הליגה הספרדית
נכתב ב- 19/03/2012, 11:37
אבל זה לא תירוץ, רונאלדו עם משחק על הפנים, כנ''ל בנזמה. היינו צריכים לגמור את המשחק, מלאגה לא הגיעו לשער מחצית שנייה.
נכתב ב- 21/03/2012, 11:48
נקוה שריאל תציג ירידה נוספת
נכתב ב- 21/03/2012, 23:53
נכתב ב- 22/03/2012, 00:53
בושה וחרפה.
המאבק על האליפות נפתח לגמרי עכשיו.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 22/03/2012, 00:53
נכתב ב- 22/03/2012, 00:54
נכתב ב- 22/03/2012, 00:58
נכתב ב- 22/03/2012, 02:26
אני באמת לא מבין את מוריניו.
למה הוא משדר את מה שהוא משדר במהלך המשחק לשחקנים שלו (אני מדבר למה שקרה אחרי המקרה עם ראמוס).
אני ממש לא מרבה להקשיב לשדרנים ולפרשנים שמפרשנים את הכדורגל, אני לא צריך אותם בשביל זה עם כי יש לי הבנה משלי, אבל במיוחד לא מקשיב לפרשני ערוץ הספורט (אלי אוחנה ושגיא כהן) שרואים שיש להם איזה שהיא זיקה או לא יודע איך תקרא לזה לקבוצה ברצלונה והם לא משדרים אובייקטיביות בשידור.
השיפוט לא היה טוב בכלל לשני הצדדים, אולי לקראת הסוף עם חלוקת האדומים (לדעתי השופט יכל להפגין איפוק עם ההרחקה של אוזיל, אבל עדיין אין לדעת מה אמר לו ומהי מידת החומרה במילים של אוזיל באותה מידה למילים של מוריניו ולהרחקתו) השופט איבד את המשחק כשהחליט להרחיק את אוזיל.
אני לא חושב שזה פייר לומר שריאל מדריד קופחה במשחק הזה. בכל הקשור לאדום של אוזיל אני מאשים אך ורק את מוריניו, כי אילולא ההתנהגות של מוריניו לאחר הרחקתו של ראמוס, לא חושב שאוזיל בכלל היה חושב לדבר עם השופט אני די בטוח שמוריניו אפילו היה מזהיר את אוזיל שלא לדבר איתו אם מוריניו עדיין היה נשאר במגרש (להזכיר ההרחקה של אוזיל הגיעה אחרי שמוריניו כבר הורחק).
ההתנהגות של מוריניו לאחר ההרחקה נתנה איזה שהיא לגיטימציה לשחקנים שלו להתנהג כמוהו ושידר להם ובמידה מסויימת גם לצופים שהנה שוב פעם מקופחים.
היו עבירות שנשרקו לטובת ריאל מדריד שלא היו צריכות להשרק ואותו דבר גם לגבי ויאריאל.. אבל אלו עבירות שהיו באמצע מגרש, קטנות שאפילו לא יכלו לסכן את השער או כאלה שמצדיקים כרטיסים מיוחדים.
היו שתי מקרים בהן השופט שרק לעבירות הראשונה לטובת ריאל מדריד כאשר אלטינטופ גולש לכדור ובכלל לא מגיע זה היה 100 אחוז עבירה והשופט החליט קרן. שקרן גם יכולה להניב הזדמנות של שער עם נוגחים מצויינים כמו שיש בריאל מדריד.
העבירה השנייה לטובת ויאריאל שבה אם אני זוכר נכון היה כזה ספק עבירה שאולי השופט החליט שהיה יותר משחק מסוכן ומשם הגיעה הגול (בעיטה חופשית של סנה). שלדעתי בשורה התחתונה איקר קאסיאס היה חייב לקחת את הכדור הזה (כבר גול שני השבוע שנכבש באשמתו, גם נגד מלאגה לדעתי זה היה גול שהוא היה חייב לקחת).
האמת שראיתי השנה שטעו לטובת ריאל מדריד אבל מן הסתם אף פעם מוריניו לא אמר משהו על כך לתקשורת וזה לגיטימי כי זה חלק מהמשחק.
אבל כשזה מגיע נגדו היום כשראיתי את זה זה ממש מכוער ומגעיל ההתנהגות שלו.
כי היום גם הגיע פנדל לויאריאל ב-100 אחוז, ויאריאל נמצאת במרחק של 4 נקודות מהקו האדום הלחץ הוא הרבה יותר גדול, מאשר שאתה תעשה תיקו עם קבוצה ותהיה מרחק של 6 נקודות מאליפות שיש לך קבוצה כ"כ חזקה והמשחקים יותר תלויים בך מאשר ביריבות האחרות.
אחרי שהגיע לויאריאל פנדל לא ראיתי את המאמן של ויאריאל יוצא מדעתו ויוצא על השופטים או מדבר איתם בכלל על כך שהגיע לו פנדל. וגם אם הוא עשה זאת כנראה שעשה זאת בדרך יותר מכובדת, אין בן אדם שלא יבוא בטענות אחרי שהוא מרגיש מקופח, זה בהחלט לגיטימי אבל יש דרך לעשות זאת.
לדעתי מוריניו עבר את גבול הטעם הטוב.
השחקנים של מוריניו איבדו את המשחק ראמוס עם עבירה לדעתי מאוד מטופשת שגרמה לצהוב השני. וזה לא פעם ראשונה שהוא עושה עבירות מטופשות.
בכלל ריאל מדריד באחד המשחקים החלשים שלה העונה... (אם אני לא טועה היה עוד משחק או שניים חלשים יותר אבל היא השכילה לנצח בהם).
דבר נוסף:
ברגע שהעלו את ההרכבים לא הבנתי עם מי מוריניו רצה להכניס גול? הוא חשב ששלושה שחקנים שמתוכם 2 יודעים לתת גול (רונאלדו ובנזמה - אוזיל יותר מבשל)?
הוא היה חייב לפתוח עם קאקה או כשהחליף את דיארה להעלות אותו (לתקן את הטעות שהוא עשה בכך שלא פתח עם קאקה).
כשקאקה לא משחק רואים כמה הוא מוסיף להם בהנעת הכדור. (וזאת למרות שהוא לא שיחק טוב בכמה משחקים האחרונים - ליגת האלופות והמשחק מול מלאגה)
נכתב ב- 22/03/2012, 12:16
שמע אביחי ראיתי את המשחק.
אני באמת לא מבין את מוריניו.
למה הוא משדר את מה שהוא משדר במהלך המשחק לשחקנים שלו (אני מדבר למה שקרה אחרי המקרה עם ראמוס).
אני ממש לא מרבה להקשיב לשדרנים ולפרשנים שמפרשנים את הכדורגל, אני לא צריך אותם בשביל זה עם כי יש לי הבנה משלי, אבל במיוחד לא מקשיב לפרשני ערוץ הספורט (אלי אוחנה ושגיא כהן) שרואים שיש להם איזה שהיא זיקה או לא יודע איך תקרא לזה לקבוצה ברצלונה והם לא משדרים אובייקטיביות בשידור.
השיפוט לא היה טוב בכלל לשני הצדדים, אולי לקראת הסוף עם חלוקת האדומים (לדעתי השופט יכל להפגין איפוק עם ההרחקה של אוזיל, אבל עדיין אין לדעת מה אמר לו ומהי מידת החומרה במילים של אוזיל באותה מידה למילים של מוריניו ולהרחקתו) השופט איבד את המשחק כשהחליט להרחיק את אוזיל.
אני לא חושב שזה פייר לומר שריאל מדריד קופחה במשחק הזה. בכל הקשור לאדום של אוזיל אני מאשים אך ורק את מוריניו, כי אילולא ההתנהגות של מוריניו לאחר הרחקתו של ראמוס, לא חושב שאוזיל בכלל היה חושב לדבר עם השופט אני די בטוח שמוריניו אפילו היה מזהיר את אוזיל שלא לדבר איתו אם מוריניו עדיין היה נשאר במגרש (להזכיר ההרחקה של אוזיל הגיעה אחרי שמוריניו כבר הורחק).
ההתנהגות של מוריניו לאחר ההרחקה נתנה איזה שהיא לגיטימציה לשחקנים שלו להתנהג כמוהו ושידר להם ובמידה מסויימת גם לצופים שהנה שוב פעם מקופחים.
היו עבירות שנשרקו לטובת ריאל מדריד שלא היו צריכות להשרק ואותו דבר גם לגבי ויאריאל.. אבל אלו עבירות שהיו באמצע מגרש, קטנות שאפילו לא יכלו לסכן את השער או כאלה שמצדיקים כרטיסים מיוחדים.
היו שתי מקרים בהן השופט שרק לעבירות הראשונה לטובת ריאל מדריד כאשר אלטינטופ גולש לכדור ובכלל לא מגיע זה היה 100 אחוז עבירה והשופט החליט קרן. שקרן גם יכולה להניב הזדמנות של שער עם נוגחים מצויינים כמו שיש בריאל מדריד.
העבירה השנייה לטובת ויאריאל שבה אם אני זוכר נכון היה כזה ספק עבירה שאולי השופט החליט שהיה יותר משחק מסוכן ומשם הגיעה הגול (בעיטה חופשית של סנה). שלדעתי בשורה התחתונה איקר קאסיאס היה חייב לקחת את הכדור הזה (כבר גול שני השבוע שנכבש באשמתו, גם נגד מלאגה לדעתי זה היה גול שהוא היה חייב לקחת).
האמת שראיתי השנה שטעו לטובת ריאל מדריד אבל מן הסתם אף פעם מוריניו לא אמר משהו על כך לתקשורת וזה לגיטימי כי זה חלק מהמשחק.
אבל כשזה מגיע נגדו היום כשראיתי את זה זה ממש מכוער ומגעיל ההתנהגות שלו.
כי היום גם הגיע פנדל לויאריאל ב-100 אחוז, ויאריאל נמצאת במרחק של 4 נקודות מהקו האדום הלחץ הוא הרבה יותר גדול, מאשר שאתה תעשה תיקו עם קבוצה ותהיה מרחק של 6 נקודות מאליפות שיש לך קבוצה כ"כ חזקה והמשחקים יותר תלויים בך מאשר ביריבות האחרות.
אחרי שהגיע לויאריאל פנדל לא ראיתי את המאמן של ויאריאל יוצא מדעתו ויוצא על השופטים או מדבר איתם בכלל על כך שהגיע לו פנדל. וגם אם הוא עשה זאת כנראה שעשה זאת בדרך יותר מכובדת, אין בן אדם שלא יבוא בטענות אחרי שהוא מרגיש מקופח, זה בהחלט לגיטימי אבל יש דרך לעשות זאת.
לדעתי מוריניו עבר את גבול הטעם הטוב.
השחקנים של מוריניו איבדו את המשחק ראמוס עם עבירה לדעתי מאוד מטופשת שגרמה לצהוב השני. וזה לא פעם ראשונה שהוא עושה עבירות מטופשות.
בכלל ריאל מדריד באחד המשחקים החלשים שלה העונה... (אם אני לא טועה היה עוד משחק או שניים חלשים יותר אבל היא השכילה לנצח בהם).
דבר נוסף:
ברגע שהעלו את ההרכבים לא הבנתי עם מי מוריניו רצה להכניס גול? הוא חשב ששלושה שחקנים שמתוכם 2 יודעים לתת גול (רונאלדו ובנזמה - אוזיל יותר מבשל)?
הוא היה חייב לפתוח עם קאקה או כשהחליף את דיארה להעלות אותו (לתקן את הטעות שהוא עשה בכך שלא פתח עם קאקה).
כשקאקה לא משחק רואים כמה הוא מוסיף להם בהנעת הכדור. (וזאת למרות שהוא לא שיחק טוב בכמה משחקים האחרונים - ליגת האלופות והמשחק מול מלאגה)
ראמוס כנראה חשב שיצא נקי לגמרי
כשראיתי את הצהוב אמרתי לעצמי סוף סוף קיבל את המגיע לו
נכתב ב- 22/03/2012, 12:24
אם שמת לב כל המשחק השופט רק הסתכל לעבר הספסל של ריאל, ולשופט הזה יש היסטוריה עם מוריניו (אמר שהוא לא צריך לשפוט בליגה הראשונה לפני שנה).
אז כנראה השופט מחזיר לו...
לגבי אוזיל וראמוס - ראמוס לא עשה עבירה של צהוב שני. אני לא יודע מה אוזיל אמר אבל השופט היה צריך להתחשב ולהציל את הכבוד שלו (אבל שוב, כשאתה אוהד ברצלונה אתה רוצה שריאל תפסיד). אני יודע שהיה צריך להיות לוידריאל פנדל כאשר ארבלואה תפס את נילמאר בחולצה, אבל השופט לא ראה את זה כי קשה היה לראות את זה.
גם בגמר הגביע האנגלי מוריניו הורחק כאשר התוצרה 1-1, ולאחר הרחקתו צ'לסי ניצחה בהארכה בקרב הרואי.
אתה צריך להיות רגע בנעליים של מוריניו, אתה יודע מה זה כשעושים לך בכוונה ולא רוצים שתהיה אלוף? (אני יודע שהוא רוצה את זה, אבל רבעק, זה בחיים לא הגיע לשופטים).
מוריניו תמיד כשהוא עם הגב לקיר, או משחק נגד קבוצה חזקה בחוץ, הוא משחק עם שלושה קשרים אחוריים - הוא עשה זאת נגד ולנסיה וניצח.
אני בטוח שקאקא לא היה כשיר לשמחק הזה ב-100 אחוז.
נכתב ב- 22/03/2012, 13:49
!איזה שיפוט ביזיוני.
בושה וחרפה.
המאבק על האליפות נפתח לגמרי עכשיו.
נכתב ב- 22/03/2012, 14:48
עכשיו בהקשר לתגובה האחרונה שלך, מוריניו בלי שום קשר למקרה הזה במהלך רוב שלבי המשחק בא בטענות כלפי השופט ואת זה אפשר היה לראות כמעט מתחילתו של המשחק.. הוא בא בטענות לשופט גם כאשר השופט היה צודק ואני בטוח שאתה יודע את זה שזה לא חדש אצלו ולא משנה מי ישפוט אותו השנה הוא תמיד יבוא בטענות. (הראו במשך כמה פעמים שגם שהשופט צדק מוריניו בא בטענות או מגחך באופן ציני).
אני לא זוכר שמוריניו מחא כפיים לשופט על כך שלא שרק פנדל שהגיע 100 אחוז, גם אם השופט לא ראה כי לא היה בזווית המתאימה לכך מה לגבי הקוון? הוא לא היה בזווית המתאימה?
עד כמה שזכור לי היה ועוד היה.
כמו שאמרת בקשר לעבירה שממנה הגיע הגול, מגע לא היה אם אני זוכר נכון אבל אולי השופט החליט על משחק מסוכן וזה אכן היה לגיטימי במקרה הזה.
עדיין, זה כדור 100 אחווז של קסיאס אין מה להאשים את השופט בגול. זה לא שהוא שרק פנדל לטובת ויאריאל, בסה"כ כדור חופשי, שמשם שוער ברמה של איקר קסיאס ועם עוצמת כזו חלשה בכדור שנבעט עוד אמור להיות משחק ילדים עבור קסיאס.
אבל אחרי הגול מוריניו בא בטענות לשופט וגרם לעצבנות יתרה בקרב השחקנים שלו קרי ראמוס.
בוא נצא מנקודת הנחה שנעשתה טעות והשופט שרק לעבירה על עבירה שלא הייתה (שזה קורה בכ"כ הרבה משחקים) לא קרה כלום כי זה לא פנדל שריאל היו צריכים לקבל וקופחו.
במשחק מי שקופחה ע"י השופט עד למקרה הזה ואני מציין עד למקרה הזה, זה היה אך ורק ויאריאל עם הפנדל.
אני מקווה שאתה מבין למה שאני מנסה להסביר לך. כשטועים נגד מוריניו אז כל העולם לא בסדר אבל כשטועים לטובתו אז זה לגיטימי כי אלו בני אדם ששופטים.
במקרה של ראמוס אני באמת צריך לראות את זה עוד פעם, ממה שאני זוכר הצהוב השני הגיע.
בקשר לאוזיל, רשמתי את זה גם למעלה, השופט מיהר מידי, לדעתי היה צריך להתאפק עם האדום אליו גם אם אמר משהו מיותר, אבל תלוי במידת החומרה של הדברים שאמר ואותו דבר גם לגבי מוריניו מה הוא אמר לשופט וגרם להרחקה את זה אנחנו לא נדע לפחות לא כרגע.
עזוב מה שהיה בגמר לא מעניין כבר. אף אחד לא עושה בכוונה למוריניו ולאף מאמן אחר, משלמים לשופטים האלה כסף, זו עבודה שלהם משהו שהם אוהדים לעשות\ בד"כ השופטים הם לא סתם אנשים הם אנשים מכובדים שלכל אחד מהם אינטיליגנציה גבוהה מאוד בלי שום קשר לכדורגל.
דרך אגב לא ציינתי, לגבי דיארה אתמול, היה חלק בתחילת המשחק שדפדפתי למשחק בין צ'לסי ומנצ'סטר סיטי וכשחזרתי למשחק של ריאל מדריד אמרו שהגיע לדיארה צהוב שני,
אני אישית לא ראיתי את המקרים בגלל זה לא ציינתי אותם, אין לי את הזכות לתת דעה על משהו שלא ראיתי.
דיארה היה אמור לקבל צהוב שני?
אני בספק שמוריניו החליף את דיארה בגלל שהבין שטעה במערך שעלה (זה מה שהשדרנים המפגרים אמרו) אלא אולי פחד לאבד את דיארה מוקדם (אם באמת הגיע לו צהוב שני)
נכתב ב- 22/03/2012, 14:56
לא יודעים למה מוריניו החליף את דיארה, כנראה בגלל הפחד לצהוב שני.
(השדרנים הישראלים אוהדי ברצלונה כולם, נמאס כבר לשמוע אותם במשחקי ריאל.)
נכתב ב- 22/03/2012, 19:00
אצל אוחנה זה לא כ"כ ניכר. לעומת זאת, שגיא כהן...(השדרנים הישראלים אוהדי ברצלונה כולם, נמאס כבר לשמוע אותם במשחקי ריאל.)
נכתב ב- 22/03/2012, 19:51
אם זה לא ייקרה הוא יגיד "אמרתי לכם".
- מישמיש אוהב את זה
נכתב ב- 22/03/2012, 19:57
- מישמיש אוהב את זה
נכתב ב- 22/03/2012, 20:25
חבל, אנשים משלמים כסף בכדי לראות כדורגל אז הם צריכים לקבל שדרנים אובייקטיביים ומקצועיים באותה מידה.
דרך אגב אביחי נכון גם למרקו רובן הגיע צהוב שני אבל זה היה בשלב יותר מאוחר של המשחק אם אני לא טועה (דקה 55 משהו כזה)
דרך אגב גם הצהוב על פפה היה סתם אבל האמת שגם אני חשבתי שפפה עשה הצגה בתחילה ומסתבר שטעיתי ובטח שהשופט גם כן טעה.
לגבי שאר הדברים שרשמתי לך בתגובה האחרונה שלי לא ראיתי שהגבת עליהם אז אתה מסכים איתי?!
נכתב ב- 23/03/2012, 13:48
לגבי שאר הדברים שרשמתי לך בתגובה האחרונה שלי לא ראיתי שהגבת עליהם אז אתה מסכים איתי?!
מסכים בחלקם, אבל על הדברים האלה אני לא אוהב להתווכח כי זה ויכוח סרק.
מקווה שריאל תצא לדרך חדשה מחר, אסור לאבד עוד נקודות.
המשחקים של ריאל בהרבה יותר קשים מאלו של ברצלונה, וטענתי את זה גם שהיה 7 ו10 הפרש.
נכתב ב- 23/03/2012, 15:39
מסכים עם אביחי לגבי אלי אוחנה, רואים שהוא אוהד של ברצלונה, גם נדב יעקובי שהוא הצהיר שהוא אוהד אתלתיקו מדריד בכלל רואים שיש לו איזה שהיא עדיפות לברצלונה..
חבל, אנשים משלמים כסף בכדי לראות כדורגל אז הם צריכים לקבל שדרנים אובייקטיביים ומקצועיים באותה מידה.
דרך אגב אביחי נכון גם למרקו רובן הגיע צהוב שני אבל זה היה בשלב יותר מאוחר של המשחק אם אני לא טועה (דקה 55 משהו כזה)
דרך אגב גם הצהוב על פפה היה סתם אבל האמת שגם אני חשבתי שפפה עשה הצגה בתחילה ומסתבר שטעיתי ובטח שהשופט גם כן טעה.
ספורט 5 הוא בחינם
השאר יש באינטרנט XD
נכתב ב- 01/04/2012, 08:45
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים