עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
876 תגובות לנושא זה

#281 Spirit

Spirit

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎21:11

אני שם את זה פה ולא באשכול תמונות, כי נכון לעכשיו זה יותר מתאים לכאן חח
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה (זההשופט של המשחק היום)
תמונה שפורסמה

#282 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎21:11

טוב אז ככה הייתה לי הרגשה שכל מי ששונא יונייטד או שיש לו זכרון קצר יגיב דווקא נגד יונייטד..
לא שמעתי אף אחד מזכיר את הנגיעת יד לפנדל ברור של דויד לואיז.. למה אתם לא מזכירים את זה? אף אחד פה לא יודע מהי אובייקטיביות אולי מספר בודד של אנשים.
אכן היה נבדל. אני גם מעדיף שזה היה נגמר בתיקו ולא לנצח ככה אבל עוד פעם אתם לא מזכירים פנדל בטוח שהיה צריך להשרק ושאם אם היה נשרק לטובת היונייטד אי אפשר היה לדעת לאן היה מתפתח המשחק אבל טעויות הם חלק מהשיפוט ואני גם לא אוהב להשתמש במילה "אם" בכדורגל..
לצורך העניין, לגבי האדום של טורס, גם אם באמת בוצעה על טורס עבירה והשופט טעה, אז זה מגיע לטורס.
שחקן שכל שבוע מתחזה פעם אחר פעם אל תעשו ממנו חסיד גדול או קורבן.. (לא אומר שהוא השחקן היחיד שמתחזה בכדורגל העולמי אבל אל תהפכו את טורס "למסכן" או קורבן כי הוא לא).
הוא יצר לעצמו את התדמית של עצמו אז שיאכל קש וששחקניי קבוצתו ומאמנו יבואו בטענות רק אליו..
תוכלו לראות בהילוך החוזר השני שבו רואים הכי ברור:

טורס ביצע הצגה, הוא רצה שהשופט ישרוק לעבירה ובעיטה חופשית כי באותה התקפה היה מוקף בשחקני הגנה של יונייטד ללא שחקני צ'לסי בהתקפה, חיפש לסחוט עבירה, מצב נייח.
למה מוציאים צהוב כ"כ מהר על התחזות?
כי בגלל אותם מתחזים השופטים הם בסופו של דבר נענשים ולא השחקנים..
אם שחקן מתחזה ברחבה ושופט נותן פנדל שלא היה וזה מכריע את המשחק הוא נענש על כך זה למה מוציאים צהובים למתחזים, מדובר פה בפיירפליי.
נכון שאין תמיד פיירפליי בכדורגל, אבל עפ"י הפסיקות המכריעות שנשרקו שלא כהלכה השופטים לבסוף נענשים והמתחזים המסריחים נהנים מההפקר. (וגם אם מדובר במתחזים מהקבוצה אותה אני אוהד, גם אותי זה מגעיל).
גם אם יגידו לך שזה לא נכון, העובדה ששופטים נוטים לשלוף צהובים בהסתמך לרזומה של אותו שחקן מבחינת תדירות ההתחזויות שלו.
לדוגמא: אם שופט רואה בטלוויזיה שחקן כזה או אחר מתחזה בתדירות גבוה, באחד המשחקים שהוא ישפוט את הקבוצה של אותו שחקן ויבוצע על אותו שחקן עבירה ולשופט יהיה ספק מתישהו לגבי עבירה עליו ברחבה הוא יעדיף לא לשרוק מהסיבה שהוא מודע לכך שהשחקן מתחזה בתדירות גבוהה. (גם אם הפעם בוצעה עליו עבירה).
אשלי יאנג של היונייטד ידוע כמתחזה, לואיס סוארז, אפילו כרסיטיאנו רונאלדו שהיה ביונייטד בזמנו היה ידוע כמתחזה ודובר עליו רבות בתקשורת האנגלית.. (בצעירותו),
לא חסר עוד שלל של מתחזים שלא עולים לי שמם לראש עכשיו אבל יש ותמיד יהיו.
לגבי הגול היה נבדל ברור.
האדום הראשון לאיבנוביץ' אין בכלל מה להתווכח.

ושוב פעם מעניין אותי למה אף אחד לא הזכיר את נגיעת היד של דויד לואיז בתוך הרחבה, ברגע כ"כ קריטי במשחק שיכל לשנות את כל פני המשחק, אפילו השדרן לירן שכנר עם הזכרון הקצר לא הזכיר זאת, כי הוא שונא יונייטד וזה כ"כ בולט כמו ששגיא כהן ויורם ארבל חולים על התחת של ברצלונה!!!

קצת אובייקטיביות מצידכם גם לא תזיק (אלו ששונאים או לא אוהדים את היונייטד בלשון המעטה). :)
  • Sparkles אוהב את זה

#283 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎21:29

תראה הודעה שלי עמוד קודם לגבי היד

#284 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎21:30

לגבי היד של לואיז, השדר האנגלי אמר בניגוד לשדרים הישראלים שלא שורקים פנדל על דבר כזה. הכדור ניתז ליד שלו, לא היה לו ממש מה לעשות, אפשר לשרוק ואפשר גם שלא, לא מדובר בפנדל חד משמעי.

הנה תגובה של אוהד יונייטד מפורום אחר לגבי נגיעת היד:
"לא נכון!!!! הנגיעת יד של לואיז היא לא יד שאפשר לשרוק עליה פנדל.
שים לב שגם בשידור האנגלי אמרו שזו בעיטה שנבעטה ליד של לואיז ממרחק קטן ולכן אין פה פנדל.

כמובן שזלצר את שכנר רואים בדיוק אחרת וגם לא מבינים אנגלית אז הם מיד סתרו את השדר האנגלי וקפצו שהיה שם פנדל ברור.

לא כל נגיעת יד היא פנדל, יש כדורים שנורים ליד שלך ואין לך מה לעשות."

גם על הנבדל הגבולי אני לא בא בטענות לשופט/קוון כי קשה מאוד לראות את זה כי זה קרה מהר וקשה מאוד לקבוע.

אבל לדעתי זה פשע להוציא צהוב שני על התחזות, בטח על אחת שלא ניתן להוכיח ולמעשה בגלל המגע בטורס לא הייתה, גם בעבירה הברורה על יאנג היה מגע ממש קל מצד איבנוביץ אבל זה הספיק כדי להפיל אותו ולמנוע ממנו להתקדם ולכבוש.

מה שאנשים לא מבינים שקשה מאוד להוכיח ברוב המקרים אם מדובר בהתחזות או לא, לפעמים שחקנים מועדים גם בלי מגע משחקן יריב, ובמקרה הזה אי אפשר להגיד שלא היה מגע.
  • Cokegod אוהב את זה

#285 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎22:01

כשהזכרתי את יאנג כמתחזה הזכרתי אותו כמתחזה באופן כללי בלי שום קשר למהלך המשחק הזה והתקרית עם איבנוביץ' שהוביל לאדום..
אמרתי שטורס התחזה ומתחזה בתדירות גבוהה, ולכן הבאת דוגמאות של שחקני יונייטד שהתחזו וגם ימשיכו להתחזות.. לא רציתי פשוט שיחשבו שאני צבוע שאני אטען שרק שחקנים של קבוצות אחרות מתחזים והשחקנים של הקבוצה אותה אני אוהד הם טלית שכולה תכלת.
אוהד יונייטד אמר? סו וואט אני יכול להביא לך עוד הרבה אנשים שהם לא אוהדים יונייטד או לא אוהדי יונייטד שלדעתם היה פנדל..
שדר אנגלי לא אומר שהוא מבין יותר ממני ממך או מכל אדם אחר, זה בסה"כ דעה של עוד בן אדם.
יש חוק מפורש בו נאמר כאשר הכדור פוגע בידו של שחקן שאינו קרוב לגופו יש צורך בשריקת לכדור נייח או עונשין במקרה זה..
זלצר ושכנר? הם דווקא כן מבינים אנגלית, אבל הם בכלל לא מעניינים אותי, חלק מהפעמים שכנר מושפע מזלצר וזלצר שהוא פרשן לפעמים מושפע משדרן שאינו מבין בכלל כדורגל ונותן דעתו שמתבררת במרבית הפעמים מגוחכת בעצות אחיטופל מייעץ לחילופים שכדאי למאמנים לבצע מעמדת השידור.
הם נמצאים שם רק לצורך הבידור, אני לא צריך אותם או שדר אנגלי בשביל לגבש דעה משלי ואני בטוח שאני לא היחיד שחושב ככה.
אתה לא יכול להגיד שהמצב הספציפי הזה היה כדור ירוי מהסיבה שאם זה כך כל כדור שנבעט ופוגע בידו של השחקן נחשב כ"כדור ירוי".
לגבי הנבדל אין ספק שטעה הקוון, לגבי אם קשה היה לראות או שסתם הקוון לא שם לב זה כבר הוא יצטרך לתת הסברים...
אמרתי זאת גם בעבר כולנו בני אדם וכולנו טועים מידי פעם..
השופט\קוון טעה לגבי נגיעת היד שלא נשרקה (אם אני לא טועה זה הקוון שהיה אחראי גם לשער שנכבש בעמדת נבדל)
ולאחר מכן טעה שאישר שער שנכנס בעמדת נבדל.
העניין הוא שבגלל שתי אדומים למשחק עושים מהמשחק הזה רעש יותר מידי גדול.
ועכשיו נשמע הרבה.
שתיהם מוצדקים במידה רבה..
אופסייד בהחלט ברור. ופנדל שלא נשרק.

לגבי ההתחזות, כמו שהיה לו את החוצפה להתחזות בין אם זה היה בחלק הזה של המגרש או בתוך הרחבה מגיע לו גם לקבל צהוב על כך! גם אם זה צהוב שני..
וזה לא פעם ראשונה שהוציאו צהוב שני על התחזות..

עריכה:
Dolev הודעתי הקודמת לא הפנתי אותה אלייך או למישהו באופן ספציפי..
מי שהביא ביקורת יקרא את ההודעה ויבין שאולי שכח מקרה כזה או אחר ויבין אולי שהוא קצת לא אובייקטיבי.
וכוונתי בהודעות כמובן היא לא לפגוע באף אחד אז מקווה שאני לא פוגע זה לא מה שאני מנסה לעשות..
אלא ההפך הוא הנכון שכל אחד ידע לראות דברים גם מזוויות שהוא לא רוצה לראות אותן!

#286 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎22:04

קודם כל היה נגיעה בטורס וראו את זה בבירור, לפעמים מספיק מגע כדי למעוד. לא הייתה התחזות ואין דרך להוכיח שמדובר בהתחזות. בכלל אני לא מבין למה מוציאים צהוב בכל כך קלות על התחזות (אני לא חושב שצריך להצויא על התחזות בכלל אבל זה כבר דיון אחר), מלא פעמים שחקנים פשוט מועדים ואי אפשר להוכיח את זה.
ג'ולס אתה אשכרה אומר שהצהוב השני לטורס מוצדק?

לא אמרתי שהוא מוצדק, אבל אם זה לא היה במשחק קריטי כזה, ואם הקבוצה לא הייתה מקבלת אדום ראשון לפני זה - לפי דעתי, המעשה הזה של הוצאת צהוב שני על הצגה, בהחלט ראויה לשבח.

#287 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎22:05

האדום הראשון לאיבנוביץ' אין מה להתווכח?

תראה לי איפה העבירה כי אני לא מצליח לראות.

אתה מדבר על טורס כאילו יש לו איזה מוניטין של צוללן כשזה הפעם הראשונה שאני רואה שמישהו מאשים אותו שהוא צולל הרבה. מי שכן יש לו מוניטין של צוללן זה יאנג, אבל את זה כמובן ביטלת כי "אין מה להתווכח".

ואף אחד מכם לא מתייחס לטענה של דוראל שלפעמים שחקנים רצים מהר ופשוט נופלים, בלי עבירה ובלי מגע, זה קורה.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#288 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎22:10

מישמיש, ראיתי את התקציר בספורט 1 וקשה לי לראות עבירה של איבנוביץ באדום הראשון...

#289 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎22:22

מישמיש, לדעתי לא צריך לתת אוטומטית על נגיעת יד פנדל, במקרה הזה הכדור ניתז לידו של לואיז מקרוב, הוא לא שלח את היד שלו על מנת למנוע מהכדור להתקדם לאן שהוא, זה גם לא מהלך שהשפיע על המשחק, אני לא הייתי שורק על דבר כזה פנדל וזכור לי שהרבה שופטים שניתחו מצבים דומים טענו שלא צריך על כל יד ברחבה לשרוק פנדל. אני מכבד את דעתך שהיה פנדל והיא לגיטימית, אבל הרגע הזה פתוח לפרשנות ולא מדובר בפנדל חד משמעי אלא מצב שנוי במחלוקת.

נבדל נראה שהיה מהשידור החוזר אבל זה מאוד קשה לראות את זה כי צ'יצריטו עשה תנועה מהר.

אני עדיין עומד מאחורי דעתי שזה בושה להוציא צהוב שני על התחזות, ועוד על אחת שלא הייתה כי מגע היה (ואני אהיה אפילו יותר בוטה ואגיד שהייתה עליו עבירה). לדעתי זה לא ראוי לשבח, בדיוק להפך.

#290 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎22:25

Rotembal
הנה Cokegod הביא לפה קישור.
תעביר להילוך החוזר, תראה שבזמן שאיבנוביץ' מנסה אמנם לא בכוונה לקפוץ מצידו הימני של יאנג אתה תראה שבעצם איבנוביץ' נתקל ברגלו של יאנג וכתוצאה מכך יאנג נפל. (אם אתם מתקשים לראות אני אעזור לכם, רגל שמאל של איבנוביץ' לרגל\עקב שמאל של יאנג, בסרטון תעצרו בשנייה 0:08 ותמשיכו משם ואז תיידעו אותי בבקשה).

Cokegod אם הטענה שלך הזו - "מי שכן יש לו מוניטין של צוללן זה יאנג, אבל את זה כמובן ביטלת כי "אין מה להתווכח".

אם היית קורא מה שרשמתי למעלה הייתה מבין שיש שחקנים בקבוצה שאני אוהד שהם גם כן מתחזים במקרה הזה של יאנג אין שום התחזות סורי!

ויאנג צוללן שמתחרה עם בוסקטס אין ספק לא אמרתי שלא, במקרה הזה, לא!

עריכה:
אין בעיה דוראל זכותך, מכבד את דעתך שלך ושל כולם..

#291 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎22:30

אם נסטה מהנושא שנייה, אני מאוד מקווה שבחלון ההעברות הקרוב יביאו את מרואן פלאיני מאברטון במקום קאריק האפס... וכמובן חיזוק להגנה דחוף
רפאל נהדר בהתקפה, אבל הצד ההגנתי שלו לוקה בחסר. פרדיננד כבר זקן, וידיץ' נפצע כל שנייה ואוונס... אפילו לא שווה להפועל מרמורק.
כבר נמאס לחטוף מינימום שני שערים במשחק... מקווה שפרגי יעשה משהו בנידון

#292 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎22:33

אני מקווה שצ'לסי תקנה את פלקאו בינואר,
וואלה פלקאו בחוד שלהם, והם יכולים להיות קבוצה מטורפת,
זה מה שחסר להם הכי הרבה, חלוץ אמיתי כי טורס לא פוגע.

בכלל, לצ'לסי יש ספסל לא משהו,
היום הקריאו את הספסלים של הקבוצות, איזה הבדל בין יונייטד לצ'לסי אין דברים כאלה חח

#293 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎22:52

היום הקריאו את הספסלים של הקבוצות, איזה הבדל בין יונייטד לצ'לסי אין דברים כאלה חח

חחחח

למה אתה חושב שאתלטיקו תמכור את פלקאו? ועוד בינואר, LOL.
מה אתה חושב, שזה פיפא? היא קנתה אותו ב-45 מיליון יורו והערך שלו עלה פלאים עד עכשיו, ולא נראה לי שצ'לסי יבזבזו על עוד חלוץ סכומים של 60 מיליון ומעלה.

מה גם, שלפלקאו יש חוזה ארוך, אין שום סיבה לאתלטיקו למכור אותו בינואר. אולי מלבד שהוא יבקש לצאת, ולא נראה לי שהוא יעשה זאת.

צ'לסי גם צריכה קשרי אמצע טובים. מצטער, אבל ראמירז ואובי מיקל כמנהלי המשחק? זה מצחיק. מזל שהזארד ומאטה מצליחים ביצירתיות שלהם לבצע מהלכים אישיים נהדרים אחרת אין סיכוי שהם היו מגיעים למקום הראשון בכלל, שהם יאבדו בקרוב.

#294 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎23:07

אם אני לא טועה אתלטיקו נמצאת בחובות אז היא די תהיה חייבת למכור את פלקאו, וכנראה שאפילו היא תמכור יחסית בזול כי היא צריכה את הכסף מהר.

ומישמיש - מה שאני רואה זה שתוך כדי ריצה איבנוביץ' מרים את הרגל שלו ויאנג מרים את הרגל שלו, ככה שאם באמת היה שם מגע (ובסרטון זה בכלל לא ברור אם היה או לא היה) זה בעצם יאנג שהרים את הרגל שלו לתוך הרגל של איבנוביץ', כלומר הוא נתקע באיבנוביץ' ולא ההפך. וגם אם היה שם מגע וזה איכשהו באשמת איבנוביץ' כל מה שהיה שם זה שני שחקנים שרצו והרגליים שלהם קצת הסתבכו, לא משחק מסוכן, לא עבירה בזדון ולא משהו שמצדיק אדום.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#295 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎23:24

חחחח

מה אתה חושב, שזה פיפא? היא קנתה אותו ב-45 מיליון יורו והערך שלו עלה פלאים עד עכשיו, ולא נראה לי שצ'לסי יבזבזו על עוד חלוץ סכומים של 60 מיליון ומעלה.

מה גם, שלפלקאו יש חוזה ארוך, אין שום סיבה לאתלטיקו למכור אותו בינואר. אולי מלבד שהוא יבקש לצאת, ולא נראה לי שהוא יעשה זאת.

צ'לסי גם צריכה קשרי אמצע טובים. מצטער, אבל ראמירז ואובי מיקל כמנהלי המשחק? זה מצחיק. מזל שהזארד ומאטה מצליחים ביצירתיות שלהם לבצע מהלכים אישיים נהדרים אחרת אין סיכוי שהם היו מגיעים למקום הראשון בכלל, שהם יאבדו בקרוב.

אתלטיקו בחובות מטורפים והם יודעים שלהשאיר את פלקאו אצלם זה לעשות לו עוול, הוא צריך לשחק באחת מ3-4 הקבוצות הטובות בעולם. עכישו שהוא בשיא שלו זה הכי שווה למכור אותו ( הכי פחות נזק לקבוצה וכמה שיותר רווח כספי)

#296 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎23:31

אם אני לא טועה אתלטיקו נמצאת בחובות אז היא די תהיה חייבת למכור את פלקאו, וכנראה שאפילו היא תמכור יחסית בזול כי היא צריכה את הכסף מהר.

ומישמיש - מה שאני רואה זה שתוך כדי ריצה איבנוביץ' מרים את הרגל שלו ויאנג מרים את הרגל שלו, ככה שאם באמת היה שם מגע (ובסרטון זה בכלל לא ברור אם היה או לא היה) זה בעצם יאנג שהרים את הרגל שלו לתוך הרגל של איבנוביץ', כלומר הוא נתקע באיבנוביץ' ולא ההפך. וגם אם היה שם מגע וזה איכשהו באשמת איבנוביץ' כל מה שהיה שם זה שני שחקנים שרצו והרגליים שלהם קצת הסתבכו, לא משחק מסוכן, לא עבירה בזדון ולא משהו שמצדיק אדום.

כמו שאמרתי כבר העבירה לא נעשתה בזדון אבל מצריכה שריקה לעבירה והרחקה, אין מה לעשות איבנוביץ' היה שחקן אחרון.
יאנג מרים את הרגל שלו לאן? הוא עם הגב לאיבנוביץ' איבנוביץ' עם הפנים לגבו של יאנג, יאנג לא יכול לצור את המגע שהוא עם הגב לשחקן.
רואים שאיבנוביץ' ניסה להמנע ממגע, אבל בסופו של דבר הוא הכשיל אותו וגרם לנפילה של יאנג..
שוב ידידי, אתה לא יכול להגיד שיאנג יצר את המגע או שהרגליים שלו הסתבכו עם של איבנוביץ' אם כי הוא עם הגב לאיבנוביץ'.
עזוב שטויות אחי.. גם אם היו טעויות שיפוט וגם אם לא, שורה תחתונה אני נהנתי מהמשחק ואני בטוח שאני לא היחידי.
גם אם זו לא הייתה הקבוצה שאני אוהד הייתי נהנה מהמשחק באותה מידה. זה פשוט תענוג לראות משחקים של הליגה האנגלית.

#297 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎28/10/2012‏, ‎23:34

פלקאו יעבור לשיטי. רק הם יכולים לזרוק כסף כאילו מדובר בחול. קבוצה דוחה

#298 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎29/10/2012‏, ‎00:04

חחחח

לכל השחקנים בספרד חייב להיות סעיף שחרור בחוזה.
הסעיף של פלקאו משוער בסביבות 65-70 מיליון יורו, ואם קבוצה תציע את המחיר הזה, אתלטיקו לא יכולה לסרב וההחלטה היא של השחקן בלבד.
אגב, סעיף המינימום של רונאלדו עומד על 250 מיליון יורו אם אני זוכר נכון. חחח, אין פרופורציות. גם של מסי גבוה בטירוף, אולי אפילו יותר.

אגב, מפתיע שלא העלו את זה כאן - לטורס הגיע אדום כבר במחצית הראשונה:
תמונה שפורסמה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#299 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎29/10/2012‏, ‎00:14

חחחחחחחחח פתאום נזכרתי בשחקן הזה
אחד מעשרות החלוצים ששיטי קנתה והעיפה תוך פחות משנה...

#300 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎29/10/2012‏, ‎00:50

חחחחחחחחח פתאום נזכרתי בשחקן הזה
אחד מעשרות החלוצים ששיטי קנתה והעיפה תוך פחות משנה...

כי כנראה הוא לא טוב גם אברטון לא רצתה אותי יותר אחרי שנתיים ואינטר אחרי שנה

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים