יניב, אז בגלל זה כשחיסלו את רמטכ"ל החמאס כולם נכנסו לכוננות?
בגלל זה נורו רקטות מעזה אחרי פעולות ישראליות בעזה מהאוויר? כמעט כל סבב הסלמה החל בתקיפה ישראלית (בין אם היא מוצדקת או לא). אלה העובדות.
אפשר להשיג הפסקת אש עם טרוריסטים. יש לנו הפסקת אש עם החיזבאללה. זה קרה כמה פעמים וזה יקרה אחרי שהמבצע ייגמר. דווח שג'עברי המחוסל היה מוכן להפסקת אש ארוכת טווח עם ישראל. ספק אם היורש שלו יהיה מוכן לזה גם כן.
אין פתרון אחר: גם אחרי שנגבה מהחמאס מחיר כבד, עדיין יהיו סבבי הסלמה כל כמה חודשים ועדיין יהיו "טפטופי רקטות" שממשלת ישראל השלימה איתם.
הדרך היחידה לחסל את שליטת החמאס בעזה היא לכבוש את עזה מחדש. אף אחד לא רוצה בכך. אף אחד לא רוצה לחזור לשלוט באופן ישיר על הפלסטינים.
הפסקת אש היא לא פתרון קבע. פתרון הקבע צריך להיות במסגרת ההסדר המדיני עם הפלסטינים.
כניראה שאתה לא מקשיב לחדשות חמודי.
כבר שבוע שאיזור עוטף עזה חוטף מדי יום. ואפילו שישראל עצרה את התקיפות ( באסטרטגיה ענקית של להרדים אותם ולא להגיב להם ) הם המשיכו לירות. זה היה האור הירוק להתחיל את המבצע הזה, שהתחיל בצלחה עצומה.
תקשיב יקירי, אני בטוח שהרבה משפחות באיזור הטילים יסכימו לקבל אותך לשבוע, לך תחיה שם שבוע במקומם ותגיד לי אחרי שבוע שאתה מסוגל כל יום להיות בפחד שאתה צריך למצוא מקום מוגן תוך דקה.
לך לנתיבות ולאשכול, תספר להם שרק בגלל שישראל החריפה את התגובה גם החמאס החריף, הם יצחקו עליך ויגידו לך שהם חיים עם זה
מדי יום ביומו.
תפסיק עם הנאיביות שלך, אני גם בעד שלום. אבל עם טרוריסטים לא.
אין לי בעיה עם ערבים, יש לי בעיה עם טרוריסטים.
עכשיו בשביל להבין מול מה אנחנו עומדים:
http://www.mynet.co....3655738,00.htmlואני מכיר אישית את הבנאדם, תקרא ותבין עם מה אתה מצפה להסתדר.