זה הבעיה שאין עמוד לכל עונה, ככה אני לא יכול לדעת עם לכל הפרקים יש תרגום ואם יש פרק שאין תרגום אני לא יכול להיכנס לפרק בכלל.
אני רוצה לדעת אם לכל העונה יש תרגום במצב הנוכחי אני לא יכול לדעת אני צריך לעבור פרק פרק למעלה כדי לדעת ואם אין אני בכלל לא יכול להיכנס לפרק.
לדוגמא שיחררו פרק לגולשים בזמן עונה רביעית פרק 4 אבל אין תרגום לפרק 3 ואני בכלל לא יכול להיכנס לעמוד של פרק 3 כי אין תרגום.
צריך שיהיה לכל עונה עמוד כמו שהיה באתר הקודם וגם אחרי העידכון לאתר עד לפני 3 שבועות.
מה לעשות... אי אפשר לרצות את כולם...
קח בחשבון, שבסדרות, הוא תמיד לוקח אותך לעונה האחרונה, ולפרק האחרון שיש לו כתובית בעברית.
ככה שאם היום יש רק עד פרק 3, ומחר עולה תרגום, אז החל ממחר (ועד ההעלאה הבאה) הוא ייקח לפרק 4.
וכו'. וכו'...
אבל זה מקשה על הגולשים חבל שאתה לא רואה את זה.
עכשיו אני רוצה לראות עונה חדשה 10 עונות (אני יהיה קיצוני) ולא תירגמו פרק 5 בעונה 7 אני לא יכול לדעת את זה.
כמו שאמרתי אני צריך לעבור עונה עונה פרק פרק כדי לראות אם יש תרגום לכל הפרקים במקום להיכנס לעמוד של עונה שלמה ולראות אם חסר או לא תרגום.
(כמו שהיה עד עכשיו שיכלתי להיכנס לעונה שלמה ולראות דגלים ליד כל פרק)
החלטה שלכם.
הדוגמא שנתת היא מאוד מאוד קיצונית.
סביר להניח שזה יקרה לך בסדרות מאוד ישנות, שבכלל צריך להודות לאנשים שמתרגמים אותם (באמת... כי אז באמת של עושים את זה בשביל כמות הורדות).
רוב הסדרות מתורגמות לפי סדר, ככה שהסטואציה שלך ממש ממש קיצונית.
בכל מקרה, נחשוב על מתן פתרון גם לסיטואציה קיצונית כמו זו.