הליגה האנגלית 2012/13
נכתב ב- 29/10/2012, 00:52
נכתב ב- 29/10/2012, 00:52
לכל השחקנים בספרד חייב להיות סעיף שחרור בחוזה.
חחחח
אני מקווה שצ'לסי תקנה את פלקאו בינואר,
וואלה פלקאו בחוד שלהם, והם יכולים להיות קבוצה מטורפת,
זה מה שחסר להם הכי הרבה, חלוץ אמיתי כי טורס לא פוגע.
בכלל, לצ'לסי יש ספסל לא משהו,
היום הקריאו את הספסלים של הקבוצות, איזה הבדל בין יונייטד לצ'לסי אין דברים כאלה חח
למה אתה חושב שאתלטיקו תמכור את פלקאו? ועוד בינואר, LOL.
מה אתה חושב, שזה פיפא? היא קנתה אותו ב-45 מיליון יורו והערך שלו עלה פלאים עד עכשיו, ולא נראה לי שצ'לסי יבזבזו על עוד חלוץ סכומים של 60 מיליון ומעלה.
מה גם, שלפלקאו יש חוזה ארוך, אין שום סיבה לאתלטיקו למכור אותו בינואר. אולי מלבד שהוא יבקש לצאת, ולא נראה לי שהוא יעשה זאת.
צ'לסי גם צריכה קשרי אמצע טובים. מצטער, אבל ראמירז ואובי מיקל כמנהלי המשחק? זה מצחיק. מזל שהזארד ומאטה מצליחים ביצירתיות שלהם לבצע מהלכים אישיים נהדרים אחרת אין סיכוי שהם היו מגיעים למקום הראשון בכלל, שהם יאבדו בקרוב.
הסעיף של פלקאו משוער בסביבות 65-70 מיליון יורו, ואם קבוצה תציע את המחיר הזה, אתלטיקו לא יכולה לסרב וההחלטה היא של השחקן בלבד.
אגב, סעיף המינימום של רונאלדו עומד על 250 מיליון יורו אם אני זוכר נכון. חחח, אין פרופורציות. גם של מסי גבוה בטירוף, אולי אפילו יותר.
אגב, מפתיע שלא העלו את זה כאן - לטורס הגיע אדום כבר במחצית הראשונה:
אני מוכן להשבע שרציתי להוסיף את זה לפה בהודעה הראשונה שלי וברח לי מהראש..
אפשר לומר שזה שווה אדום עדיין יש שופטים שמחמירים יותר ויש פחות..
לא רואה שום הבדל בין המקרה הזה לבין מקרה לדוגמא כמו עם נבחרת ספרד נגד הולנד במונדיאל שדה יונג נכנס בצ'אבי אלונסו והיה צריך לקבל אדום ישיר ובמקום זאת אם אני זוכר נכון קיבל צהוב..
נכתב ב- 29/10/2012, 01:12
האמת היא שאני ממש לא שונא את יונייטד. הקבוצה שאני הכי מתעב זה כמובן ברצלונה.
ולאו דווקא בגלל המשחק ב2009, אלא בגלל הרבה עוול אחר שהיא גרמה לקבוצות אחרות.
השיפוט לא היה בסדר בכללי לשני הצדדים, אבל אם אתה רוצה לדבר על אובייקטיבות הוא כמובן גם גרם להפסד של צ'לסי.
אני לא חושב שזה אשמתה של יונייטד או משהו מכוון. לפי דעתי צירוץ מקרים.
אני גם ככה הימרתי השנה שיונייטד יקחו את האליפות, אז שיהיה...
נכתב ב- 29/10/2012, 02:45
מה שניסיתי להבהיר פה זה לא שאני נגד צ'לסי אלא פשוט לא מסכים עם עובדות שניסו לייצר שהשיפוט היה רק לטובת יונייטד.. אני גם לא הזכרתי שאני נגדם באיזשהי צורה.
אולי בשורה התחתונה, אפשר להסכים שהשופט והקוונים לא היו במיטבם..
הקבוצה היחידה שיש לי אליה הכי פחות חמלה בליגה האנגלית היא הסיטי, יותר נכון את המדיניות של המועדון בשנים של השייח הקאטרי..
זה לא עושה טוב לכדורגל בכלל בעולם, שחקנים מקבלים משכורות מטורפות בכך שמנסים להשאירם במועדון וקבוצות נכנסות לאחר מכן לבעיה גדולה שהן לא יכולות לשלם סכומים כאלה...
אבל אני גם יודע להיות אובייקטיבי כשזה נוגע לסיטי..
סתם נקודה למחשבה, וגם לא נראה לי שיצא לנו לדון על כך אף פעם בפורום, זה קשור למה שדברנו עד עכשיו..
מתישהו המשקיע של הסיטי ילך הרי הם לא ישארו עם אותו משקיע כל החיים.
אני בטוח שהוא לא ישאיר אותם בחובות.. אבל עדיין המועדון הזה יצטרך לשלםמשכורות של שחקנים שהם עומדים על סכומים מטורפים שלא בטוח ששום משקיע ירצה לקחת את הקבוצה (אלא אם כן יפטרו מהשחקנים עם החוזה המפוצץ ויביאו במקומם שחקנים בעלות נמוכה).
או שאם אף אחד לא ירצה לקחת אותם היחידי שמסוגל לקחת אותם יהיה איזה שייח קאטרי אחר..
גם בפאריז זאן ז'רמן אותו דבר המצב, לגבי צ'לסי למשל אני חושב טיפה אחרת.
אברמוביץ' התמתן בשנים האחרונות בהשוואה לשנים הראשונות שלו בכל הקשור להשקעה, השנה ושנה שעברה מסע הרכש היה חייב להתחיל והיה השקעה כי בנו את הסגל מחדש..
אבל גם במקרה של צ'לסי במקרה ואברמוביץ' ילך יהיה קשה להשיג להם משקיע בסדר גודל שלו..
אמנם זה בעתיד, אבל תזכור שהם אפילו יגיעו למצב של ירידת ליגה ואף אולי העלמות מעולם הכדורגל במידה ולא יגיד משקיע אחרי אברמוביץ' או שילפחות יגיע משקיע ויהיה מנהל שיוכל לנהל את המועדון בצורה טובה ובריאה כלכלית..
נכתב ב- 29/10/2012, 08:53
נכתב ב- 29/10/2012, 20:03
הקבוצה שלך כבר לא מעניינת אף אחד... בערך כמו אסטון וילה או ווסט ברומיץ'
זה פשוט לא יאומן כמה השופטים מזיינים את ליברפול העונה.
שבוע אחרי שבוע,
יש מקסימום 6 מועדונים יותר אהודים בעולם מאשר הקבוצה ה"לא מעניינת" שלי. מקסימום!
וזה שהקבוצה "לא מעניינת" לא אומר שזה בסדר שמזיינים אותה שבוע אחרי שבוע.
זה שהקבוצה המזויינת שלך כן מעניינת כביכול, לא אומר שזה בסדר שהשופטים מוצצים להם כל משחק.
נכתב ב- 29/10/2012, 23:12
ליברפול היא קבוצה עם מסורת ארוכה..
חבל שליברפול לא מצליחה בליגה ובזירה האירופית יכל להיות אפילו יותר מעניין ממה שעכשיו!!
למרות שאני אוהד את היונייטד ואין ביניהם אהבה באנגליה, אני מאוד רוצה שליברפול תצליח, זה יביא עניין גדול יותר ממה שיש עכשיו בליגה האנגלית (ולא שאין עניין, הם יהוו תוספת).
נכתב ב- 30/10/2012, 23:47
יאללה הארכה
נכתב ב- 31/10/2012, 00:05
שמאחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ווווווווווואו אני לא מאמין שחזרנו ל-4-4 !!!!!
יאללה הארכה
נכתב ב- 31/10/2012, 00:30
- as2330 אוהב את זה
נכתב ב- 31/10/2012, 00:31
אחד המשחקים הכי גדולים שראיתי בחיים. איזו חוויה, איזה קאמבק וואו
משחק סופר מטורף
נכתב ב- 31/10/2012, 06:00
חחחח
היום הקריאו את הספסלים של הקבוצות, איזה הבדל בין יונייטד לצ'לסי אין דברים כאלה חח
מה אתה חושב, שזה פיפא? היא קנתה אותו ב-45 מיליון יורו והערך שלו עלה פלאים עד עכשיו, ולא נראה לי שצ'לסי יבזבזו על עוד חלוץ סכומים של 60 מיליון ומעלה.
מה גם, שלפלקאו יש חוזה ארוך, אין שום סיבה לאתלטיקו למכור אותו בינואר. אולי מלבד שהוא יבקש לצאת, ולא נראה לי שהוא יעשה זאת.
צ'לסי גם צריכה קשרי אמצע טובים. מצטער, אבל ראמירז ואובי מיקל כמנהלי המשחק? זה מצחיק. מזל שהזארד ומאטה מצליחים ביצירתיות שלהם לבצע מהלכים אישיים נהדרים אחרת אין סיכוי שהם היו מגיעים למקום הראשון בכלל, שהם יאבדו בקרוב.
מה אתה מבלבל את המוח, אם אין לך מושג אז אל תגיד שטויות,
אתלטיקו כבר בעצמה אמרה, שזה יהיה נס אם היא תצליח להשאיר את פלקאו יותר מהעונה הזאת,
והם מקווים שהם יצליחו להשאיר אותו לפחות עד סוף העונה ולא יצטרכו למכור אותו בינואר.
נכתב ב- 31/10/2012, 09:35
חחחח
מה אתה מבלבל את המוח, אם אין לך מושג אז אל תגיד שטויות,
אתלטיקו כבר בעצמה אמרה, שזה יהיה נס אם היא תצליח להשאיר את פלקאו יותר מהעונה הזאת,
והם מקווים שהם יצליחו להשאיר אותו לפחות עד סוף העונה ולא יצטרכו למכור אותו בינואר.
תן לינק לציטוט של "אתלטיקו".
אגב, הנה התקציר:
http://www.youtube.com/watch?v=lXFs2VwDB7Y
נכתב ב- 31/10/2012, 10:51
אני כל הזמן מפספס את המשחקים האלה, וממש לא בא לי להסתפק בתקציר.
אם זה באיכות טובה וגם עם לינקים לRS, עוד יותר טוב...
נכתב ב- 31/10/2012, 15:29
את הקלאסיקו האחרון ראיתי אחרי שהורדתי מ-TPB והוא היה ב-HD ולא היו לי בעיות איתו.
נכתב ב- 31/10/2012, 22:32
נכתב ב- 31/10/2012, 23:25
נכתב ב- 31/10/2012, 23:45
וכן חוץ מ-2 הפנדלים שהוא כן נתן לצ'לסי הגיע להם עוד אחד על יד ברורה.
אבל היי, לפחות אנחנו יודעים שאם אשלי קול או איבנוביץ' יפצעו, צ'לסי תתפרק באגפים, כי המחליפים שלהם זה זוועת עולם בכל צד
נכתב ב- 31/10/2012, 23:49
לא ראיתי את כל המשחק.. ראיתי קטעים ממנו וזה באיכות ממש גרועה..
אבל הפנדל השני עד כמה שהצלחתי לראות ממש לא נראה כמו פנדל (אני מתכוון על רמירז)
אבל אני רואה באיכות ממש גרועה אז ככה שיכול להיות שזה מטעה (150KBS)
נכתב ב- 01/11/2012, 00:05
אחלה איכות וכמעט ולא נתקע
ודווקא מי שבלט מבחינתי במשחק הגרוע שלו זה סטארידג', שנפל על הכדור כשהוא אחד על אחד מול השוער והרס עוד כמה מצבים די טובים של צ'לסי.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים