עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#32561 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2012‏, ‎19:46

היא אומרת שהיא תלתה מודעות בשביל מפעל הפיס. מפעל הפיס הכחיש כל קשר לאישה או למודעות (חוץ מזה שמפעל הפיס לא תולה בתוך בתי כנסת) אז למה נראלך שהיא הייתה צריכה להיות שם באותו רגע (זה הופיע בnrg, חפש את הכתבה) אם לא לעשות את הפרובוקציה שלה? לא אמרתי שהיו צריכים להרביץ לה, אני כתבתי שהיא באה לעשות שם בלאגן בכוונה.
אני בטוח ב99% שהיא עשתה משהו כדי לעצבן אותם, התפשטה, לא התפשטה, אבל משהו קרה שם, סתם הם לא היו עושים את זה.

אתה תצטרך לעזור לי עם זה, לא מצאתי שום כתבה בnrg שמדברת על מפעל הפייס.
וסלח לי, אני לא קונה את זה שהיא באה לשם רק כדי לעשות פרובוקציות.

עכשיו תגיד לי, זה נראה לך הגיוני שהיא תיכנס לבית כנסת באמצע תפילה, תתלה מודעות, ושיבקשו ממנה להפסיק היא תתחיל להתפשט?

מי שרוצה לעשות פרובוקציה מסוגל להכל.
האישה אמרה לYNET שהיא "הולכת צנוע" והיא "שומרת מסורת" ומישהו ברוטר (שוב, אין לי כוח להתחיל לחפש שוב) מצא את המקושרים שלה שבה היא מצולמת בביקיני, אז אולי יש לה נטייה קטנה לשקר?

גם במקרה של החיילת באוטובוס כל העולם יצא וצעק, האשימו אותו בהטרדה מינית! אבל בסוף התברר שהוא בכלל לא דיבר אליה והיא סתם עשתה מזה עניין כדי להתפרסם.

סליחה? לאישה כבר אסור להצטלם בביקיני? אולי ברחוב היא כן הולכת צנוע? ומי הם החרדים בכלל שיחליטו בשביל אישה מה זה צנוע? הרי לפי הסטנדרטים שלהם, אף אישה חילונית לא מתלבשת צנוע.

ובקשר לחיילת באוטובוס, אני מסכים שהאישום בהטרדה מינית הוא מוגזם בטירוף, אבל איך כבר הגעת למסקנה שהוא בכלל לא דיבר אליה?? אתה רציני?
שמע, אני לא יודע כבר מה להגיד לך... כל דבר אתה רואה כפרובוקציה של אנשים שרוצים להציק לחרדים ולהתפרסם.
תמונה שפורסמה

#32562 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2012‏, ‎19:53

איזה הוכחה הבאת? שאנשים באזור אמרו שהיא הורידה חולצה?
לא אני ולא אתה יודעים אם היא הורידה חולצה, מה שאנחנו כן יודעים זה שהם תקפו אותה. הרי שנינו יודעים שלא היית מגן על התוקפים אם היה קורא אותו דבר במסגד אז אל תזיין ת'שכל שאתה אובייקטיבי.
ולפני שתקרא לי דיקטטור תראה לי איפה בדיוק אמרתי שאסור לך להביע דעות? כמו ילד קטן אתה. זכותך להעלות איזה טיעון שאתה רוצה, אני חושב רק שאתה לא אובייקטיבי כי אתה שונא את התקשורת ובגלל זה תנסה להפריך כל דבר שהם אומרים, אפילו בעזרת כתבות שלהם, אתה משתמש בכתבות שלהם רק כשנוח לך.
אני לא שונא חרדים, בכלל לא, אני שונא אנשים שמתנהגים כמו בהמות, והאנשים שהכו את הבחורה הזאת מתנהגים כמו בהמות. לא כתבתי שהם מייצגים את רוב החרדים כי אני לא חושב, אבל לנסות להצדיק אותם רק בשם השנאה שלך לתקשורת זה כבר פטתי ברמות.

איזה הוכחה יש לך שהיא לא? אתם אומרים שהיא בטוח עשתה תעבודה שלה (כמובן עובדה מוגמרת), אבל כשאני אומר שהיא עשתה פרובוקציה זה כי אני תומך חרדים.
יש הרבה סתירות בסיפור שלה, משהו שם בטוח קרה שלא היה שחור על לבן (אישה נכנסת לבית כנסת ומקבלת מכות סתם כך.)
מה זה "לא אובייקטיבי", אין בן אדם אובייקטיבי, כל בן אדם יש לו דעות משלו והוא לא אובייקטיבי לגבי הצד השני. בפעמיים שהשתמשתי בכתבות YNET זה היה כדי להוכיח שאתם לא קוראים שום דבר מסביבכם, כשאתם טוענים שאני משקר אני מראה לכם שיש דברים שכתובים בכל מקום אפילו בYNET אבל אתם פשוט לא מתאמצים לחפש. (אגב, תקשורת זה דבר שיתופי, גם מה שאני אביא מערוץ 7 יכול להיות שהופיע קודם בYNET ולהיפך.)
שוב:

לא אמרתי שהיו צריכים להרביץ לה, אני כתבתי שהיא באה לעשות שם בלאגן בכוונה.

לא הצדקתי שום אלימות כלפיה, אתה מכניס לי מילים לפה, אני רק אומר שהיא באה בכוונה כדי לעשות בלאגן.

הרי שנינו יודעים שלא היית מגן על התוקפים אם היה קורא אותו דבר במסגד אז אל תזיין ת'שכל שאתה אובייקטיבי.

ברור שלא, רוצה לדעת למה?
כי דבר כזה לא היה קורא במסגד!
אישה ערביה בחיים לא הייתה נכנסת למסגד וגם האישה הכי ימנית לא תיכנס למסגד.
רק אצלנו יש כמה שמאלנים שחושבים שצריך להעיף מפה את הדת (רק היהודית כמובן, עם האיסלאם הם אחלה) אז הם חושבים שאם הם יעשו קצת פרובוקציות הם יצליחו לשנות משהו.
האנשים שהרביצו לה, שוב, הם נטור יכרתא, גם אני שונא אותם, אני לא "מגן עליהם" אני תוקף את הפרובוקטורים שמנסים להשחיר את הדת ואת התקשורת שמשתמשת בבורות של אנשים כדי להסית.
הרי לא תראה בYNET "נטורי כרטא ירקו על ילדה בת 8" אלא "חרדים..." ואלו לא חרדים שעשו את זה.

אני אכתוב את זה בצורה שתבין:
צריך לכלא את האנשים שעשו את זה, כי אלימות כזו היא לא חוקית.
מצדי מוזמנים להעיף אותם מהמדינה, אלה באמת אנשים שלא תורמים לכלום.
אבל צריך לטפל גם בפרובוקרטורים ובתקשורת שמנסים להשחיר ציבור שלם.
יש?
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#32563 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2012‏, ‎20:15

היא אומרת שהיא תלתה מודעות בשביל מפעל הפיס. מפעל הפיס הכחיש כל קשר לאישה או למודעות (חוץ מזה שמפעל הפיס לא תולה בתוך בתי כנסת) אז למה נראלך שהיא הייתה צריכה להיות שם באותו רגע (זה הופיע בnrg, חפש את הכתבה) אם לא לעשות את הפרובוקציה שלה? לא אמרתי שהיו צריכים להרביץ לה, אני כתבתי שהיא באה לעשות שם בלאגן בכוונה.
אני בטוח ב99% שהיא עשתה משהו כדי לעצבן אותם, התפשטה, לא התפשטה, אבל משהו קרה שם, סתם הם לא היו עושים את זה.

עכשיו תגיד לי, זה נראה לך הגיוני שהיא תיכנס לבית כנסת באמצע תפילה, תתלה מודעות, ושיבקשו ממנה להפסיק היא תתחיל להתפשט?

האישה אמרה לYNET שהיא "הולכת צנוע" והיא "שומרת מסורת" ומישהו ברוטר (שוב, אין לי כוח להתחיל לחפש שוב) מצא את המקושרים שלה שבה היא מצולמת בביקיני, אז אולי יש לה נטייה קטנה לשקר?

גם במקרה של החיילת באוטובוס כל העולם יצא וצעק, האשימו אותו בהטרדה מינית! אבל בסוף התברר שהוא בכלל לא דיבר אליה והיא סתם עשתה מזה עניין כדי להתפרסם.

סליחה? לאישה כבר אסור להצטלם בביקיני? אולי ברחוב היא כן הולכת צנוע? ומי הם החרדים בכלל שיחליטו בשביל אישה מה זה צנוע? הרי לפי הסטנדרטים שלהם, אף אישה חילונית לא מתלבשת צנוע.

ובקשר לחיילת באוטובוס, אני מסכים שהאישום בהטרדה מינית הוא מוגזם בטירוף, אבל איך כבר הגעת למסקנה שהוא בכלל לא דיבר אליה?? אתה רציני?
שמע, אני לא יודע כבר מה להגיד לך... כל דבר אתה רואה כפרובוקציה של אנשים שרוצים להציק לחרדים ולהתפרסם.

תמונה שפורסמה

לגבי החיילת,
דבר ראשון, אם באמת היו מאשימים אותו (כלומר מוצאים אשם) או אפילו מגישים כתב אישום היית שומע על זה בכל חור, כנראה שלא הלך להם אז הם זנחו את זה.
דבר שני, עדי ראייה (אני חושב שאפילו היו שם חילונית) טענו שהוא בכלל לא דיבר איתה, והמשטרה כנראה קיבלה את זה.

אתה לא מבין מה הבעיה כאן?
לא אכפת לי שתצטלם בביקיני, מצדי שתעשה סרט פורונו.
הבעיה היא שהיא מנסה להוציא את עצמה משהו שהיא לא כדי להשיג סימפטיה או להצדק את עצמה. מי שהולך צנוע כי הוא שומר מסורת לא הולך עם ביקיני.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#32564 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2012‏, ‎20:56

תמונה שפורסמה

לגבי החיילת,
דבר ראשון, אם באמת היו מאשימים אותו (כלומר מוצאים אשם) או אפילו מגישים כתב אישום היית שומע על זה בכל חור, כנראה שלא הלך להם אז הם זנחו את זה.
דבר שני, עדי ראייה (אני חושב שאפילו היו שם חילונית) טענו שהוא בכלל לא דיבר איתה, והמשטרה כנראה קיבלה את זה.

אוקיי, אז כמו שכתוב, היא נשלחה מטעם החברה, היא לא עשתה שום דבר באופן עצמאי, אז מבחינתה היא עשתה את העבודה שלה.
ובקשר לחיילת, שוב, אני רוצה שתראה לי איפה זה כתוב שהתברר שהחרדי לא אמר לה כלום. (למרות שזה נשמע לי מאוד מוזר שהיא פתאום החליטה להעליל עלילות שווא על חרדי תמים וצדיק שסתם ישב לו בשלווה באוטובוס, לא ככה?).

הבעיה היא שהיא מנסה להוציא את עצמה משהו שהיא לא כדי להשיג סימפטיה או להצדק את עצמה. מי שהולך צנוע כי הוא שומר מסורת לא הולך עם ביקיני.

אף אחד לא "הולך" עם ביקיני. ביקיני זה לים, ובים לא אמורים להתלבש צנוע. ברחוב היא יכולה להתלבש צנוע. ושוב, אולי צנוע בשבילה זה מכנסיים ארוכים וחולצה ארוכה בלי מחשוף? האם העובדה שהיא לא מסתובבת עם חצאית וכיסוי ראש מוריד מהערך שלה כשומרת מסורת?
או אולי שומרי מסורת אמיתיים לא הולכים לים בכלל? :blink:
תמונה שפורסמה

#32565 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2012‏, ‎21:17

תמונה שפורסמה

לגבי החיילת,

אוקיי, אז כמו שכתוב, היא נשלחה מטעם החברה, היא לא עשתה שום דבר באופן עצמאי, אז מבחינתה היא עשתה את העבודה שלה.
ובקשר לחיילת, שוב, אני רוצה שתראה לי איפה זה כתוב שהתברר שהחרדי לא אמר לה כלום. (למרות שזה נשמע לי מאוד מוזר שהיא פתאום החליטה להעליל עלילות שווא על חרדי תמים וצדיק שסתם ישב לו בשלווה באוטובוס, לא ככה?).

אף אחד לא "הולך" עם ביקיני. ביקיני זה לים, ובים לא אמורים להתלבש צנוע. ברחוב היא יכולה להתלבש צנוע. ושוב, אולי צנוע בשבילה זה מכנסיים ארוכים וחולצה ארוכה בלי מחשוף? האם העובדה שהיא לא מסתובבת עם חצאית וכיסוי ראש מוריד מהערך שלה כשומרת מסורת?
או אולי שומרי מסורת אמיתיים לא הולכים לים בכלל? :blink:

"חברה פרטית" זה לא אומר לי כלום, מפעל הפיס רק הגנו על עצמם לא אמרו איזו חברה או מי שלח אותה, יכול להיות שהיא שלחה את עצמה (או איזה ארגון שמאלני שלח) ומפעל הפיס אמרו "חברה" כי הם לא יודעים מי באמת שלח.
המקרה עם החיילת מופיע בהרבה מקומות, כרגע אין לי זמן לחפש כתבות, אתה מוזמן לחפש בגוגל לפי מילות מפתח.

דתיים לא הולכים לים עם בגד ים! הם הולכים עם בגדים (כמובן לא בגדי שבת מהודרים, אבל לא בגד ים שחושף את הגוף.)
שוב, אתה לא מכיר כנראה את הדת, לא רק בהבדלה בין הזרמים אלא גם את המנהגים, אתה מדבר ממקום של אי הבנה.
יש שכונה בשם קריית צאנז, שגם הם החרדים הכי פנטיים שיש, לרוע מזלם השכונה שלהם קרובה לים והרבה מהבנות שהולכות לים חוזרות דרך השכונה שלהם, אז נכון שיש שילוט לכבד את המקום אבל גם מי שלא הולכת "הכי צנוע" בד"כ לא תיתקל בבעיות, אבל תמיד עדיף לכבד, חיה ותן לחיות.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#32566 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2012‏, ‎21:21

טוב, עזוב... אין טעם לויכוח הזה. אם אתה רוצה להאמין לכל מילה שיוצאת לאיזה חרדי מהפה או לכל שטות שמישהו מרוטר כותב, שיבושם לך.
וכן, אני כנראה לא מבין, לא אבין, ולא רוצה להבין את הדת האינפנטילית והמטומטמת הזאת.
באמת אין טעם לויכוח הזה.

קבלו את הבית של הבעלים של megaupload :o

תמונה שפורסמה

עריכה: זווית אפילו יותר טובה
תמונה שפורסמה
  • HomerSimpson אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#32567 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2012‏, ‎21:26

עד היום רוטר יצא הרבה יותר אמין מאתרי החדשות האחרים.
הוא אתר חדשות מכובד עם כתבים אמיתיים, בלי עריכה, אנשים שממש חיים את החדשות שהם מדווחים (נגיד תשמע שם על כל צבע אדום שיש כי זה אנשים שגרים בדרום ומדווחים בזמן אמת) וגם חדשות על התנחלויות אתה תמצא שם יותר אמינות כי מי שמדווח זה התושבים ולא כתב שיושב במשרד שלו וחושב שהוא מכיר את היישוב או התושבים יותר טוב מעצמם.
רוטר הביא המון מהסקופים המפורסמים הרבה לפני אתרי החדשות.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#32568 as2330

as2330

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2012‏, ‎21:34

ערב טוב

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#32569 dror

dror

• רשומים
  • 1,065 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2012‏, ‎21:51

בדיון הזה אני מסכים עם NightDesign במאה אחוז, מגיע לך כל הכבוד רק על הבאת הדעה האינה רווחת בתקשורת.

#32570 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2012‏, ‎21:55

הוא אתר חדשות מכובד עם כתבים אמיתיים, בלי עריכה, אנשים שממש חיים את החדשות שהם מדווחים (נגיד תשמע שם על כל צבע אדום שיש כי זה אנשים שגרים בדרום ומדווחים בזמן אמת) וגם חדשות על התנחלויות אתה תמצא שם יותר אמינות כי מי שמדווח זה התושבים ולא כתב שיושב במשרד שלו וחושב שהוא מכיר את היישוב או התושבים יותר טוב מעצמם.

הבאסה שהפורום הוא בתשלום.

#32571 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2012‏, ‎21:58

הבאסה שהפורום הוא בתשלום.

לכתוב בו בתשלום, לקרוא לא.
גם ככה מי שכותב שם בפורום של החדשות זה מי שמורשה ולא כל משתמש (כדי שלא יכתבו סתם דברים)
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#32572 as2330

as2330

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2012‏, ‎22:03

לא פלא שהחרדים נמצאים שם מקבלים משתמש בחינם

כמו כל דבר

#32573 BeBest

BeBest

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2012‏, ‎22:06

טוב, עזוב... אין טעם לויכוח הזה. אם אתה רוצה להאמין לכל מילה שיוצאת לאיזה חרדי מהפה או לכל שטות שמישהו מרוטר כותב, שיבושם לך.
וכן, אני כנראה לא מבין, לא אבין, ולא רוצה להבין את הדת האינפנטילית והמטומטמת הזאת.
באמת אין טעם לויכוח הזה.

תמונה שפורסמה

תמונה שפורסמה

פאק! יש לו מבוך פרטי :D

#32574 as2330

as2330

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2012‏, ‎22:08

באמת אין טעם לויכוח הזה.

תמונה שפורסמה

תמונה שפורסמה

פאק! יש לו מבוך פרטי :D

זה לא הכל בחדשות הראו איזה מוכנית יש לו גם

הכל מMU ועוד עסקים

#32575 KingKenny

KingKenny

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 275 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2012‏, ‎22:19

האתר שלו מגלגל(או יותר נכון-גילגל) עשרות מיליוני דולרים בשנה, חשבתם שהוא יגור בצריף בשכונת סלאמס?

Posted Image

“When I've got nothing better to do, I look down the league table to see how Everton are getting along.”

#32576 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2012‏, ‎00:30

אתר האינטרנט של "הארץ" הופל במתקפת האקרים פרו פלסטינים

חחחחחחחחחחח
  • rotembal, Sparkles ו eladfo אוהבים את זה
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#32577 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2012‏, ‎14:01

לא פראייר הוא :)

האמת? שלא ידעתי שהאתר הזה כל כך חזק ברשת ושיש לו תעבורה כזו אדירה.
10 אחוז מתעבורת העולם ב2011? לא פלא שיש כאלה שהלכו לאיבוד.

נתקלתי לא מעט באנשים שמקללים את FBI על זה שלקחו להם את הציפיות הישירות חח
מצד אחד אפשר להבין אותם, אבל מצד שני...איך אפשר לראות סרטים באיכות כזו נמוכה?

אני אישית מתעב הורדות/ציפיות ישירות, אם זה לא בלו ריי אני לא מבזבז את הזמן שלי.
אי אפשר לחזור אחורה.
  • Murdock, King James, Sparkles ו-2 אחרים אוהבים את זה

#32578 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2012‏, ‎15:10

חצי שנה אני לא הולך לבנק, ודווקא ביום שאני מגיע לשם הבנק נשדד.
http://www.ynet.co.i...4181277,00.html
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#32579 eladfo

eladfo

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2012‏, ‎15:19

חצי שנה אני לא הולך לבנק, ודווקא ביום שאני מגיע לשם הבנק נשדד.
http://www.ynet.co.i...4181277,00.html

מרפי הבן-זונה

Be the change you want to see in the world - Gandhi

#32580 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2012‏, ‎15:30

מה יהיה עם תסביך הג'ינג'יות שלי? כולן מדליקות אותי.
פעם לא היית רואה אותן הרבה, היום? כל מקום שאני הולך אליו אני רואה אותן, בעבודה, ברחוב, אפילו במגרשי כדורגל, ויפות!!
חשבתי על זה, והגעתי למסקנה שהכל התחיל בגלל השכנה החדשה שלי חח

גם בגלל לנה דל ריי, למרות שלא נראה לי שזה טבעי אצלה חח :wub:
תמונה שפורסמה
  • קסם אוהב את זה

3 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים