שיהיה. אני לא רואה שינויים משמעותיים בצ'לסי. הקבוצה יותר מאורגנת הגנתית אבל חוץ מזה אני לא רואה שינויים משמעותיים.
ראיתי את צ'לסי נגד ארסנל וליברפול. נגד ארסנל אכן שיחקו טוב. נגד ליברפול? נתנו 20 דקות טובות (לא לחץ ולא כלום אלא מתפרצות). מחצית שניה כבר ממש היתה כמעט כולה בחצי של צ'לסי. היה משחק חזק של צ'לסי אבל אטרקטיבי?
וזה יפה שאתה נותן 2 משחקים בעונה שלמה. יאללה, תוסיף גם את המשחק נגד סיטי. 3 משחקים בעונה.
אותה עונה בריאל היתה היחידה שהיתה אטרקטיבית בעיניי. כל השאר? קבוצות חזקות מאוד, סיוט לשחק נגדן, אבל לא אטרקטיביות.
אני מאוד מעריך אותו כמנג'ר אבל אין בושה להודות שהכדורגל שלו פשוט לא אטרקטיבי. כמו בניטז, עוד מנג'ר חזק ביותר מבחינה טקטית אבל הכדורגל... לא מושך את העין.
אי אפשר להשתפר ולהיות מושלמים בתוך שנה במיוחד כשיש לך משחק כל שלושה ימים - בניגוד לליברפול... זה תהליך שלוקח זמן.
השחקנים מתרגלים לשיטה החדשה, ואני בטוח ששנה הבאה כשיהיה חלוץ הקבוצה תהיה הרבה יותר דורסנית.
בעין המקצועית שלי אני כן רואה שיפור, אני כן רואה קבוצה שלוחצת גבוה, שתוקפת מהר, אני כן רואה שיטה ברורה בניגוד לשנים קודמות שהכל יתבסס על כדורים ארוכים קדימה.
השנה צ'לסי הרבה יותר יוזמת והרבה יותר שולטת במשחקים. היא פשוט לא מבקיעה כי אין לה חלוץ ברמה הגבוהה ביותר.
אם היית רואה את המשחק אתמול היית רואה במחצית הראשונה את הלחץ הרב שצ'לסי הפעילה ואת השליטה הברורה שלה במשחק.
לגבי הכדורגל של מוריניו וקבוצותיו - אין דרך אחת להציג כדורגל יפה... אני מעדיף את הכדורגל הישיר, הדינמי והמהיר של הקבוצות של מוריניו, של קלופ ושל באיירן של עונה קודמת.
צ'לסי ב2005 בעונה השנייה של מוריניו הציגה כדורגל נהדר, אינטר בשנה השנייה של מוריניו הציגה כדורגל נהדר, על ריאל אין צורך לדבר כי כל עונה שלו הסתיימה ביותר מ100 גולים.