עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

דובר צה"ל: מתקפה נרחבת נגד הטרור בעזה

עופרת יצוקה 2

• אנא התחבר בכדי להגיב
718 תגובות לנושא זה

#301 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎16:41

שמתם לב איך תמיד שאילן נכנס לאיזה פולמוס בנושא פוליטיקה אז אחרים פשוט בורחים מהדיון? (חוץ מכמה בודדים).

#302 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎16:46

אפשר להבין את התסכול שבדיבור לקיר.
הפסקתי לדבר איתו באשכול פוליטיקה.
היום פשוט אין לי חשק לכלום ואני לא זז מהמסכים.

#303 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎16:50

טוב, תמשיך להאמין שעופרת יצוקה 2 תביא לשקט בדרום.
כנראה שאפשר לעבוד על חלק מהאנשים כל הזמן. אם נמשיך במדיניות שלנו, אז עוד 4 שנים, לפני הבחירות הבאות-הבאות, כשיירו על תושבי הדרום והמנהיגים שלנו יריחו בחירות - תתמוך בעופרת יצוקה 3 ותחשוב שהיא היא זו שתביא לשקט בדרום, אחת ולתמיד.
טעות לעולם חוזרת, ויש אנשים שמסרבים ללמוד מטעויות.

במקום לעשות את הצעד המתבקש, שהוא הדברות עם החמאס והפסקת אש ארוכת טווח, והסדר מדיני כולל עם אבו-מאזן, יותר מדי אנשים מעדיפים להקריב את תושבי הדרום שלנו לירי הטילים, רק בשביל לראות את צה"ל מכסח.

חוץ מזה, קשה להתעלם מהבולשיט שפלטת בהודעה הקודמת.
להזכירך, בית המשפט העליון הוא זה שהכשיר את הכיבוש, אבל הוא עדיין שומר על מדינה דמוקרטית. הוא לא נותן לחוקים האנטי הדמוקרטים של הימין לעבור.
ולהזכירך, הבדואים הם גם התושבים המקוריים של הנגב, וישראל מתייחסת אליהם בערך כמו שהאוסטרלים התייחסו לאבורג'ינים בשנות ה50.

#304 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:06

אם תוקפים בעזה רק בבחירות, אז אני בעד בחירות כל שנה.

מדינת ישראל מתקפלת תמיד לפני שהמשימה מושלמת דווקא בגלל אנשים כמוך בארץ ובעולם.

ובאמת מעניין מתי תלמדו מטעויות. כמו הטעות הזאת ש"יש עם מי לדבר".

עכשיו הייתה אזעקה בירושלים.
חמאס עושה לנו תעבודה. מכריח את ישראל להחריף את התגובות.

#305 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:11

אוווווווווווווו חמאס תקף את העיר של אילן...
  • as2330 אוהב את זה

#306 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:21

החלום שלי הוא שהחמאס ישגר טיל לכיוון ירושלים ויפגע במסגד אל אקצה.
איזה תענוג זה יהיה.
  • dorel310 ו FreshMan אוהבים את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#307 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:25

הפגנת תמיכה ניו יורק בארה"ב

תמונה שפורסמה

פשוט מחמם את הלב

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#308 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:29

החלום שלי הוא שהחמאס ישגר טיל לכיוון ירושלים ויפגע במסגד אל אקצה.
איזה תענוג זה יהיה.

אל תדאג, הם כבר יאשימו אותנו.
ואנשים כמו אילן כמובן יאמינו להם

#309 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:31

מישהו היה כישרוני...

• FreshMan אוהב את זה

#310 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:32

תראה לי ציטוט אחד שלי שבו הצדקתי את ארגון הטרור חמאס או תמכתי בו. לא תמצא.

#311 uNpax

uNpax

WwW.HoRaDoT.Net

• רשומים
  • 115 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:34

אז מה אתה רוצה אילן? בחייאת?

הסבר על הסכסוך ב5 דקות:

בוא נראה איזה סיפור תמציא עכשיו

#312 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:37

אני מתנגד ללחימה - חושב שהיא לא אפקטיבית.
מי שהבין מההודעות שלי שאני תומך בארגון הטרור חמאס - אני מרחם על הבנת הנקרא הנוראית שלו.

#313 uNpax

uNpax

WwW.HoRaDoT.Net

• רשומים
  • 115 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:39

תכלס, כרגע היא לא אפקטיבית, צריך למחוק את עזה לגמרי.
למה שנכיר בהם אם הם לא מכירים בנו?

#314 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:39

אתה צודק, לא נלחם ותגיד מה יקרה? כבר קרוב ל-10 שנים מפציצים את הדרום בלי קשר ללחימה.

#315 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:43

לא נכון. בתקופות של רגיעה צבאית ישראלית שקט הרבה יותר בדרום, ובתקופות של הסלמה צבאית ישראלית מסוכן בדרום הרבה יותר.
אני מתנגד להפסקה חד-צדדית של לחימה, ואני גם חושב שיש מקרים שתגובה צבאית היא יעילה ומותר ואפילו חובה להשתמש בה.
במקרה הנוכחי אני חושב שאפשר וחובה להגיע להפסקת אש ארוכת טווח עם החמאס. רק זה יעצור את הירי לדרום ויביא לשקט.

אמרתי את זה כבר מיליון פעמים ואני רואה שהמסר לא נקלט אז אני אחזור שוב: אסור לקבל מצב של ירי בדרום (גם לא "טפטופים" (כינוי גועלי של התקשורת שזנחה את תושבי הדרום מזמן)) על אזרחי ישראל. למדינת ישראל יש זכות להגן על עצמה צבאית, ויש לה חובה להגן על אזרחיה.
ההגנה הזו לא חייבת להיות צבאית (במקרה הזה - הדרך הצבאית היחידה להביא לשקט היא כיבוש הרצועה, מה שאף אחד כאן לא רוצה), אלא מדינית. אנחנו חייבים לתת יציבות לתושבים המסכנים שם שחיים תחת איום טילים כבר יותר מעשור.

#316 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:46

הזוי כמו שאר השמאל הקיצוני.
עלאק הייתה רגיעה בדרום, פשוט התקשורת כאן לא ייחסה לזה חשיבות כי זה כבר הפך לעניין של הרגל.
אין כזה דבר הגנה מדינית עם ערבים. זה עם שמבין רק דבר אחד - כח

#317 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:47

מישהו היה כישרוני...

http://www.youtube.com/watch?v=qrYsMvRtg5o

ישר למועדפים. הופה!

#318 BeBest

BeBest

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:48

אני מתנגד ללחימה - חושב שהיא לא אפקטיבית.
מי שהבין מההודעות שלי שאני תומך בארגון הטרור חמאס - אני מרחם על הבנת הנקרא הנוראית שלו.

אתה מצפה שנשב בשקט ונתחנן להפסקת אש בזמן שחמאס יורים רקטות?

#319 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:50

ראינו איך הכח עזר בפעמים הקודמות. למעשה, מעולם לא הפסקנו להשתמש בו. היו תקופות רגועות יותר ורגועות פחות. הוא לא עבד אפילו לא פעם אחת.
כנראה שהפילוסופיה הזאת פשוט שגויה, והעם הפלסטיני מגיב לכח בעוד יותר כח, אנחנו מגיבים לזה בעוד כח, וכך נוצר סבב לחימה עקוב מדם כמו עופרת יצוקה או הסבב הנוכחי.
פתרונות זה כמובן לא מספק, אבל אני מניח שזה כן מספק את צמאי הדם שכאן שלא שמים זין על תושבי הדרום ומשתמשים בהם כתירוץ בשביל לראות אזרחים פלסטינים סובלים.

מצטט שוב את הנתונים שמראים שמעולם גם לא היה שקט ברצועת עזה, ובוודאי לא בחודשים האחרונים (שימו לב כמה מההרוגים הם אזרחים לא מעורבים). ראינו למה זה גרם.

כל הזמן מוכרים לנו את שקר ה"הבלגה". 4 שנים ישראל מבליגה, 12 שנים ישראל מבליגה. מספרים לנו שהפלסטיטנים יורים עלינו טילים, אבל שוכחים לספר על התקיפות שישראל מבצעת בעזה.

אז טרחתי ועברתי על נתוני האו"ם (לא נתונים של הפלסטינים), והנה רשימת ההרוגים והפצועים הפלסטיניים ברצועת עזה מתקיפות ישראל רק בחודשים ספטמבר-אוקטובר ובשבוע הראשון של נובמבר.

שימו לב שלא ספרתי את כלל התקיפות של ישראל ברצועה, או את מספר הטילים והפגזים שירתה, אלא רק את אלה שהצליחו לפצוע או להרוג פלסטינים:

5-6.9 הצבא הישראלי הפגיז מכונית וקבוצת פלסטינים ממזרח למחנה הפליטים אל בורייג' שבמרכז רצועת עזה ומצפון מזרח לבית חנון, בהתאמה, הרג 6 חמושים לכאורה ופצע חמוש נוסף.

10.9 6 פצועים, חמוש אחד ו-5 אזרחים, מהם שני ילדים, בהפגזת צה"ל.

19.9 חיה"א תוקף רכב משטרה שהיה בסיור שגרתי באיזור רפיח. 2 שוטרים נהרגו, אחד נפצע.

24.9 חיילי צה"ל ירו ופצעו אישה בעת ששהתה על גג ביתה, הממוקם במרחק 1,200 מטרים מגדר הגבול במחנה הפליטים אל בוריג'.

28.9 חיילי צה"ל ירו והרגו פלסטיני ופצעו פלסטיני נוסף, בעת שהשניים דגו במימי חוף עזה בקרבת הגדר.

7.10 חיל האוויר הישראלי הפציץ שני חברי פלג חמוש פלסטיני שנסעו על אופנוע בתוך עיר רפיח, הרגו אחד מהם ופצעו את השני. 8 אזרחים, ביניהם 4 ילדים (אחד מהם תינוק בן ארבעה שבועות) נפצעו.

8.10 כוחות ישראליים ירו פגזי טנקים לעבר אזורים שונים בקרבת הגדר בג’והר א-דיכ, אל קררה, חזעא וחאן יונס. כתוצאה מירי זה נפצעו 4 אזרחים פלסטינים, 2 מהם ילדים.

12.10 תקיפה אווירית ישראלית פגעה ב-2 חמושים פלסטינים שרכבו על אופנוע ממזרח למחנה הפליטים ג’בליה, והרגה את שניהם. בתקיפה נפצע ילד בן שש.

12.10 תקיפה אווירית ישראלית נוספת מחוץ למחנה הפליטים אל בורייג’ פצעה ילד בן 12.

13.10 תקיפות אוויריות בשני מקומות ממזרח לחאן יונס ולדיר אל בלח, הרגו 3 חמושים ופצעו 3 נוספים.

22.10 במהלך חדירה ישראלית קרקעית לרצועת עזה, חיל האוויר הישראלי הרג חמוש פלסטיני אחד ופצע אדם נוסף. מעשי האיבה התפשטו לאזור אחר בבית חנון, שם נהרג חבר פלג חמוש ושניים אחרים נפצעו בתקיפה אווירית נוספת.

22.10 בשתי תקריות נוספות שהתרחשו באותו יום התמקד חיל האוויר הישראלי בקבוצת חמושים, שעל פי טענת ישראל ניסתה לירות טילים לעבר דרום ישראל, הרג 3 מהם ופצע 5 נוספים.

24.10 בירי מהאוויר ובהפגזות טנקים ישראלים נהרגו 2 חברי פלגים חמושים ונפצעו 3 אזרחים.

24.10 כוחות ישראליים ירו פגזי טנקים לעבר מחסום משטרה פלסטיני ליד מעבר ארז ופצעו שוטר.

28.10 חיל האוויר הישראלי תקף חברי פלגים חמושים פלסטינים שעל פי טענת ישראל ניסו לירות טיל לעבר ישראל; אחד החמושים נהרג ואחר נפצע.

4.11 כוחות ישראליים המוצבים במגדל תצפית לאורך הגדר ירו למוות פלסטיני בן 23 לוקה בשכלו, שהלך בתוך השטח שהגישה אליו מוגבלת במרחק כעשרה מטרים מן הגדר.

#320 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎17:51

שמתם לב איך תמיד שאילן נכנס לאיזה פולמוס בנושא פוליטיקה אז אחרים פשוט בורחים מהדיון? (חוץ מכמה בודדים).

אני דברתי איתו שם, וכבר נכנסתי למצב ייאוש. זאת הסיבה שנעלמתי משם..
לכל דבר יש לו תשובה אבל תשובות ללא ביסוס ואמת בדבריו ובאשכולות אחרים שלא בפוליטיקה ששם אני חלש אלא בכל הקשור לבטחון ישראל בזה אני מבין הרבה יותר ממנו מסתבר לאור העובדות המופרכות שלו והעובדות שהוא לא מודע עליהן בשטח דווקא הוא בחר שלא לענות להרבה דברים שרשמתי..
אז אם תללך אחורה כמה דפים באשכול הזה, או באשכול אחר בו העלתי תמונה של מחבל שמשתמש בילד שנראה בסביבות בגיל ה-8- 9 לכל היותר משתמש בילד כמגן אנושי ושם תקרא את מה שאני רשמתי, תקרא את מה שהוא רשם.. תראה על מה רשמתי ותראה על מה הוא החליט להגיב ומה הוא פשוט "העלים עין" ודבר איתי.
גם פה באשכול הזה רשמתי תגובה שמשום מה הוא החליט להגיב לי לדבר אחד ממנה ולא נתן לי איזה שהוא מענה מצדיק לכל המתרחש.
הוא עדיין חושב שחמאס יושב בדמשק שמלפני מספר חודשים נוצר בין חמאס למשטר הסורי נתק עקב יחסים רעועים.. אבל הוא בכלל לא מעודכן, ורושם לאנשים פה בפורום דברים כגון,
חמאס עדיין יושב בדמשק ושכל המבצע צבאי בעזה לא יתרום כלום כי חמאס לא יושב בכלל בעזה.
אחמד ג'עברי, הוא מבכירי חמאס תזכירו לי איפה הוא ישב? אה כן בעזה, אבל מבחינתו של אילן חמאס כבר לא בעזה אלא בדמשק (הוא כנראה כבר בחלום חדש שלא יהיה שלום עם הפלסטינים אלא גם עם חמאס).
היה גם דיווח שבכירים כמו הנייה ומספר בכירים אחרים הצליחו לברוח מחיסול שישראל ניסתה לבצע עליהם.
אני אישית לא יודע איזה בכירים נמצאים כרגע ברצועה אבל לצה"ל המידע המודיעיני, אז על סמך מה מר אילן אתה אומר שבכירי חמאס לא נמצאים בעזה?
אני להבדיל ממך לא אומר שהם נמצאים במקום ספציפי ההבדל ביני לבינך הוא שאני מחכה לעובדה מוכחת לעומתך שאתה מאמין לתעמולות בשקל שאם פלסטיני עכשיו ירשום שנהרגו 100 אזרחים חפים מפשע אתה תאמין לו מבלי לראות בעיניים שלך.
אני לא יודע אם זה נובע מנאיביות או תמימות, או כל דבר אחר אבל בטוח שזה קיים אצלך, אילן.
תקרא את האשכולות הקודמים שלי ותבין, חמאס קיבל לגיטימיות בעזה רק בגלל אנשים כמוך ממשלה ורמטכל כושל במיוחד, לפני מספר שנים חמאס נחשב בעיני כל העולם כארגון טרור, היום חמאס מקבל לגיטימיות מצד אנשי השמאל שצריך לדבר איתו, וזה אבסורד. איך אפשר לנהל מגעים עם אנשים שחיסלו במזיד ומתכוון אנשים חפים מפשע.
על טעויות שעשינו בעבר, אנחנו משלמים עכשיו בכך שלא מוטטנו את חמאס עוד לפני מספר שנים שלא נהלנו את המלחמה כנגדם כמו שצריך ועד הסוף.
אבל הבעיה היא שאתה חושב שרק חמאס מחזיק את הרצועה אתה לא מזכיר את הארגוני טרור הנוספים שיש לך ברצועה, גי'האד איסלמי, ועוד כמה ארגונים שאמנם הם ביחסם קטנים אבל הם יגדלו עם מספר השנים בדיוק כמו שחמאס גדלו במהלך השנים כתוצאה מכך שלא מוטטנו אותם ממזמן.
זה בדיחה שאתה בכלל מציע להדברות איתם, אז מה אתה אומר אולי נציע לארה"ב ומדינות אחרות כולל אותנו שנפגעות מארגון אל קעידה ונציע להם גם הדברות שירגעו עם הפיגועים שהם עושים במהלך השנה, אין הבדל בין אל קעידה לחמאס חיזבאללה ושאר הארגוני הטרור בעזה ובעולם בכלל.
אל תכניס לי פה פוליטיקה, ואני יאמר לך משהו, אני לא בעד עופרת יצוקה לא 1 ולא 2 מסיבה אחת פשוטה שלא הצלחנו למגר את הטרור בעזה ולא מוטטנו לחלוטין את ארגוני הטרור השוררים שם..
זה נורא קשה לומר את זה כי אני אישית לא נכנס, אבל אני בעד כניסה לרצועה מסיבה אחת פשוטה, שאם נצליח להדוף את כל ארגוני הטרור בעזה אני בטוח שיהיה הרבה יותר קל להגיע לפתרון 2 מדינות ל-2 עמים.. לא יודע באיזה תנאים זה כבר בטוח יהיה על מה לדבר, אבל אני בטוח שאח"כ יהיה יותר קל, אבל תהיה בטוח שהדיפת ארגוני הטרור הם בראש ובראשונה מתן שקט לאזרחי מדינת ישראל.
הדיפת הטרור מעזה צריך להיות גם אינטרס של העם הפלשטיני החי בעזה, אם כי כל עוד ארגוני הטרור בעזה קיימים, העם הפלשטיני יתמוך בהם בין אם הם רוצים ובין אם לא.
כמו שכל ממשלה חושבת על העם שלה גם הממשלה שלנו צריכה לחשוב בראש ובראשונה על העם שלו.
תהיה בטוח שלהבדיל מחמאס, וארגוני טרור אחרים כשצה"ל ינסה לפגוע במטרות טרוריסטיות הוא ישתדל שלא יפגע באזרחים התמימים.
אתה לא מצדיק את ארגון החמאס אבל אתה נותן לו לגיטימציה להתקיים, אתה חושב שישראל פוגעת באזרחים פלסטינים כשהיא מנסה לפגוע בטרוריסטים.
תראה לי מלחמה מכל המלחמות עולם שהיו שלא נהרגו אזרחים תמימים.
עוד פעם אחזור על זה במלחמה יש הרוגים.. "הקם להורגך השקם להורגו" - לא פעם שאיימו עלינו בין אם ארגון חמאס ארגונים אחרים או מדינות מסביבנו.
חמאס הצליח להתקדם ביכולת השיגור שלו, עוד מעט הוא יצליח להתקדם ביכולות שאולי לישראל ואפילו לא לארה"ב תהיה מענה להן אז אני בטוח שאנשים עם דעות כמו שלך יתחילו לארוז את המזוודות.

עכשיו לפני שאתה כותב לי פה תגובה, תקרא את כל ההודעות הקודמות שרשמתי לך באשכולות הקודמים שבו נהלנו בהם דיון ואחרי זה תעשה כן, אם תרשום לי תגובה ואני אראה שרשמת לי תשובה זהה גם אם בניסוח אחר אראה לנכון כבר לא לענות, כי אני חוזר על עצמי.
אני נותן לך מענה לכל טענותייך ועדיין מקבל ממך טענות זהות בניסוח שונה או שאני מקבל תגובות עם סטייה מהנושא.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים