אם בכדורגל אתה עוד אובייקטיבי, בכדורסל אתה לא חח אתה שונא לייקרס מובהקאיך קובי נבחר לחמישיות הההגנה של העונה? ווייד לדעתי עדיף עליו בהגנה, ולדעתי גם בחמישייה הראשונה.
ומה גאסול עושה בחמישייה השנייה? הייתה לא עונה לא משהו בכלל.

NBA
נכתב ב- 13/05/2011, 14:46
נכתב ב- 13/05/2011, 14:51
שכחת לציין את ווייד בחמישייה השניה, רשמת רק 4 שחקנים.
הולכת להיות לנו סדרת גמר מזרח יותר מעניינת מהגמר שיהיה..

נכתב ב- 13/05/2011, 15:16
אם בכדורגל אתה עוד אובייקטיבי, בכדורסל אתה לא חח אתה שונא לייקרס מובהקאיך קובי נבחר לחמישיות הההגנה של העונה? ווייד לדעתי עדיף עליו בהגנה, ולדעתי גם בחמישייה הראשונה.
איזה אובייקטיבי ואיזה נעליים.
אין לו קבוצה אחת שהוא אוהד, יש לו רק קבוצות שהוא שונא.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 13/05/2011, 15:21
זה ממש לא משנאה, גאסול וקובי נתנו שנתיים נפלאות בעונות האליפות של הלייקרס, וקובי למעשה כמעט כל שנה היה ראוי לחמישייה הראשונה, אבל השנה הוא וגאסול לא היו בעונות גדולות, מילא אני הייתי היחידי שאומר את זה, אבל במקרה הזה אני חושב שאני בעמדת רוב, את זה רובם יגידו לך , אפילו אוהדי הלייקרס.אם בכדורגל אתה עוד אובייקטיבי, בכדורסל אתה לא חח אתה שונא לייקרס מובהקאיך קובי נבחר לחמישיות הההגנה של העונה? ווייד לדעתי עדיף עליו בהגנה, ולדעתי גם בחמישייה הראשונה.
עם העניין של קובי אפשר להתווכח לגבי חמישיית העונה, אבל לגבי חמישיית ההגנה זה פשוט אבסורד שהוא נבחר.
לווייד היו בעונה הסדירה 87(!!!) חסימות לעומת 12(!!!) של קובי, כמו גם 111 חטיפות לעומת 99 של קובי, אז איך קובי לפניו בחמישיית ההגנה? ואם זה לא טיעון לגיטימי אז אני לא יודע מה כן.
וספארקלס, סתום ת'פה.

נכתב ב- 16/05/2011, 04:33
אין, אין מצב שמיאמי יוצאת מנצחת מהסידרה הזאת...
איזה הגנה מושלמת יש לשיקאגו, זה בלתי אפשרי לחדור אותה.
למיאמי אין בכלל ריבאונד, בעוד שלשיקאגו יש ריבאונדרים מטורפים.
אותו דבר עם השלשות, שיקאגו קולעים על ימין ועל שמאל מהשלוש, דנג לא מחטיא, קורבר אני מתפלא איך אין לו 100 אחוז מהשלוש, אין דברים כאלה.
פשוט אכזבה מהמשחק הראשון, מיאמי פתחו כל כך טוב וככל שהתקדם המשחק הם פשוט נעלמו יותר ויותר.
הספסל של שיקאגו לא יאומן בעוד שלמיאמי אין ספסל כלל וכלל.
כל זה עוד לפני שדיברתי על דריק רוז.
המאמן של מיאמי פשוט גרוע, רואים את ניהול המשחק, את ההבדל בין התוכניות של המאמנים, איזה הבדלים של יום ולילה...
מה הוא מכניס לי את מגלור? כל העונה לא שיחק דקה, פתאום במשחק הפותח הוא משחק 10 דקות והתועלת שלו 0!
רואים שהשחקנים של שיקאגו רוצים את זה יותר, אני לא מדבר על השחקנים הגדולים, הספסל, כל שחקן יורד לכדור צולל לריצפה..
אם אין שינוי דרסטי מטורף במשחק הבא, הסידרה הזאת נגמרת בסוויפ.
ממש מצער, בא לי פשוט לבכות, משחק ראשון מיאמי מפסידים לשיקאגו ב21 הפרש, 103-82.
פשוט עלובים!

נכתב ב- 18/05/2011, 19:26
אולי שנה הבאה יהיה להם סיכוי אמיתי לאליפות.
נכתב ב- 18/05/2011, 19:30
שיקגו יותר מגובשת וקבוצתית, אבל עדיין מיאמי יכולה לעלות, אבל כאן הכל תלוי בווייד ולברון, מספיק שאחד מהם לא יהיה טוב, וחבל להם על הזמן.
מי שתנצח היום בלילה תעלה לדעתי, זה משחק המפתח להמשך הסדרה.
נכתב ב- 19/05/2011, 05:18
מנצחת את שיקאגו בחוץ 85-75, הסידרה עוברת לשני משחקים במיאמי...
שוב המלך הוכיח שבמאני טיים הוא מגיעעעע, קלע 5 נקודות רצופות חשובות מאוד אחרי שהיה שיוויון 73 ואחרי שמיאמי לא קלעה סל במשך כמעט 6 דקות.
ומפה הכל פשוט נגמר, התקפה אחרי התקפה לברון ו-ווייד קלעו עד לסיום המשחק בעוד ששיקאגו לא הצליחו אפילו לגעת בטבעת בגלל הגנה מצויינת של מיאמי.
לברון חולה, לקח את המשחק בשיניים והביא למיאמי את יתרון הביתיות.
אני חייב לציין בנוסף את יודוניס האסלם שנתן תרומה מאוד מאוד חשובה במשחק עם כמה סלים חשובים.
הוא חזר אחרי פציעה קשה מאוד אחרי שכף הרגל שלו רוסקה לחתיכות, בעונה הסדירה הוא שיחק פחות מ20 משחקים אם אני לא טועה, הוא עזרה מאוד חשובה ומשמעותית לפלייאוף ואני שמח שהוא כשיר, כי הבובות האלה בשם אילגאוסקאס ומגלור פשוט הורסים כל התקפה כשהם נוגעים בכדור.
אני מאושרררררררררררררררר, כמה הייתי לחוץ לפני המשחק ועכשיו ירדה לי בלטה בגודל עזיראלי מהלב...
יאללה חייבים לקחת את משחק 3 ולשמור על הביתיות!!
צריך לקוות ששיקאגו לא יסתדרו אצלנו במגרש ומיאמי עם העזרה של הקהל תחסל אותם ותביא לפחות ניצחון אחד מבין השניים בקלות בהפרש גבוה.

נכתב ב- 19/05/2011, 06:59
שיקאגו קבוצה אדירה אך עדיין לא מוכנה,
לברון וויד כבר היו במעמדים האלו וראו את ההבדל.
נכתב ב- 19/05/2011, 13:53
רוז במשחק חלש, מיאמי לא נתנו לו חופש פעולה והכריחו אותו לקחת זריקות לא טובות.
האסלם היה פשוט מושלם אתמול, הכל הלך לו.
זאת אולי אמורה להיות הקבוצה הכי חלשה שתהיה למיאמי בשנים הקרובות (אני מאמין שיחליפו ברוסטר את הצוות המסייע), ובכל זאת היא יכולה לזכות באליפות כבר בשנה הראשונה של הטרייד, באמצע השנה לא האמנתי שהם יגיעו לגמר המזרח בכלל.
נכתב ב- 19/05/2011, 18:59
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 19/05/2011, 19:33
לא אחי, התגובה הראשונה נכתבה בעצב ולא לעידוד שיקאגו..חחחח דודי, נראה לי יש לך מאניה דיפרסיה
והשניה בשימחה ועידוד מיאמי.

נכתב ב- 19/05/2011, 19:49
זאת הכוונה שלי, אחרי הפסד אתה חושב שאין סיכוי שמיאמי תצא מנצחת מהסדרה, אחרי ניצחון אתה אומר שרוב הסיכויים שמיאמי תעלה.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 19/05/2011, 19:54
לא אמרתי את זה..באמת?! לא ידעתי!!!!!
זאת הכוונה שלי, אחרי הפסד אתה חושב שאין סיכוי שמיאמי תצא מנצחת מהסדרה, אחרי ניצחון אתה אומר שרוב הסיכויים שמיאמי תעלה.
פשוט אחרי הפסד אני כולי מבואס במיוחד בפלייאוף שכל משחק קריטי..
ואחרי ניצחון מותר לשמוח קצת לא?
אני מקווה שמיאמי יעלו, כל שנותר לי הוא לראות את המשחקים ולקוות.

נכתב ב- 19/05/2011, 20:42
פשוט אחרי הפסד אני כולי מבואס במיוחד בפלייאוף שכל משחק קריטי..
לא מסכים.
מיאמי בסה"כ הפסידו משחק חוץ, והם צריכים לקחת בסה"כ משחק אחד מתוך ארבעה (בתנאי שהם לא מפשלים בבית שלהם).
ההפסד ההוא לא היה קריטי בכלל.
נכתב ב- 19/05/2011, 22:38
+1, ההפסד הקריטי היה דווקא של שיקגו, שמאבדת את הביתיות ואת התלות בעצמה. אם מיאמי יישמרו על הביתיות ויעלו ל3-1 בסדרה, קשה לי לראות את שיקגו יוצאים מזה. אבל סדרת הפלייאוף מאוד דינמית ודברים משתנים כל הזמן, אם שיקגו ינצחו במיאמי שוב היוצרות יתהפכו, נצטרך לחכות ולראות.פשוט אחרי הפסד אני כולי מבואס במיוחד בפלייאוף שכל משחק קריטי..
לא מסכים.
מיאמי בסה"כ הפסידו משחק חוץ, והם צריכים לקחת בסה"כ משחק אחד מתוך ארבעה (בתנאי שהם לא מפשלים בבית שלהם).
ההפסד ההוא לא היה קריטי בכלל.
נכתב ב- 20/05/2011, 02:41
אם מיאמי היו מנצחים את המשחק הראשון זה לא היה משחק קריטי בסידרה? לטובת מיאמי ולרעת שיקאגו..
כל משחק הוא קריטי (!!) בפלייאוף לא משנה מה תגידו כי יש רק 7 כאלה וזה לנצח או ללכת הביתה.
אז אם אתה מפסיד משחק ראשון וזאת רק ההתחל זה לא אומר שהמשחק לא היה חשוב ואם התוצאה הייתה הפוכה ומיאמי היו מנצחים במשחק הראשון הכל היה נראה אחרת והם יכלו גם לנצח את השני ומפה זה יכל להיות גמור.

נכתב ב- 20/05/2011, 21:07
קליפס, שיקגו עוד לא עלו, היה כולה משחק אחד.
שיקגו יותר מגובשת וקבוצתית, אבל עדיין מיאמי יכולה לעלות, אבל כאן הכל תלוי בווייד ולברון, מספיק שאחד מהם לא יהיה טוב, וחבל להם על הזמן.
אל תדאג , הם יעלו.
מיאמי עם כל הכבוד, ממש לא מגיע לה לעלות.
שיקאגו עשתה עונה מדהימה ואני מקווה שיהיה צדק.
נכתב ב- 20/05/2011, 21:36
נכתב ב- 20/05/2011, 21:36
אני עדיין חושב שמיאמי יעלו. הם עד עכשיו לא איבדו את הבתיות בפלייאוף ואני לא רואה אותם מאבדים גם עכשיו.קליפס, שיקגו עוד לא עלו, היה כולה משחק אחד.
אל תדאג , הם יעלו.
מיאמי עם כל הכבוד, ממש לא מגיע לה לעלות.
שיקאגו עשתה עונה מדהימה ואני מקווה שיהיה צדק.
ואם מיאמי תנצח יגיע לה, הם להזכירך עברו קבוצות חזקות יותר בפלייאוף מהקבוצות ששיקגו עברו.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים