כי הוא דמגוג בשקל...אני רק בן 14, אני עוד לא בגיל שבו אגיע לצבא ושם כן אשרת למען המדינה.מה שאתה אומר בעצם, בוא ניתן להם להרוג לנו כמה אנשים "To prove a point" לעולם.... אתה יודע מה, סבבה, אתה מוכן שאתה והמשפחה שלך תמותו בשביל להוכיח להעולם מה קורה שמורידים את המצור?ועוד משהו, אם אתם כל כך בטוחים שהמצור חשוב, למה לו להוכיח את זה לעולם? אם העולם כל כך בטוח שהמצור עושה רע, אפשר לראות מה קורה כאשר מורידים את המצור, אבל כנראה שאתם לא כל בטוחים שהתוצאה תהיה כמו שאתם מצפים שהיא תהיה אז אתם נגד הורדת המצור...
אבל כנראה שאני לא אקבל תשובה כי אתם נטיתם לכיוון של קללות, ומה שאירוני פה שזה דווקא ה"מבוגרים" הם אלו שמקללים...
מה לעשות כפרע, כשהדבר היחיד שעשית למען המדינה הזאת הוא לכתוב את אותן הודעות הפרובקטיביות שלך פה בפורום, לעומת אחרים שנתנו שלוש שנים ומעלה בתור לוחמים. אז כן, מה שאתה אומר מעלה את העצבים ואנחנו לא נדבר אלייך יפה, כי זה לא מגיע לך.
אם היה לך קמצוץ של כבוד לאנשים שאתה מתכתב איתם פה בפורום, אז אני בתור אחד שלא מרבה לקלל ולהתלהם פה בפורום, סביר להניח שלא הייתי מדבר ככה. אבל תקרא את מה שכתבתי מבלי כל הקללות ואז תדבר איתי, כי בנתיים התעלמת ממה שכתבתי לחלוטין.
לא כתבתי פה בשום מקום שברצוני להשתמט, משום שאני לא מתכוון להשתמט, והסיבה היחידה שאתה כבר תרמת את שלושת השנים שלך ואני לא זה רק בגלל שלא הגעתי עדיין לגיל המתאים.
וכמו שאתם יכולים להפנות אותי לחיות בשדרות, למה שאתם לא תגורו בעזה קצת זמן ותבינו מה המצב שם?
תגור באפגניסטן ובעיראק ותראה שהמצב שם הוא לא טוב.
זה אומר שהפעולה של ארצות הברית ובעלות הברית לא מוצדקת? למה אתה לא יוצא נגדם?
אני לא מקלל אותך ולא שונא אותך.
אני חושב שהדעה שלך היא לגיטימית אבל לא נכונה.
למה אתה לא משיב לטיעונים שלי?

14 הרוגים במשט הטורקי, 10 חיילי צהל נפצעו
נכתב ב- 04/06/2010, 14:37
נכתב ב- 04/06/2010, 14:43
עם כל הכבוד , אתה צבוע. אתה מחליט שבגלל שכל העולם נגדנו אנחנו צריכים להסכים איתם, ומצדיק את טורקיה על כך שהם שונאים אותנו. אותם טורקים שטובחים בכורדים מידי יום, מעזים לבקר אותנו על כך שאנחנו מגנים על עצמנו. בעזה המצב יחסית טוב להרבה מקומות בעולם, בהם מניין ההרוגים גדול בהרבה. איפה כל המדינות המוסלמיות היו כאשר הניצולים מהאיטי היו צריכים עזרה? צה"ל על דעת עצמוהחליט לשלוח משלחת על מנת להציל את הפגעי רעידת האדמה והיה מהאפקטיבים שמה. איפה היו טורקיה ושאר חבריהם. אם ישראל תוריד את המצור מעזה החמאס יקבל מאיראן תחמושת שעלולה להוביל למלחמה עקובה מדם. ואני בכלל לא ימני ואני חושב שצריך לנהוג נגדם ביד קשה.אני רק בן 14, אני עוד לא בגיל שבו אגיע לצבא ושם כן אשרת למען המדינה.מה שאתה אומר בעצם, בוא ניתן להם להרוג לנו כמה אנשים "To prove a point" לעולם.... אתה יודע מה, סבבה, אתה מוכן שאתה והמשפחה שלך תמותו בשביל להוכיח להעולם מה קורה שמורידים את המצור?ועוד משהו, אם אתם כל כך בטוחים שהמצור חשוב, למה לו להוכיח את זה לעולם? אם העולם כל כך בטוח שהמצור עושה רע, אפשר לראות מה קורה כאשר מורידים את המצור, אבל כנראה שאתם לא כל בטוחים שהתוצאה תהיה כמו שאתם מצפים שהיא תהיה אז אתם נגד הורדת המצור...
אבל כנראה שאני לא אקבל תשובה כי אתם נטיתם לכיוון של קללות, ומה שאירוני פה שזה דווקא ה"מבוגרים" הם אלו שמקללים...
מה לעשות כפרע, כשהדבר היחיד שעשית למען המדינה הזאת הוא לכתוב את אותן הודעות הפרובקטיביות שלך פה בפורום, לעומת אחרים שנתנו שלוש שנים ומעלה בתור לוחמים. אז כן, מה שאתה אומר מעלה את העצבים ואנחנו לא נדבר אלייך יפה, כי זה לא מגיע לך.
אם היה לך קמצוץ של כבוד לאנשים שאתה מתכתב איתם פה בפורום, אז אני בתור אחד שלא מרבה לקלל ולהתלהם פה בפורום, סביר להניח שלא הייתי מדבר ככה. אבל תקרא את מה שכתבתי מבלי כל הקללות ואז תדבר איתי, כי בנתיים התעלמת ממה שכתבתי לחלוטין.
לא כתבתי פה בשום מקום שברצוני להשתמט, משום שאני לא מתכוון להשתמט, והסיבה היחידה שאתה כבר תרמת את שלושת השנים שלך ואני לא זה רק בגלל שלא הגעתי עדיין לגיל המתאים.
וכמו שאתם יכולים להפנות אותי לחיות בשדרות, למה שאתם לא תגורו בעזה קצת זמן ותבינו מה המצב שם?
נכתב ב- 04/06/2010, 14:54
הוא סתם גורם לעצבים מיותרים.
או שהוא מתעלם מדברים נכונים ומסרב לקבל את האמת, או שהוא עונה דברים מטופשים.
אין טעם להתווכח עם אדם כזה.
נכתב ב- 04/06/2010, 14:59
דה מן נווזאנשים! תבינו, הבחור ל-א שווה תגובה!!!
הוא סתם גורם לעצבים מיותרים.
או שהוא מתעלם מדברים נכונים ומסרב לקבל את האמת, או שהוא עונה דברים מטופשים.
אין טעם להתווכח עם אדם כזה.
נכתב ב- 04/06/2010, 15:00
נכתב ב- 04/06/2010, 15:04
איך לנצח בוויכוח:
א. תחפש דברים שמצדיקים את מה שאתה אומר, גם אם הם לא אמינים.
ב. תמשיך בכך.
ג. תמשיך בכך עוד במקרה הצורך.
ד. אם זה לא עובד, פשוט תקלל.
נכתב ב- 04/06/2010, 15:09
אתה יכול לכתוב אותם שוב? פשוט כנראה פיספסתי אותם...אני רק בן 14, אני עוד לא בגיל שבו אגיע לצבא ושם כן אשרת למען המדינה.מה שאתה אומר בעצם, בוא ניתן להם להרוג לנו כמה אנשים "To prove a point" לעולם.... אתה יודע מה, סבבה, אתה מוכן שאתה והמשפחה שלך תמותו בשביל להוכיח להעולם מה קורה שמורידים את המצור?ועוד משהו, אם אתם כל כך בטוחים שהמצור חשוב, למה לו להוכיח את זה לעולם? אם העולם כל כך בטוח שהמצור עושה רע, אפשר לראות מה קורה כאשר מורידים את המצור, אבל כנראה שאתם לא כל בטוחים שהתוצאה תהיה כמו שאתם מצפים שהיא תהיה אז אתם נגד הורדת המצור...
נכתב ב- 04/06/2010, 15:22
נכתב ב- 04/06/2010, 15:22
נכתב ב- 04/06/2010, 15:25
יש סיכוי גבוה שההורים שלו שם...גועל נפש של תגובה.
נכתב ב- 04/06/2010, 15:28
אתה יכול לכתוב אותם שוב? פשוט כנראה פיספסתי אותם...אני רק בן 14, אני עוד לא בגיל שבו אגיע לצבא ושם כן אשרת למען המדינה.מה שאתה אומר בעצם, בוא ניתן להם להרוג לנו כמה אנשים "To prove a point" לעולם.... אתה יודע מה, סבבה, אתה מוכן שאתה והמשפחה שלך תמותו בשביל להוכיח להעולם מה קורה שמורידים את המצור?ועוד משהו, אם אתם כל כך בטוחים שהמצור חשוב, למה לו להוכיח את זה לעולם? אם העולם כל כך בטוח שהמצור עושה רע, אפשר לראות מה קורה כאשר מורידים את המצור, אבל כנראה שאתם לא כל בטוחים שהתוצאה תהיה כמו שאתם מצפים שהיא תהיה אז אתם נגד הורדת המצור...
בטח שאמרת, אתה אמרת שאתה נוטה להסכים עם אנשי המשט.
וסליחה, אתה לא יכול לשפוט מקרה X על סמך מקרה Y, במיוחד כשיש לך הוכחות חותכות למקרה X.
אם היינו שופטים ככה, אז היינו מכחישים גם את השואה!
היית יכול להגיד: "העם הגרמני היה מאוד מתקדם בשנות ה30 של המאה ה20 ועל סמך זה אני שופט שהשואה לא יכלה להתרחש".
אבל אתה לא שופט ככה, אתה הולך ליד ושם ורואה את ההוכחות החותכות שיש על השואה ולא ניתן להכחיש אותה.
אותו דבר במקרה המשט, יש מספיק סרטונים שמוכיחים שמטרתם של האנשים הייתה פרובוקציה ואלימות ולעומת זאת חיילי צה"ל באו עם מטרות שלום ואפילו עם רובי פיינטבול.
גם הדוגמה של המחשבים שהבאת היא לא נכונה.
נניח שמייקרוסופט מוציאה מוצרים גרועים מן היסוד וכולם מקבלים ציונים גרועים באתרי הביקורות.
נראה לך הגיוני שאתר ביקורת ישפוט את המוצר החדש שלהם לפי הקודמים ויביא לו ציון 0?
לגבי המשהו החדש שכתבת,
קודם כל, יש לך סרטונים, תשפוט על פיהם. מה אכפת לך מה העולם צודק?
אתה מקבל את דעתך לפי הדעה של הכיתה שלך? אם כל הכיתה שלך גזענית ושונאת ערבים, זה אומר שגם אתה צריך להיות כזה?
עובדה שכל מפלגות ישראל (חוץ מחד"ש ובל"ד ועוד כמה מפלגות שמאל קיצוני) תומכים בצה"ל ומצדיקים את הפעולה שלו.
קוקגוד, למה אתה לא עונה לי?
תסביר לי כיצד אתה יכול לשפוט על מוסריות פעולה מסוימת לפי פעולות קודמות שאותו גוף ביצע, במיוחד כשיש הוכחות וסרטונים של הפעולה. איך?
עובדה שכל המפלגות הציוניות תומכות בפעולה ואין אפילו אחד שחושב שהיא לא מוצדקת.
אם אתה חושב שאנחנו צריכים להפסיק את המצור, היציאה לעופרת יצוקה הייתה טעות ולא היינו צריכים לעצור את ספינת הטרור, אתה קיצוני הרבה יותר מהמתנחלים והגזענים שאתה אוהב לשנוא כיוון שאתה תומך בעקיפין בירי על אזרחי המדינה וסיפוק נשק לשטח שנשלט ע"י אירגון טרור.
וקוקגוד, אתה מוכרח להחליט מה אתה מעדיף.
האם אתה מעדיף לאפשר להביא סחורות לעזה, לשבור את המצור, לגרום להבאת כמויות נשק עצומות לרצועה שנשלטת ע"י ארגון טרור ובכך לגרום שמטר מישראל יש אירגון טרור עם כמויות עצומות של נשק שיכולים להחריב את ישראל, או שאתה מעדיף להטיל מצור על הרצועה ושכמות הנשק שאצל חמאס תשאר פחות או יותר זהה.
אם תוסיף לאפשרות השנייה מאות טונות של סיוע הומניטרי, אני לא מבין מה כאן ההתלבטות.
נכתב ב- 05/06/2010, 02:14
Part 1: http://www.youtube.c...feature=related
Part 2: http://www.youtube.c...feature=related
Part 3: http://www.youtube.c...feature=related
Part 4: http://www.youtube.c...feature=related
Part 5: lated
"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."
- סטיבן ויינברג..
ע
נכתב ב- 05/06/2010, 02:20
נ.ב : שימו לב למה הוא אומר על הגברים שלא עובדים בישראל (לא נציין מאיזה מגזר הם כמובן).
נכתב ב- 05/06/2010, 02:47
הייתי מתחתן איתו מחר.
נ.ב : שימו לב למה הוא אומר על הגברים שלא עובדים בישראל (לא נציין מאיזה מגזר הם כמובן).

"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."
- סטיבן ויינברג..
ע
נכתב ב- 05/06/2010, 10:05
נכתב ב- 05/06/2010, 11:05
קוקגוד, תשאל את אמא שלך מה קורה במחלקות האונקולוגיות בשניידר, בדנה, ובתל השומר, אתה גם יכול ללכת לבקר ולראות בעצמך. לפחות 50 אחוז מהילדים המטופלים שם שייכים לשטחים, ואני לא מדברת על ערביי ישראל. אני חושבת שאנחנו המדינה היחידה שנותנת טיפול רפואי מלא לילדים של אוייבנו.
אז כן, לצערי הרב רק אנחנו יודעים את האמת, אנחנו ואלו שצופים בפוקס.
נכתב ב- 05/06/2010, 11:10
עצוב....
דרך אגב, בקטע הרביעי אני חושב הוא אומר שצפון קוריאה שלחה טורפדו לספינה ביום שישי והרגה 40 פעילים.
כמובן שהעולם שתק.
צביעות!
נכתב ב- 05/06/2010, 11:19
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים