בכ"מ, נראה שהעמוד נמחק(סטטוסים מצייצים).
עריכה:פתחו חדש.
נכתב ב- 12/07/2014, 20:34
בכ"מ, נראה שהעמוד נמחק(סטטוסים מצייצים).
עריכה:פתחו חדש.
נכתב ב- 12/07/2014, 20:40
לי זה לא נכנס לסטטוסים מצייצים אבל זה מראה לי אותו שאני כותב בחיפוש,
זה נכנס לכם?
פיגועי פייסבוק, ארגון טרור צעצוע.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 12/07/2014, 20:57
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה גדול, ידעתי שמישהו יסתלבט על זה!
נכתב ב- 12/07/2014, 20:58
חחחחחחחחחחח, אני נקרע מצחוק בשעה האחרונה.
בדיחות על הפריצות לפייסבוק, העיכוב בשיגורים וכו' וכו'...
אין על ישראלים!
רותם, אנחנו מזיינים להם את הצורה.
עד עכשיו יש חמישה פצועים בצד הישראלי לעומת בערך מאה הרוגים בצד הערבי, שרובם קשורים באופן ישיר לטרור. (כמובן שעדיין יש לא מעט חפים מפשע לצערנו, אבל זה המחיר שצריך לשלם)
אין בכלל מקום להשוות.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 12/07/2014, 21:01
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 12/07/2014, 21:05
נראה לי פרצו גם ל'הארץ' הכל כתבות שלטובת הערבים
That's the way the cookie crumbles
נכתב ב- 12/07/2014, 21:12
בכתבה של YNET מספר העורך/הבעלים של הדף שהוא קיבל מייל חשוד, פתח אותו ואישר.........טיפש מטופש.....
נכתב ב- 12/07/2014, 22:37
מראים תמונות של חגיגות מהצד הפלסטיני, בחיי...כמה שהם אידיוטים חח
רוקדים, עפים באויר, ומדליקים זיקוקים כאילו זה יום העצמאות
נכתב ב- 13/07/2014, 00:41
נכתב ב- 13/07/2014, 00:53
חחחחחחחחחחח רציתי לרשום את זה בהתחלה, ולהוסיף שהוא השתפר מאז.
מדהים שאתה זוכר את זה, חשבתי אף אחד לא ידע על מה אני מדבר
נכתב ב- 13/07/2014, 01:13
כל הכבוד, שיחק אותה
התעמולה הזאת נועדה לישראלים, בכלל כל ההסברה זה רק בשביל לשכנע ישראלים. אל תחשוב לרגע שמישהו משתכנע מהגיבובים של ההסברה הישראלית חוץ מישראלים.
נכתב ב- 13/07/2014, 04:14
נכתב ב- 13/07/2014, 07:15
כל הכבוד, שיחק אותה
התעמולה הזאת נועדה לישראלים, בכלל כל ההסברה זה רק בשביל לשכנע ישראלים. אל תחשוב לרגע שמישהו משתכנע מהגיבובים של ההסברה הישראלית חוץ מישראלים.
מזל שמעניין לי תתחת מה העולם חושב עליי..
נכתב ב- 13/07/2014, 10:52
כל הכבוד, שיחק אותה
מזל שמעניין לי תתחת מה העולם חושב עליי..
מזל שלא מעניין אף אחד מה מעניין אותך.
נכתב ב- 13/07/2014, 11:53
אני מת על הטיעונים האלו של "לא משנה מה יעשו הגויים". היה מוטב אילו אנשים היו טיפה יותר מבינים בכלכלה וביחסים בינלאומיים, מה שהיה עוזר להם להבין שכיום אנחנו מוגנים בזירה הבינלאומית ע"י האמריקאים ומערב אירופה, שמונעים כמעט כל פעולה כלפינו. בלעדיהם כנראה שהיו כבר מזמן מוטלות עלינו סנקציות כמו שמוטלות על מדינות כמו צפון קוריאה, רוסיה ואיראן.
במובן הכלכלי, אנחנו מדינה עם משק מודרני שמבוסס על ייצוא. אנחנו תלויים באופן כמעט מוחלט במדינות המערב, אליהן אנחנו מייצאים את רוב הפעילות הכלכלית שלנו. להבדיל משווקים פרימיטיביים (כמו למשל הפלסטינים, שמייצרים בעיקר אוכל לעצמם ולא מייצאים כלום), הכלכלה שלנו היא חלק מהשוק הגלובלי, ואם ינדו אותנו ממנו יקרה פה לא פחות מאשר אסון כלכלי מוחלט תוך שבועיים בערך.
יש לנו כרגע מעמד מועדף אצל כמעט כל המשקים העיקריים איתם אנחנו בשיתוף פעולה. כל מי שחושב היום שהאמריקאים והאירופאים "נגדנו", פשוט לא מבין מה הוא מדבר. החשש הוא כמה זמן יוכלו לעמוד לצדנו ממשלות במדינות בהן דעת הקהל נוטה לכיוון ההפוך.
אז להגיד "על הזין שלי מה יגידו" זה אכן נורא מצ'ואיסטי וקשוח, אבל אני לא חושב שמי שמצהיר את זה חושב לעומק (או בכלל) איך בדיוק הוא יתמודד אם בבת אחת הבנק שלו יתמוטט, הפנסיה שלו תעלם, העבודה שלו תיסגר והסופרמרקט יתרוקן ממוצרים.
נכתב ב- 13/07/2014, 11:55
מישהו חושב שכתבתי הודעה לא בסדר במהלך ה48 שעות האחרונות באשכול הזה? משהו שעובר את גבול החוקים?
כי רק שתדעו שחסמו אותי שוב, היום, למרות שלא הייתי בפורום מאתמול.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 13/07/2014, 12:32
סתם שתדעו, שניר חסום.
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים