ליגת האלופות 2011/2012
נכתב ב- 10/04/2012, 15:46
נכתב ב- 24/04/2012, 22:41
טוב, נגמרה העונה, נגמרה תקופה.
נראה מי יגיע בעונה הבאה.
איזו טעות של פפ לעלות רק עם שלושה שחקני הגנה, בשתי מתפרצות, צ'לסי סגרו עניין.
ושוב, החמצות על החמצות, כמו במשחק הראשון.
לצ'לסי לא יהיה מה למכור בגמר בלי 5 שחקנים בכירים, בטוח לא מול ריאל. אולי מול באיירן.
נכתב ב- 24/04/2012, 22:47
בראסמי מאכזב שצ'לסי עלו, חרא של קבוצה שהדרך היחידה שלה לקחת את הגמר זה בבונקר כמו נגד בארסה.
- rotembal אוהב את זה
נכתב ב- 24/04/2012, 22:47
וואי, וואי, וואי, טורס הזה... עוד חשבתי שהוא יחמיץ את המצב הזה כמו שהוא החמיץ מול יונייטד.
- Cokegod אוהב את זה
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 24/04/2012, 23:41
כל פעם מחדש.בארסה לוזרים ברמות, להוביל 2-0 מול 10 שחקנים ולא לעלות? ומסי גם יצא לוזר לאללה, הייתה לו הזדמנות לגמור את המשחק עם הפנדל הזה.
בראסמי מאכזב שצ'לסי עלו, חרא של קבוצה שהדרך היחידה שלה לקחת את הגמר זה בבונקר כמו נגד בארסה.
ריאל - חרא קבוצה, בונקריסטים.
צ'לסי - חרא קבוצה, בונקריסטים.
אינטר שהעיפה את בארסה לפני שנתיים - חרא קבוצה, בונקריסטים.
מעניין שכל 3 הקבוצות הצליחו לנצח את ברצלונה במשחקים קריטיים עם מה שנקרא 'בונקר',
בזמן שבארסה שלנו, הצנועים והמתוקים, ימסרו מאה פעם בהתקפה הלוך חזור הלוך חזור, ואם קצת קשה, אז ימסרו לשוער או לבלם ויתחילו הכל מההתחלה. - אבל זה לא מגעיל, כי זאת בארסה, והטיקי טקי זה דבר מדהים, כי PEP גוארדיולה הגאון המציא את זה.
יאללה... חאלס.
אולי בונקר זאת טקטיקה טובה יותר מטיקי קקי. חשבתם על זה?
- BeBest, Sparkles ו Cokegod אוהבים את זה
-
נכתב ב- 24/04/2012, 23:59
אולי. ואולי לא.אולי בונקר זאת טקטיקה טובה יותר מטיקי קקי. חשבתם על זה?
בארסה לוזרים ברמות, להוביל 2-0 מול 10 שחקנים ולא לעלות? ומסי גם יצא לוזר לאללה, הייתה לו הזדמנות לגמור את המשחק עם הפנדל הזה.
מוריניו עושה בונקר קבוע מול ברסה. מתוך 11 משחקים הוא ניצח 2, לא נתון מדהים בהתחשב בעובדה שהוא נוצח כל כך הרבה פעמים על ידי ברסה, הועף מליגת אלופות ובעקרון הושפל כמעט בכל פעם, אם הוביל 1-0 בדקה 1 והפסיד או חטף 5 מהגאונות של ברסה.
אז ב3 שנים האחרונות לברסה היה את האחוזים בין הגבוהים בהיסטוריה של הליגה, שברו שיאים לא הגיוניים כמעט (6 תארים בעונה אחת??!?!) ויש להם את השחקן הטוב בעולם שאין כמעט שיא שלא נשבר על ידו.
אז לא, בונקר זה ממש לא יותר יפה מטיקי טקה. גם תרנגול עיוור בסוף ימצא גרגר, יעשו 150 פעם בונקר מול ברסה וכמה פעמים זה יעבוד, לא נורא לא קרה כלום.
נכתב ב- 25/04/2012, 00:23
זה התחיל ב"מוריניו עושה בונקר קבוע מול בארסה" - חחח, ממש לא. עלק בונקר. הפסדנו לכם בהמון משחקים זה כן. אבל בונקר לא עשינו.
ומה שמפתיע, בדיוק במשחק שכן הוא עשה פחות או יותר בונקר (ביום שבת) - ניצחנו.
- Sparkles אוהב את זה
-
נכתב ב- 25/04/2012, 00:42
מתי אמרתי שריאל חרא של קבוצה, או אינטר של מוריניו שזכתה באליפות?כל פעם מחדש.
בארסה לוזרים ברמות, להוביל 2-0 מול 10 שחקנים ולא לעלות? ומסי גם יצא לוזר לאללה, הייתה לו הזדמנות לגמור את המשחק עם הפנדל הזה.
מעניין שכל 3 הקבוצות הצליחו לנצח את ברצלונה במשחקים קריטיים עם מה שנקרא 'בונקר',
בזמן שבארסה שלנו, הצנועים והמתוקים, ימסרו מאה פעם בהתקפה הלוך חזור הלוך חזור, ואם קצת קשה, אז ימסרו לשוער או לבלם ויתחילו הכל מההתחלה. - אבל זה לא מגעיל, כי זאת בארסה, והטיקי טקי זה דבר מדהים, כי PEP גוארדיולה הגאון המציא את זה.
יאללה... חאלס.
מה לעשות שצ'לסי של השנה קבוצה חרא? הם לא הרשימו ברוב שלבי העונה וגם נגד בנפיקה הם לא שיחקו כדורגל יפה לעין. לפני 3 שנים הם היו טובים ושיחקו מעולה בסטמפורד ברידג' ורק בזכות השופט הם לא עלו. השנה הם שיחקו בונקר נגד בארסה, זאת עובדה, ואני לא אתפלא אם נראה אותו הדבר נגד ריאל בגמר במידה ותעלה ואז נראה אם תשבח אותם.
הטיקי טקה של בארסה באמת מעצבן לפעמים, אבל ברוב המשחקים ב-4 השנים האחרונות זה עבד והקבוצה כבשה הרבה והגיעה להרבה הזדמנויות. ולצורך העניין, אני נהנה יותר לראות את ריאל מאשר את בארסה. אתה לא אוהב את הטיקי טקה? סבבה, אבל מה קשורה היציאה הזאת שלך עכשיו? הכדורגל שהציגה צ'לסי בשני המפגשים עם בארסה היה בונקר, מה אמרתי שלא נכון? אם אתה נהנה לראות בונקר בכיף שיהיה לך, אליי זה לא מדבר והייתי מעדיף לראות בגמר קבוצה שאין לה כוונה לעשות בונקר.
- rotembal אוהב את זה
נכתב ב- 25/04/2012, 06:05
נכתב ב- 25/04/2012, 06:18
הוא לא יקרא את ההודעה שלך כי הזכרת את מוריניו במשפט הראשון.מתי אמרתי שריאל חרא של קבוצה, או אינטר של מוריניו שזכתה באליפות?
כל פעם מחדש.
יאללה... חאלס.
מה לעשות שצ'לסי של השנה קבוצה חרא? הם לא הרשימו ברוב שלבי העונה וגם נגד בנפיקה הם לא שיחקו כדורגל יפה לעין. לפני 3 שנים הם היו טובים ושיחקו מעולה בסטמפורד ברידג' ורק בזכות השופט הם לא עלו. השנה הם שיחקו בונקר נגד בארסה, זאת עובדה, ואני לא אתפלא אם נראה אותו הדבר נגד ריאל בגמר במידה ותעלה ואז נראה אם תשבח אותם.
הטיקי טקה של בארסה באמת מעצבן לפעמים, אבל ברוב המשחקים ב-4 השנים האחרונות זה עבד והקבוצה כבשה הרבה והגיעה להרבה הזדמנויות. ולצורך העניין, אני נהנה יותר לראות את ריאל מאשר את בארסה. אתה לא אוהב את הטיקי טקה? סבבה, אבל מה קשורה היציאה הזאת שלך עכשיו? הכדורגל שהציגה צ'לסי בשני המפגשים עם בארסה היה בונקר, מה אמרתי שלא נכון? אם אתה נהנה לראות בונקר בכיף שיהיה לך, אליי זה לא מדבר והייתי מעדיף לראות בגמר קבוצה שאין לה כוונה לעשות בונקר.

נכתב ב- 25/04/2012, 08:25
אבל לא נורא- שנה הבאה תעבור לאהוד ריאל.
נכתב ב- 25/04/2012, 13:24
ולא, אני ממש לא אוהד בארסה, אני לא זז ואפילו לא דופק איזה חיוך בגולים של בארסה כי זה לא מעניין אותי. כן, אולי יש לי העדפה לבארסה על ריאל כי הם משחקים יותר יפה אבל מה לעשות שאתם מדברים שטויות. "מוריניו לא עושה בונקר נגד בארסה", "בונקר זה יותר יפה מהטיקי-טקה", "פפ מאמן חרא", "מסי חרא שחקן בלי אינייסטה וצ'אבי", "בוסקטס עושה הצגות" (כי פפה שחקן מדהים ודי-מאריה בחיים לא נופל), "לבעוט 30 בעיטות לעומת 2 של היריבה לא אומר שאתה יותר טוב", "החזקת כדור ממש לא עוזרת במשחק" (נכון כי עדיף למסור ליריבה..), "השופטים שונאים את ריאל ומוצצים לברסה" (למרות שהייתה כתבה שבליגה ריאל הרוויחה יותר מבארסה על טעויות שיפוט) ועוד שלל תגובות מפגרות של ילדים סובייקטיבים ברמות על.
נ.ב, סליחה שאני לא מת על קבוצה שבכל משחק שהיא מפסידה לבארסה (מה לעשות שהם מפסידים בעיקר להם בשנים האחרונות), הם מתחילים לכסח לשחקנים של בארסה את הצורה במאה חמישים מקרים. + בקבוצה שלהם משחק אחד השחקנים הכי מגעילים היום בעולם, פפה, שפירק לשחקן את הרגל על הגב.
- rotembal אוהב את זה
נכתב ב- 25/04/2012, 16:21
אבל להגיד שמוריניו עשה בונקר מול באסה במשחק האחרון זו טיפשות וזה משפט של טוקבקיסטים
ולא של אחד שמבין כדורגל.
נכתב ב- 25/04/2012, 16:47
נכתב ב- 25/04/2012, 17:29
למרות זאת הם הפסידו לריאל ועכשיו גם לצ'לסי.
זה לא אומר שהם עדיין לא הטובים בעולם. זה רק אומר שהשנה הם הפסידו.
ותזכורת לאוהדי הצלחות - הנבחרות הטובות במונדיאל בכל הזמנים:
1. נבחרת הפלא של הונגריה 1954 - הפסידה בגמר לגרמניה.
2. נבחרת הטוטאל פוטבול (האבא של הטיקי-טקה ) של הולנד 1974 - הפסידה בגמר לגרמניה (שוב )
3. נבחרת הקסם של ברזיל 1982 - הפסידה ולא עלתה אף לחצי הגמר נגד איטליה, בסוג של כדורגל גרמני דובר איטלקית.
הנבחרת היחידה שהציגה כדורגל מבריק והתעלתה בכמה רמות ברמת הכדורגל שלה וגם זכתה במונדיאל היתה ברזיל בשנת 1970 .
הייתי אומר שברצלונה ממוקמת מאוד טוב במאזן בין כדורגל טוטאלי-מבריק ובין הצלחות מוכחות.
נ.ב : אני לא אוהב את ברצלונה. לפעמים קצת מתעב את השלימות הזו. אוהב את מנצ'סטר באירופה והכי הכי את ניוקאסל של שנת 1996, שהיתה מושלמת מבחינתי מבחינת כדורגל, אבל סיימה במקום שני בליגה...
כי כמו שאמרתי - לשחק כדורגל מושלם... לפעמים זה לא מספיק.
נכתב ב- 25/04/2012, 17:50
+1הכי הכי את ניוקאסל של שנת 1996, שהיתה מושלמת מבחינתי מבחינת כדורגל, אבל סיימה במקום שני בליגה
נכתב ב- 25/04/2012, 17:52
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 25/04/2012, 18:00
במצב שביירן כובשת שער ריאל צריכה שניים בשביל הארכה ושלושה שערים בשביל לעלות.אם ביירן עוקצת גול, ריאל צריכה 3 בשביל לנצח נכון??
נכתב ב- 25/04/2012, 18:08
לחסרי הסבלנות תקפצו ל 1:10 ... ואח"כ לדקה 4:10 .
נכתב ב- 25/04/2012, 23:29
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים