עכשיו חשבתי על משהו.
משום מה יש סרטון של המתנחלים יורדים, ויש סרטון של האש דולקת, איך אין סרטון של מישהו מצית את האש?
אתה רוצה להגיד לי שהערבים כאלה מטומטמים שעד שיש להם סיכוי לתפוס את המתנחלים על חם הם לא מצלמים?
אי אפשר לומר שהם לא היו במקום בזמן האירוע כי יש צילום מוקדם של האירוע, איך פתאום נעלמו 10-30 דקות של סרטון שבה האש מוצתת?
אף אחד לא יודע למה הערבים והתושבים ירדו אחד אל השני, אתה סתם ממציא את זה, רואים את כולם יורדים אחד אל השני, זה לא שרואים אש ואז הערבים נזכרים לרדת, שני הצדדים היו במקום בזמן שמישהו הצית את השריפה, ופה נכנסת ההערה הקודמת שלי, איך אין סרטון של בצלם של הרגע הזה?!
עזוב עכשיו מי אמר מה, בוא נסתכל על העובדות, אין פה שום הוכחה שהמתנחלים הציתו את האש, אין שום הוכחה שבזמן שהאש פרצה המתנחלים כבר הגיעו לכפר, יותר סביר שהערבים הציתו את השריפה, התרחקו וכשהמתנחלים הגיעו לקטע שעולה בלהבות הם פתאום נזכרו להתחיל לצלם, אחרת אני מאמין שהיה להם צילום של המתנחלים מדליקים את האש.
כיתת הכוננות באה כבגלל האש וכי זרקו אבנים, מה הם צריכים יותר מזה? לבוא שרק כשמישהו כבר נרצח?
למתנחלים יש אישור לירות כשהם בסכנה, בגלל זה יש להם נשקים, אם זה היה נגד החוק לא היו להם נשקים עם רישיון.
ותפסיק להגן על המחבל הקטן, גם אחרי שהוכחתי לך שהוא התכוון לפגוע במתנחלים, אתה עדיין מגן עליו, אתה חתיכת שמלנאצי קטן ומסכן (רואה גם אני יודע לחבר מילים.)
לערבים לא אמור להיות נשק, אז אם אחד מהם ירה במתנחל כנראה שזה יהיה לא חוקי. עדיין לא קרה מקרה שמתנחל השתמש בנשק שלא לצורך הגנה עצמית, ואם כן הוא נכנס לכלא.
אתה מוזמן להתחיל לחפש ולהביא לי:
https://www.google.c...iw=1680&bih=901ND, אתה גם כנראה חי בללה לנד אם אתה חושב שהמתנחלים יורים על פלסטינים כדי להגן על עצמם.
אם מצד אילן שני שמאלנים שהורסים מבנים ביישוב זה ונדליזם, אז מצידי מתנחלים שהורסים דברים לערבים רק ונדליזם.
העונש על ונדליזם הוא בד"כ אפילו לא כלא, ככה שאין מה לעשות.