אשכול ספאם
נכתב ב- 01/03/2012, 17:05
אני אם לא הייתי קרבי לא הייתי מתגייס, הייתי הולך לעשות כסף או לימודים.
נכתב ב- 01/03/2012, 17:45
לא מסכים איתך, אתה צודק יש המון ג'ובנקים שבאמת לא עושים כלום וסתם מחממים את הכיסא. וכן אתה לא יודע כמה מרתיח אותי לשומע כאלה מתבכיינים על התנאים ה"לא טובים" שלהם, שהגיעו הביתה בשתיים וחצי במקום שתיים.מקווה שאתה קרבי, להיות ג'ובניק זה ביזבוז זמן.
אבל באמת שיש המון אנשים (וכמה שאני מכיר) שלא נחשבים לוחמים אבל וואלה עושים עבודה לא פחות מוערכת.
אל תשכח שהצבא שלנו לא יכול להתבסס רק על לוחמים.
אם אתה שואל אותי, כל אחד צריך לעשות את ההכי טוב שלו איפה שהוא נמצא וכן לשאוף להגיע לקרבי.
(לצורך העניין אני קרבי)
נכתב ב- 01/03/2012, 18:14
בחיי, אתה בן 24 אם אני לא טועה, אבל רוב הזמן אתה מדבר כאילו אתה בן 13.מקווה שאתה קרבי, להיות ג'ובניק זה ביזבוז זמן.
תתבגר גבר.
נכתב ב- 01/03/2012, 18:23
אני איתך, ברור שיש כאלה שעושים עבודה לא פחות מוערכת.לא מסכים איתך, אתה צודק יש המון ג'ובנקים שבאמת לא עושים כלום וסתם מחממים את הכיסא. וכן אתה לא יודע כמה מרתיח אותי לשומע כאלה מתבכיינים על התנאים ה"לא טובים" שלהם, שהגיעו הביתה בשתיים וחצי במקום שתיים.
מקווה שאתה קרבי, להיות ג'ובניק זה ביזבוז זמן.
אבל באמת שיש המון אנשים (וכמה שאני מכיר) שלא נחשבים לוחמים אבל וואלה עושים עבודה לא פחות מוערכת.
אל תשכח שהצבא שלנו לא יכול להתבסס רק על לוחמים.
אם אתה שואל אותי, כל אחד צריך לעשות את ההכי טוב שלו איפה שהוא נמצא וכן לשאוף להגיע לקרבי.
(לצורך העניין אני קרבי)
מנקודת המבט שלי אלו השנים הכי יפות של החיים, ולבזבז אותם על להיות ג'ובניק זה פשוט עצוב.
אתה יוצא מהצבא מוכן לחיים, ככה אני הרגשתי.
ספק אם זה היה קורה אם הייתי ג'ובניק עם טבלת יאוש.
נכתב ב- 01/03/2012, 18:28
נכתב ב- 01/03/2012, 18:30
נו באמת...אני כאן הילד?בחיי, אתה בן 24 אם אני לא טועה, אבל רוב הזמן אתה מדבר כאילו אתה בן 13.
תתבגר גבר.
אני בספק אם עברת 10 אחוז מהחויות והסיטואציות שהייתי בהן.
אתה מאכזב אותי כל פעם מחדש.
נכתב ב- 01/03/2012, 18:35
נכתב ב- 01/03/2012, 18:44
נו באמת...אני כאן הילד?
בחיי, אתה בן 24 אם אני לא טועה, אבל רוב הזמן אתה מדבר כאילו אתה בן 13.
תתבגר גבר.
אני בספק אם עברת 10 אחוז מהחויות והסיטואציות שהייתי בהן.
אתה מאכזב אותי כל פעם מחדש.
האמת שאני לא מכיר אותך הרבה... אבל המשפט שאמרת בהחלט חסר תוכן.
וגם המשפט "ספק אם עברת 10 אחוז..." ג'יז... בן 13 זו מחמאה כנראה.
אתה יודע, אתה ממש FULL OF IT. כאילו, אתה נורא שחצן.
אני בספק אם מישהו בפורום הזה לא יודע שיש לך דלקן, חברה שבר רפאלי חושקת בה ואת העבודה מספר 2 בעולם.
אני מצטער לפוצץ לך את הבועה, לטונה אנשים יש דלקן (וחברה סבירה) ועבודה. רק שהרבה מאוד אנשים לא מנופפים בזה.
תמיד הפריעו לי כל ההתבטאויות שלך רק מעולם לא הוצאתי מילה כי לא הרשתי צורך אבל המשפט האחרון שלך שבר אותי.
אני די בטוח שהרבה מהאנשים כאן עברו אחוזים רבים מהחויות שלך בחיים ויעברו עוד הרבה יותר. (רמז: דלקן וטיסה לאמסטרדם זה לא משהו קשה להשגה. עוד רמז: אנשים שהולכים ללמוד גם משיגים אחלה משרות).
אתה מוכרח לרדת לקרקע, חייב.
אגב, לשאלתך: כן, אתה כאן הילד.
אגב (#2) אני נורא נורא (באמת) מצטער שזה יצא מעט פוגעני וישיר.
אבל המשפט שלך "ספק אם עברת..." הרבה יותר פוגעני, לתשומת ליבך.
נכתב ב- 01/03/2012, 18:49
ברור שיש כאלה שזה ישמע להם נוראי ואפילו מעצבן, אבל לא אני אשם בזה שזאת התחושה, שלך לפחות.
אז כן, אני גאה במה שהשגתי עד היום ובחויות שעברתי, זה חטא?
אני לא חושב.
רותם, שאני מאוד אוהב אותו, גם לא מוגן מביקורת.
לזרוק לי מילה כמו תתבגר זה דיי אידיוטי.
נכתב ב- 01/03/2012, 19:00
כל ג'ובניק ממורמר מהחיים וסופר את השניות עד לשחרור? ממש לא. יש כאלה שאשכרה נהנים.ספק אם זה היה קורה אם הייתי ג'ובניק עם טבלת יאוש.
נכתב ב- 01/03/2012, 19:03
אין ספק שיש משהו בדברים שלך, למרות שלקחת את זה קצת לקיצוניות עם בר רפאלי (הלוואי) ברור שיש כאלה שזה ישמע להם נוראי ואפילו מעצבן, אבל לא אני אשם בזה שזאת התחושה, שלך לפחות. אז כן, אני גאה במה שהשגתי עד היום ובחויות שעברתי, זה חטא? אני לא חושב. רותם, שאני מאוד אוהב אותו, גם לא מוגן מביקורת. לזרוק לי מילה כמו תתבגר זה דיי אידיוטי.
כן, אבל לזרוק "אני בספק אם..." זה פי עשרה (אגב, תמיד אחרי "פי" מגיע גוף זכר) אידיוטי יותר.
להיות גאה במה שהשגת עד כה זה נהדר... אבל לנופף בזה ולהניח כי אף אחד לא הגיע (ויגיע) לקרסוליך לדעתי זה חטא גדול יותר מלשאת את שם השם לשוא.
נכתב ב- 01/03/2012, 19:15
אני בטוח שזה נשמע לך ככה כי אנחנו קהילה קטנה, למרות שיש מצב שהגזמתי.אין ספק שיש משהו בדברים שלך, למרות שלקחת את זה קצת לקיצוניות עם בר רפאלי (הלוואי) ברור שיש כאלה שזה ישמע להם נוראי ואפילו מעצבן, אבל לא אני אשם בזה שזאת התחושה, שלך לפחות. אז כן, אני גאה במה שהשגתי עד היום ובחויות שעברתי, זה חטא? אני לא חושב. רותם, שאני מאוד אוהב אותו, גם לא מוגן מביקורת. לזרוק לי מילה כמו תתבגר זה דיי אידיוטי.
כן, אבל לזרוק "אני בספק אם..." זה פי עשרה (אגב, תמיד אחרי "פי" מגיע גוף זכר) אידיוטי יותר.
להיות גאה במה שהשגת עד כה זה נהדר... אבל לנופף בזה ולהניח כי אף אחד לא הגיע (ויגיע) לקרסוליך לדעתי זה חטא גדול יותר מלשאת את שם השם לשוא.
אני מעריך אותך על זה שנכנסת בי ככה, ואני בטח לא נעלב מזה כי יש היגיון מאחורי מה שאמרת לי.
לא משהו שאפשר להגיד על העקיצה של רותם, למרות שאני מת עליו, זאת אהבה קשוחה חח
נכתב ב- 01/03/2012, 19:18
- Lightning אוהב את זה

נכתב ב- 01/03/2012, 19:40
הפרק ה-500 של סימפסונס (עונה 23 פרק 14) הוא אחד הפרקים הכי טובים שלהם EVER + אני תרגמתי אותו. תראו תראו תראו (במיוחד אתה, ברק).
כן, הם מעולים! גם ה-499 היה מעולה. (בייחוד הפתיחה שלהם.)
- HomerSimpson אוהב את זה
נכתב ב- 01/03/2012, 19:58
נכתב ב- 01/03/2012, 20:13
אבל האמת שראיתי לא מעט.
כן, ממש אהבתי את מה שהם עשו עם הפתיח ואת הסיום של ה-500 (הזה עם Saying how much this sucked).הפרק ה-500 של סימפסונס (עונה 23 פרק 14) הוא אחד הפרקים הכי טובים שלהם EVER + אני תרגמתי אותו. תראו תראו תראו (במיוחד אתה, ברק).
כן, הם מעולים! גם ה-499 היה מעולה. (בייחוד הפתיחה שלהם.)

נכתב ב- 01/03/2012, 20:23
למרות שהעונות האחרונות מחורבנות.
נכתב ב- 01/03/2012, 20:27
לפעמים יש להם הברקות, למשל humancentipad ו- the last of the mehhecans שהיה נחמד, אם כי, יש להם גם פרקים דפוקים(כמו זה שסטן רואה את הכל בתור "חרא").מה עם סאות' פארק גם רואה?
למרות שהעונות האחרונות מחורבנות.

“When I've got nothing better to do, I look down the league table to see how Everton are getting along.”
נכתב ב- 01/03/2012, 20:29
איבדה את הקסם.
למרות שבעונה הזו היה את הפרק במקסיקו, זה היה גאוני חח
נכתב ב- 01/03/2012, 20:30
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים