עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#32521 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,369 הודעות

נכתב ב- ‎23/01/2012‏, ‎18:50

מה?!?!?!!?! הם לא משלמים מיסים !??!?!?! וואי וואי אני הולך להתחרד

#32522 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎23/01/2012‏, ‎19:02

http://www.feeder.co...enge-1000718124
חחח

חחחח

#32523 J.P

J.P

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,637 הודעות

נכתב ב- ‎23/01/2012‏, ‎19:18

אהבת מורדוק?
חח איזה שבור הבנאדם הזה

#32524 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎23/01/2012‏, ‎19:57

זהו! אין יותר 806! 60% מהבגרות במתמטיקה מאחורי!
תכלס היה שווה להפסיד גדנ"ע בשביל זה.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#32525 dror

dror

• רשומים
  • 1,065 הודעות

נכתב ב- ‎23/01/2012‏, ‎23:18

באמת הקלה גדולה, כבר נמאס לי מהשאלון הזה!

#32526 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎24/01/2012‏, ‎00:16

תמונה שפורסמה

#32527 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎24/01/2012‏, ‎03:49

פרובוקציה בגרוש.
תשובה של חרדי:

1. אצל החרדים מצוקת הבניה פחותה מאשר אצל אלה שאינם? המדינה 'בנתה' יותר לחרדים מאשר לאלו שאינם?
>למי שלא הבין, אין דבר כזה בנייה רק לחרדים.

2. כמה חרדים קנו דירה בגיל 20? 0.1%? איזו קרן יש מהמדינה לקנית דירות לחרדים בלבד? הזיות!
>מי באמת שמע פעם על הקרן הזו?

3. איפה בדיוק אפשר לקבל את ההחזר החודשי של 1200 ש"ח לדירה? אני רץ...

4. כמה אברכים מקבלים את האבטחת הכנסה הזו? כמה מאות?

5. למי בדיוק המדינה משלמת על לימודי ישיבה?

6. איפה יש מענק אברכים בסך 1800 ש"ח? תודיע עם כרוז בבני ברק, ירוצו לשם הרבה...

7. הורים ל7 ילדים מקבלים 1448 ש"ח קצבת ילדים ולא 2500 ש"ח. הורים ל4 ילדים (משפחות חילוניות רבות) מקבלים 929 ש"ח. משום מה הילד החמישי והלא שווה פחות במדינה, עד לחמישי מקבלים 252 לחודש ומהחמישי 173 (אולי כי בדרך כלל החמישי = חרדי?..)
>הדרת חרדים?

8. חינוך חינם לילדים כולל ארוחות והסעות? איפה?

9. 'עבוד בשחור'. יש איזה מידע ברור שמוכיח שחרדים מעלימים יותר מס מחילונים? מערבים?

בקיצור, 90% ממה שכתוב שם שטויות, סתם התנפלות, רוב החרדים חיים בצניעות וממש לא מקבלים כסף מתנה (יש כמה חרדים שהייתי מבטל להם קצבת אברך אבל זה עדיין לא מה שגורע כספים רבים מהמדינה כי רק אחוז בודד או אפילו פחות מקבלים את הקצבה הזו)

מי שרוצה לקרוא עוד תשובות דומות מחרדים אמיתיים: http://www.rotter.ne...1/21377.shtml#1 (תרדו בתגובות מדי פעם יש תגובה של מישהו שמספר מה הוא מקבל בדיוק)
  • ג'ולס ווינפלד אוהב את זה
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#32528 as2330

as2330

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎24/01/2012‏, ‎11:49

פרובוקציה בגרוש.
תשובה של חרדי:

1. אצל החרדים מצוקת הבניה פחותה מאשר אצל אלה שאינם? המדינה 'בנתה' יותר לחרדים מאשר לאלו שאינם?
>למי שלא הבין, אין דבר כזה בנייה רק לחרדים.

2. כמה חרדים קנו דירה בגיל 20? 0.1%? איזו קרן יש מהמדינה לקנית דירות לחרדים בלבד? הזיות!
>מי באמת שמע פעם על הקרן הזו?

3. איפה בדיוק אפשר לקבל את ההחזר החודשי של 1200 ש"ח לדירה? אני רץ...

4. כמה אברכים מקבלים את האבטחת הכנסה הזו? כמה מאות?

5. למי בדיוק המדינה משלמת על לימודי ישיבה?

6. איפה יש מענק אברכים בסך 1800 ש"ח? תודיע עם כרוז בבני ברק, ירוצו לשם הרבה...

7. הורים ל7 ילדים מקבלים 1448 ש"ח קצבת ילדים ולא 2500 ש"ח. הורים ל4 ילדים (משפחות חילוניות רבות) מקבלים 929 ש"ח. משום מה הילד החמישי והלא שווה פחות במדינה, עד לחמישי מקבלים 252 לחודש ומהחמישי 173 (אולי כי בדרך כלל החמישי = חרדי?..)
>הדרת חרדים?

8. חינוך חינם לילדים כולל ארוחות והסעות? איפה?

9. 'עבוד בשחור'. יש איזה מידע ברור שמוכיח שחרדים מעלימים יותר מס מחילונים? מערבים?

בקיצור, 90% ממה שכתוב שם שטויות, סתם התנפלות, רוב החרדים חיים בצניעות וממש לא מקבלים כסף מתנה (יש כמה חרדים שהייתי מבטל להם קצבת אברך אבל זה עדיין לא מה שגורע כספים רבים מהמדינה כי רק אחוז בודד או אפילו פחות מקבלים את הקצבה הזו)

מי שרוצה לקרוא עוד תשובות דומות מחרדים אמיתיים: http://www.rotter.ne...1/21377.shtml#1 (תרדו בתגובות מדי פעם יש תגובה של מישהו שמספר מה הוא מקבל בדיוק)

לא כולם אבל אחוזים טובים שמקבלים כסף רק על זה שהם קוראים בתנך

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#32529 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎24/01/2012‏, ‎12:49

תמונה שפורסמה

#32530 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎24/01/2012‏, ‎12:52

תמונה שפורסמה

זה אולי היה מצחיק אם זה לא היה עצוב.
תמונה שפורסמה

#32531 as2330

as2330

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎24/01/2012‏, ‎19:27

צעירה הותקפה בבית שמש: "ראיתי את המוות מול העיניים"

http://www.mako.co.i...0&pId=565984153

"כל הכבוד" לחרדים

מישהו רוצה להגן עליהם?

#32532 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎24/01/2012‏, ‎19:36

חרדים שהיו במקום אמרו שהיא ניסתה לתלות מודעות כלשהן בתוך הבית כנסת וכשביקשו ממנה לא לעשות את זה היא התחילה להוריד את החולצה.
בדיוק כמו החיילת, זה נראה לי פרובוקציה מטומטמת כדי להבעיר את זה שוב, אני די בטוח שהיא עשתה משהו כדי להרגיז אותם והם לא התחילו להרביץ לה סתם.
(אגב, הידיעה הזו הייתה בפורומים הדתיים הרבה לפני MAKO ומההתחלה היה כתוב שם שהיא ניסתה להתפשט)
גם החרדים במקום הם לא בדיוק חרדים, הם סיקריקים שזה זרם שונה ואלים ואני לא מגן עליהם בכלל, אבל המקרה נראה לי מאוד תמוה ובגלל שהוא פוגע בכל הדתיים ההתיחסות אליו חמורה.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#32533 BeBest

BeBest

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎24/01/2012‏, ‎19:39

"כל הכבוד" לחרדים

מישהו רוצה להגן עליהם?

מעניין אם זה האלוהים שלהם אומר להם לעשות דברים כאלה

חרדים שהיו במקום אמרו שהיא ניסתה לתלות מודעות כלשהן בתוך הבית כנסת וכשביקשו ממנה לא לעשות את זה היא התחילה להוריד את החולצה.
בדיוק כמו החיילת, זה נראה לי פרובוקציה מטומטמת כדי להבעיר את זה שוב, אני די בטוח שהיא עשתה משהו כדי להרגיז אותם והם לא התחילו להרביץ לה סתם.
(אגב, הידיעה הזו הייתה בפורומים הדתיים הרבה לפני MAKO ומההתחלה היה כתוב שם שהיא ניסתה להתפשט)

גם אם היא תיכנס לבית הכנסת עירומה לגמרי, אין שום סיבה לסקול אותה באבנים!!!!!

#32534 as2330

as2330

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎24/01/2012‏, ‎19:42

"כל הכבוד" לחרדים

מישהו רוצה להגן עליהם?

מעניין אם זה האלוהים שלהם אומר להם לעשות דברים כאלה

בדיוק אין להם שום זכות

מה יש לך להגיד בנושא על יריקה על ילדה ?

#32535 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎24/01/2012‏, ‎19:50

מי שירק על הילדה שוב, זה סיקריקים שהם בדיוק ההפך מחרדים, הם אלה שכל שני וחמישי הולכים מכות עם חרדים בירושלים, הורסים אחד לשני חנויות.
הם נטורי כרתא, לא חרדים, זה שהתקשורת החדירה לכם לראש "חרדים" זה כל מי שלובש שחור ועושה מעשים רעים זה רק מראה על הבורות שלכם.
מה שמדאיג בעניין הוא ניסיון של גופים שונים להשתמש בזה כמינוף כנגד הציבור הדתי ולא נגד באמת מי שעושה את זה.

יש חופש דת, אם יש בעיר בית שמש 100 אלף בניינים למה דווקא לבית כנסת היא הייתה צריכה להיכנס?
זה ברור שזה היה בכוונה, למה בדיוק לתלות מודעות פרסומת בתוך בית כנסת? למה לא לשלוח בן?
שום חברה לא אחראית לפרסומת הזו, זה נטו כדי לעשות פרובוקציה ולהבעיר את השטח.
נרגענו עם החחרדים לכמה שבועות פתאום צצו הטבלאות האלו מהפייסבוק, המקרה הזה... זה לא נראה לכם קצת מוזר?
מישהו מנהל פה קמפיין מתוכנן ומדוקדק כנגד הדת והוא פשוט נשען על בורות של אנשים שלא יודעים להבדיל בין אנשים עם כיפה.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#32536 as2330

as2330

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎24/01/2012‏, ‎19:56

מי שירק על הילדה שוב, זה סיקריקים שהם בדיוק ההפך מחרדים, הם אלה שכל שני וחמישי הולכים מכות עם חרדים בירושלים, הורסים אחד לשני חנויות.
הם נטורי כרתא, לא חרדים, זה שהתקשורת החדירה לכם לראש "חרדים" זה כל מי שלובש שחור ועושה מעשים רעים זה רק מראה על הבורות שלכם.
מה שמדאיג בעניין הוא ניסיון של גופים שונים להשתמש בזה כמינוף כנגד הציבור הדתי ולא נגד באמת מי שעושה את זה.

יש חופש דת, אם יש בעיר בית שמש 100 אלף בניינים למה דווקא לבית כנסת היא הייתה צריכה להיכנס?
זה ברור שזה היה בכוונה, למה בדיוק לתלות מודעות פרסומת בתוך בית כנסת? למה לא לשלוח בן?
נרגענו עם החחרדים לכמה שבועות פתאום צצו הטבלאות האלו מהפייסבוק, המקרה הזה... זה לא נראה לכם קצת מוזר?
מישהו מנהל פה קמפיין מתוכנן ומדוקדק כנגד הדת והוא פשוט נשען על בורות של אנשים שלא יודעים להבדיל בין אנשים עם כיפה.

משיבים מלחמה: הסיקריקים יפגינו נגד "הדרת חרדים"

#32537 BeBest

BeBest

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎24/01/2012‏, ‎19:56

לא משנה מה הטענות שלך יהיו.
התגובה שלהם היתה סופר מוגזמת.

#32538 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,369 הודעות

נכתב ב- ‎24/01/2012‏, ‎19:57

ווווווואי פרק 3 של שיימלס אדיר! איזו סדרה מעולה, וויליאם ה' מייסי פשוט מלך שאין דברים כאלה

#32539 KingKenny

KingKenny

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 275 הודעות

נכתב ב- ‎24/01/2012‏, ‎20:08

מסכים עם זה שאין סיבה לסקול אותה באבנים, אבל אני עם נייטדיזיין בעניין הזה.
ידוע שיש שם חרדים שהם "קצת" לא בסדר בראש, אז למה לעשות להם דווקא ולהיכנס לבית הכנסת(שהוא, אגב, לא שייך לא לי ולא לאף משלם מסים אחר, הוא נבנה בעזרת תרומות) ועוד לנסות להתפשט?סתם פרובוקציה זולה.

Posted Image

“When I've got nothing better to do, I look down the league table to see how Everton are getting along.”

#32540 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎24/01/2012‏, ‎20:13

משיבים מלחמה: הסיקריקים יפגינו נגד "הדרת חרדים"

ו...?

לא משנה מה הטענות שלך יהיו.
התגובה שלהם היתה סופר מוגזמת.

ביקשו ממנה יפה לא לעשות את זה אז היא התחילה להתפשט, גם אני הייתי מתעצבן עליה.
תחשוב שיש בבית הכנסת ילדים ובכללי זה דבר שהחרדים לוקחים קשה, אז למה לעשות דווקא?
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

3 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים