נכתב ב- 23/12/2011, 21:29
סתם אתם אוהבים להגזים.
- charge אוהב את זה
נכתב ב- 23/12/2011, 23:21
או שאולי אנחנו חושבים שונה ממך שזאת העונה הכי גרועה, חשבת על זה?עונה נחמדה אומנם לא הכי טובה אבל גם לא הכי גרועה.
סתם אתם אוהבים להגזים.
נכתב ב- 24/12/2011, 13:44
נכתב ב- 24/12/2011, 14:00
נכתב ב- 24/12/2011, 14:39
נכתב ב- 24/12/2011, 14:40
כי אז לדברה יש שני צדדים - להפליל את דקסטר או להתעלם ממנו, דוקס יהיה בראש שלה בשביל להציק לה עם זה כדי שיאמר לה שבגללו הוא מת.האמת שזה נשמע הגיוני, אבל למה שדברה תראה את דוקס?
דברה מתחילה לראות את דוקס כמו שדקסטר רואה את אביו?
לדעתי יכול להיות שדווקא דקסטר יתחיל לראות אותו.
יש לי השערה מטומטמת לגמרי, אבל יכול להיות שהכותבים יתעצלו וילכו על מין טלנובלה כזו:
דברה תחטוף התקף לב, תכנס לתרדמת ואז דקסטר יתלבט מה לעשות, אם היא תתעורר הלך עליו, אם היא לא תתעורר אז הוא יינצל אבל זו עדיין אחותו.<br></p><p>בנוסף תיהיה מחליפה לדברה והיא תגלה את הרציחה של דקסטר (דברה חוטפת התקף לב ודקסטר רץ אליה לדעת מה קורה איתה ושוכח לגמרי מזירת הרוצח, לא מתאים לו אבל נגיד) ותתחיל עונה כמו עונה 2.<br></p><p>השערה מטומטמת אני יודע.
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 24/12/2011, 14:46
נכתב ב- 24/12/2011, 14:49

נכתב ב- 24/12/2011, 15:10
סוף ספטמבר/תחילת אוקטובר, כמו בכל עונה.מתי תתחיל העונה הבאה בערך?
נכתב ב- 24/12/2011, 16:08
אבל אם אני זוכר נכון, בין דברה לדוקס לא היה קשר מעבר ליחסי עבודה. אז מה, היא תראה את דוקס והוא יתחיל לספר לה דברים שרק הוא ידע?כי אז לדברה יש שני צדדים - להפליל את דקסטר או להתעלם ממנו, דוקס יהיה בראש שלה בשביל להציק לה עם זה כדי שיאמר לה שבגללו הוא מת.
האמת שזה נשמע הגיוני, אבל למה שדברה תראה את דוקס?
זה כבר לא פחות גרוע מלהחזיר אותו לחיים.
ולדעתי דקסטר יתחיל לראות את דוקס כתוצאה מההתמודדות עם העובדה שמישהו קרוב נוסף גילה אותו.
נכתב ב- 24/12/2011, 20:19
לפי מה שאתה אומר יש לי השערה חדשה:אבל אם אני זוכר נכון, בין דברה לדוקס לא היה קשר מעבר ליחסי עבודה. אז מה, היא תראה את דוקס והוא יתחיל לספר לה דברים שרק הוא ידע?
כי אז לדברה יש שני צדדים - להפליל את דקסטר או להתעלם ממנו, דוקס יהיה בראש שלה בשביל להציק לה עם זה כדי שיאמר לה שבגללו הוא מת.
ולדעתי דקסטר יתחיל לראות את דוקס כתוצאה מההתמודדות עם העובדה שמישהו קרוב נוסף גילה אותו.
מצטער על זה אבל יש לי ראש יצירתי.
נכתב ב- 24/12/2011, 20:57
לפי מה שאתה אומר יש לי השערה חדשה:
אבל אם אני זוכר נכון, בין דברה לדוקס לא היה קשר מעבר ליחסי עבודה. אז מה, היא תראה את דוקס והוא יתחיל לספר לה דברים שרק הוא ידע?
כי אז לדברה יש שני צדדים - להפליל את דקסטר או להתעלם ממנו, דוקס יהיה בראש שלה בשביל להציק לה עם זה כדי שיאמר לה שבגללו הוא מת.
ולדעתי דקסטר יתחיל לראות את דוקס כתוצאה מההתמודדות עם העובדה שמישהו קרוב נוסף גילה אותו.Spoiler
רק אל תשכח ש
נכתב ב- 24/12/2011, 21:00
- dorel310 אוהב את זה
נכתב ב- 24/12/2011, 21:09
אני כבר מדמיין שאיכשהו אפשר לשלב מערכת יחסים חד-צדדית בין דברה לדקסטר ברעיון שהצגתי, הצגתי רק רעיון לא פרטי-פרטים, אם רק מבצעים את זה כראוי זה יכול להיות חתיכת עונה.
לפי מה שאתה אומר יש לי השערה חדשה:
אבל אם אני זוכר נכון, בין דברה לדוקס לא היה קשר מעבר ליחסי עבודה. אז מה, היא תראה את דוקס והוא יתחיל לספר לה דברים שרק הוא ידע?
ולדעתי דקסטר יתחיל לראות את דוקס כתוצאה מההתמודדות עם העובדה שמישהו קרוב נוסף גילה אותו.Spoiler
רק אל תשכח שSpoiler
נכתב ב- 24/12/2011, 21:29
חחחחחחחחחחחחחחחחח אתה ענקאתה יצירתי כמו מייקל ביי.
וואו, איזה השערות מופרכות יש פה, אי אפשר לדעת מה יהיה, הכותבים יכולים לקחת את זה לכל כיוון.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 24/12/2011, 22:15
דקסטר רץ אליה, מרדים אותה וכשהיא מתעוררת דקסטר אומר לה שהיה לה סיוט וזה מתחיל כמו כל עונה נורמלית רק שלפתע דברה מתחילה לראות את דוקס ולהתחיל אפילו לחשוד בדקסטר בגלל החלום, הרי היא גילתה שהיא מאוהבת בו בחלום אז למה שלא תגלה שהוא רוצח בחלום?
נכתב ב- 25/12/2011, 19:08
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 26/12/2011, 17:53
פרק 11 על הפנים עם סוף מגוחך נורא, הפינאלה הייתה קצת יותר מעניינת, אבל מלבד את הסוף (שבדיעבד היה צפוי אחרי הביקורת המטורפת שהוטחה בכותבים על הפינאלה שעברה כשהיא לא ראתה אותו) כל הפרק היה צפוי עד מוות.
ה-5 דקות האחרונות הכניסו טיפה עניין, אבל עונה לא טובה בכלל, שזה עוד איכשהו גבוה ביחס לעונות 3 ו-5.
סדרה רגילה ולא מיוחדת בשום דבר.
נכתב ב- 27/12/2011, 13:15
אומנם היו תקלות בתסריט שדברים מסתדרים להם יותר מדי טוב אבל העונה הייתה טובה ומהנה,בווודאי לא הכי גרועה עד כה.
וביחס לדברים אחרים שאני רואה,עדיין מדובר בסדרה הטובה בטלוויזיה.
לגביי הסוף,היה אדיר! רק חסר להם שהם יסדרו את זה בקלות בפרק הראשון של העונה הבאה,כי אז זה באמת יהיה ביזיון,
אני מקווה שיפתחו מזה עלילה חדשה ושונה קצת.
בכל מקרה אין כמו דקסטר!
תויגו גם עם אחת או יותר ממילות המפתח הללו: Dexter
פנאי וכאלה →
על המרקע →
דקסטר - עונה 8נפתח על-ידי Pyrophoenix , 05/04/2013 ![]() |
|
![]()
|
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים