עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת העל (ווינר) 2013-2014

• אנא התחבר בכדי להגיב
609 תגובות לנושא זה

#261 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2014‏, ‎22:07

ממתי איתן טיבי ערבי? ישר עולה לך האחמד אה? חח

#262 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2014‏, ‎22:37

חחחחחחחחחחחחחחח מצטער איזה חמור אני, הוא בכלל היה בביתר שהיא לקחה אליפות ב2006, אני לא זוכר אם הוא שיחק, אבל הוא היה בביתר....

חחחחחחחחחחחחחחחח

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#263 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2014‏, ‎22:42

וואללה אני לא הייתי מתבייש לקנות חולצה של ראדי. אחד השחקנים שאחראים על האליפות בשנה שעברה.

שחקן ענק, מה בושה בזה?

בית"ר הייתה מתה שהוא ישחק אצלה.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#264 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2014‏, ‎22:57

אתה מסתלבט עליי? מה הקשר לבין זה שהוא שחקן טוב, לזה שביתר הייתה מתה?!

לא מזמן היה את כל הקרע בקבוצה בגלל שני שחקנים ערבים (עד עכשיו הקבוצה מרוסקת בגלל זה)

והוכח חד משמעית, שL.F קובעים, ולא יהיה שחקן ערבי בביתר, יש יותר סיכוי שהיא תרד ליגה או שיסגרו את הקבוצה.

L.F יעשו לו את המוות, אני זוכר משחקים שהם היו שרים "לא למסור לקדייב" או "פאק יו פאק יו סדייב"

שאחד מהם הבקיע האוהדים הלכו הביתה, קריאות גזעניות, פיצוצי אימונים, שריפת המועדון!!! תגיד לי אתה רציני, אני לא מאמין ששכחתי מזה לרגע!

הם פאקינג שרפו את המועדון, את כל הגביעים, הצלחות, החולצות של אלי אוחנה, הכל מת.

אתה אומר לי היו רוצים אותו בבית"ר?!

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#265 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2014‏, ‎23:00

כן היה בבית"ר, אבל לא בנו עליו והשאילו אותו.

אני זוכר בתקופה שלכם שהוא היה מתולתל, אני מודה שלא הכרתי אותו כל כך לפני שהגיע למכבי.

הברקה גדולה של ג'ורדי.

מקווה שהוא ישאר גם בעונה הבאה, אם לא שיהיה לו בהצלחה, מגיע לו להתקדם.

#266 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎20/03/2014‏, ‎23:02

יותר מזה, אתה מזכיר לי משהו,

פעם היה כתבה כזאת שלוקחים כמה אוהדים קיצונים לסכנין ועושים מפגש סולחה,

האוהדים לא עשו סולחה ולא כלום, היו גזענים, שהם חזרו הביתה, כתבו עליהם שיר:

"במזרחי כולם יודעים

שיש פה כמה שמאלנים

נסעו לסולחה בסכנין

אותנו הם לא מייצגים

תקשיבו טוב יא ערבים

אנחנו סולחות לא עושים

והפזמון אותו דבר

שישרף לכם הכפר"

ועוד משהו, במשחק שביתר הפסידה לסכנין, יש קטע שכל הערבים עשו עם הפלאש של הפלאפון תצוגה יפה כזאת,

כל הקהל של ביתר החזיק להם בשיר הגאוני

"כל המכשירים גנובים,

כל המכשירים גנובים,

כל המכשירים, כל המכשירים גנובים"

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#267 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎21/03/2014‏, ‎00:39

כמובן שדיברתי על האוהדים השפויים, לא על לה פמיליה האוטיסטים.

קח, תראה את שני השערים האחרונים ותבין כמה הוא יכול להיות טוב:

- סטיבן רייט.

#268 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎21/03/2014‏, ‎01:13

מה אתה מראה לי איזה טוב הוא נגדנו? אתה לא יודע איזה קשה אני לוקח את זה שערבי מבקיע, אני לא נכנס לסרטון בכלל.

חוץ מזה אתה מביא לי סרטון שביתר מפורקת, אחרי ששרפו את המועדון, זה ידוע שהקה"ל של בית"ר זה הכח....

עונה עם 8 שחקני בית בהרכב, ולא סתם כולם ילדים שרק עלו מהנוער. שבועיים לפני ביתר ניצחה 2:0 בבלומפילד בשמינית גמר גביע.

(ד"א ראיתי את המשחק הזה, ואני זוכר אותו טוב, זה שביתר הייתה מפורקת, 

גם אוהד שפוי לא רוצה אותו עכשיו, (כי הוא יודע מה LF יעשו, והוא יודע שמה שיקרה זה שהקבוצה שלו תתפרק.)

אין אני אומר לך בתור אוהד ביתר, אחד שהמון בטדי, לא יהיה, לא בשנים הקרובות, ואם כן, הקבוצה תרד ליגה, ותתפרק,

הם עשו טרור פעם שעברה, אי אפשר היה לבוא למשחקים, להזכיר לך שביתר הייתה מועמדת לאליפות ומועמדת לירידה באותה עונה!?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#269 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎21/03/2014‏, ‎03:07

שניר אני חייב להגיד לך שהגזענות שלך מוגזמת מאוד... ערבי לא ערבי בספורט כולם שווים מה זה משנה מי אמא שלו רבאק? באים לפה שחקנים שחורים, נוצרים, לבנים וג'ינג'ים. מה זה משנה מאיפה הוא הגיע העיקר מה שיש לו ברגל. אני רואה שאתה אומר כמה LF הורסים את ביתר אבל הדעות שלך הם בדיוק אותו דבר, אולי רק המעשים שונים, אז מה ההבדל? מצידי תשנא את כל הערבים בעזה ובעולם אבל כשזה מגיע לספורט אין שום הבדל של גזע ומין לדעתי.

• Sparkles אוהב את זה

#270 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎21/03/2014‏, ‎13:18

אורפז, זה לא כ"כ נכון, והדעות שלי הם לא כמו של L.F, יש דברים שאני מסכים ויש כאלה שלא.

אני בנאדם שמביע את הדעה שלי, ובוחר אותה בעצמי.

אני למשל, לא צועק "אני שונא את כל הערבים" בשיר של "מה סלים עושה פה" למה? כי אני אוהב את בית"ר, אני לא רוצה שיורידה לה נקודות.

שהגיעו הצ'צ'נים הלכתי לתמוך בקבוצה, ובכללי הייתי מאחוריה בתקופות קשות גם, אני הייתי נחנק במשחקים, היה קטעים שעמדתי לבכות.

בכל מקרה, הקטע הוא כזה, חוץ מויקטור פצ'ה,  לא היו מוסלמים, גם ויקטור פאצ'ה בעצמו היה כל הזמן מצטלב, והיה לו שרשרת של צלב,

אבא שלו היה מוסלמי, ולפי הדת אז גם הוא. זה לא שמישהו ידע שאבא שלו מוסלמי....

עכשיו ככה:

אני יודע שאתם שוכחים את זה, אבל בית"ר ירושלים זאת קבוצת תחתית, חד משמעית, נכון היא לקחה אליפיות, אבל זאת קבוצת תחתית,

פשוט יש לה המון אוהדים, אל תתבלבלו לשניה ותחשבו שהיא כמו מכבי ת"א מכבי חיפה או הפועל!

קבוצה שגדלה על ערכים (שנאבדו חלק מהם בדרך) אתם יודעים שפעם היו אומרים "ביתר לחץ חזק מאוד" היו מדברים עליה כזכר, אריה.

הסמל שלנו זה המנורה, ובבית שלנו שרים את התקווה. (כל מי שהיה בטדי, גם אם זה אורח, חייב להודות שזה קטע מרגש ומדהים לראות את כל הקהל שר ביחד את התקווה.)

כמו שבנבחרת ישראל אין מגן דוד על החולצה, למה? בגלל שיש בה ערבים, מה ההבדל בין מגן דוד למנורה?

אני רוצה מישהו שילחם בשביל המנורה....

זאת גם הסיבה שהאוהדים כ"כ פנאטים, יותר מכל קבוצה אחרת. אם יש לך 40 דקות פנויות, יש סרט שנקרא "אני אוהב אותך בית"ר"

וזה סרט יפה, שמדבר על כל מה ששאלת, בלי קשר לאם אתה אוהב את הקבוצה או לא, זה סרט מעניין שמסביר בקטנה כל מיני דברים שאני רואה שאתה פשוט לא יודע....

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#271 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎21/03/2014‏, ‎15:19

אז אם קבוצה בחו"ל לא תקבל יהודים לשירותיה באמתלה של "מסורת, לחימה וכו'" אתה לא תטען שזה נובע מגזענות?

#272 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎21/03/2014‏, ‎16:16

אתה מסווה את הגזענות שלך במסווה של להילחם בעבור המנורה, שזה פשוט לא נכון. לפי ההגיון שלך כל השחקנים בביתר צריכים להיות שחקני בית, סטייל בילבאו. כי למה שנוצרי ילחם בשביל המנורה? למה ששחור או מישהו שהוא לא יהודי אסלי שגדל, נולד והתחנך בארץ ילחם בשביל המנורה?? למה שלא נעיף את כל הלא יהודים מהקבוצה ונעשה קבוצה יהודית אתנית אמיתית?

אתה יודע למה לא? כי אם זה יהיה אז בית"ר תילחם כל שנה ורוב הסיכויים שלא תשרוד יותר מכמה שנים בליגת העל.

ושלא תבין אותי לא נכון - תהיה הכי גזעני בעולם כלפי 99% מהאדם, אבל בספורט פשוט אין לזה מקום.

#273 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎21/03/2014‏, ‎17:20

אז אם קבוצה בחו"ל לא תקבל יהודים לשירותיה באמתלה של "מסורת, לחימה וכו'" אתה לא תטען שזה נובע מגזענות?

כאילו שזה לא קורה? חחח אם בקבוצה מעולם לא היה יהודי והם לא רוצים לקבל זכותם, סטייל בילבו

אתה מסווה את הגזענות שלך במסווה של להילחם בעבור המנורה, שזה פשוט לא נכון. לפי ההגיון שלך כל השחקנים בביתר צריכים להיות שחקני בית, סטייל בילבאו. כי למה שנוצרי ילחם בשביל המנורה? למה ששחור או מישהו שהוא לא יהודי אסלי שגדל, נולד והתחנך בארץ ילחם בשביל המנורה?? למה שלא נעיף את כל הלא יהודים מהקבוצה ונעשה קבוצה יהודית אתנית אמיתית?

אתה יודע למה לא? כי אם זה יהיה אז בית"ר תילחם כל שנה ורוב הסיכויים שלא תשרוד יותר מכמה שנים בליגת העל.

ושלא תבין אותי לא נכון - תהיה הכי גזעני בעולם כלפי 99% מהאדם, אבל בספורט פשוט אין לזה מקום.

אני לא מסווה קודם כל שום גזענות, אני אומר שאני גזען, אורפי, אתה יודע שאני תמיד אומר את הדעה שלי, גם אם היא שונה משל כולם.

אני אישית שונא את כל הערבים, ואני לא רוצה לשים על ערבי את המנורה, אני לא שונא את כל הנוצרים, אבל אם הוא לא נלחם בשביל הסמל, שיעוף מפה.

(כן אני שונא את בראנדן ועוד כמה זרים שיש לנו בקבוצה עכשיו), אבל את ג'ונס אני מאוד אוהב, נלחם לפעמים יותר מהשחקנים שלנו.

את שי חדד אני אוהב מאוד, ואת אריאל הרוש (שינטוש בקרוב, ומי שיקח אותו ירוויח.) את קריאף אני לא כ"כ אוהב, כאילו הוא גדל במזרחי והוא אוהב את בית"ר יותר מכל השחקנים שם, הוא נלחם חופשי אבל מסכן הוא לא מספיק טוב, כמה שהוא משתדל הוא לא מצליח. אני בחיים לא ישרוק לו בוז לדוגמא....

בקשר לנוצרים בה לי לחדד, אין מה לעשות הם כבר נכנסו ואי אפשר להוציא אותם, זה כמו שעכשיו אי אפשר להפציץ את עזה,

אבל אם ב48 היינו עושים שם פעולת טרור, העולם היה שוכח עד עכשיו. או הרבה פחות כועס. תראו מה פוטין עשה בקרים / שואה / סוריה אבל זה לא משנה.... זה לא הנושא.

ואני לא רוצה שיתחילו להיות פה ערבים בביתר חופשי, זהו, חד וחלק. לא רוצה את בנזמה, ולא רוצה את ריברי, (ואני אוהד באיירן, ואני עף עליו בבאיירן - זאת דוגמא מעולה, שזה באמת דווקא כי זאת בית"ר)

עוד משהו, תסתכל את וייה / ג'ונס, שיש את התקווה, הם עומדים, נכון הם לא שרים / מצטמררים, זכותם, זה לא קשור אליהם....

אבל תראה את השחקנים של סכנין, פתאום לכולם מגרד הביצים?! זה מטריף אותי, שהאוהדים שלהם שורקים בוז, או מראים את התחת שיש תקווה.

ולא עושים להם על זה כלום.

כל מה שכתבתי זה בלי קשר לזה שגם אם הייתם משכנעים אותי שאני רוצה ערבי, אני יודע מה L.F יעשו לו, מה זה יגרור, וזה בעצמו יגרום לי לוותר,

זאת הסיבה שאמרתי לכם בתור אחד שהמון בטדי, נכון שהם קומץ, אבל הם כבר הוכיחו שהם ניצחו במלמה, וביתר שלהם.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#274 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎21/03/2014‏, ‎23:04

לא, זה לא קורה. בילבאו לא מקבלת אף שחקן שהוא לא באסקי. אם היית אומר לי שבית"ר מורכבת רק משחקנים ירושלמים אז ניחא, הייתי מבין. אין אף קבוצה בעולם ששוללת שחקן רק ע"פ מוצאו...

• liverpool אוהב את זה

#275 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎22/03/2014‏, ‎01:26

התירוץ הזה של בילבאו זה כזה לא רציני. או שהבית"רים כאלה טיפשים שלא מבינים, או שהם פשוט מנסים לעבוד על כולם בעיניים.

אגב, ה"גועל נפש" שהפועל לא הסכימו לתת את הכדור לזהבי. מצד אחד זהבי מתנהג כמו אפס כלפי הפועל (ושלא ימכרו לי כל מיני סיפורים על הקללות. זהבי נחץ בארץ עם חולצה צהובה והכריז "אני 100% מכבי". מהרגע הראשון הוא החליט שהוא יעשה להפועל דווקא. גרשון אכל פי שתיים ולא הגיב) ומצד שני הוא מתלונן שלא נותנים לו את הכדור (אין שום חובה לתת כדור, אגב). 

ואז מכבי הולכים ומוציאים את החולצת "פיו פיו". אחר כך הם יתלוננו על היחס של הפועל כשהם דווקא עושים דברים כאלה (זכותם המלאה, אבל אחר כך שלא יתלוננו שהיחס שהם מקבלים מהפועל הוא לא טוב ולא ספורטיבי).

#276 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2014‏, ‎00:39

התירוץ הזה של בילבאו זה כזה לא רציני. או שהבית"רים כאלה טיפשים שלא מבינים, או שהם פשוט מנסים לעבוד על כולם בעיניים.

אגב, ה"גועל נפש" שהפועל לא הסכימו לתת את הכדור לזהבי. מצד אחד זהבי מתנהג כמו אפס כלפי הפועל (ושלא ימכרו לי כל מיני סיפורים על הקללות. זהבי נחץ בארץ עם חולצה צהובה והכריז "אני 100% מכבי". מהרגע הראשון הוא החליט שהוא יעשה להפועל דווקא. גרשון אכל פי שתיים ולא הגיב) ומצד שני הוא מתלונן שלא נותנים לו את הכדור (אין שום חובה לתת כדור, אגב). 

ואז מכבי הולכים ומוציאים את החולצת "פיו פיו". אחר כך הם יתלוננו על היחס של הפועל כשהם דווקא עושים דברים כאלה (זכותם המלאה, אבל אחר כך שלא יתלוננו שהיחס שהם מקבלים מהפועל הוא לא טוב ולא ספורטיבי).

די נו באמת, זה גועל נפש, זה נוהג שמקובל בכל העולם, ומה שזהבי עשה זה רק אחרי כל המרורים שהוא אכל מהפועל.
סיפרתי את הסיפור המלא לפני כמה עמודים. תקרא ותחכים.

אני מניח שאתה אוהד הפועל, אז בבקשה תנסה להיות אובייקטיבי - זה ידוע שהפועל מתייחסת באופן איום ונורא לשחקנים שעוזבים אותה, לפחות עד אחרי תקופת טביב. (כמועדון. את האוהדים עוד אפשר להבין, וכמעט בכל מקום אחר היו מתנהגים כך)

החולצה של הפיו פיו יצאה רק אחרי החגיגה העלובה והצבועה של דמארי, והצביעות הבלתי נסבלת של אוהדי הפועל. מה קרה, עכשיו לא צריך להעמיד לדין את דמארי? לא צריך להוקיע אותו כסמל של מועדון?

צבועים בלתי נלאים שכמוכם.

מה לא ספורטיבי בזה? זו חגיגה שעושים בכל העולם כבר עשרות שנים, זהבי לא המציא אותה. דווקא העליהום שעשו עליו מהצד האדום והצבוע הפך אותה למשהו מיוחד.

- סטיבן רייט.

#277 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2014‏, ‎02:28

זה שזה נהוג עוד לא אומר שחייבים. כשזהבי עושה להפועל דווקא, שלא יצפה לקבל יחס הגון.

הסיכסוך של זהבי היה עם טביב, לא הפועל. וכל הקללות שמקללים אותו, זה בטח כמה אוהדים בודדים (אני מדבר על קללות קשות כביכול בטלפון). אני גם בספק אם היה כזה ווליום של קללות לפני שהוא נחת באץ עם חולצה צהובה והצהיר שהוא 100% מכבי...

מה יש להפועל לגנות את דמארי? אחרי שכל העולם ואחותו אמרו להם שאין בעיה עם החגיגה של זהבי וזהבי עצמו המשיך לעשות אותה...

והחגיגה לא כזאת נהוגה. הוא רץ ועשה את התנועה במיוחד לקהל של הפועל. אני לא מכיר עוד שחקן שעושה את זה.

ולא, אני לא אוהד הפועל.

#278 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2014‏, ‎08:14

העניין הוא לא הבעיה עם החגיגה של דמארי, כמו שאין לנו בעיה עם ההתרסה של זהבי לא תהיה בעיה עם ההתרסה של דמארי. אבל, וזה אבל גדול, אם הקהל של הפועל יוצא כנגד החגיגה של זהבי הוא צריך גם לצאת נגד החגיגה של דמארי, זה רק הגיוני. מבחינתי, וגם רשמתי את זה איפשהו למעלה, שתי החגיגות בסדר גמור וחלק מספורט תחרותי.

וכמו שספארקלס אמר, לקהל של הפועל יש בעיה גדולה בלקבל שחקנים ששיחקו אצלם ועברו למקומות אחרים. אני לא רואה את זה קורא במכבי (באמת שאני לא זוכר מתי שרקנו בוז לשחק ששיחק אצלנו פעם).

יותר מזה אני אגיד, גם אם היום הסמל הכי גדול של מכבי (כביכול), ייני, יעבור להפועל כחלק מהתפתחות הקריירה, אני אבין את זה ואכבד אותו. כמובן שהקהל כן ישרוק בוז אבל לי, אישית, זה לא כל כך יפריע.

כמובן שזה שונה ממקרה כמו שמעון גרשון שהלך לשחק ביריבה שנואה נטו בשביל כסף.

#279 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2014‏, ‎10:37

מה יש להפועל לגנות את דמארי? אחרי שכל העולם ואחותו אמרו להם שאין בעיה עם החגיגה של זהבי וזהבי עצמו המשיך לעשות אותה...

והחגיגה לא כזאת נהוגה. הוא רץ ועשה את התנועה במיוחד לקהל של הפועל. אני לא מכיר עוד שחקן שעושה את זה.

הנרי נגד טוטנהאם, אדביור נגד ארסנל, נוויל נגד ליברפול... הייתי מכניס אפילו את הקאלמה של רונאלדו לכאן

לא חסר דוגמאות, לא רואה שום בעיה ששחקן מתגרה טיפה בקהל היריב (במיוחד אם זה יריבות גדולה ואותו קהל לא מפסיק לקלל את השחקן)

בחייאת זה כדורגל זה כל היופי במשחק

• Spirit, אורפז. ו Sparkles אוהבים את זה

#280 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎23/03/2014‏, ‎15:57

אחלה כתבה, במיוחד ששמו לי את רדיוהד בסוף :-)

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים