עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

14 הרוגים במשט הטורקי, 10 חיילי צהל נפצעו

• אנא התחבר בכדי להגיב
302 תגובות לנושא זה

#241 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎06:26

ועוד משהו, אם אתם כל כך בטוחים שהמצור חשוב, למה לו להוכיח את זה לעולם? אם העולם כל כך בטוח שהמצור עושה רע, אפשר לראות מה קורה כאשר מורידים את המצור, אבל כנראה שאתם לא כל בטוחים שהתוצאה תהיה כמו שאתם מצפים שהיא תהיה אז אתם נגד הורדת המצור...

מה שאתה אומר בעצם, בוא ניתן להם להרוג לנו כמה אנשים "To prove a point" לעולם.... אתה יודע מה, סבבה, אתה מוכן שאתה והמשפחה שלך תמותו בשביל להוכיח להעולם מה קורה שמורידים את המצור?

אבל כנראה שאני לא אקבל תשובה כי אתם נטיתם לכיוון של קללות, ומה שאירוני פה שזה דווקא ה"מבוגרים" הם אלו שמקללים...

מה לעשות כפרע, כשהדבר היחיד שעשית למען המדינה הזאת הוא לכתוב את אותן הודעות הפרובקטיביות שלך פה בפורום, לעומת אחרים שנתנו שלוש שנים ומעלה בתור לוחמים. אז כן, מה שאתה אומר מעלה את העצבים ואנחנו לא נדבר אלייך יפה, כי זה לא מגיע לך.

אם היה לך קמצוץ של כבוד לאנשים שאתה מתכתב איתם פה בפורום, אז אני בתור אחד שלא מרבה לקלל ולהתלהם פה בפורום, סביר להניח שלא הייתי מדבר ככה. אבל תקרא את מה שכתבתי מבלי כל הקללות ואז תדבר איתי, כי בנתיים התעלמת ממה שכתבתי לחלוטין.

#242 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎08:52

קוקגוד, תקרא את המאמר שפירסמתי כאן, ותבין למה כולם פה עצבנים.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#243 Tomerrr

Tomerrr

וותיק, לא כמו עומר.

• טרולים
  • 3,164 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎08:58

קוקגוד, אחד הסיבות לשמאלניות המעצנבת שלך, היא בטח בגלל שאתה גר במקום כמו תל אביב.
אין מצב שאתה גר באשקלון, שדרות, וכל האיזור ההוא. תלך לגור שם לחודש, ואני מבטיח שלא תדבר ככה אחריו.
או שגם אחת מהסיבות הוא שקרוב משפחה שלך, אני מאמין שלא נפגע עוד בפיגוע או משהו כזה (וחס וחלילה שלא יפגעו גם).
אחרי 1 מהדברים הללו אני רוצה לראות אותך מדבר.
אלכוהול אולי הורג אנשים, אבל בואו לא נשכח כמה באו לעולם בגללו ;]

#244 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎09:08

ועוד משהו, אם אתם כל כך בטוחים שהמצור חשוב, למה לו להוכיח את זה לעולם? אם העולם כל כך בטוח שהמצור עושה רע, אפשר לראות מה קורה כאשר מורידים את המצור, אבל כנראה שאתם לא כל בטוחים שהתוצאה תהיה כמו שאתם מצפים שהיא תהיה אז אתם נגד הורדת המצור...

מה שאתה אומר בעצם, בוא ניתן להם להרוג לנו כמה אנשים "To prove a point" לעולם.... אתה יודע מה, סבבה, אתה מוכן שאתה והמשפחה שלך תמותו בשביל להוכיח להעולם מה קורה שמורידים את המצור?

אבל כנראה שאני לא אקבל תשובה כי אתם נטיתם לכיוון של קללות, ומה שאירוני פה שזה דווקא ה"מבוגרים" הם אלו שמקללים...

מה לעשות כפרע, כשהדבר היחיד שעשית למען המדינה הזאת הוא לכתוב את אותן הודעות הפרובקטיביות שלך פה בפורום, לעומת אחרים שנתנו שלוש שנים ומעלה בתור לוחמים. אז כן, מה שאתה אומר מעלה את העצבים ואנחנו לא נדבר אלייך יפה, כי זה לא מגיע לך.

+1

#245 avrahamcool

avrahamcool

קול, אברהם קול.

• ותיקים
  • 5,704 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎09:13

לא, יש לי בעיה בהבנת הנקרא ב3 בלילה.
זה למה נראה לי שאני אפרוש להיום...

רק בלילה?! פחח

כן , כן , מלכים אין רק באגדות...

1411724.png

#246 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎09:15

קוקגוד, אחד הסיבות לשמאלניות המעצנבת שלך, היא בטח בגלל שאתה גר במקום כמו תל אביב.
אין מצב שאתה גר באשקלון, שדרות, וכל האיזור ההוא. תלך לגור שם לחודש, ואני מבטיח שלא תדבר ככה אחריו.
או שגם אחת מהסיבות הוא שקרוב משפחה שלך, אני מאמין שלא נפגע עוד בפיגוע או משהו כזה (וחס וחלילה שלא יפגעו גם).
אחרי 1 מהדברים הללו אני רוצה לראות אותך מדבר.

+1

"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#247 avrahamcool

avrahamcool

קול, אברהם קול.

• ותיקים
  • 5,704 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎09:16

אופק, אין שוויון בין סוסים לכלבים בצבא!!! אל תבלבל במח.
אה, בעצם אף אחד לא אמר שכן.. סליחה.

זה כי האשול ההוא נעול.

1411724.png

#248 Lamia

Lamia

• רשומים
  • 2,723 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎09:18

אם הוא ילך לשדרות הוא יגיד שלא הערבים מפציצים אותם

#249 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎09:32

אופק, אין שוויון בין סוסים לכלבים בצבא!!! אל תבלבל במח.
אה, בעצם אף אחד לא אמר שכן.. סליחה.

זה כי האשול ההוא נעול.

יכולת לשלוח הודעה בפרטית, אני לא מוצא סיבה לערב את האשכול העמוס הזה גם בנושא הזה.
ואיזה תשובה טיפוסית של דתיים, Oranges and Apples.

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#250 avrahamcool

avrahamcool

קול, אברהם קול.

• ותיקים
  • 5,704 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎09:35

שוב תכניס מילים לפה? ואחרי זה לא תבין?
האם התיימרתי לתת תשובה?

לא רציתי בפרטי, סיבותיי שמורות עמי.

1411724.png

#251 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎09:39

שוב תכניס מילים לפה? ואחרי זה לא תבין?
האם התיימרתי לתת תשובה?

לא רציתי בפרטי, סיבותיי שמורות עמי.

עזוב, אין טעם לריב פה על זה.

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#252 gggg

gggg

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎11:31

אם הוא ילך לשדרות הוא יגיד שלא הערבים מפציצים אותם

זה בכלל צה"ל שמפציץ את שדרות.
הקטיושות במלחמת לבנון זה פיצוצים של פגזי טנקים במהלך אימונים של צה"ל...
וסנטה קלאוס קיים!!!!!!!!!!!!

#253 gggg

gggg

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎11:45

הנה חבריו של קוקגוד:
http://www.mako.co.i...p;pId=978777604

חשבתי שהיא רק שיחקה מישהי טיפשה...
http://www.mako.co.i...p;pId=978777604
עלק משאל עם לפני כל פעולה כזאת

#254 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎12:21

קוקגוד, למה אתה לא עונה לי?
תסביר לי כיצד אתה יכול לשפוט על מוסריות פעולה מסוימת לפי פעולות קודמות שאותו גוף ביצע, במיוחד כשיש הוכחות וסרטונים של הפעולה. איך?
עובדה שכל המפלגות הציוניות תומכות בפעולה ואין אפילו אחד שחושב שהיא לא מוצדקת.
אם אתה חושב שאנחנו צריכים להפסיק את המצור, היציאה לעופרת יצוקה הייתה טעות ולא היינו צריכים לעצור את ספינת הטרור, אתה קיצוני הרבה יותר מהמתנחלים והגזענים שאתה אוהב לשנוא כיוון שאתה תומך בעקיפין בירי על אזרחי המדינה וסיפוק נשק לשטח שנשלט ע"י אירגון טרור.

#255 KANE

KANE

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 254 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎13:09

אחלה שיר חחחח
ובאמת תשנו כבר את החרא הזה של ה14 ל9 מחבלים הרוגים.

משום מה אין לי אפשרות לי עריכה... אז מנהלים בבקשה עשו זאת

#256 gggg

gggg

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎13:25

קוקגוד, למה אתה לא עונה לי?
תסביר לי כיצד אתה יכול לשפוט על מוסריות פעולה מסוימת לפי פעולות קודמות שאותו גוף ביצע, במיוחד כשיש הוכחות וסרטונים של הפעולה. איך?
עובדה שכל המפלגות הציוניות תומכות בפעולה ואין אפילו אחד שחושב שהיא לא מוצדקת.
אם אתה חושב שאנחנו צריכים להפסיק את המצור, היציאה לעופרת יצוקה הייתה טעות ולא היינו צריכים לעצור את ספינת הטרור, אתה קיצוני הרבה יותר מהמתנחלים והגזענים שאתה אוהב לשנוא כיוון שאתה תומך בעקיפין בירי על אזרחי המדינה וסיפוק נשק לשטח שנשלט ע"י אירגון טרור.

השמאלנים ויפי הנפש תמיד היו הגזענים והשונאים הכי גדולים של האנושות.
הם חושבים שהם יותר טובים ויותר חכמים מכולם ושזכויות האדם שייכות רק להם.

#257 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎14:03

וקוקגוד, אתה מוכרח להעדיף מה אתה מעדיף.
האם אתה מעדיף לאפשר להביא סחורות לעזה, לשבור את המצור, לגרום להבאת כמויות נשק עצומות לרצועה שנשלטת ע"י ארגון טרור ובכך לגרום שמטר מישראל יש אירגון טרור עם כמויות עצומות של נשק שיכולים להחריב את ישראל, או שאתה מעדיף להטיל מצור על הרצועה ושכמות הנשק שאצל חמאס תשאר פחות או יותר זהה.
אם תוסיף לאפשרות השנייה מאות טונות של סיוע הומניטרי, אני לא מבין מה כאן ההתלבטות.

#258 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎14:11

אם היה לך קמצוץ של כבוד לאנשים שאתה מתכתב איתם פה בפורום, אז אני בתור אחד שלא מרבה לקלל ולהתלהם פה בפורום, סביר להניח שלא הייתי מדבר ככה. אבל תקרא את מה שכתבתי מבלי כל הקללות ואז תדבר איתי, כי בנתיים התעלמת ממה שכתבתי לחלוטין.

אני רק בן 14, אני עוד לא בגיל שבו אגיע לצבא ושם כן אשרת למען המדינה.
לא כתבתי פה בשום מקום שברצוני להשתמט, משום שאני לא מתכוון להשתמט, והסיבה היחידה שאתה כבר תרמת את שלושת השנים שלך ואני לא זה רק בגלל שלא הגעתי עדיין לגיל המתאים.

וכמו שאתם יכולים להפנות אותי לחיות בשדרות, למה שאתם לא תגורו בעזה קצת זמן ותבינו מה המצב שם?
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#259 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎14:17

אני רק בן 14, אני עוד לא בגיל שבו אגיע לצבא ושם כן אשרת למען המדינה.
לא כתבתי פה בשום מקום שברצוני להשתמט, משום שאני לא מתכוון להשתמט, והסיבה היחידה שאתה כבר תרמת את שלושת השנים שלך ואני לא זה רק בגלל שלא הגעתי עדיין לגיל המתאים.

וכמו שאתם יכולים להפנות אותי לחיות בשדרות, למה שאתם לא תגורו בעזה קצת זמן ותבינו מה המצב שם?

תגור באפגניסטן ובעיראק ותראה שהמצב שם הוא לא טוב.
זה אומר שהפעולה של ארצות הברית ובעלות הברית לא מוצדקת? למה אתה לא יוצא נגדם?

אני לא מקלל אותך ולא שונא אותך.
אני חושב שהדעה שלך היא לגיטימית אבל לא נכונה.
למה אתה לא משיב לטיעונים שלי?

#260 Tomerrr

Tomerrr

וותיק, לא כמו עומר.

• טרולים
  • 3,164 הודעות

נכתב ב- ‎04/06/2010‏, ‎14:36

סבבה, החיים שם זבל, אנשים שם מתים כל יום. (נזרום איתך)

אבל אם נאפשר להם מה שאתה אומר - כל זה יעבור לפה.
אלכוהול אולי הורג אנשים, אבל בואו לא נשכח כמה באו לעולם בגללו ;]

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים