עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת האלופות 2013/14

• אנא התחבר בכדי להגיב
679 תגובות לנושא זה

#281 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎23:48

רביעיית ההגנה של צ'לסי עדיין עומדת דיי נמוך. כדורים ארוכים לדרוגבה לא היו כבר עונה שעברה. לחץ? צ'לסי ממש לא קבוצה שמפעילה לחץ כל הזמן. להיפך, הרבה מאוד פעמים היא יורדת אחורה ומחכה להתקפות.

את המשחק היום לא ראיתי, אני מתייחס לצ'לסי שראיתי כל העונה. שלא ישחק אטרקטיבי בפריז אבל הוא גם לא משחק אטרקטיבי בליגה. לקבוצות של מוריניו אפשר לתת הרבה סופרלטיבים, אבל אטרקטיביות היא לא חלק מהן.

#282 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎23:51

בגלל זה אנחנו מכנים אותך אידיוט.

כמו שאמרתי, על הזין.

תחזור אליי שתיהיה לך דעה משל עצמך :-)

#283 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎23:52

רביעיית ההגנה של צ'לסי עדיין עומדת דיי נמוך. כדורים ארוכים לדרוגבה לא היו כבר עונה שעברה. לחץ? צ'לסי ממש לא קבוצה שמפעילה לחץ כל הזמן. להיפך, הרבה מאוד פעמים היא יורדת אחורה ומחכה להתקפות.

לא תמיד רביעיית ההגנה יכולה לעמוד גבוה. יש משחקים שהיא יורדת אחורה ויש משחקים שלא.
הסגנון משחק הוא שונה ומשתנה, ואת זה כל אוהד צ'לסי או כל אחד שעוקב כמוני יכול לזהות. (שוב, לא אפרט בגלל השעה)

את המשחק היום לא ראיתי, אני מתייחס לצ'לסי שראיתי כל העונה. שלא ישחק אטרקטיבי בפריז אבל הוא גם לא משחק אטרקטיבי בליגה. לקבוצות של מוריניו אפשר לתת הרבה סופרלטיבים, אבל אטרקטיביות היא לא חלק מהן.

אני מניח שלא ראית את צ'לסי נגד ארסנל ונגד ליברפול שלך בסטנפורד ברידג'.

ה-121 שערים וה-100 נקודות של ריאל מדריד בעונת 2012 לא הרשימו אותך? כי אני זוכר קבוצה מאוד אטרקטיבית.

#284 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎23:53

תחזור אליי שתיהיה לך דעה משל עצמך :-)

לי תמיד יש דעה משל עצמי ואני חושב שאפשר לראות את זה... בין אם אני צודק ובין אם אני לא.
לך לעומתי, אין דעה, אתה מדבר באוויר ובורח.

#285 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎23:58

אם הגישה שלך לא היתה מזלזלת כבר מההתחלה, אולי הייתי מסביר את עצמי.

כל הערכה שהיתה לי אליך ירדה ברגע, אין טעם.

#286 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2014‏, ‎00:00

שיהיה. אני לא רואה שינויים משמעותיים בצ'לסי. הקבוצה יותר מאורגנת הגנתית אבל חוץ מזה אני לא רואה שינויים משמעותיים.

ראיתי את צ'לסי נגד ארסנל וליברפול. נגד ארסנל אכן שיחקו טוב. נגד ליברפול? נתנו 20 דקות טובות (לא לחץ ולא כלום אלא מתפרצות). מחצית שניה כבר ממש היתה כמעט כולה בחצי של צ'לסי. היה משחק חזק של צ'לסי אבל אטרקטיבי?

וזה יפה שאתה נותן 2 משחקים בעונה שלמה. יאללה, תוסיף גם את המשחק נגד סיטי. 3 משחקים בעונה.

אותה עונה בריאל היתה היחידה שהיתה אטרקטיבית בעיניי. כל השאר? קבוצות חזקות מאוד, סיוט לשחק נגדן, אבל לא אטרקטיביות.

אני מאוד מעריך אותו כמנג'ר אבל אין בושה להודות שהכדורגל שלו פשוט לא אטרקטיבי. כמו בניטז, עוד מנג'ר חזק ביותר מבחינה טקטית אבל הכדורגל... לא מושך את העין.

#287 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,905 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2014‏, ‎00:14

בחיים שלי לא הייתי מאמין שננצח 3-0 ברבע גמר ליגת אלופות, ואני אצא מבואס.

הגיוני שתשאלו אותי "מה אתה דפוק? ניצחתם 3-0 ויש לך תלונות?" אז כן.

הפקרות בהגנה. פשוט הפקרות!

מדקה 65 בערך עד דקה 94, דורטמונד נכנסה לאיזורים מסוכנים במגרש, קרוב קרוב לרחבה, והיא עשתה את זה בכזאת קלילות שלא תתואר.

איך זה התנהל? בא שחקן קישור אחורי של דורטמונד, מסר (לא משהו מתוחכם, פשוט מסר) לשחקן קישור התקפי, שהיה חופשי לעשות מה שבא לו. לרוץ, למסור, לבעוט.

והם עשו את זה בכזאת קלות.. באמת.. ריאל כאלה מפגרים ולא לומדים מהטעויות שלהם.

היינו חוטפים פה שער חוץ 1, והיינו נכנסים למצב קצת מלחיץ בגומלין.

אבל עזבו שער 1, היינו צריכים לחטוף פה 2-3 גולים. ואם לבנדובסקי לא היה מושעה, גם היינו חוטפים. בדוק.

פפה הציל לנו את התחת.

זה מדהים אותי כל פעם מחדש כמה שאנחנו אדישים בהגנה..

עם היכולת הזאת באמת שאין לנו מה לחפש בחצי גמר (אלא אם כן נקבל את צ'לסי\PSG)..

• Nikita אוהב את זה

-

תמונה שפורסמה

#288 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2014‏, ‎11:36

שיהיה. אני לא רואה שינויים משמעותיים בצ'לסי. הקבוצה יותר מאורגנת הגנתית אבל חוץ מזה אני לא רואה שינויים משמעותיים.

ראיתי את צ'לסי נגד ארסנל וליברפול. נגד ארסנל אכן שיחקו טוב. נגד ליברפול? נתנו 20 דקות טובות (לא לחץ ולא כלום אלא מתפרצות). מחצית שניה כבר ממש היתה כמעט כולה בחצי של צ'לסי. היה משחק חזק של צ'לסי אבל אטרקטיבי?

וזה יפה שאתה נותן 2 משחקים בעונה שלמה. יאללה, תוסיף גם את המשחק נגד סיטי. 3 משחקים בעונה.

אותה עונה בריאל היתה היחידה שהיתה אטרקטיבית בעיניי. כל השאר? קבוצות חזקות מאוד, סיוט לשחק נגדן, אבל לא אטרקטיביות.

אני מאוד מעריך אותו כמנג'ר אבל אין בושה להודות שהכדורגל שלו פשוט לא אטרקטיבי. כמו בניטז, עוד מנג'ר חזק ביותר מבחינה טקטית אבל הכדורגל... לא מושך את העין.

אי אפשר להשתפר ולהיות מושלמים בתוך שנה במיוחד כשיש לך משחק כל שלושה ימים - בניגוד לליברפול... זה תהליך שלוקח זמן.
השחקנים מתרגלים לשיטה החדשה, ואני בטוח ששנה הבאה כשיהיה חלוץ הקבוצה תהיה הרבה יותר דורסנית.
בעין המקצועית שלי אני כן רואה שיפור, אני כן רואה קבוצה שלוחצת גבוה, שתוקפת מהר, אני כן רואה שיטה ברורה בניגוד לשנים קודמות שהכל יתבסס על כדורים ארוכים קדימה.
השנה צ'לסי הרבה יותר יוזמת והרבה יותר שולטת במשחקים. היא פשוט לא מבקיעה כי אין לה חלוץ ברמה הגבוהה ביותר.
אם היית רואה את המשחק אתמול היית רואה במחצית הראשונה את הלחץ הרב שצ'לסי הפעילה ואת השליטה הברורה שלה במשחק.

לגבי הכדורגל של מוריניו וקבוצותיו - אין דרך אחת להציג כדורגל יפה... אני מעדיף את הכדורגל הישיר, הדינמי והמהיר של הקבוצות של מוריניו, של קלופ ושל באיירן של עונה קודמת.
צ'לסי ב2005 בעונה השנייה של מוריניו הציגה כדורגל נהדר, אינטר בשנה השנייה של מוריניו הציגה כדורגל נהדר, על ריאל אין צורך לדבר כי כל עונה שלו הסתיימה ביותר מ100 גולים.

#289 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2014‏, ‎13:00

זאת דמגוגיה נחמדה של מוריניו שאי אפשר להשתפר במשך עונה שלמה כי יש משחק כל שלושה ימים (וגם זה לא נכון). אין לו זמן להתכונן למשחקים וזה ההבדל בינו לבין ליברפול (לטענתו) אבל היו לו 8 ימים לפני המשחק נגד קריסטל פאלאס (שהפסיד). בזמן הזה לליברפול היו שלושה משחקים (הם ניצחו את שלושתם). הוא פשוט בכיין זה הכל.

הוא פשוט זורק תירוצים לאוויר (אין לי חלוצים, אין לי זמן כמו ליברפול, השופטים). 

אני לא אומר שצריך להיות מושלמים, אני מדבר על הסגנון.

אני גם רואה שיטה ברורה בצ'לסי, לרגע לא טענתי שלא. הגנה חזקה ומתפרצות שמתבססות על הזאר בשילוב עם כדורים נייחים.

אם אתה נהנה אז שיהיה לבריאות. אתה האוהד צ'לסי היחיד שנהנה מהכדורגל שלהם שאני מכיר.

במחצית הראשונה שלטתם במשחק? אוקיי. למה לא שלטתם במחצית השניה? כי מוריניו ירד אחורה. זה משהו שקורה בצ'לסי כל השנה.

ואם כבר אתה מכניס את ליברפול לעניין, אז בליברפול (שהיתה עונה שעברה גם באירופה) ראו שיפור ושינוי בולט מאוד בסגנון המשחק כבר מתחילת העונה שעברה כי המנג'ר באמת שינה מהותית את הסגנון. 

אני מסכים בקשר לנקודה האחרונה שלך. אני למשל לא משתגע על הכדורגל של ברצלונה. באיירן של עונה שעברה, דורטמונד של השנים האחרונות. אני מאוד נהנה מהסגנון. גם העונה האחת של מוריניו בריאל היתה יפה לפרקים (לא באופן קבוע, לדעתי). ארסנל של לפני כמה שנים (אחרי העזיבה של הנרי) הציגה את הכדורגל הכי יפה באירופה בעיניי. אני אמנם לא אובייקטיבי אבל אני חושב שגם ליברפול מאוד מאוד אטרקטיבית היום.

אני גם מאוד מאוד מחזיק ממוריניו, הוא תותח ואחד הטובים בעולם (אם לא הכי טוב) אבל הכדורגל שלו, לרוב, לא מהנה. חזק ועוצמתי כן.

#290 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2014‏, ‎13:05

וגם הוא אחד הכיינים והזייני שכל הגדולים שידע העולם,

אתמול שהוא הפסיד הוא שם ספרינט יותר מהיר משל בייל למנהרה,

אבל שהוא ניצח את ברצלונה הוא התלהב חגג שם תמונות באינטרנט עם היד עושה 3, כאילו הכדורגל זה משחק מחשב והוא סיים אותו חחח

הלוואי שצ'לסי יעופו

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#291 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2014‏, ‎13:28

וגם הוא אחד הכיינים והזייני שכל הגדולים שידע העולם,

אתמול שהוא הפסיד הוא שם ספרינט יותר מהיר משל בייל למנהרה,

אבל שהוא ניצח את ברצלונה הוא התלהב חגג שם תמונות באינטרנט עם היד עושה 3, כאילו הכדורגל זה משחק מחשב והוא סיים אותו חחח

הלוואי שצ'לסי יעופו

כשהוא השפיל את וונגר 6-0 הוא יצא עוד לפני שהספיקו לצלם אותו, למרות הלכלוכים ביניהם.

אני זוכר כשהוא ניצח את ברצלונה 3-1 (עם ריאל) הוא יצא גם לפני שהספיקו לדבר איתו.

כשהוא ניצח את יונייטד בשמינית גמר, הוא אמר שהוא מאוכזב מהשחקנים שלו, שהשחקנים שלו אריות אבל במשחק הם איכזבו,  ולדעתו יונייטד היו יותר טובים,

לא עקץ אפילו במילה את פרגוסון.

צריך להיות מושפע ברצלונה או בכללי מושפע כדי להאמין לכל דבר שאומרים עליו בתקשורת.

אגב, עם ברצלונה יש לו סיפור שאפשר לספר אותו עד מחר.

• avihai23 אוהב את זה

#292 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2014‏, ‎13:35

אם יש פה מישהו מושפע זה אתה, מעריץ של מוריניו. אין לי כח לשטויות שלך. בכל מקרה אתם תמצצו לו.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#293 eliav1993

eliav1993

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 389 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2014‏, ‎13:43

מדקה 65 בערך עד דקה 94, דורטמונד נכנסה לאיזורים מסוכנים במגרש, קרוב קרוב לרחבה, והיא עשתה את זה בכזאת קלילות שלא תתואר.

איך זה התנהל? בא שחקן קישור אחורי של דורטמונד, מסר (לא משהו מתוחכם, פשוט מסר) לשחקן קישור התקפי, שהיה חופשי לעשות מה שבא לו. לרוץ, למסור, לבעוט.

אבל עזבו שער 1, היינו צריכים לחטוף פה 2-3 גולים. ואם לבנדובסקי לא היה מושעה, גם היינו חוטפים. בדוק.

פפה הציל לנו את התחת.

יש לך נקודות נכונוות אבל אתה מגזים.

לדעתי הבעיה היותר גדולה היא ברוך של הקישור האחורי שלנו, כי שזה הגיע לאזור הבלמים הם בדרך כלל חילצו תכדור, הבעיה שהכדורים הגיעו לחלוצים במצבים נוחים מדי בלי שהקישור ינטרל את הכדורים האלה לפני.

אבל עדיין בריאל שנים רבות ההגנה הכי טובה הייתה התקפה, וכנראה שזה לא ישתנה אף פעם.

גם אם ההגנה הזאת יש לנו מה למכור מול כל קבוצה באירופה השנה.

למרות שגם לי זה עושה התקפי לב.

• avihai23 אוהב את זה

#294 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2014‏, ‎13:44

בסך הכל נתתי טענה נגדית למה שאמרת. :huh:

מה שתגיד, גבר...

#295 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2014‏, ‎17:09

לא קשור, מוריניו פה גדול על זה שתינו מסכימים, אני סה"כ אומר שהוא בנוסף בכיין, ולפעמים די פלוץ ואנשים מתלהבים מזה כאילו הוא גאון פסיכולוגי

(אני מדבר נטו אישיות עכשיו ולא עבודה מקצועית.)

אני לא זוכר שראיתי את פפ מצלם בכוונה תמונה לאינסטגרם / טוויטר אחרי שהוא מנצח,

ב5-0 שמוריניו קיבל הוא לא חגג עליו, ושמוריניו הוציא 3-1 הוא עף עליהם כמו נוד.

החלק שמטריד אותי זה שהוא פלוץ לא קטן, ואנשים נותנים לו על זה הערכה.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#296 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2014‏, ‎17:12

הם לאו דווקא נותנים לו על זה הערכה, פשוט לאנשים כיף לשמוע אותו,

כי הם יודעים שכל ראיון איתו יהיה משעשע ומצחיק, וכל דעה תהיה בצבע ובלי תגובות משעממות כמו שאר המאמנים,

קח לדוגמא את ברקוביץ, הרבה לא אוהבים אותו, הרבה אפילו שונאים אותו חח

אבל מה שכן, כשאני יודע שהוא נמצא בפאנל של יציע העיתונות או מפרשן משחק (ולא מדבר על רמה שלו בתור פרשן), אני פשוט יודע שמחכה לי שידור מעניין,

בגלל זה הרבה אנשים אוהבים את מוריניו כי הוא מכניס הרבה צבע לכדורגל

#297 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2014‏, ‎17:38

שניר אני קודם כל אוהב את מוריניו המאמן.
את האישיות שלו גם אני גם אתה לא מכירים.
השחקנים כן מכירים ואין שחקן שאמר עליו משהו רע בניגוד לפפ הצבוע.
יש ים סיפורים לטובה עליו שאם תשמע תתחיל להבין איזה בנאדם ואישיות הוא.
זה שהוא פה גדול תמיד עוזר לקבוצות ולשחקנים שלו מבחינה פסיכולוגית - הוא לוקח את כל הלחץ עליו וזו הגדולה.

זה בדיוק כמו הדיבור על רונאלדו, אף אחד לא מכיר את האישיות שלו ומדברים עליו רע כי הוא חוגג אחרי גולים.

#298 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2014‏, ‎17:50

מוריניו כמעט תמיד יורד למנהרה לפני שריקת הסיום, גם בניצחונות, גם בהפסדים, גם בתיקו.

יוצאי דופן הם המשחקים מול ברצלונה ויונייטד, וגם שם הוא לפעמים יורד לפני הזמן.

הוא אומנם בכיין גדול, אבל זה חלק מהאישיות התקשורתית שלו, הוא לא כזה במציאות, ומקפיד להפריד לחלוטין בין החיים האישים שלו, לבין חדר ההלבשה, ולבין החשיפות התקשורתיות.

אין שחקנים שדיברו רע על מוריניו מהפן האישי, כל השחקנים אוהבים אותו, מאוד. אפילו כשהוא עזב את אינטר כמה שחקנים בכו, זה רק מראה לך את עוצמת החיבור שלו לשחקנים ועד כמה האישיות שלו בשטח שונה ממה שהוא מראה כלפי חוץ.

אז למה מוריניו מוציא את עצמו מניאק בן זונה ובכיין שוב ושוב? כי זה חלק מהמלחמה הפסיכולוגית שלו, כמו שפרגוסון היה עושה, וגם כי זה הטייפקאסט שהוא התרגל אליו וקשה לו לשנות אותו.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#299 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2014‏, ‎18:12

טוב, שהוא יתחבר לפורום אני אבקש ממנו סליחה. :)

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#300 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,905 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2014‏, ‎23:14

פפה הציל לנו את התחת.

יש לך נקודות נכונוות אבל אתה מגזים.

לדעתי הבעיה היותר גדולה היא ברוך של הקישור האחורי שלנו, כי שזה הגיע לאזור הבלמים הם בדרך כלל חילצו תכדור, הבעיה שהכדורים הגיעו לחלוצים במצבים נוחים מדי בלי שהקישור ינטרל את הכדורים האלה לפני.

אבל עדיין בריאל שנים רבות ההגנה הכי טובה הייתה התקפה, וכנראה שזה לא ישתנה אף פעם.

גם אם ההגנה הזאת יש לנו מה למכור מול כל קבוצה באירופה השנה.

למרות שגם לי זה עושה התקפי לב.

בדיוק. חידדת את הטענה שלי.

הקישור האחורי פשוט לא היה קיים..

בדקות האחרונות של המשחק זה הרגיש כאילו רויס והחברים שלו היו צריכים לעבור נטו את פפה\ראמוס כדי להגיע למצב של גול 100%. כשהקישור האחורי לא היה קיים.

-

תמונה שפורסמה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים