפסקות האש ולא הם.

#238 N.S

N.S

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 311 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎21:45

אני לא רוצה להגיע איתם להסדר מדיני לטווח ארוך או משהו כזה. יש לנו את אבו מאזן בשביל זה.
אני תומך בהפסקת אש עם הטרוריסטים האלו. אני חושב שאפשר להשיג אותה מיידית עם תיווך המצרים.

כן צודק.
ותאמין לי שאם הם היו רוצים הפסקת אש, ממזמן הם היו מקבלים אותו...

#239 יניב51

יניב51

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 947 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎21:46

אותם המצרים שהממשלה שלהם לא רוצה להודות בקיום ישראל? אותה ממשלה ששייכת לאחים המוסלמים שידועים כאיסלם קיצוני ששונא את ישראל?
תגיד לי, אתה בעד המדינה שלך והאזרחים שלך או בעד קבוצה של מחבלים?
מבחינתי היום מצריים היא צרה לא פחות גרועה מסוריה, המזל שלנו זה שמורסי יהיה כלבלב של אובמה ולא יעשה כלום.

אז אני אחדש לך, אם אתה לא רואה חדשות, העם חיכה שיכנסו בקבוצה של הטרוריסטים הזאת. המצב הזה לא היה יכול להימשך, תפסיק עם האופטימיות.
תשים לב שבשום מקום לא הזכרתי "ערבים", ערבים זה עם עצום שאני מאמין שגם רוצים שלום. פשוט מיעוט מהם רוצים שלום והשאר להשמיד אותנו.

#240 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎15/11/2012‏, ‎21:46

אילן פשוט מעתיק את השטויות שהוא שומע מיוסי גורביץ.
http://www.hahem.co....fgeorge/?p=3161

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים