איך אתם אוהבים להוציא את דבריי מהקשרם. לעולם לא אמרתי שפרידל טוב יותר מלוריס, לעולם!
אמרתי שלוריס בא אחרי תקופת ההכנה, אחרי שהתחילה העונה. פרידל הציג יכולת טובה בטוטנהאם מתחילת העונה, הוא נותן שקט להגנה,
איך זה ייראה אם בואש ייתן ללוריס ישר את המקום בהרכב? הוא רוצה ליצור תחרות על אפודת השוער, ובינתיים הוא עושה את זה מעולה.
אני מאמין שלאט לאט לוריס יתפוס את המקום בהרכב, אבל בינתיים בואש פועל בצורה לגיטימית מאוד.לגבי צ'לסי, הקבוצה הזאת חזקה, הבעיה שלה היא במדת הבלם דויד לואיס לא מספיק אחראי, חושב לפעמים על לעלות למעלה אחרי שהוא חוטף ישר כדורים ומי שלא ירגיל אותו להשאר מאחור המאמן יהיה בבעיה.
אתה טועה.
המון קבוצות בעולם עושות את זה. הבלם שחוטף כדור והוא עם הפנים לשער, יכול לעלות וטוב שהוא יעלה כי קשה לשמור עליו.
זה שאף קשר אחורי לא נשאר לחפות עליו זו טעות של המאמן ולא של הבלם.
לגבי השיטה של צ'לסי, אני כן רואה תביעת יד של המאמן, צ'לסי קבוצה ממושמעת ומסודרת,
בהתקפה קצת פחות, אבל זה נורמלי מאוד! כל ההתקפה שם חדשה. גם ריאל הייתה ככה בשנה הראשונה של מוריניו.
צ'לסי עדיין לא גדולה, יש לה פוטנציאל אדיר, אבל צריך לתת לזה זמן.
אם היא תזכה השנה באליפות, זה יהיה רק בגלל חולשת הגדולות האחרות - ובינתיים כולן חלשות.
קודם כל לא ניסיתי להוציא דברים מהקשרם, אף פעם לא הוצאתי דברים מהקשרם מדעתו של מישהו פה ואם הייתה לי התנגדות למשהו שמישהו אמר לא הצגתי רק את טענתי אלא גם עובדה לכך ידידי.
לגבי הוגו לוריס הוספת השוער הטוב, אני בטוח שלא חידשתי לך ולא לאף אחד שהוא טוב יותר כי אני לא היחיד שמבין פה כדורגל, ציינתי עובדה שכולם יודעים עליה.
לגבי פרידל, ראיתה את כל המשחקים של טוטנהאם העונה? איך אתה אומר דבר כזה שהוא הראה יכולת טובה מתחילת העונה? היו כמה שערים שטוטנהאם קיבלו באשמת השוער.
הסיבה להבאת לוריס הייתה שבמשחקים באוגוסט (וכנראה גם באימונים) ויאש בוא או הצוות המקצועי שלו הציע לרכוש את השוער, הוגו לוריס הובא בדיוק בסיום העברות!
קשה לי להאמין שפרידל יכול לשחזר את יכולת השוערות שלו מלפני שנתיים וקצת יותר שנה שעברה אמנם הוא היה בסדר אבל מקבוצה כמו טוטנהאם שרוצה תמיד להיות בטופ חייב שיהיה לה שוער טוב יותר.
לגבי דויד לואיז, שלא תבין לא נכון, הבלם הזה מצויין אבל יש לו בעיה גדולה ביסודות, ואם אתה מגדיר את עצמך כאחד שמבין אתה אמור לדעת את זה..
לא אומר שבלם לא יכול להצטרף להתקפה, אלא מה שניסיתי לומר וכנראה לא הסברתי זאת כהלכה היא שלואיז עושה זאת בתדירות גבוהה, הוא יוצא בהרבה מקרים חסר אחריות..
יש לו גם איזשהו חוסר ריכוז במהלך המשחק באיבודי כדור שהם בד"כ פשוטים מאוד לבלמים.. והאמת אני רואה לפעמים שזה קורה לו ואני לא מבין איך.
מבחינה פיזית לבלם ויכולות אישיות הוא מושלם.. רק חסר לו היסודות והטעויות האלה שהוא עושה של ילד בנערים ג' לפעמים.. אבל יכול להיות שלגבי הטעויות שזה קורה מידי פעם אבל לו זה קורה הרבה! (לא מתייחס רק למשחקים של צ'לסי אלא גם למשחקים שלו בנבחרת ברזיל בעבר)
לגבי הטביעת עין של מאמן, אני רואה אמנם משחק קבוצתי.. אבל זה כמו שאני אחבר עכשיו 4 שחקנים שיכולים להסתדר אחד עם השני בהתקפה ונסתדר מצויין ואז יגידו לי שיש טביעת עין של מאמן. ממש לא!
יכול להיות שדי מתאו מנסה לחבר משהו ועדיין לא הצליח, לבנתיים אני לא רואה שום דבר מהמאמן הזה..
מסכים שצריך לתת זמן אולי השיטה עדיין לא נדבקה בשחקנים ואולי מוקדם מצידי לומר שלא רואים טביעת עין של מאמן.
אני מבטיח לך שצ'לסי לא תקח אליפות השנה!
גם אם הם יהיו באמצע העונה מקום 1 הם לא יקחו אליפות.