אתה תצטרך לעזור לי עם זה, לא מצאתי שום כתבה בnrg שמדברת על מפעל הפייס.היא אומרת שהיא תלתה מודעות בשביל מפעל הפיס. מפעל הפיס הכחיש כל קשר לאישה או למודעות (חוץ מזה שמפעל הפיס לא תולה בתוך בתי כנסת) אז למה נראלך שהיא הייתה צריכה להיות שם באותו רגע (זה הופיע בnrg, חפש את הכתבה) אם לא לעשות את הפרובוקציה שלה? לא אמרתי שהיו צריכים להרביץ לה, אני כתבתי שהיא באה לעשות שם בלאגן בכוונה.
אני בטוח ב99% שהיא עשתה משהו כדי לעצבן אותם, התפשטה, לא התפשטה, אבל משהו קרה שם, סתם הם לא היו עושים את זה.
וסלח לי, אני לא קונה את זה שהיא באה לשם רק כדי לעשות פרובוקציות.
סליחה? לאישה כבר אסור להצטלם בביקיני? אולי ברחוב היא כן הולכת צנוע? ומי הם החרדים בכלל שיחליטו בשביל אישה מה זה צנוע? הרי לפי הסטנדרטים שלהם, אף אישה חילונית לא מתלבשת צנוע.מי שרוצה לעשות פרובוקציה מסוגל להכל.עכשיו תגיד לי, זה נראה לך הגיוני שהיא תיכנס לבית כנסת באמצע תפילה, תתלה מודעות, ושיבקשו ממנה להפסיק היא תתחיל להתפשט?
האישה אמרה לYNET שהיא "הולכת צנוע" והיא "שומרת מסורת" ומישהו ברוטר (שוב, אין לי כוח להתחיל לחפש שוב) מצא את המקושרים שלה שבה היא מצולמת בביקיני, אז אולי יש לה נטייה קטנה לשקר?
גם במקרה של החיילת באוטובוס כל העולם יצא וצעק, האשימו אותו בהטרדה מינית! אבל בסוף התברר שהוא בכלל לא דיבר אליה והיא סתם עשתה מזה עניין כדי להתפרסם.
ובקשר לחיילת באוטובוס, אני מסכים שהאישום בהטרדה מינית הוא מוגזם בטירוף, אבל איך כבר הגעת למסקנה שהוא בכלל לא דיבר אליה?? אתה רציני?
שמע, אני לא יודע כבר מה להגיד לך... כל דבר אתה רואה כפרובוקציה של אנשים שרוצים להציק לחרדים ולהתפרסם.