עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

בחירות 2013

• אנא התחבר בכדי להגיב
244 תגובות לנושא זה

סקר: בחירות 2013

זהו סקר ציבורי. משתמשים אחרים יוכלו לראות את האפשרויות בהן בחרת.

למי תצביע בבחירות הקרובות?

אינך יכול לראות את תוצאות הסקר לפני שהצבעת. אנא התחבר והצבע לסקר בכדי לראות את תוצאותיו.

מי מהבאים הכי ראוי/ה לדעתך להיות ראש הממשלה?

אינך יכול לראות את תוצאות הסקר לפני שהצבעת. אנא התחבר והצבע לסקר בכדי לראות את תוצאותיו.
הצבעה אורחים אינם יכולים להצביע

#241 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2013‏, ‎13:49

http://www.nrg.co.il...html?snopcmdt=1
כבר עכשיו יאיר לפיד (ושאר הח"כים החדשים) עומדים במבחן, נראה אם הם באמת יקיימו את ההבטחות שלהם. אני מאמין שאם אכן כל המפלגות שהמצע שלהם כולל נישואים חד מיניים או שאמרו מתישהו שהם תומכים בכך באמת יצביעו בעד החוק הזה, הוא יכול לעבור בקלות.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#242 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2013‏, ‎14:05

http://www.nrg.co.il...html?snopcmdt=1
כבר עכשיו יאיר לפיד (ושאר הח"כים החדשים) עומדים במבחן, נראה אם הם באמת יקיימו את ההבטחות שלהם. אני מאמין שאם אכן כל המפלגות שהמצע שלהם כולל נישואים חד מיניים או שאמרו מתישהו שהם תומכים בכך באמת יצביעו בעד החוק הזה, הוא יכול לעבור בקלות.

רוב הסיכוים שהחוק לא יעבור

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#243 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2013‏, ‎14:07

כל מילה:

"אני בטוח שאתם לא צריכים את התזכורת, אבל לא הולך להיות שום גיוס חרדים וערבים לצה"ל ולשירות הלאומי. זה אם כל הבלופים. הטריק הכי ישן בספר, לנתב זעם על רקע כלכלי/חברתי לשנאת חרדים.

כן, יוקם עוד איזה גדוד או מסלול לחרדים. כן, המדינה תניח ליותר ערבים להתנדב לשירות הלאומי (כרגע יש הרבה יותר מתנדבים מתקנים שמוקצים להם), התקשורת תחגוג על זה, וזהו. כל "המתווים" יגמרו כמו חוק טל, צפו לאיזה בג"צ על אי יישומם עוד איזה עשר שנים ככה.

למה? כי צה"ל לא צריך את החרדים ואין לו מה לעשות איתם בתור התחלה.

ובכל פסטיבל השוויון בנטל, אף אחד לא יגיד מילה על תלמידי ישיבות ההסדר, שעושים שנה וארבע, ורבע מהפעילות המבצעית של חייל רגיל בסדיר. ואף מילה על הפטור לבנות דתיות.

כי הנ"ל הם הנחלה הפיאודלית של הציונות הדתית ונפתלי בנט, והוא כל כך בעד צה"ל, צה"ל צה"ל צה"ל צה"ל צה"ל, אין כמעט משפט בלי צה"ל. נו, אחד כזה אפשר להאשים שהוא מוביל ציבור של משתמטים? הרי בני"ש אחד, כזה שיודע שאנחנו כאן כדי לכבוש את הארץ ולהביא את הגאולה, שווה עשרה חיילים חילונים מבולבלים. לא ככה? תתקטננו עם סופרמנים כאלה על חצי שירות?

יאללה, תרדו מהתיאטרון הזה של "שוויון בנטל" ותתחלו למקצע את הצבא."
  • yosefddd אוהב את זה

#244 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎28/01/2013‏, ‎00:30

מסכים עם אילן, צבא מקצועי יפתור כמעט את כל הבעיות שיש כיום לצהל עם החברה ....
וצהל הוא ממילא גוף מסורבל וענק לא מבין מה הוא צריך עוד כלכך הרבה חיילים שממילא לא יחזקו את מערך הכוחות, עדיף לחשוב איך הם יוצאים לעבוד ומזיזים פה את הכלכלה..

#245 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎01/02/2013‏, ‎21:20

http://sphotos-h.ak....2d9212766caa714

נאור ומוסרי.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים