עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#32841 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎10/02/2012‏, ‎13:12

כולכם אוהדי ריאל מבואסים שריאל עפה

אני אישית שונא את ברסה לא בגלל שאני אוהד איזה קבוצה מספרד.
אני שונא אותה בגלל שהיא מייצגת את כל הגועל נפש בכדורגל והיא הקבוצה הכי קוקסנלית בתלדות הכדורגל.

כנראה אתה לא רואה את ברצלונה משחקים בכלל תראה איך ריאל משחקים או כל קבוצה אחרת אחר כך דבר

אני לא רואה משחקים של הליגה הספרדית. פשוט גועל נפש. חוץ מהשחקנים של ברצלונה וריאל ועוד כמה חלוצים בודדים בקבוצות אחרות אין שחקן שווה שקל. זה לא גוואה לנצח את אוססנה,חטאפה, אלטיקו מדריד, בלבאו וכל הקבוצות פח האלה. במיוחד עם סגל כמו של ברצלונה.
הטיקי-טאקה זה שיטת המשחק הכי משמעת שקיימת והמטרה של היא לא יותר מלהכניס לעצבים את שחקני היריבה ואת הקהל (בעיקר את הקהל).

חוץ משני הדברים שאמרתי הקבוצה הזאת באמת קוקסינלית, אני שמח שבקלאסיקוים האחרונים פפה באמת התחיל לכסח אותם ואלה לא היו%2P_ïDPOST /index.php

אני שונא אותה בגלל שהיא מייצגת את כל הגועל נפש בכדורגל והיא הקבוצה הכי קוקסנלית בתלדות הכדורגל.

כנראה אתה לא רואה את ברצלונה משחקים בכלל תראה איך ריאל משחקים או כל קבוצה אחרת אחר כך דבר

אני לא רואה משחקים של הליגה הספרדית. פשוט גועל נפש. חוץ מהשחקנים של ברצלונה וריאל ועוד כמה חלוצים בודדים בקבוצות אחרות אין שחקן שווה שקל. זה לא גוואה לנצח את אוססנה,חטאפה, אלטיקו מדריד, בלבאו וכל הקבוצות פח האלה. במיוחד עם סגל כמו של ברצלונה.
הטיקי-טאקה זה שיטת המשחק הכי משמעת שקיימת והמטרה של היא לא יותר מלהכניס לעצבים את שחקני היריבה ואת הקהל (בעיקר את הקהל).

חוץ משני הדברים שאמרתי הקבוצה הזאת באמת קוקסינלית, אני שמח שבקלאסיקוים האחרונים פפה באמת התחיל לכסח אותם ואלה לא היו%2P_ïDPOST /index.php

חוץ משני הדברים שאמרתי הקבוצה הזאת באמת קוקסינלית, אני שמח שבקלאסיקוים האחרונים פפה באמת התחיל לכסח אותם ואלה לא היו סתם הצגות.

אל תשכח היא ניצחה את ריאל מדריד אהבת חייך

בקיצור אהוד ריאל מתוסכל נוסף

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#32842 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎10/02/2012‏, ‎13:13

חוץ משני הדברים שאמרתי הקבוצה הזאת באמת קוקסינלית, אני שמח שבקלאסיקוים האחרונים פפה באמת התחיל לכסח אותם ואלה לא היו סתם הצגות.

אל תשכח היא ניצחה את ריאל מדריד אהבת חייך

בקיצור אהוד ריאל מתוסכל נוסף

אני בכלל לא אוהד ריאל... אני שונא את כל הליגה הספרדית
אני פשוט לא יכול להתעלם מכל הבאז של הקבוצה המסריחה הזאת
  • ג'ולס ווינפלד אוהב את זה

#32843 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎10/02/2012‏, ‎14:32

יכול להיות שברסה קבוצה מגעילה, אבל פפה הוא פיסת החרא הכי גדולה בכדורגל.
  • as2330 אוהב את זה

#32844 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,369 הודעות

נכתב ב- ‎10/02/2012‏, ‎14:50

פפה באמת שחקן לא הוגן לפעמים, עושה המון שטויות ופאקים. אבל בוסקטס הוא פיסת החרא הכי גדולה בכדורגל.
ויכול להיות? הכי בדוק שיש

#32845 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎10/02/2012‏, ‎15:28

פפה באמת שחקן לא הוגן לפעמים, עושה המון שטויות ופאקים. אבל בוסקטס הוא פיסת החרא הכי גדולה בכדורגל.
ויכול להיות? הכי בדוק שיש

בוסקטס אמנם עושה הצגות בצורה מגעילה אבל הוא לא סיכן אף אחד פיזית כמו פפה, שדופק בעיטות בשחקנים ודורך עליהם, מבחינתי אין לבנאדם כזה מקום בכדורגל, אני נכנסתי לפורום של ריאל ו-90 אחוז מהאוהדים שלהם אמרו שהוא מבייש אותם וצריך להעיף אותו לכל הרוחות.
אהה וד"א, גם פפה עושה הצגות, ובנוסף הוא הכסחן הכי מגעיל בהיסטוריה של הכדורגל, שיעיפו אותו מהמגרשים כבר! אהה ולדעתי הוא בלם טיפש ולא אחראי בלי שום קשר לללכלוך במשחק שלו.

עריכה: ויש עוד משהו שאני צריך להגיד לך דולב, די מאריה הוא גם שחקן שעושה המון הצגות אחושרמוטה תיאטרליות ועליו אתה אף פעם לא אומר כלום, אבל על כל הצגה של מסי/אינייסטה/בוסקטס ושאר השחקנים של ברצלונה אתה ושאר שונאי ברצלונה פה בחיים לא ישמיטו תגובה, אז באיזשהו מקום אפשר להגיד שמה שמפריע לך בשחקני ברצלונה לא מפריע לך כלל וכלל בשחקני ריאל.

#32846 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,369 הודעות

נכתב ב- ‎10/02/2012‏, ‎19:36

נו באמת דוראל, אתה משווה שחקנים שעושים את זה באופן קבוע על מנת לפגוע ולדפוק שחקנים יריבים, על שחקנים (שיש המון המון בכל קבוצה) שסוחטים פאול ?
אתה באמת יכול להגיד לי בלב שלם שדי מאריה מתחזה כל משחק במטרה להוציא למישהו כרטיס אדום? אני לא חושב שאפילו אתה מאמין בזה.

התחזויות זה חלק ממשחק, אבל כש-7 שחקנים מאותה קבוצה, ולא שהם מתחזים סתם לבעיטה חופשית או פנדל, אלא כולם מתחזים כדי להרחיק שחקנים ולעורר פרובקציות, אז סלח לי זה גועל נפש ובזיון למשחק היפה.
  • Sparkles אוהב את זה

#32847 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎10/02/2012‏, ‎20:27

צודק. כל שחקני ריאל צדיקים שעושים טעויות לעיתים רחוקות, וכל שחקני ברצלונה רעים שצריך להוציא אותם להורג. כך אתה ודומיך נשמעים, זאת האמת.

ועכשיו ברצינות, חבר'ה, כדורגל זה לא נושא ברומו של עולם. לצורך העניין לא אכפת לי כמוכם ששחקנים עושים הצגות, נכון שזה לא ספורטיבי, אבל מכאן ועד השנאה המוגזמת הזאת כאילו מדובר בחלאות הכי גדולות במין האנושי. נכון שמי שעושה הצגות לעיתים תכופות הוא לא ספורטיבי

דולב, אתה יכול לדבר עד המחר, אני רואה הרבה משחקים של ריאל ועל כל עבירה שעושים עליו די מאריה מתפתל כמו מטורף, לא היה משחק אחד של ריאל מדריד שראיתי שדי מאריה שיחק בו והוא לא עשה הצגה, אחד! אני לא רואה הרבה משחקים של ברצלונה אבל אני מתקשה להאמין שכל שבעה השחקנים בקבוצה הזאת שאתה מדבר עליהם עושים יותר הצגות כל אחד מדי מאריה, זה פשוט יהיה שקר שנובע משנאה בלבד. עזוב רגע את בוסקטס בצד, אתה רוצה להגיד לי שמסי ואינייסטה עושים יותר הצגות מדי מאריה פר משחק. לפחות תודה שאתה לא מסוגל להסתכל על זה בנקודת מבט אובייקטיבית. אני מסוגל, אני לא אוהד אף אחת מהקבוצות אבל במשחקים בין שתיהן אני מעדיף את ריאל, אני יודע שבברצלונה שחקנים מתחזים, אני יודע שלפעמים יש הרבה שריקות לטובתם, בדיוק כמו שיש שחקנים בריאל שלא סופרטיבים כמו פפה ודי מאריה. אבל אתה פשוט לא מסוגל לראות דברים מהסוג הזה בקבוצה שאתה אוהב או בשחקנים שאתה אוהב כי אתה בוחר להתעלם מזה, לפחות עכשיו אני יודע סופית שאתה לא מסוגל להיות אובייקטיבי לגבי כדורגל, ולכן אני לא אתווכח איתך יותר.
ברצינות אם היית אומר, שיש X שחקנים בברצלונה שהם מתחזים מגעילים ולא ספורטיבים, אבל למרות שאתה אוהד את ריאל כי די מאריה מתחזה ופפה שחקן מלוכלך (ולא, לא לפעמים, פפה מלוכלך נקודה), אז הייתי חושב שאתה אובייקטיבי.

וכמו שאמרתי, פפה יותר חלאה מבחינתי מכל שחקני ברצלונה ביחד, מבחינתי משחק מסוכן ומלוכלך חמור יותר מהצגות, אם אתה חושב שהדריכה על היד של מסי, או הבעיטות הפראיות בשחקן של חטאפה פחות חמורות מהצגות של שחקנים, אז אין לי יותר מה להגיד לך. (וכמעט בכל משחק הוא מנסה לפגוע בכוונה בשחקן בלי שהשופט ישים לב).
  • as2330 אוהב את זה

#32848 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎10/02/2012‏, ‎21:55

שבת שלום

שיר ישן

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#32849 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,369 הודעות

נכתב ב- ‎10/02/2012‏, ‎22:42

צודק. כל שחקני ריאל צדיקים שעושים טעויות לעיתים רחוקות, וכל שחקני ברצלונה רעים שצריך להוציא אותם להורג. כך אתה ודומיך נשמעים, זאת האמת.

ועכשיו ברצינות, חבר'ה, כדורגל זה לא נושא ברומו של עולם. לצורך העניין לא אכפת לי כמוכם ששחקנים עושים הצגות, נכון שזה לא ספורטיבי, אבל מכאן ועד השנאה המוגזמת הזאת כאילו מדובר בחלאות הכי גדולות במין האנושי. נכון שמי שעושה הצגות לעיתים תכופות הוא לא ספורטיבי

דולב, אתה יכול לדבר עד המחר, אני רואה הרבה משחקים של ריאל ועל כל עבירה שעושים עליו די מאריה מתפתל כמו מטורף, לא היה משחק אחד של ריאל מדריד שראיתי שדי מאריה שיחק בו והוא לא עשה הצגה, אחד! אני לא רואה הרבה משחקים של ברצלונה אבל אני מתקשה להאמין שכל שבעה השחקנים בקבוצה הזאת שאתה מדבר עליהם עושים יותר הצגות כל אחד מדי מאריה, זה פשוט יהיה שקר שנובע משנאה בלבד. עזוב רגע את בוסקטס בצד, אתה רוצה להגיד לי שמסי ואינייסטה עושים יותר הצגות מדי מאריה פר משחק. לפחות תודה שאתה לא מסוגל להסתכל על זה בנקודת מבט אובייקטיבית. אני מסוגל, אני לא אוהד אף אחת מהקבוצות אבל במשחקים בין שתיהן אני מעדיף את ריאל, אני יודע שבברצלונה שחקנים מתחזים, אני יודע שלפעמים יש הרבה שריקות לטובתם, בדיוק כמו שיש שחקנים בריאל שלא סופרטיבים כמו פפה ודי מאריה. אבל אתה פשוט לא מסוגל לראות דברים מהסוג הזה בקבוצה שאתה אוהב או בשחקנים שאתה אוהב כי אתה בוחר להתעלם מזה, לפחות עכשיו אני יודע סופית שאתה לא מסוגל להיות אובייקטיבי לגבי כדורגל, ולכן אני לא אתווכח איתך יותר.
ברצינות אם היית אומר, שיש X שחקנים בברצלונה שהם מתחזים מגעילים ולא ספורטיבים, אבל למרות שאתה אוהד את ריאל כי די מאריה מתחזה ופפה שחקן מלוכלך (ולא, לא לפעמים, פפה מלוכלך נקודה), אז הייתי חושב שאתה אובייקטיבי.

וכמו שאמרתי, פפה יותר חלאה מבחינתי מכל שחקני ברצלונה ביחד, מבחינתי משחק מסוכן ומלוכלך חמור יותר מהצגות, אם אתה חושב שהדריכה על היד של מסי, או הבעיטות הפראיות בשחקן של חטאפה פחות חמורות מהצגות של שחקנים, אז אין לי יותר מה להגיד לך. (וכמעט בכל משחק הוא מנסה לפגוע בכוונה בשחקן בלי שהשופט ישים לב).

תראה, אני רואה את עצמי כן אובייקטיבי, יש דברים שיותר ויש דברים שפחות. אני בהחלט בטוח שאפשר לנהל איתי דיון לא משנה את מי אתה אוהד.
אבל הבעיה אצלך, זה שאתה אוהב ללכת תמיד נגד הזרם, אתה אוהב לנסות תמיד להוכיח למה הדעה הרווחת היא מטעה ושגויה.
עזוב את העובדה שאתה משווה 2 שחקנים מקבוצה לעומת 7 של היריבה, שזה ממש מספר קרוב, אתה גם נתפס לקטנות (שכל אוהד כדורגל נייטרלי, כמו שגם אתה מתיימר להיות, יודע שההבדל בהתחזויות ובהעמדות פנים בין ריאל ובארסה הוא כמו ההבדל בין קלפטון וליידי גאגא)
וזה לא שאין שחקנים בברסה שאני מעריך. פויול, דויד וייה, ססק, צ'אבי, וגם אינייסטה עד שהוא התדרדר גם הוא.
די מאריה אמנם אוהב תיאטרליות, מסכים. וואללה הוא גם מתחזה לפעמים. אבל אתה קובע שבנאדם לא אובייקטיבי בגלל שהוא רואה הבדל !?
נו באמת..
  • Sparkles אוהב את זה

#32850 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎10/02/2012‏, ‎23:55

תראה, אני רואה את עצמי כן אובייקטיבי, יש דברים שיותר ויש דברים שפחות. אני בהחלט בטוח שאפשר לנהל איתי דיון לא משנה את מי אתה אוהד.
אבל הבעיה אצלך, זה שאתה אוהב ללכת תמיד נגד הזרם, אתה אוהב לנסות תמיד להוכיח למה הדעה הרווחת היא מטעה ושגויה.
עזוב את העובדה שאתה משווה 2 שחקנים מקבוצה לעומת 7 של היריבה, שזה ממש מספר קרוב, אתה גם נתפס לקטנות (שכל אוהד כדורגל נייטרלי, כמו שגם אתה מתיימר להיות, יודע שההבדל בהתחזויות ובהעמדות פנים בין ריאל ובארסה הוא כמו ההבדל בין קלפטון וליידי גאגא)
וזה לא שאין שחקנים בברסה שאני מעריך. פויול, דויד וייה, ססק, צ'אבי, וגם אינייסטה עד שהוא התדרדר גם הוא.
די מאריה אמנם אוהב תיאטרליות, מסכים. וואללה הוא גם מתחזה לפעמים. אבל אתה קובע שבנאדם לא אובייקטיבי בגלל שהוא רואה הבדל !?
נו באמת..

אני ממש לא אוהב ללכת נגד הזרם, זה טיעון קלוש שאיתו אתה מנסה להוכיח את הטענה שלך. רוב האנשים בפורום חושבים שהליגה האנגלית הטובה בעולם ואני נמנה ביניהים, אז אני הולך נגד הזרם? נו באמת.. אני פשוט חושב שיש לכם שנאה עיוורת לברצלונה, ואתם ממש מחפשים בפינצטה, ואני מביע עמדה נגדית שאתם מגזימים. כאילו כל השחקנים החארות בעולם התאגדו רק בברצלונה, יש גם הרבה שאומרים שריאל קבוצה כסחנית, ולי פרט לפפה ולעיתים רחוקות ראמוס ומרסלו אין בעיה עם המשחק האגרסיבי שלהם.
ואתה פספסת לגמרי את הנקודה שלי, לא מפריע לי יותר שדי מאריה מתחזה, אני פשוט לא רואה הבדל בין התחזות של די מאריה, להתחזות של שחקן ברצלונה.
ומהשחקנים של ברצלונה שציינת, אז דויד וייה דווקא לא ממש ספורטיבי.

#32851 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,369 הודעות

נכתב ב- ‎11/02/2012‏, ‎00:07

מחפשים בפינצטה? אחי זה נראה לכל, ממש לא חיפוש בקטנות..
וגם אני מאלה שאומרים שהאנגלית הכי טובה בעולם, וגם אני אוהב אגרסיביות בכדורגל, והלוואי וארסנל ילמדו להיות אגרסיבים.
אני רואה הבדל בין התחזות של די מאריה לבין התחזות של אלבס או בוסקטס או מסצ'ראנו לדוגמא, וכבר אמרתי גם למה אני חושב ככה, יש הבדל עצום לדעתי בין לסחוט פאול בשביל בעיטה חופשית או אפילו פנדל, ללהרוס את המשחק לקבוצה שלמה בכך שאתה גורם להרחקת שחקן יריב.
וחוף מהתאקל שהיה לוייה עם אוזיל בקלאסיקו שנה שעברה (שהוא באמת יצא מזדיין) אני לא זוכר אותו כלא ספורטיבי..

#32852 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎11/02/2012‏, ‎00:14

חח אני ממש אדיש לבוסקטס הזה, הוא שחקן כל כך אפור שאני אפילו לא שם לב שהוא במגרש במשחקים המעטים של ברצלונה שאני רואה עם כל זה שהוא מתחזה ורמאי הוא אפור מדי בשביל לשנוא אותו מבחינתי.

וייה תמיד מתגרה בשחקנים במגרש, אני לא ממש אוהב את זה.

#32853 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/02/2012‏, ‎08:54

פשששש איזה דיון, אפילו מלר ויעקובי נראים קטנים ליידכם עכשיו חח

#32854 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎11/02/2012‏, ‎09:09

חלמתי שאני מגיע לסניף בלוקבסטר שעומד להסגר, אז הם עושים מכירת חיסול במחירים ממש נמוכים. איזה באסה שהתעוררתי...

#32855 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/02/2012‏, ‎09:11

עזוב אותך, אתה לא באמת צריך את הפלסטיק הזה.
אצלי הכל דיגיטלי, על הזין הרומנטיקה! חח

#32856 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,369 הודעות

נכתב ב- ‎11/02/2012‏, ‎10:26

חח אני ממש אדיש לבוסקטס הזה, הוא שחקן כל כך אפור שאני אפילו לא שם לב שהוא במגרש במשחקים המעטים של ברצלונה שאני רואה עם כל זה שהוא מתחזה ורמאי הוא אפור מדי בשביל לשנוא אותו מבחינתי.

וייה תמיד מתגרה בשחקנים במגרש, אני לא ממש אוהב את זה.

הוא אפור ממש חח הוא שחקן חסר תכלית ותפקיד..אבל כשאתה מתחיל באמת להסתכל מה הוא עושה על המגרש בעצם, אתה מתעב אותו..
ולא יודע האמת שלא ראיתי משהו מוייה שעיצבן אותי..מוזר

קליפסססססס שמעתי שסגרו את קופנגן בגלל שבאת!

#32857 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/02/2012‏, ‎10:34

חחחחחחח ענק :)

תאמין לי הייתי בהרבה מקומות בעולם, תאילנד מטורפת!
אשכרה הרגשתי כמו לאונרדו דיקפריו בסרט "האי" חחחח

אין ספק שאני חוזר לשם בשנה הבאה, והפעם לכמה חודשים טובים.
מבלי מחויביות כמו עבודה וכו...

#32858 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,369 הודעות

נכתב ב- ‎11/02/2012‏, ‎10:36

חח כן הייתי רוצה דווקא להיות בתאילנד, תכלס המקום שהכי מושך אותי בכל המזרח..אולי קצת סין גם אבל לא יותר מדי..מעדיף את החצי כדור השני..

#32859 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,060 הודעות

נכתב ב- ‎11/02/2012‏, ‎10:41

דולב ודוראל, מצאתי סרטון של בוסקטס בצעירותו:

• Dolevv אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#32860 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/02/2012‏, ‎10:42

אין הגעת לסין? על הפנים שם אחי חח

היו לי טיולים טובים וארוכים בדרום אמריקה ואירופה, האמת? דווקא במקום שהייתי בו זמן קצר הכי נהנתי, וזה תאילנד.
מאוד אינטיסיבי, בקושי ישנתי אחי...ניצלתי כל רגע.

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים