עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#32421 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎14:32

אני לא מבין למה כולם מתפלאים שאדם דתי חושב שתוצאת המלחמה תלויה באמונת החיילים...?

אני מתפלא מהעובדה שהפוץ הזה הוא שר בממשלה, שהוא ועובדיה יוסף מחזיקים את המדינה בביצים ולא מפסיקים לדבר שטויות (גזעניות רוב הזמן) מול המצלמות ואף אחד בממשלה לא עושה עם זה כלום.
מה שהוא אמר זה עלבון לנופלים (שהיו ברובם חובשי כיפות) ולמשפחות השכולות.
שיחשוב בלב מה שהוא רוצה, אבל הגיע הזמן שילמד קצת לסתום את הפה.

והרבה עובדיה אמר אותו דבר דבר רק על השואה, ממה אתה מתפלא?

וסופרב, אלי ישי ובעיקר הרב עובדיה כבר יצאו בעבר בהתבטאויות גזעניות.
פעם הוא אמר שכל מטרתם של הגויים זה להיות עבדים של היהודים בעולם הבא, וכשהיה ההוריקן בניו אורלינס הוא אמר בגלל שלא לומדים שם תורה, ואז "כושים ילמדו תורה?", אם זאת לא גזענות אני לא יודע מה כן.

#32422 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎14:36

שאני אבין: זה עלבון שהוא חושב את זה? או שהוא אומר את מה שהוא חושב בקול?
כי, שוב, אני לא מבין למה אנשים מתפלאים שהוא חושב ככה. והמקום בו המחשבה נאמרה בקול לגיטימי בעיני.

ומי אמר שרוב הנופלים היו חובשי כיפה?
וגם אם כן, איך זה משנה את הטיעון של ישי? הרי רובו המוחלט של הצבא אינו חובש כיפה... הוא לא אמר "אם הנופלים היו חובשי כיפה אז הם לא היו מתים". אנשים מגיעים להיסק הלוגי הזה דרך חשיבה לא נכונה.

אגב, אני יודע שאלי ישי (וגם הרב עובדיה) אמר דברים גזעניים בעבר, אבל במקרה הספציפי הזו לא נאמר משהו גזעני.
ושלא תבינו אותי לא נכון. אני לא מסכים עם אלי ישי בכלל. אני פשוט לא כועס ומתפלא שהוא חושב/מאמין כך.

#32423 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎14:37

שוב, שיחשוב מה שהוא רוצה, אבל שלא יגיד דברים כאלה בריש גלי במיוחד ממרום מעמדו כשר במדינה ויושב ראש מפלגה גדולה.
מעבר לזה שאני חושב שזו שטות שגובלת בטימטום (ואני בטוח שיש עוד רבים שחושבים כך), זה פשוט פוגע במשפחות השכולות ובכבודם של הנופלים.
ואני אגיד שוב, מה שאותי מעצבן שהוא מייצג ציבור של פרזיטים (לא כולם, אבל הרבה), שאם הם היו עובדים ומתגייסים, אולי בכלל לא היינו מפסידים.
אז אם כבר "להאשים" מישהו, זה אותם. אבל להאשים את החיילים שנלחמו שהם לא האמינו מספיק באלוהים? פשוט בושה.
תמונה שפורסמה

#32424 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎14:39

שאני אבין: זה עלבון שהוא חושב את זה? או שהוא אומר את מה שהוא חושב בקול?
כי, שוב, אני לא מבין למה אנשים מתפלאים שהוא חושב ככה. והמקום בו המחשבה נאמרה בקול לגיטימי בעיני.

ומי אמר שרוב הנופלים היו חובשי כיפה?
וגם אם כן, איך זה משנה את הטיעון של ישי? הרי רובו המוחלט של הצבא אינו חובש כיפה... הוא לא אמר "אם הנופלים היו חובשי כיפה אז הם לא היו מתים". אנשים מגיעים להיסק הלוגי הזה דרך חשיבה לא נכונה.

אגב, אני יודע שאלי ישי (וגם הרב עובדיה) אמר דברים גזעניים בעבר, אבל במקרה הספציפי הזו לא נאמר משהו גזעני.
ושלא תבינו אותי לא נכון. אני לא מסכים עם אלי ישי בכלל. אני פשוט לא כועס ומתפלא שהוא חושב/מאמין כך.

העניין כשדבר כזה יוצא החוצה לתקשורת זה פוגע במשפחות השכולות שאיבדו את בניהם בלבנון, גם אם אתה חושב משהו אולי כדאי שלא תגיד אותו במקום שבו הוא עשוי לצאת לתקשורת.

הרבה עובדיה למשל כתב טור אישי בידיעות בזמנו שהיהודים אשמים בשואה כי הם היו חילונים/התבוללו, זה פשוט זלזול בכל ניצול שואה ובמי שנספה בה, גם אם הוא חושב ככה בגלל אמונה שישמור את זה לעצמו.

גם את הדברים שציינתי לפני כן הרבה עובדיה אמר.

#32425 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎14:44

אני לא מבין למה כולם מתפלאים שאדם דתי חושב שתוצאת המלחמה תלויה באמונת החיילים...?

אני מתפלא מהעובדה שהפוץ הזה הוא שר בממשלה, שהוא ועובדיה יוסף מחזיקים את המדינה בביצים ולא מפסיקים לדבר שטויות (גזעניות רוב הזמן) מול המצלמות ואף אחד בממשלה לא עושה עם זה כלום.
מה שהוא אמר זה עלבון לנופלים (שהיו ברובם חובשי כיפות) ולמשפחות השכולות.
שיחשוב בלב מה שהוא רוצה, אבל הגיע הזמן שילמד קצת לסתום את הפה.

והרבה עובדיה אמר אותו דבר דבר רק על השואה, ממה אתה מתפלא?

אני מתפלא מזה שנותנים להם לגיטימציה להגיד את כל הדברים האלה בלי לעשות או להגיד כלום.
כבר התרגלתי לעובדה ששניהם גזענים חשוכים וטיפשים.
תמונה שפורסמה

#32426 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎14:45

בחייאת שאני לא מבין איך זה פוגע בכבודם של הנופלים או במשפחותיהם.
ואני אומר את זה בתור מישהו ששירת כלוחם קרבי בזמן מלחמת לבנון השנייה.
נגיע והייתי מת במלחמה (חס וחלילה, חס ושלום; 3 דפיקות על שולחן העץ של המחשב חחח), אפילו אני לא הייתי מתפלא שאי שם יש בחור דתי שמאמין שאם הייתי מניח תפילין בכל בוקר אולי הייתי נשאר בחיים.
כן, זו לדעתי אמונה טיפשית ושגויה, אבל זכותו של האדם האחר לחשוב כך ולומר דעתו לאנשים אחרים (במקום המתאים; זה לא שאלי ישי הגיע לטקס זיכרון לנופלים ואמר את הדברים).

#32427 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎14:46

קליפס, אני יודע שיש כאלו שאהבו את "סוס מלחמה", אבל אני לא.
הוא נורא מנסה לרגש כל הזמן, ולדעתי לא ממש מצליח (או שאני לא אנושי).
אבל הצילומים ממש ממש יפים.

#32428 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎14:48

נגיע והייתי מת במלחמה (חס וחלילה, חס ושלום; 3 דפיקות על שולחן העץ של המחשב חחח), אפילו אני לא הייתי מתפלא שאי שם יש בחור דתי שמאמין שאם הייתי מניח תפילין בכל בוקר אולי הייתי נשאר בחיים.
כן, זו לדעתי אמונה טיפשית ושגויה, אבל זכותו של האדם האחר לחשוב כך ולומר דעתו לאנשים אחרים (במקום המתאים; זה לא שאלי ישי הגיע לטקס זיכרון לנופלים ואמר את הדברים).

אז נצטרך להסכים על לא להסכים, לדעתי להגיד כזה דבר זה פגיעה בכבוד של המשפחות השכולות ושל הנופלים.

#32429 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎14:53

אגב, אני רוצה שתשימו לב שאני מבצע את ההפרדה (הדקה) בין עצם המחשבה, סיבת המחשבה ושיתוף המחשבה עם אחרים.
עצם המחשבה = זכותו לחשוב כך. אנחנו מדינה דמוקרטית.
סיבת המחשבה = הוא דתי. אנשים דתיים מאמין בדברים כאלה. אני אישית חושב שאלה שטויות במיץ עגבניות (שיש כוח עליון, שאם מאמינים בו ומשרתים את רצונו משתנים דברים).
שיתוף המחשבה = כאן זו הנקודה היותר בעייתית. מצד אחד, אני רוצה שפוליטיקאי יגיד שעל ליבו. דמוקרטיה וכנות. מילות פוליטיקאים כמובן גם משפיעות על הבחירות הבאות. מצד שני, יש דברים שלא אומרים מפאת כבוד לזולת. אבל אם מביטים בעניין בנקודת מבט נוספת, יש דברים שאפשר לומר בסיטוצייה מסויימת, כמו נשיאת מילות אמונה לבחורי ישיבה (שמאמינים בדיוק כמוהו, אגב). זה בדיוק למה העניין לא מפריע לי.

#32430 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎14:53

תראה, העובדות הן שהמשפחות השכולות כן נפגעו מהדברים שלו, והרבה הורים שכולים כועסים עליו.
  • dorel310 אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#32431 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎14:57

אגב, אני רוצה שתשימו לב שאני מבצע את ההפרדה (הדקה) בין עצם המחשבה, סיבת המחשבה ושיתוף המחשבה עם אחרים.
עצם המחשבה = זכותו לחשוב כך. אנחנו מדינה דמוקרטית.
סיבת המחשבה = הוא דתי. אנשים דתיים מאמין בדברים כאלה. אני אישית חושב שאלה שטויות במיץ עגבניות (שיש כוח עליון, שאם מאמינים בו ומשרתים את רצונו משתנים דברים).
שיתוף המחשבה = כאן זו הנקודה היותר בעייתית. מצד אחד, אני רוצה שפוליטיקאי יגיד שעל ליבו. דמוקרטיה וכנות. מילות פוליטיקאים כמובן גם משפיעות על הבחירות הבאות. מצד שני, יש דברים שלא אומרים מפאת כבוד לזולת. אבל אם מביטים בעניין בנקודת מבט נוספת, יש דברים שאפשר לומר בסיטוצייה מסויימת, כמו נשיאת מילות אמונה לבחורי ישיבה (שמאמינים בדיוק כמוהו, אגב).

אבל כשדבר כזה יוצא לתקשורת ויש משפחות שכולות שנפגעו ממנו כאן נוצרת בעיה. אם איזה כומר אמריקאי היה אומר שיהודים בצבא האמריקאי נפלו בעיראק כי לא בחרו את ישו כמושיעהם כולם היו זועקים "אנטישמיות", ובצדק. פה החומרה של המעשה אמנם לא דומה כי אין כאן גזענות, אבל בהחלט יש כאן זלזול קשה באנשים שסיכנו את חייהם למען המדינה, ובמשפחותיהם.

#32432 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎15:01

מאוד קל להכעיס אדם שאיבד מישהו (במיוחד בן שנפל בשירות המדינה). זה לא תמיד מצביע שהדברים שנאמרו מוקצנים או מוגזמים.
למה זה מזלזל באנשים שסיכנו את חייהם? יש לי חבר שמאמין שכולנו צריכים לעבור לגור באמסטרדם (:P). האם גם זה זלזול במי שנפל?

#32433 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎15:05

אני לא חושב שכל אדם חובש כיפה חושב ככה, למעשה אני חושב שרובם לא, והוא עושה להם רע עם ההתבטאות המטופשת הזאת, שר בממשלה עלק, אם זה שר במדינת ישראל אז אנחנו בבעיה קשה.
  • Geralt of Rivia אוהב את זה

#32434 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎15:05

אז נצטרך להסכים על לא להסכים, לדעתי להגיד כזה דבר זה פגיעה בכבוד של המשפחות השכולות ושל הנופלים.

מסכים... :P
סה"כ ניסיתי להציג את הדברים מנקודת חשיבה לוגית נטו ופחות רגשית.

#32435 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎15:08

מסכים... :P
סה"כ ניסיתי להציג את הדברים מנקודת חשיבה לוגית נטו ופחות רגשית.

אז מבחינה לוגית:

מה שאותי מעצבן שהוא מייצג ציבור של פרזיטים (לא כולם, אבל הרבה), שאם הם היו עובדים ומתגייסים, אולי בכלל לא היינו מפסידים.
אז אם כבר "להאשים" מישהו, זה אותם. אבל להאשים את החיילים שנלחמו שהם לא האמינו מספיק באלוהים? פשוט בושה.

תמונה שפורסמה

#32436 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎15:11

http://www.ynet.co.i...3947224,00.html
נמאס כבר מהאידיוט הזה.

חשבתי שזה תפקיד האברכים להתפלל בשם החיילים...זה לא היה התירוץ שלהם שהם לא מתגייסים?

#32437 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎15:11

אז מבחינה לוגית:

מה שאותי מעצבן שהוא מייצג ציבור של פרזיטים (לא כולם, אבל הרבה), שאם הם היו עובדים ומתגייסים, אולי בכלל לא היינו מפסידים.

אבל שמת את המילה "להאשים" במרכאות, ובצדק. הוא לא האשים או בא בטענות לאחרים. הוא פשוט מאמין שאם חיילים היו מאמינים באלוהים, אז אולי היו תוצאות שונות.
גם אני מאמין שאם כל הציבור החרדי היה מתגייס אולי התוצאות היו שונות (למרות שלא סביר; סד"כים לא היו הבעיה של המלחמה). זה לא נוגד בשום דרך וצורה את מה שאלי ישי חושב.

#32438 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎15:29

אז מבחינה לוגית:

אבל שמת את המילה "להאשים" במרכאות, ובצדק. הוא לא האשים או בא בטענות לאחרים. הוא פשוט מאמין שאם חיילים היו מאמינים באלוהים, אז אולי היו תוצאות שונות.
גם אני מאמין שאם כל הציבור החרדי היה מתגייס אולי התוצאות היו שונות (למרות שלא סביר; סד"כים לא היו הבעיה של המלחמה). זה לא נוגד בשום דרך וצורה את מה שאלי ישי חושב.

טוב, מה אני אגיד לך.. הוא פשוט לא היה צריך להתבטא ככה לפני המצלמות. הרי זה לא תרם בכלום וסתם זרע מלח על פצעיהם של ההורים השכולים.
אבל ניחא, שמענו ממנו ומחברו דברים יותר גרועים בעבר.
אני רק מקווה שיום יבוא ולא תהיה להם יותר את הבמה להתבטאויות הטיפשיות שלהם.
תמונה שפורסמה

#32439 dror

dror

• רשומים
  • 1,065 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎16:33

קליפס, אני מאוד נהניתי מסוס מלחמה..
הוא די איטי ומאוד ארוך, כך שהוא לא מתאים לצפייה בכל זמן.

#32440 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎18/01/2012‏, ‎20:04

אתם מודעים שזה אשכול ספאם?
  • Sparkles אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,