עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

Sratim.co.il - אשכול עדכונים ושיפורים

• אנא התחבר בכדי להגיב
622 תגובות לנושא זה

#261 Viper

Viper

מנהל אתר Sratim

• חבר של כבוד
  • 899 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎11:25

זה הבעיה שאין עמוד לכל עונה, ככה אני לא יכול לדעת עם לכל הפרקים יש תרגום ואם יש פרק שאין תרגום אני לא יכול להיכנס לפרק בכלל.
אני רוצה לדעת אם לכל העונה יש תרגום במצב הנוכחי אני לא יכול לדעת אני צריך לעבור פרק פרק למעלה כדי לדעת ואם אין אני בכלל לא יכול להיכנס לפרק.

לדוגמא שיחררו פרק לגולשים בזמן עונה רביעית פרק 4 אבל אין תרגום לפרק 3 ואני בכלל לא יכול להיכנס לעמוד של פרק 3 כי אין תרגום.
צריך שיהיה לכל עונה עמוד כמו שהיה באתר הקודם וגם אחרי העידכון לאתר עד לפני 3 שבועות.

מה לעשות... אי אפשר לרצות את כולם...

קח בחשבון, שבסדרות, הוא תמיד לוקח אותך לעונה האחרונה, ולפרק האחרון שיש לו כתובית בעברית.

ככה שאם היום יש רק עד פרק 3, ומחר עולה תרגום, אז החל ממחר (ועד ההעלאה הבאה) הוא ייקח לפרק 4.
וכו'. וכו'...

אבל זה מקשה על הגולשים חבל שאתה לא רואה את זה.
עכשיו אני רוצה לראות עונה חדשה 10 עונות (אני יהיה קיצוני) ולא תירגמו פרק 5 בעונה 7 אני לא יכול לדעת את זה.
כמו שאמרתי אני צריך לעבור עונה עונה פרק פרק כדי לראות אם יש תרגום לכל הפרקים במקום להיכנס לעמוד של עונה שלמה ולראות אם חסר או לא תרגום.
(כמו שהיה עד עכשיו שיכלתי להיכנס לעונה שלמה ולראות דגלים ליד כל פרק)

החלטה שלכם.

הדוגמא שנתת היא מאוד מאוד קיצונית.
סביר להניח שזה יקרה לך בסדרות מאוד ישנות, שבכלל צריך להודות לאנשים שמתרגמים אותם (באמת... כי אז באמת של עושים את זה בשביל כמות הורדות).
רוב הסדרות מתורגמות לפי סדר, ככה שהסטואציה שלך ממש ממש קיצונית.

בכל מקרה, נחשוב על מתן פתרון גם לסיטואציה קיצונית כמו זו.

#262 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎11:35

זה הבעיה שאין עמוד לכל עונה, ככה אני לא יכול לדעת עם לכל הפרקים יש תרגום ואם יש פרק שאין תרגום אני לא יכול להיכנס לפרק בכלל.
אני רוצה לדעת אם לכל העונה יש תרגום במצב הנוכחי אני לא יכול לדעת אני צריך לעבור פרק פרק למעלה כדי לדעת ואם אין אני בכלל לא יכול להיכנס לפרק.

לדוגמא שיחררו פרק לגולשים בזמן עונה רביעית פרק 4 אבל אין תרגום לפרק 3 ואני בכלל לא יכול להיכנס לעמוד של פרק 3 כי אין תרגום.
צריך שיהיה לכל עונה עמוד כמו שהיה באתר הקודם וגם אחרי העידכון לאתר עד לפני 3 שבועות.

קח בחשבון, שבסדרות, הוא תמיד לוקח אותך לעונה האחרונה, ולפרק האחרון שיש לו כתובית בעברית.

ככה שאם היום יש רק עד פרק 3, ומחר עולה תרגום, אז החל ממחר (ועד ההעלאה הבאה) הוא ייקח לפרק 4.
וכו'. וכו'...

חוץ מזה המצב של עמוד לסרטים נראה כמו IMDB זה יהיה יפה גם לסדרות.

----
בקשר לעמוד החדש של הסרטים, אם אפשר בתאריכי שיחרור להדגיש את מדינת ישראל מכל הרשימה זה יהיה מצויין.
אנחנו חיים במדינת ישראל חשבתי שבמקום לחפש זה יהיה מודגש.
http://www.sratim.co...33;releasedates

אם יש תאריך הפצה של ישראל, זה יופיע לך בחלק העליון באותה שורה של הזאנרים.
אם יש תאריך בארה"ב, באותה שורה יהיה כתוב בסוגריים (ארה"ב).
שאר המדינות (בנוסף לישראל, וארה"ב) יופיעו בלשונית "תאריכי שחרור".

מושלם.. רק אם היו מעלים אליכם את Q באותה מהירות כמו בסאבסנטר זה היה מעביר אותי אליכם..
לא משנה מה תגיד המהירות לא זהה בקצב העלאה...
וגם השעון העלאה שלכם לא נכון...
למשל העלאתם תרגום של סדרה וכתבתם לפני 8 שעות ובכלל העלאתם לפני שעתיים

זה לא באג,
זה מציג לפי זמן העלאה, ולא הזמן שאישרנו לתצוגה לגולשים.

בנושא התכנים - באחריות, אצלנו עולה לפני, אם לא באותו הזמן.

אז זאת בעיה..
למה לא לתת לQ אישור אוטומתי?
תמונה שפורסמה

#263 KiRoV

KiRoV

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 340 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎11:35

וכו'. וכו'...

עכשיו אני רוצה לראות עונה חדשה 10 עונות (אני יהיה קיצוני) ולא תירגמו פרק 5 בעונה 7 אני לא יכול לדעת את זה.
כמו שאמרתי אני צריך לעבור עונה עונה פרק פרק כדי לראות אם יש תרגום לכל הפרקים במקום להיכנס לעמוד של עונה שלמה ולראות אם חסר או לא תרגום.

החלטה שלכם.

סביר להניח שזה יקרה לך בסדרות מאוד ישנות, שבכלל צריך להודות לאנשים שמתרגמים אותם (באמת... כי אז באמת של עושים את זה בשביל כמות הורדות).

אני קיצוני כי לא תמיד אנשים רוצים לראות סדרות חדשות אני לדוגמא שנה שעברה התחלתי להורידבאפי ולראות לפני זה בדקתי אם יש להכל תרגום ע"י מעבר לעונה עונה ומסתבר שהכל מתורגם.
לפי דעתי יהיה יפה אם תעשה IMDB גם לסדרות ולא רק לסרטים כמו שאתה מציג בנושא הזה.

הנה סידרה חדשה עכשיו עברתי פרק פרק לדוגמא לראות אם יש תרגום ובכל זאת אין לפרק 8 תרגום.
http://www.sratim.co...=...826&e=91350
באתר הקודם שלך יכלתי להיכנס לעונה שלמה ולראות מה חסר.

גם אם מתרגם יבוא וירצה להשלים לך סידרה לפרקים שלא תורגמו גם יצטרך לעשות את זה, זה תקף גם לסדרות ישנות.

#264 Viper

Viper

מנהל אתר Sratim

• חבר של כבוד
  • 899 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎11:39

וכו'. וכו'...

החלטה שלכם.

אני קיצוני כי לא תמיד אנשים רוצים לראות סדרות חדשות אני לדוגמא שנה שעברה התחלתי להורידבאפי ולראות לפני זה בדקתי אם יש להכל תרגום ע"י מעבר לעונה עונה ומסתבר שהכל מתורגם.

הנה סידרה חדשה עכשיו עברתי פרק פרק לדוגמא לראות אם יש תרגום ובכל זאת אין לפרק 8 תרגום.

גם אם מתרגם יבוא וירצה להשלים לך סידרה לפרקים שלא תורגמו גם יצטרך לעשות את זה, זה תקף גם לסדרות ישנות.

באמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר.
דבר ראשון - יש תרגום לפרק 8.
דבר שני - פתרון מהיר וקל בשבילך במקרי קיצון (בלי קשר למשהו נוסף שאני בודק), יש לך את "הורדת כתוביות לעונה".
לא יותר פשוט לקבל את הכל על מצע של כסף?

בברכה,

#265 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎11:39

VIPER, יש באג. הלשונית הראשונה שלוחצים עליה מסרבת להפתח, כאשר אחריה כל הלשוניות נפתחות כרגיל, מלבד הבחירה המקורית כאמור. אני משתמש בפיירפוקס ומחובר לאתר, לא ניסיתי דפדפנים אחרים. ב"לשוניות", אני מתכוון לביקורות, כתוביות, פוסטרים וכיוצא בזה.

#266 Viper

Viper

מנהל אתר Sratim

• חבר של כבוד
  • 899 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎11:40

מרדוק, לא הבנתי...

יכול לפרט קצת יותר.
מהיכן נכנסת, לאן ניווטת, האם אתה מחובר לאתר, או "אורח", ודפדפן.

אשמח לקצת יותר פרטים שנוכל לבדוק.

תודה,

#267 Stormey

Stormey

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 50 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎11:42

כשאני מנסה לנווט לכרטיסייה "כתוביות", שום דבר לא משתנה מלבד שורת הכתובת:
תמונה שפורסמה
אני מצליח לנווט בין שאר הכרטיסיות.
אני גולש עם FF 3.6.16.

עריכה:
יכול להיות שזה מה שהבחור מעליי התכוון.

#268 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎11:46

אולי זה באג של תאימות האתר עם Firefoxים ישנים?
בIE9 וב-FF4 עובד לי יופי.

#269 Viper

Viper

מנהל אתר Sratim

• חבר של כבוד
  • 899 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎11:47

stormey,

1. מדוע לא לעדכן לגרסא העדכנית של הדפדפן? (בגרסא 4, האתר מותאם באופן מלא).
2. האם זה חוזר על עצמו כאשר אתה עושה רענון מלא לעמוד?
3. האם זה חוזר על עצמו בכל פרופיל סרט, רק בזה ספציפית?
4. האם זה חוזר על עצמו בלשוניות אחרות (נסה גם לרענן באופן מלא את העמוד).

תודה,

#270 KiRoV

KiRoV

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 340 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎11:47

וכו'. וכו'...

החלטה שלכם.

באמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר.
דבר ראשון - יש תרגום לפרק 8.
דבר שני - פתרון מהיר וקל בשבילך במקרי קיצון (בלי קשר למשהו נוסף שאני בודק), יש לך את "הורדת כתוביות לעונה".
לא יותר פשוט לקבל את הכל על מצע של כסף?

בברכה,

מצאתי בעיה בדפדפן שלי :\
מוזר כי ניסיתי גם על IE לפני וזה לא עבד...

בכל מקרה תחשוב לעשות כמו האתר הקודם שלך גם לסדרות כמו התצוגה הנוכחית לסרטים.
במקום שאני יכנס גם ל-IMDB כדי לדעת פרטים על שחקן או משהו.

#271 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎11:48

יש בכל עמוד של סרט לשוניות: כללי, כתוביות, חוות דעת וכו'... הלשונית הראשונה שלוחצים עליה תהפך ללא פעילה, מלבד שינוי שורת הכתובת כפי שציין הבחור מעליי. כיוון שהוא בחר בלשונית "כתוביות" ראשונה, אז היא תהפך ללא פעילה (לא יקרה דבר כשנלחץ עליה). שאר הלשוניות יהיו פעילות ועובדות כרגיל. הוא באותה מידה יכול היה לבחור בלשונית "חוות דעת", והיא זו שתהיה לא פעילה אצלו באותו רגע, במקום לשונית הכתוביות.

כפי שציינתי בהודעה הקודמת, אני גולש בפיירפוקס, מחובר לאתר, ומנווט בעזרת החיפוש של האתר או לחלופין דרך הקישורים לסרטים נוספים בסדרת סרטים (למשל אם אני נמצא בעמוד של הארי פוטר 7, ועובר להארי פוטר 4 ע"י הפוסטר שנמצא בתחתית העמוד).

אני מקווה שעכשיו הבעיה יותר מובנת.

עריכה: אני מבין שזו בעיה משותפת לבעלי פיירפוקס 3 נקודה בלה בלה בלה.

#272 KiRoV

KiRoV

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 340 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎11:53

יש בכל עמוד של סרט לשוניות: כללי, כתוביות, חוות דעת וכו'... הלשונית הראשונה שלוחצים עליה תהפך ללא פעילה, מלבד שינוי שורת הכתובת כפי שציין הבחור מעליי. כיוון שהוא בחר בלשונית "כתוביות" ראשונה, אז היא תהפך ללא פעילה (לא יקרה דבר כשנלחץ עליה). שאר הלשוניות יהיו פעילות ועובדות כרגיל. הוא באותה מידה יכול היה לבחור בלשונית "חוות דעת", והיא זו שתהיה לא פעילה אצלו באותו רגע, במקום לשונית הכתוביות.

כפי שציינתי בהודעה הקודמת, אני גולש בפיירפוקס, מחובר לאתר, ומנווט בעזרת החיפוש של האתר או לחלופין דרך הקישורים לסרטים נוספים בסדרת סרטים (למשל אם אני נמצא בעמוד של הארי פוטר 7, ועובר להארי פוטר 4 ע"י הפוסטר שנמצא בתחתית העמוד).

אני מקווה שעכשיו הבעיה יותר מובנת.

עריכה: אני מבין שזו בעיה משותפת לבעלי פיירפוקס 3 נקודה בלה בלה בלה.

כן, יש לי פיירפוקס 3 משומע זה עובד רק על הסדרות על הסרטים דווקא עובד טוב.

#273 Stormey

Stormey

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 50 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎11:55

1. אני פוחד משינויים. (לא באמת, פשוט זה לא מפריע לי עד כדי שידרוג דפדפן)
2. כשאני לוחץ F5 (במצב המתואר בתמונה) העמוד מתרענן ומציג את הכרטיסייה, אבל שוב העמוד חוזר לסורו בניסיון לחזור לכרטיסייה כתוביות.
3. ניסיתי שלושה סרטים ובכולם זה קורה.
4. כמו שציינתי בפוסט הקודם - הניווט בין שאר הכרטיסיות תקין, רק את הכרטיסייה הזו העמוד מסרב להציג לי.

#274 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎11:57

מצויין! רק לא הבנתי למה הורדתם את רשימות הפרקים של הסדרות? יעני כמו בסאבסנטר.
לטעמי זה יותר נוח ככה, אפשר לראות בדרך הזאת גם את שמות הפרקים. אתם יכולים להוסיף בחירה בין השיטה הנוכחית שלכם לשיטה הזו.

עוד בעיה, לא קשורה - למה יש קאפצ'ה בהתחברות?? זה לא איזה אתר מאובטח, אני לא חושב שיש בזה צורך.
ובטח ובטח שלא קשה עד כדי כך. בחיי, אני נכשל לפחות פעם אחת בכל התחברות, לעומת זאת בTL זה קליל.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#275 Viper

Viper

מנהל אתר Sratim

• חבר של כבוד
  • 899 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎11:57

OK,

תודה. בבדיקה.

אעדכן.

#276 Viper

Viper

מנהל אתר Sratim

• חבר של כבוד
  • 899 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎12:00

מצויין! רק לא הבנתי למה הורדתם את רשימות הפרקים של הסדרות? יעני כמו בסאבסנטר.
לטעמי זה יותר נוח ככה, אפשר לראות בדרך הזאת גם את שמות הפרקים. אתם יכולים להוסיף בחירה בין השיטה הנוכחית שלכם לשיטה הזו.

עוד בעיה, לא קשורה - למה יש קאפצ'ה בהתחברות?? זה לא איזה אתר מאובטח, אני לא חושב שיש בזה צורך.
ובטח ובטח שלא קשה עד כדי כך. בחיי, אני נכשל לפחות פעם אחת בכל התחברות, לעומת זאת בTL זה קליל.

השם של הפרק מופיע לך אם תעמוד (ללא לחיצה) על מספר הפרק כטקסט מרחף.
האתר שלנו נותן יותר מידע בעמוד אחד, מכל אתר אחר.
"שם הפרק" הוא מידע פחות רלוונטי לפני הכניסה אליו, או בצורה שדורשת תצוגה תמידית שלו (מה שתופס מקום לנתונים אחרים).

בנושא הקאפצ'ה - מצחיק שאתה אומר שב-TL זה יותר פשוט...
זה ממש... אותו הדבר.
אותו אתר שמספק לנו, ולהם את הקאפצ'ה.
לדעתי - זה הכל בראש :)

#277 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎12:04

חחחחח אני יודע שזה אותו ספק, אבל זה לא רק אני, גם חברים שלי מתלוננים על זה

אבל למה יש צורך בזה? זה לא איזה אתר מאובטח.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#278 LiRoN18

LiRoN18

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 306 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎12:08

כל הכבוד Viper אם זכרוני לא מטעה אותי.. יותם נכון? :-) חג שמח
כיף לראות שסרטים חזר למפה ובגדול כמו בעבר מימי דונקי..

#279 kob317

kob317

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,008 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎12:21

שינוי מבורך.
אני חייב לציין ששיפאתם את האתר פלאים בשבועות האחרונות ועכשיו הוא באמת הרבה יותר נגיש ומהנה לגלישה.
המשיכו בעבודה הטובה,כל הכבוד.

#280 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2011‏, ‎12:34

כל הכבוד, שינוי הכרחי ונוח.
גם אצלי האתר טס, לא מבין למה אתם מתלוננים על בעיות איטיות.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים