שניר לא חסום, אבל הודעות שלו מחייבות אישור הנהלה.

ילד פלסטיני נהרג על ידי ישראל כל 3 ימים
נכתב ב- 13/07/2014, 12:35
נכתב ב- 13/07/2014, 12:37
ואתה לא מאשר אותם, אפילו ששגיא שאל "מתי היה יד האלוהים של מארדונה" אתה לא מאשר אותם.
מצחיק שאני כותב מהיוזר של מארדוק אתה עונה לי בשניה, שאני כותב לך משלי אתה לא עונה.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 13/07/2014, 12:44
זה אותו דבר, אתה במילא א מאשר את ההודעות שלי, וחוץ מזה מי אתה בכלל שתחליט עם הדעה שלי לגיטמית או לא?
אני בטוח ב- 100% שהוא לא החליט לבד , יש הרבה משתמשים שהגיבו לו בפרטי על ההודעות הגיזעניות שלו , ובהלטה של ההנלה כנראה חסמו אותו .
תמתינו לתגובות המנהלים .
נכתב ב- 13/07/2014, 12:45
שאתה לא מאשר גם ככה.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 13/07/2014, 13:07
רגע שאני אבין, אתה אומר שהוא לא חסום. כלומר אם ההודעה שלו היא ללא קללות/גזענות אז זו הודעה שאתה תאשר, מן הסתם, לא?
אם כך, למה מחקת את ההודעה של מורדוק? כי שניר הוא זה שהגיב? אבל מה הבעיה עם זה שהוא הגיב, הרי לא הייתה שום בעיה עם ההודעה הזאת (לפי הציטוט של שלומום).
מעבר לזה, שאני לא מבין למה ההודעה שלך ושל שאר השמאלנים שפה בפורום, שהודעות כאלו ואחרות שאני אישית לא הייתי רוצה לראות והן מעליבות אותי ופוגעות בי, בתור ישראלי, יהודי, אזרח, חייל ובן אדם. למה הדעות האלו מקבלות פה במה וההודעות של שניר הן לא לגיטימיות ודורשות אישור של ההנהלה?
שיהיה ברור, יש המון דברים שאני לא מסכים עם שניר ואני חשוב שהוא קיצוני מדיי, אבל זו מדינה דמוקרטית ומי אתם שתסתמו פה פיות ולא תתנו לו להגיד את הדעות שלו? למה כי זה לא תואם את שלכן? למה אי אפשר לנהל פה דיון ושיח נורמלי שנוגד את הדעות שלך אדון עדי?! מי אתה בכלל?
נשבר הזין, איפה שאר המנהלים בכל הסיפור הזה?
נכתב ב- 13/07/2014, 13:38
שניר השתמש ביוזר שאינו שלו, וחמור מכך: יוזר בעל הרשאות אחרות משלו. ייערך בירור פנימי כיצד "התערבבו" היוזרים. בכל מקרה, ההחלטה על שינוי הסטטוס שלו התקבלה ברמת הצוות כולו, בכלל לא ברמת הניהול, ובוודאי לא ברמה האישית של מנהל זה או אחר.
cRaZy-BoY, אתה תמיד מוזמן להתלונן להנהלת הפורום על כל הודעה שפוגעת ברגשותיך, בתור ישראלי, יהודי, אזרח, חייל, בן אדם, או סתם בתור חבר של שניר, והפנייה תטופל בכובד ראש באופן פרטי ולא כאן.
נכתב ב- 13/07/2014, 13:51
שניר כנראה קיבל ממורדוק אישור להשתמש לו במשתמש. "הרשאות" מי ישמע, סודות מדינה, וגם ככה זה באישור של בעל המשתמש, הוא יכול להחליט מה לעשות עם היוזר שלו!
"ייערך בירור פינמי" - חחחחח אתם מצחיקים בחיי.... - להזכירכם, זה פורום, לא הקבינט המדיני.
ואני לא אתלונן, ואתה יודע למה? כי אני, לעומת עדי-בלי-בצל ושאר האנשים שקשה להם לשמוע דעה שמנוגדת לשלהם, כמה חריפה שלא תהיה, כל דעה היא לגיטימית, לכל אדם יש את הזכות להביע את דעתו, ולי יש את הזכות להגיב או להתעלם. לרוב אני מתעלם כי אין לי כוח ורצון להתחיל להיגרר לדיון עם 200 עמודים ולכתוב דפים שלמים שלא ישנו דעה של אף אחד. אבל עדיין אני חשוב שצריך לאפשר לכל דעה להישמע, כמה שפוגעת בי הדעה הזאת.
זה ההבדל ביני ימני-מתון כמוני שבעד דמוקרטיה. לשמאל-קיצוני - שמשחק אותה בעד דמוקרטיה. כל עוד זה בדעה שלו.
- d1f2 ו rotembal אוהבים את זה
נכתב ב- 13/07/2014, 14:09
cRaZy-BoY, אני מתקשה להאמין לטענות שלך. אתה לא בדיוק אביר חופש הביטוי בפורום, ונזעק רק כשאחד החברים שלך נפגע. אני שב ומדגיש כאחד מהמנהלים, שכל דעה פוליטית כאן היא לגיטימית ומבורכת, כל עוד איננה חורגת מגבולות השיח הדמוקרטי הלגיטימי.
לא יהיו כאן קריאות להרג חפים מפשע ולא יהיו כאן התבטאויות גזעניות. אם אלו בעיניך "דעות לגיטימיות", אז לא; כאן הן לא. תפנים.
בנוסף, אם בעיניך זה דבר קטן וטפשי ששניר ומורדוק חלקו יוזרים, אז סבבה, זה קטן וטפשי באותה מידה שהיוזר מורדוק הוגבל כעת גם הוא. זה כמו שיבקשו ממך תעודת זהות שלך ותשלוף לשוטר תעודה שאיננה שלך, אלא של שוטר בפנסיה, הוא יעצור אותך על המקום; כאן זה לא משטרה, אז האמצעים הננקטים גם הם חמורים פחות.
נכתב ב- 13/07/2014, 14:12
אז אני אבקש מכולם פה את הסיסמה, כולם יתנו לי, תחסום את כולם?
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 13/07/2014, 15:04
רק לי יש תחושה של דז'ה וו?
תכלס שניר קיצוני ברמות אחרות, הוא אפילו אומר את זה על עצמו.
לה פמיליה נראת נורמלית ליידו חח ;-)
נכתב ב- 13/07/2014, 15:06
כל הכבוד, שיחק אותה
התעמולה הזאת נועדה לישראלים, בכלל כל ההסברה זה רק בשביל לשכנע ישראלים. אל תחשוב לרגע שמישהו משתכנע מהגיבובים של ההסברה הישראלית חוץ מישראלים.
מזל שמעניין לי תתחת מה העולם חושב עליי..
מזל שלא מעניין אף אחד מה מעניין אותך.
איזה קטע שאותו דבר תופס עליך
ועדי, אתה יודע מה מצחיק? שאתה אומר גזענות וכאלה אבל אם שניר היה אומר 'שכל הברזילאים ימותו על הזין שלי' זה לא היה מזיז לך את הביצה. רק בגלל שמדובר בפלסטינים אתה עושה את הפעולות האלה. ושוב, אני לא מסכים איתו בכלל, אבל מה שאתה עושה זה לא דמוקרטיה, זה בדיוק ההפך (וגם גורם בדיוק להפך ממה שרצית לעשות).
נכתב ב- 13/07/2014, 18:16
רגע שאני אבין, אתה אומר שהוא לא חסום. כלומר אם ההודעה שלו היא ללא קללות/גזענות אז זו הודעה שאתה תאשר, מן הסתם, לא?
אם כך, למה מחקת את ההודעה של מורדוק? כי שניר הוא זה שהגיב? אבל מה הבעיה עם זה שהוא הגיב, הרי לא הייתה שום בעיה עם ההודעה הזאת (לפי הציטוט של שלומום).
מעבר לזה, שאני לא מבין למה ההודעה שלך ושל שאר השמאלנים שפה בפורום, שהודעות כאלו ואחרות שאני אישית לא הייתי רוצה לראות והן מעליבות אותי ופוגעות בי, בתור ישראלי, יהודי, אזרח, חייל ובן אדם. למה הדעות האלו מקבלות פה במה וההודעות של שניר הן לא לגיטימיות ודורשות אישור של ההנהלה?
שיהיה ברור, יש המון דברים שאני לא מסכים עם שניר ואני חשוב שהוא קיצוני מדיי, אבל זו מדינה דמוקרטית ומי אתם שתסתמו פה פיות ולא תתנו לו להגיד את הדעות שלו? למה כי זה לא תואם את שלכן? למה אי אפשר לנהל פה דיון ושיח נורמלי שנוגד את הדעות שלך אדון עדי?! מי אתה בכלל?
אילו הודעות פוגעות בך, בתור "ישראלי, יהודי, אזרח, חייל ובן אדם"? האם נכתבו כאן הודעות מצד יוזרים רדיקלים שקראו, לשם המחשה, "לרצוח יהודים", "צה"ל ארגון טרור" וכו'?
נכתב ב- 13/07/2014, 19:10
- Sparkles ו nir1001 אוהבים את זה
נכתב ב- 13/07/2014, 19:18
נכתב ב- 13/07/2014, 19:38
אילו הודעות פוגעות בך, בתור "ישראלי, יהודי, אזרח, חייל ובן אדם"? האם נכתבו כאן הודעות מצד יוזרים רדיקלים שקראו, לשם המחשה, "לרצוח יהודים", "צה"ל ארגון טרור" וכו'?
תכתוב, למה למישהו פה מזיז מה עדי, אתה או הנסיך חושבים? לא בקטע רע או משהו כזה, למה אכפת לי מה קרייזי או קליפס נגיד חושבים? כולה פורום שחררו כבר. מעריך ואוהב פה חלק נכבד מהפורום אבל זה לא אומר שאם עכשיו (סתם לדוגמא) ספארקלס יבוא ויגיד שכל חיילי צהל מזדיינים בתחת זה יזיז לי משהו.
אלוהים ישמור מי ישמע זה דיון של האום פה הרסתם את הבריאות כבר עם הזיוני מוח על הסתימת פיות האלה.
כל עוד אף אחד פה לא מסית במכוון לרצח (כמו 'אני נוסע לחברון לרצוח ערבים, מי איתי?') אז הכל בסדר...
עריכה: עכשיו הבנתי את הכוונה של ההודעה, וההודעה שלי לא קשורה כל כך לזה אבל בכל זאת העניין עם הסתימת פיות פה משגע אותי.
נכתב ב- 13/07/2014, 20:22
סעמק הדיונים על פוליטיקה פה כבר מה זה מאוסים וסתם גורמים לעצבים ומריבות מיותרות.
אולי נחליט שלא נדבר יותר על פוליטיקה בפורום? מי שאיתי שיביא בלייק.
- אורפז. ו rotembal אוהבים את זה
נכתב ב- 13/07/2014, 20:29
- dorel310 אוהב את זה
נכתב ב- 13/07/2014, 20:34
סעמק הדיונים על פוליטיקה פה כבר מה זה מאוסים וסתם גורמים לעצבים ומריבות מיותרות.
חחח איזה אח דוראל! מתי רואים אותך שוב?!
- dorel310 אוהב את זה
נכתב ב- 13/07/2014, 20:38
נכתב ב- 13/07/2014, 20:40
חחח איזה אח דוראל! מתי רואים אותך שוב?!
חח וואלה מקווה שאחרי שהמצב הביטחוני יתייצב נקיים מפגש פורום, כבר שניר דיבר איתי על זה.
- SnirJa ו rotembal אוהבים את זה
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים